Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlarrr
aebencim bende baktım fazla oldu leblei ayran bende akşam yemedim umarım dengellenmiştir.
leblebin ara mıydı .? bende akşam sanmıştım iyi etmişin akşam yemedigine a.s
zaten menü kadar olmuş ...
iyi geceler kıslar ....
umarım yarın baskülde herkes sevinir ...:içelim:..

yaşın kaçki canım . korkmana gerek yok bu konuda annemin bir arkadaşı 38 yaşında doğum yaptı ve maşallah çocuk oldukça sağlıklı ....

29 yasindayim ve ilk cocuk olacak ya ondan korkuyorum...

Korkunun ecele faydasi yok tabi

Bakalim, umarim bisim de saglikli bir bebisimiz olacak insallah, ha tabi kilo da vermem lasim ki dogumdan sonra zorlanmayayim, neyse nasilsa montiyi ogreniyoruz, o zaman da yardimci olacak bana yerimseniben

Hepinizeiyi geceler kislaaar...

aeben ablacığım ilgilendiğin ve özellikle yanlışlarıma işaretin için çok teşekkür ederim..Nazlıcığım ve senin kafanızı ağrıtıyorum ama çok mutlu oluyorum sizin ilginizden geç öğrenecek gibiyim ama:kedi:

bugünkü menüm
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
ton balığı
marul salatası
ara
1 elma
1 papatya çayı
akşam
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
spor: 50 dk pilates,30-40 dk tempolu yürüyüş

bugunki menunmu yazayim bende
sabah yine tam bugday ekmekten tost ve capuccino
ara 1 elma ve 1 portakal
oglen ispanak yemegi ve yogurt
ara 1 yesil elma 1 seftali
aksam bir kucik parca tavuk izgara ve salata

artik yarina gorusmek uzere insallah herkez sevinir yarin olumunekankayizsmile

inşallah yarın hepimizi çok güzel sonuçlar bekliyordur:Saruboceq:

ii gecelrrr bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti
aben ablacımmm benim gelmeidgimi fark etmişşopuyorumnanaktan bugün pc gitti yenisi geldi o yüzden yoktum

safinazcım
evet o peynir üzerinde kocaman lıgyt yaıyor ama kutunun yanında minick yarım yaglı yazıyor yani yag oranı yüksek benimde 2. alışım çocuklara ve eşimede yedircem biticek bir dahada dikatli olucam

zilim
kolay gelsin cnm çocukla çok zordu bu işleri yapmak bilirim

nazcım
sen çok azimlisin hemencik gelirisn hizaya ben eminim benim idollerimdensinkaydirigubbakcemile5

ketum,sema abal,lacey ve aklıma gelmeyen atladıgım herkese selam

menümü yazayım hemen

sabah 1 armut
3dl ekmekle klasik kahvalrtı

öglen
2 yumurta ile yumurta salatası
yogurt

ara
yarım elma

akşam
patlıcan kabak kavurma(eşime şakşuka yaptım kendimede çakmasını :)

ara
1 incir 2 hurma

2lt su
yeşil çay

birde bugün hamaratlıgım tuttu çocukları k.valdeme gönderip
iki çeşit kek yaptım incirli ve havuçlu
evi temizleidm
patlıcan kızartıp dipfrize attım

kekin tadına bilem bakmadımm valla:)

selam canım aklına gelmeyen,atladığın herkesten biriopuyorumnanaktan

bugün epey hamaratlığın üstündeymiş canım ne güzel kekein tadına bile bakmamışsın alkisalkisalkis ben de tatlı düşkünüyüm ama dolapta kek dururken bir lokma bile tatmadım ben de zemuszemus

slm kıslar.az önce carrefourdan geldik ve eşimin hadi bacaklarım koptu demesine rağmen en az 20 dk.oyalandım peynir reyonunda sırf sizin yediğiniz markaları araştırayım diye....
en az 15 çeşit lıght vardı ama şu an kafam o kadar yorgun ve doluki hepsinin adını hatırlamıyorum ama bu 15 çeşitten sadece ikisi 2,5 oranında yağlıydı.biri carrefourun kendi peyniri diğerini kafamı toparlayabilirsem yazıcam şu an aklımda değil malesef...
ama pınarın,sütaşın,bahçıvanın,yörsanın ve aklımda kalmayan bir çok markanın lıght diye satılan peynirleri yağ oranları en az olanı %7 %8 kızlar... lıght peynirde olsa bir çoğu yağlı bu diyet için...
krem olanlarıda inceledim özellikle.üçgen olanlarda kutulu olan krem lıght olanlarda yağlı malesef (yine %7 %8 ) bunları ilk aşamada tüketmeyin..ikinci aşama için aebenim yarın bir açıklama yapar sanırım....ben bile her gün yemiyorum yağlı peyniri.halbuki tulumu falan çok severim ama hafta bir hafta sonları eşimin iş yerinin bruch'ları oluyor orda peynir büfesinden alıyorum.eve almıyorum yerim diye.en az alsam yarım kiloluk olacak.eşimde beyaz peynir hiç yemez tek başıma hepsini yememek için almıyorum.ben 2.aşamada olduğum halde üstelik arada yiyyorum hafta 1-2 kere.birde ben peyniri çok severim üç öğüne iner bizim soframıza peynir....

birde kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...yeni yapılan müzik odam için iç dekorunu nar çiçeği kırmızısı mı yapsam siyah beyazmı..çok muallakta kaldım mimarın ofisinde karar veremedim döndük eve.siparişi bir ayda yapacaklarmış zaten, yarın karar vermem ve aramam lazım...nooolur akıl verin....

yarın tartı gününüz herkese çok eksili bir cuma olması dileğiyle şimdilik zili kaçar

zilicim kesinlikle nar çiçegi derim ben
carfurr lıygt peynirini alayım bende bir daha ama bana yakın yokk gittigimde 2 paket filan alırım olmadı bende

müzik osadı derken müzik ögretmenimisin sen:9

20 ağustos:81.3
27 sinde tatilde olduğumdan tartılmadım
3 eylül:79.6
10 eylül:78.2
17 eylül:78.9
24 eylül:79.2
1 ekim : 78,9

verilen kg:300 gr
kilo veremiyorum artık

günaydın ..
hayırılı cumalar ........

20 ağustos:81.3
27 sinde tatilde olduğumdan tartılmadım
3 eylül:79.6
10 eylül:78.2
17 eylül:78.9
24 eylül:79.2
1 ekim : 78,9

verilen kg:300 gr
kilo veremiyorum artık
diyarcım kaçamaksız tam yapalı daha nekadar oldu canım kilo veremiyorum demek için erken deyilmi.yerimseniben
300gr.da küçümseme ayrıca .a.s

Son düzenleme:
zilim peynir konusuna aynen katılıyorum . kıslara sürekli hatırlatıyorum ama bilityorumki kıslar peynir konusunda kendi bildiklerini okuyorlar...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:alsanaalsanasmile

oda rengine gelince ...müzik aletlerinin rengine göre kendin karar ver canım . iki renkde hoş ... bende yatak odasını füme aldım siyahda denebilir beyazla karıştırdım dekorunu ..yatak odası için uygun biraz loş haliyle :kedi: ama çalışırken ferah olsun diyorsan nar çiçegini yaptır ...
yada krem agırlıklı siyah tonlarda katabilirsin böylece müzik aletlerin daha görünür olur oda içinde ...tabi benim fikrim .boshayallersmile

günaydın herkese...
sabah uyuya kalmısım..

kahvaltı 2 avuc peyaz leblebi 1 bardak az yağlı süt

öğlen salata ayran tavuk sote

aksam patlıcan yemeği yoğurt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…