Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hadi bakalım masumm, niyetlerimiz aynı, Aeben haklı sanırım, virüs bulaştı bizedelikafadulden

virüsmüüüüüüü delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Sayfa amma sulu olmuş, öpücükler havada uçuşuyooodelikafadulden

Safişş, Günahımı alma, bak var işte ordaaa

Günahını almadım cicim yukarıda yazdığın yazının ve simgenin alıntısı var
o simge gülen suratmı????

neyseeee önemli değil zateeeee sositososito sositososito

Kilo ticker'ımı da düzenleyeyim, çıkayım...veli toplantısı var küçük kızın, okula gideceğim...

:a015: :a015:

masumcum yaz başında montiye alışmaya çalışırken belirlediğin hedefi kendine gelen güvenin sayesinden dahada aşağı çekmene çok sevindim tatlım.insan alıştıkça bırakmak istemiyor beslenme şeklini.ben hala kopamıyorum düşün.bir kaç gün montiye uymayan şeyler yediğimden vicdanen çok rahatsız oluyorum ve kilo alıcam diye ödüm kopuyor.vermek için o kadar zahmete katlanmaktansa tutveririm boğazımı deyip hemen geri adımla montime dönüyorum yine...sizinde öyle olacak eminim..insan bir zaman sonra nefsini yeniyor.akşam carrefour'da arkadaşı gördük araba ile evine bıraktık yürümesin diye.yolda aldığı acıbademlerden zorla ağzıma tıkmaya çalıştı yemiycem yahu diyorum ölümü gör diyor.yersem sen benim ölümü göreceksin açım zaten kan şekerim düşmüş onu yersen aniden fırlıyacak baş ağrısı çekeceğim dedim.yarısı yemessen ölümü gör diye tutturdu yok arkadaş kurtulamayacağım anlaşıldı.kesme şeker büyüklüğünde bir parça koparttım artık iyice kızdırmamak için.eşimin hastası aynı zamanda arkadaşım.illa birine yedireceksen ver ben yerim yahu dedide kurtuldum yemekten:)
diyeceğim şu ki cnm istemessen hiç bir kuvvet yediremez ve kaçamak yapmassın.biraz cebelleş nefsinle ama sen galip gel sonundada sevinen sen..kadına bak ikizleri var ama dal gibi desinler önümüzdeki yaza herkes...sende bunu yapabilecek azim var cnm,sen 60 değil 55 bile olursun yeterki iste....

aebenim sözünü dinledim ablacım..kitaplık parlak krem olacak,birde o siyah simli kabartmalı kağıt olan duvara beyaz renkli piyano çalan bir kadın resmi çizdirecek mimar.piyanonun açılan kapağında da krem bir kelebek var sedef kakma ile yapılmış ve krem mekanizmalı perde...
diğer türlü boğulacaktı gerçekten oda.fikirleriniz için çok teşekkürler kızlar.evi görseniz her yanı karman çorman ve toparlayamıyorum bile.duvarlara komşular rahatsız olmasın ve oğlum uyanmasın diye sinemalardaki gibi köpük kaplıyorlar.heryer talaş köpük tozu çıldırmak üzereyim.üst katta yapılıyor bunlar ustalar ayaklarıyla alt katada taşıdılar pisliği.....az sonra huniyi giyeceğim kafama...:çok üzgünüm:

bencede öyle olsun hazır başlamışsın git gidebildiğin kadar kim tutar seni yuppiiii :dance:

hımmm sulu derken CADIARZU
çokmu laubali anlamında???

sanırsam geç kaldın bilmiyorumkismile

sanırım canım aeben ablam çıkmışmafoldumben ben takımdan biliyor diye ekler diye düşünmekle hata ettim o herkes ile ilgileniyor zaten buraya yazmazsam o ne yapsın dimi ama..tüh neyse haftaya topluca yazarız

sanırım canım aeben ablam çıkmışmafoldumben ben takımdan biliyor diye ekler diye düşünmekle hata ettim o herkes ile ilgileniyor zaten buraya yazmazsam o ne yapsın dimi ama..tüh neyse haftaya topluca yazarız

listenin sonuna kendin ekleyebilirsin tatlım aeben abla giderken öyle demişti...

bugünki menüm....
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık çay
( zeytini marmara birlik aldım..teneke kutuda üzerinde az tuzlu yazıyor memnunum ben tuzlu yiyemiyorum hemen ödem yapıyor . )

ÖĞLE
çorba,zyağlı patlıcan,cacık ( bol dereotlu naneli pul biberli mis gibi misss....)) ben cacığı koyu severim ayran gibi yapmam )

ARA
yanımda yiyecek bişey yok acıkmadım da düşünmüyorum...

AKŞAM
zyağlı pırasa,yoğurt,salata ( eğer maaş alırsam çıkışta belli olur....)) pırasa proteine dönüşebilir ) kaydirigubbakcemile3

su,yeşilçay,soda,iksir,elma çayı:içelim:

afiyet olsun haftaya çizelgende 2 rakam yazmanı diliyorumm... opuyorumnanaktan

kızlaaer yumurtalı pırasa yapıyorum
pırasayı 1 yk yag ile kavurdum yumurtasını kırıcam dimi

zilimm cnm sizlerin destegi ile emin adımlarla ilerliyorum cnm:)

bi bakayım dedim aman ne sevindim sema ablamın yeni çizelgesini görünce haftaya inşallah bir daha görmemek üzere 3 lü rakamları 2li rakamlar olacak inşallah olumunekankayizsmile

hepiniz harikasınız kızlar bende biraz toparlanır toparlanmaz yanınızdayım inşallah

yumurtalı pırasayı oldukca sevdimm değişik bi tat oldu cabucakta hazır olduğundan tam benlik bişi...
masum hedef kilonu geri cekmişsin kaydirigubbakcemile2 inş 55 e de inerrr

zilim
peki cnm hiç hamur işi filan yemiyormusun diyetin bitmiş olmasına ragmen tabi çok olmamamak kaydı ile tatlı vsss

AYYYYYYYY ben kaçırmışım sema abla çizelgeni mithişin gerçekten ve 2 li rakamlar sneinle yakındaaa

meyve peki nasıl yapıyoruz dogru dimi tarif

afiyet olsun haftaya çizelgende 2 rakam yazmanı diliyorumm... opuyorumnanaktan
inşallah canım....teşekkürler...opuyorumnanaktan

tebrik ederim banucum..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

sağol canım benim...nasıl mutluyum anlatamam hadi artık senide aramıza bekliyoruz bu kadar naz yeter:mymeka:aklinialirimsmileopuyorumnanaktan

blackandwite başlangıç tarihi :26.09.2010
başlangıç :63.2
1.hafta : 61.7

Son düzenleme:

ziliciğim müzik odan için fikir vermekte geç kaldım ama arkadaşlar güzel fikirler yazmışlar. odan tamamlandığında fotosunu ekler misin ? o kadar güzel anlatmışsınki merak ettim

aebenciğm ,ağzından bal akıyor. inşallah yine 60 lı kilolarımı dönerim. gerçekten güzel gidiyor. birde spor yapabilsem

Aebencimm, ben yeni çizelge yapacağım 52 kilo yeni hedefim...Bugünden itibaren 1. haftam olsun, olur mu? Yani yeni hedefte başlangıç tarihim: 01.10.2010
Başlangıç kilom: 55.4 olarak

ketumcuğum harika gidiyorsun

masumcuğum sanada

bugünkü menümkaydirigubbakcemile2

sabah : 2 yumurta , 1 kk peynir( bende aknaz yiyordum. artık carrefuer dan alacağım), söğüş, yeşil çay

öğle: 4 diyet bisküvi, ayran

ara: 1 incir, 1 mandalina

akşam: patlıcanlı köfte, salata, 1 kepçe yoğurt

ara: 2 kuru kayısı, 1 incir

su: 2 litre

menü yazayım

sabah 1 armut
kahvaltı
3 yk yulaf ezmasi bir bardak süt (çokmu olmuş yulaf aben abla )
ama hepsini yiyemeidm unutmuşum çocukların yüzünden hamur gibi olmuş
bend eardından 10 fındık yeidm

öglen
1 tabak mercimek pilavı ,marul salata ,ayran

akşam
yumurtalı pırasa,peynir, 2 minik salatalık

ara
2 incir yerim sanırım

inşş bayarama kadar menümülerim böle olcakk
bakalım 6 haftada ne kadar vericme kaçamaksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…