diyar kendini şartlama cnm 20 günde 4 kilo degilde 2 kilo ver veya 3 kilo eger 4 diye şartlarsan moralin bozulurrr
yeme konusuna gelince bak bi başladınmı yiyosun valla sıkı tut bu ara bak bende bayrama kadar çok sıkı tutmaya karar verdim cnm bayramda 1 hafta sekteye ugrayacak çünkü bayrama kadar 65 olmak istiyorum bende ocak 5 te tam 1 yıl olacak benim diyete başlayalı umarım 60 kilo ile girerim yeni yıla
ısrarlara karşı dur cnm yeme ben annemle bile baş edemiyorudm ama artık alıştı şimdi benim gittigimde kızartma varsa menüde hemen bana o kızarttıgı malzemelri kavuruyor yogutla onuyiyorum k.valdemde çok rahat olmadıgımdan aç bile kalıyorum bazen ama yemiyorum
çantamda fındık ceviz kuru meyve ve süt bulunduruyorumm
a.sdiyarking .....
başlama tarihi.......23.07.2010
ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)
????.........?????
çamlıcam ilk hafta olur eski yediklerimiz hemen gitmiyor ... haftaya inşallah ...sabahtan beri kosusturmaca daha yeni oturdum kizlar bugun ne menumu ne kilomu bildirdim
menumden baslim isterseniz
sabah t.b. ekmekten tost ve capuccino
ara 2 elma
oglen 6 tane kofte ve salata
ara 1 seftali
aksam spagetti vardi (biliyorum sabah la uymadi ama baska secenegim yoktu)
abencim ben capuccino guzelin :kedi: kilomu bildirimde benide ekleyi ver listene olurmu...
valla bu sabah tartida bi hos oldum 55,5 gosterdi en son 55,3 du ufak kacamaklar yaptim ondan olmali neyse artik bu hafta telafi etmeliyim nedense kendimi pek toparlayip adapte olamiyorum bu hafta farkli olur insallah.HEPINIZE IYI HAFTA SONLARI opuyorumnanaktan
a.sblackandwite başlangıç tarihi :26.09.2010
başlangıç :63.2
1.hafta : 61.7
a.saben abla bende akşama eklerimm kilollarımı
laceyim öyeleyin bisküi yerine fındık yada leblebi yesen ...daha iyi olur sanırım ne dersin .? yada bol meyveylede öyelen yapabilirsin ardınada yine ayran yada süt içersin ...bugünkü menümkaydirigubbakcemile2
sabah : 2 yumurta , 1 kk peynir( bende aknaz yiyordum. artık carrefuer dan alacağım), söğüş, yeşil çay
öğle: 4 diyet bisküvi, ayran
ara: 1 incir, 1 mandalina
akşam: patlıcanlı köfte, salata, 1 kepçe yoğurt
ara: 2 kuru kayısı, 1 incir
su: 2 litre
menün güzel mesum ...kaydirigubbakcemile5menü yazayım
sabah 1 armut
kahvaltı
3 yk yulaf ezmasi bir bardak süt (çokmu olmuş yulaf aben abla )
ama hepsini yiyemeidm unutmuşum çocukların yüzünden hamur gibi olmuş
bend eardından 10 fındık yeidm
öglen
1 tabak mercimek pilavı ,marul salata ,ayran
akşam
yumurtalı pırasa,peynir, 2 minik salatalık
ara
2 incir yerim sanırım
inşş bayarama kadar menümülerim böle olcakk
bakalım 6 haftada ne kadar vericme kaçamaksız
monti virüsü safiş monti ..virüsmüüüüüüü delikafadulden delikafadulden delikafadulden
menün harika olmuş bol proteinli safiş ...Merhaba hanımlar,
cuma günleri öğleden sonra yoğun oluyorum ben bu yüzden dünkü menümü yazamadım.
Birde size bir sorum olucak hatunlar dün akşam tb ekmeği bulamadım ve kepekli ekmek aldım başka seçenek yoktu. Kepekli yiyebiliyormuyuz???
Gelelim dünkü menüye:
Kahvaltı 8.00
3 dilim tb ekmek
bir dilim peynir
1 domates 1 salata
2 bardak çay şekersiz..
Öğlen 12.00
haşlanmış tavuk bir porsiyon
limonlu bol yeşillikli salata
ayran...
Akşam 18.30
balık
bol yeşillikli salata
Süt ürünü tüketemedim eşim ısrarla zehirleneceğimi söyleyip engel oldu
su : 2.5 lt.
monti virüsü safiş monti ..bir girdimi bidaha çıkmaz ...kaydirigubbakcemile3
menün harika olmuş bol proteinli safiş ...
yeni oldugun için hatırlatıyorum balıgı un'a bulamamışındır inşallah ..
safiş kepek ekmek beyez ekmege kapek katılmış ekmek .
en azından çavdar alsaydın tb. bulamadıysan ...
ekmek bulgugunda fazla al dolabın buzluk kısmına koy . sonra çıkardıgında aynı taealikte olur .. benim buzlukda her zaman yedek ekmegim vardır ...
:1hug: gerçekdenmi . ay ne sevindim tavsiyelerimize kulak verdigin için .:kedi:aebenim sözünü dinledim ablacım..kitaplık parlak krem olacak,birde o siyah simli kabartmalı kağıt olan duvara beyaz renkli piyano çalan bir kadın resmi çizdirecek mimar.piyanonun açılan kapağında da krem bir kelebek var sedef kakma ile yapılmış ve krem mekanizmalı perde...
diğer türlü boğulacaktı gerçekten oda.fikirleriniz için çok teşekkürler kızlar.evi görseniz her yanı karman çorman ve toparlayamıyorum bile.duvarlara komşular rahatsız olmasın ve oğlum uyanmasın diye sinemalardaki gibi köpük kaplıyorlar.heryer talaş köpük tozu çıldırmak üzereyim.üst katta yapılıyor bunlar ustalar ayaklarıyla alt katada taşıdılar pisliği.....az sonra huniyi giyeceğim kafama...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?