leblebin ara mıydı .? bende akşam sanmıştım iyi etmişin akşam yemedigine a.siyi akşamlarrr
aebencim bende baktım fazla oldu leblei ayran bende akşam yemedim umarım dengellenmiştir.
artık bu hafta montiye alışma haftan olur . haftaya inşallah 0 kaçamakla yaparsın montiyi . zaten ilk haftayı atlattıktan sonra gerisi geliyor ve monti bağımlılık yapıyor sonrasında
yaşın kaçki canım . korkmana gerek yok bu konuda annemin bir arkadaşı 38 yaşında doğum yaptı ve maşallah çocuk oldukça sağlıklı ....
bugunki menunmu yazayim bende
sabah yine tam bugday ekmekten tost ve capuccino
ara 1 elma ve 1 portakal
oglen ispanak yemegi ve yogurt
ara 1 yesil elma 1 seftali
aksam bir kucik parca tavuk izgara ve salata
artik yarina gorusmek uzere insallah herkez sevinir yarin olumunekankayizsmile
İyi akşamlar Lacey:)
okul menüsü için güzel lacey ..
ii gecelrrr bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti
aben ablacımmm benim gelmeidgimi fark etmişşopuyorumnanaktan bugün pc gitti yenisi geldi o yüzden yoktum
safinazcım
evet o peynir üzerinde kocaman lıgyt yaıyor ama kutunun yanında minick yarım yaglı yazıyor yani yag oranı yüksek benimde 2. alışım çocuklara ve eşimede yedircem biticek bir dahada dikatli olucam
zilim
kolay gelsin cnm çocukla çok zordu bu işleri yapmak bilirim
nazcım
sen çok azimlisin hemencik gelirisn hizaya ben eminim benim idollerimdensinkaydirigubbakcemile5
ketum,sema abal,lacey ve aklıma gelmeyen atladıgım herkese selam
menümü yazayım hemen
sabah 1 armut
3dl ekmekle klasik kahvalrtı
öglen
2 yumurta ile yumurta salatası
yogurt
ara
yarım elma
akşam
patlıcan kabak kavurma(eşime şakşuka yaptım kendimede çakmasını :)
ara
1 incir 2 hurma
2lt su
yeşil çay
birde bugün hamaratlıgım tuttu çocukları k.valdeme gönderip
iki çeşit kek yaptım incirli ve havuçlu
evi temizleidm
patlıcan kızartıp dipfrize attım
kekin tadına bilem bakmadımm valla:)
diyarcım kaçamaksız tam yapalı daha nekadar oldu canım kilo veremiyorum demek için erken deyilmi.yerimseniben20 ağustos:81.3
27 sinde tatilde olduğumdan tartılmadım
3 eylül:79.6
10 eylül:78.2
17 eylül:78.9
24 eylül:79.2
1 ekim : 78,9
verilen kg:300 gr
kilo veremiyorum artık
zilim peynir konusuna aynen katılıyorum . kıslara sürekli hatırlatıyorum ama bilityorumki kıslar peynir konusunda kendi bildiklerini okuyorlar...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:alsanaalsanasmileslm kıslar.az önce carrefourdan geldik ve eşimin hadi bacaklarım koptu demesine rağmen en az 20 dk.oyalandım peynir reyonunda sırf sizin yediğiniz markaları araştırayım diye....
en az 15 çeşit lıght vardı ama şu an kafam o kadar yorgun ve doluki hepsinin adını hatırlamıyorum ama bu 15 çeşitten sadece ikisi 2,5 oranında yağlıydı.biri carrefourun kendi peyniri diğerini kafamı toparlayabilirsem yazıcam şu an aklımda değil malesef...
ama pınarın,sütaşın,bahçıvanın,yörsanın ve aklımda kalmayan bir çok markanın lıght diye satılan peynirleri yağ oranları en az olanı %7 %8 kızlar... lıght peynirde olsa bir çoğu yağlı bu diyet için...
krem olanlarıda inceledim özellikle.üçgen olanlarda kutulu olan krem lıght olanlarda yağlı malesef (yine %7 %8 ) bunları ilk aşamada tüketmeyin..ikinci aşama için aebenim yarın bir açıklama yapar sanırım....ben bile her gün yemiyorum yağlı peyniri.halbuki tulumu falan çok severim ama hafta bir hafta sonları eşimin iş yerinin bruch'ları oluyor orda peynir büfesinden alıyorum.eve almıyorum yerim diye.en az alsam yarım kiloluk olacak.eşimde beyaz peynir hiç yemez tek başıma hepsini yememek için almıyorum.ben 2.aşamada olduğum halde üstelik arada yiyyorum hafta 1-2 kere.birde ben peyniri çok severim üç öğüne iner bizim soframıza peynir....
birde kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...yeni yapılan müzik odam için iç dekorunu nar çiçeği kırmızısı mı yapsam siyah beyazmı..çok muallakta kaldım mimarın ofisinde karar veremedim döndük eve.siparişi bir ayda yapacaklarmış zaten, yarın karar vermem ve aramam lazım...nooolur akıl verin....
yarın tartı gününüz herkese çok eksili bir cuma olması dileğiyle şimdilik zili kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?