Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle yumurtalı pırasa yaptım ama pırasalarım hamur gibi olmamıştı biraz diriydi
ve yanında peynir fikri kimindi hatırlamıyorum ama sanırım ketumcum sen demiştin gerçekten çok ii oldu bend epeynir yeidm

şu sahte lıygt peynirikaydirigubbakcemile3

zilicim
bende insanların ısrarına deginmek istiyorum insan gerçekten bıkıyor bir lokma ye bukadardan bişiy olmaz
özellikle k.valdemle başeetmkten bıktım artık öksürüyorum bana deidki bal ye yokd eidim diyetimde tatlı amna sende abartıyosun diyor bana bugün sordu yeidm dedim kurtulmazk için

ben artık bi eyre giderken küçük bir kutu süt ve bir avuç leblebim le gidiyorum

masumcum pırasanın yumuşak olması için kapağı kapalı ve kısık ateşte kavur cnm.ben birazda kırmızı toz biber serptikten sonra kırıyorum yumurtaları.hatta farklı versiyonlarını yapıyorum zaman zaman.bazen yumurtayı çıpmadan çılbır gibi büsbütün oturtmuyorum pırasanın üstüne kapağı kapatıp üç dört dakika daha pişirip öle yiyiyorum bazende çırpıp karıştırarak pişiriyorum cnm.çeşitlemek sana ve yaratıcılığına kalıyor.
hamur işi olayına gelince yiyiyorum tabi cnm.ama boğula boğula değil.mesela bir misafirliğe gittim diyelim.börek poğaça,kısır kurabiye falan bişiyler var menüde.börek sevdiğim için ve sırf hamur lapası olmadığından (poğaça gibi )böreği yiyiyorum.salata türü ne varsa onu yiyyorum kısır patates salatası yada ne varsa işte soğuk olarak.tatlıyla hiç aram yok yemiyorum.yada tiramisu yada sütlü tatlı bişey varsa oda büyük değilse yiyiyorum yada yarısını..öyle yanii cnm.yemekteysek zaten sıkıntı olmuyor illa yenecek bişey buluyorum.pilav vs..almıyorum tabağıma yada bir kaşık alıyorum ekmek almıyorum yaa azcık alıyorum duruma göre değişiyor yani.ayarlarsın cnm zaten sen onu alışınca.hiç tereddüt etme.mesela şu andada hafta sonları bizim evde simitsiz sucuklu yumurtasız kahvaltı olmuyor.ballar kaymaklar pekmezler onları hiç saymıyorum.ama ben simitide ya yarım yiyyorum yada yada her hafta yemiyorum.bir hafta yediysem bir hafta yemiyorum.sucuklu yumurtada sevmiyorum hep piştiğinden bıktım artık.yumurtasından bir iki çatal alırsam alıyorum bol domates salata peynir falan öle doyuyorum ...
hiç merak etme cnm sen ayarlarsın kendini.bir gün kaçırdıysan iki gün dikkat edersin yerleşmeden gider kilon...
odamın tam bitmiş hali bir ayı geçecek birince eklerim kızlar....

ah masum zaten ben 4 haftadır o yüzden toparlanamıyorum
tat,lden geldiğimde 78.2 idim bak kaç hafta geçti hala vermek bi yana kilo aldım
şimdi kapı çaldı helva getirmiş komşu ben tek yaşıyorum evde dedim keşke getirmeseydin diyor zaten zayıfladın ye bişi olmaz
iş yerinde de illa ye ne olacak sen yemezsen bizde yemeyiz
die die en sonunda yedim ve şimdi ağzımı kapatamıyorum
ama bugün kızdım baya ve yemedim ısrara rağmen
bugün kü menüm:
sabah:
bir armut
yarım saat sonra bir bardak light süt

öğlen:
2 parça tavuk ama şinitzeldi
salata
yoğurt

akşam:
5 kaşık yoğurtlu semizotu salatası

2 lt iksir
3 lt su

diyarking .....

başlama tarihi.......23.07.2010

ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)

????.........?????

20 ekim doğum günüme kadar 75 olmak istiyorum
mümkün mü ??
yani 20 günde 4 kg vermem lazım yoksa motivasyonumu geri kazanamam

diyar kendini şartlama cnm 20 günde 4 kilo degilde 2 kilo ver veya 3 kilo eger 4 diye şartlarsan moralin bozulurrr
yeme konusuna gelince bak bi başladınmı yiyosun valla sıkı tut bu ara bak bende bayrama kadar çok sıkı tutmaya karar verdim cnm bayramda 1 hafta sekteye ugrayacak çünkü bayrama kadar 65 olmak istiyorum bende ocak 5 te tam 1 yıl olacak benim diyete başlayalı umarım 60 kilo ile girerim yeni yıla

ısrarlara karşı dur cnm yeme ben annemle bile baş edemiyorudm ama artık alıştı şimdi benim gittigimde kızartma varsa menüde hemen bana o kızarttıgı malzemelri kavuruyor yogutla onuyiyorum k.valdemde çok rahat olmadıgımdan aç bile kalıyorum bazen ama yemiyorum

çantamda fındık ceviz kuru meyve ve süt bulunduruyorumm

zilim saol cnmm pırasa için tarifini aldım bidahaine daha ii olcak inş
yarın pazara gdiicem kızalr geçen hafta pırasa ve brokoli almıştım bu haftada karnıbahar ve ıspanak alıcam ve meyve bol yeşillikk

sabahtan beri kosusturmaca daha yeni oturdum kizlar bugun ne menumu ne kilomu bildirdim
menumden baslim isterseniz
sabah t.b. ekmekten tost ve capuccino
ara 2 elma
oglen 6 tane kofte ve salata
ara 1 seftali
aksam spagetti vardi (biliyorum sabah la uymadi ama baska secenegim yoktu)

abencim ben capuccino guzelin :kedi: kilomu bildirimde benide ekleyi ver listene olurmu...
valla bu sabah tartida bi hos oldum 55,5 gosterdi en son 55,3 du ufak kacamaklar yaptim ondan olmali neyse artik bu hafta telafi etmeliyim nedense kendimi pek toparlayip adapte olamiyorum bu hafta farkli olur insallah.HEPINIZE IYI HAFTA SONLARI opuyorumnanaktan

kızlar 30 dk eliptik bisiklet yaptım ki normalde 10 dk fazla yapamıyordum 125 tanede mekik çektim nihayet şişko ama mutluyum :)))

çamlıca merhaba cappicino içe biliyormuyuz bende çok severim aben ablam hafta 1 demişti
şekersizleir varmı acaba hazırların varsa bend eiçeyim alıp hemen

haklısın canım bende fındık ve beyaz leblebi günkurusu aldım yarın işe değil eğitime gidicem neyle karşılaşıcağımı bilmediğimden yanıma bunlardan biraz alıcam öğlen menümü kaçırmmaış olurum.sporuda yaptım mutluyum.bende bayrama 70 olmak istiyorum ve elimdne geleni yapıcam.artık başa sarmak istemiyorum

daha gelen giden olmamış bu gün ...
çamlıcam sarı saçlarından sen suçlusunnn sempatiksalakcinni
ne zaman senin yazdığını görsem canım çamlıca gazozu istiyor wallahi,dyanamayıp içersem kilo alırsam sen suçlusun ona göre

Merhaba hanımlar,
cuma günleri öğleden sonra yoğun oluyorum ben bu yüzden dünkü menümü yazamadım.
Birde size bir sorum olucak hatunlar dün akşam tb ekmeği bulamadım ve kepekli ekmek aldım başka seçenek yoktu. Kepekli yiyebiliyormuyuz???

Gelelim dünkü menüye:

Kahvaltı 8.00
3 dilim tb ekmek
bir dilim peynir
1 domates 1 salata
2 bardak çay şekersiz..

Öğlen 12.00
haşlanmış tavuk bir porsiyon
limonlu bol yeşillikli salata
ayran...

Akşam 18.30
balık
bol yeşillikli salata
Süt ürünü tüketemedim eşim ısrarla zehirleneceğimi söyleyip engel oldu

su : 2.5 lt.

a.s
çamlıcam ilk hafta olur eski yediklerimiz hemen gitmiyor ... haftaya inşallah ...
birde sabah kahvaltında sadece tost yiyorsun yanında yeşiklik görmüyorum ..akşamında spagetinin yanındada ..
birde öyleden önceki aran çok oluyor bir süre acıkmıyorsan kes istersen ..
menülerimizi birazdaha dikkatli yapalım ,eskisi gibi.yerimseniben
blackandwite başlangıç tarihi :26.09.2010
başlangıç :63.2
1.hafta : 61.7
a.s
aben abla bende akşama eklerimm kilollarımı
a.s
laceyim öyeleyin bisküi yerine fındık yada leblebi yesen ...daha iyi olur sanırım ne dersin .? yada bol meyveylede öyelen yapabilirsin ardınada yine ayran yada süt içersin ...
menün güzel mesum ...kaydirigubbakcemile5
yulaf çok olmamış sabah kahvaltısında karnınızı bir güzel doyurun ..a.s
virüsmüüüüüüü delikafadulden delikafadulden delikafadulden
monti virüsü safiş monti .. bir girdimi bidaha çıkmaz ...kaydirigubbakcemile3

menün harika olmuş bol proteinli safiş ...
yeni oldugun için hatırlatıyorum balıgı un'a bulamamışındır inşallah ..
safiş kepek ekmek beyez ekmege kapek katılmış ekmek .
en azından çavdar alsaydın tb. bulamadıysan ...
ekmek bulgugunda fazla al dolabın buzluk kısmına koy . sonra çıkardıgında aynı taealikte olur .. benim buzlukda her zaman yedek ekmegim vardır ...

monti virüsü safiş monti .. bir girdimi bidaha çıkmaz ...kaydirigubbakcemile3

süüppeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

sağolasın aplaammm sempatiksalakcinni
balık una batmadan en saf hali ile pişiyor applaa ızgarada

yaaa tüh koca markette sadece köy ekmekleri vede kepekli vardı bu sabah yedim ben bu akşam tekrar çıkayım markete bulurum ekmek tam buğday olmazsa çavdar oda olmazsa yulafmı???

:1hug: gerçekdenmi . ay ne sevindim tavsiyelerimize kulak verdigin için .:kedi:
odan çok güzel olacak zilim ... renk uyumu harika oldu. alkisalkisalkis.
bende bu ev dekoru hastalık mahiyetinde .. işimle çok bozuşuruz bu yüzden .kaydirigubbakcemile3 arada bir firenliyor beni.:kedi:
bende yatak odasına kırmızı katmayı düşünüyorum ..
resimleri bekliyoruz canım odan bittiginde
küçük bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…