wisper hoşgeldin cnm.kan şekeri değierini 35 yapna olayı şöyle.bir öğünde yediklerinin toplam kan şekeri değeri 35i geçmemeli.mesela öğle yemeğinde yediğin (değerleri kafadan sallıyorum şu an sırf örnek olsun diye,ilk sayfada var zaten tüm değerler ama ben dönüp bakamıycam o yüzden örnek olması açısından kafadan yazıyorum rakamları) et türü bişey yedin,yanında salata ve yoğurt yada ayran diyelim.etin kan şekeri değeri örneğin 40 olsun salatanınki 10 yoğurtta 10 olsun üçünün toplamı 60 ediyorya üçe bölünce 20 ye düşüyor kan şekeri değeri.
aebenim girince daha detaylı açıklar sana.ama ilk sayfaları biraz okursan çözersin cnm.kolay yani.sen sabahtan o gün yiyecekleri belirle yaz buraya montiye aykırı bir durum varsa yemeden düzenlenmiş olur.burda büyük bir dayanışma örneği göreceksin zaten cnm zamanla.herkes birbirine yardımcı ve destek oluyor.
peyniride yağ oranı düşük olarak yiyiyorlar kahvaltıda.bim aknaz lıght peynir yeniyor genelde.diğer lıgt yazan peynirlerin yağ oranları yüksek çünki.bu konuda çok uzun araştırmalar yaptık hepimiz.ekmek yediğin kahvaltıda yumurta yemiyorsun az yağlı peyniri yiyebilirsin.
öğlen akşam ekmek yok.öğlenleri proteine ağırlık verirsen mefaatine olur cnm.gerekmedikçe ara yok.her öğüne bir süt ürünü(yoğurt ayran peynir süt vs..) ve salata ekliyorsun.etde yesen böyle sebzede yesen böyle cnm. aç kalmak yok,yağı çıkartmak yok,serbest olanları doyana kadar yiyebilirsin.kilonu ve boyunu bildir sende başla hemen yarın.şimdilik ana hatlarını bu şekilde özetleyebilirim.arkadaşların menülerini takip edersen daha kolay anlarsın...
aebenim sen az yağlı ve az tuzlu zeytin ezmesinden bahsetmişsin ablacım marka ismi verirsen arkadaşlar yalnış bir ürün almamış olur diye düşündüm.peynir konusundada yalnış anlaşılmalar olmuştu geçen gün ve boşu boşuna yalnış peyniri yemişlerdi arkadaşlar.z.ezmelerindede oldukça yağlı olanlar var.hatta benim aldığımın biri z.yağı donduğu için üstüne çıkgrumış kaskatı margarin gibi yağ tabakası olmuştu.
ilk zmanlarda tatlı ihtiyacı duyuyorsun ama ben onu şöyle çözdüm akşamalrı çayımın yanındsa 2 incir veya hurma kayısı yiyorum tatlı ihtiyacımı gideriyorum ama bu diyette krize girmiyorsun öle deli gibi tatlı istemiyorusn zaten
menüleirmizi takip edersen çözersi,n cnm
ben de bir yandan kitabı okuyorum bir yandan sizi takip ediyorum,aeben ablam,siz ve takım arkadaşlarım sayesinde menülerimi de düzenlemeye çalışıyorum..ayyy monti süperr ya inşallah kaçamak yapmadan devam etmeyi becerebilirim de sizin gibi güzel ve kalıcı kilolar verebilirim :Saruboceq:
aben ablam benim kafamı kırıcak daha kitabın yüzünü açmadım ben alalı ne kadar oldu oysaki veririsn cnm kafaya koyman yeterli
bak ben yarın diyetime uygun bir yere gitmeyi düşünüyorum eşimle asla bozmam 1 gün için çünkü baya bi hırs yaptım bayrama kadar 0 kaçamak yapıcam ve 65 66 artık ne kadar olablirsem
black
şimdi baktımda sne zayıfsınn kı boyun kaç kiii aman ben 60 olayım yeter valla
ahhh ne zayıfsın benim boyum 160 ben 60 olsam yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?