Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar...çok güzel zayıflıyorsunuz maşallah...ilk 1-2 sayfayı okudum diyeti anlamak için ama o kadar ayrıntı verilmiş ki diyetin ana hatlarını anlayamdım.yazdığınız menülerden anlamaya çalışıyorum diyeti..anladıklarım:

* mutlaka tam buğday ekmeği...hatta çok alıp dondurucuya atacakmış her zaman elimizin altında olsun diye...
* sabahları kahvaltıdan yarım saat önce meyve yada meyve suyu
* her öğün mutlaka bir proteinle destekleniyor..1 su bardağı süt yada yoğurt
* kahvaltılarınızda marmelat gördüm hatta bir arkadaş kendi yapmış evde..ama peynir yemiyorsunuz.
* akşam öğünü en hafif olacak.
* öğlen meyve yiyip süt içen gördüm yemek olarak...
* diyet asla kaçamak ve öğün atlama kabul etmiyor ama düzenli yapılınca her hafta 1 liloya yakın hatta daha fazla veriliyor..

yanlış anladıklarım olabilir ama şu kan şekerini 35 yapma olayını anlamadım.anlatırsanız sevinirim..

wisper hoşgeldin cnm.kan şekeri değierini 35 yapna olayı şöyle.bir öğünde yediklerinin toplam kan şekeri değeri 35i geçmemeli.mesela öğle yemeğinde yediğin (değerleri kafadan sallıyorum şu an sırf örnek olsun diye,ilk sayfada var zaten tüm değerler ama ben dönüp bakamıycam o yüzden örnek olması açısından kafadan yazıyorum rakamları) et türü bişey yedin,yanında salata ve yoğurt yada ayran diyelim.etin kan şekeri değeri örneğin 40 olsun salatanınki 10 yoğurtta 10 olsun üçünün toplamı 60 ediyorya üçe bölünce 20 ye düşüyor kan şekeri değeri.
aebenim girince daha detaylı açıklar sana.ama ilk sayfaları biraz okursan çözersin cnm.kolay yani.sen sabahtan o gün yiyecekleri belirle yaz buraya montiye aykırı bir durum varsa yemeden düzenlenmiş olur.burda büyük bir dayanışma örneği göreceksin zaten cnm zamanla.herkes birbirine yardımcı ve destek oluyor.
peyniride yağ oranı düşük olarak yiyiyorlar kahvaltıda.bim aknaz lıght peynir yeniyor genelde.diğer lıgt yazan peynirlerin yağ oranları yüksek çünki.bu konuda çok uzun araştırmalar yaptık hepimiz.ekmek yediğin kahvaltıda yumurta yemiyorsun az yağlı peyniri yiyebilirsin.
öğlen akşam ekmek yok.öğlenleri proteine ağırlık verirsen mefaatine olur cnm.gerekmedikçe ara yok.her öğüne bir süt ürünü(yoğurt ayran peynir süt vs..) ve salata ekliyorsun.etde yesen böyle sebzede yesen böyle cnm. aç kalmak yok,yağı çıkartmak yok,serbest olanları doyana kadar yiyebilirsin.kilonu ve boyunu bildir sende başla hemen yarın.şimdilik ana hatlarını bu şekilde özetleyebilirim.arkadaşların menülerini takip edersen daha kolay anlarsın...

aebenim sen az yağlı ve az tuzlu zeytin ezmesinden bahsetmişsin ablacım marka ismi verirsen arkadaşlar yalnış bir ürün almamış olur diye düşündüm.peynir konusundada yalnış anlaşılmalar olmuştu geçen gün ve boşu boşuna yalnış peyniri yemişlerdi arkadaşlar.z.ezmelerindede oldukça yağlı olanlar var.hatta benim aldığımın biri z.yağı donduğu için üstüne çıkmış kaskatı margarin gibi yağ tabakası olmuştu.

Son düzenleme:
evet aebenciğim ya zeytin ezmesinin markasını bende çok merak ettim yerken vicdan azabı duymadan biraz zeytin tadı alalım :)
bugün yediklerim:
sabah:
3 dilim tb ekmeği
bir kk light peynir
5 zyetin
yarım domates
bir bardak ayran(sütüm bitti)

öğlen:
bir tane şinitzel(işyerinde yediğimden böyle evde kızartmıyorum)
3 kaşık haşlanmış ıspanak
yoğurt
salata

akşam:
bir tabak buğdaylı ayran çorbası
yarım kase yoğurtlu semizotu salatası

iki gündür maşallah ya kaçamaksız çok mutluyum

ziligurti sağol verdiğin bilgiler için.bilgisayarda bir dosya oluşturdum içine de tuğçe baran ın yazısını,yazdığınız mesajlardaki ayrıntıları,menülerinizi birbir kopyaladım.daha 7.sayfaya geldim ama okudukça diyet kafamda daha çok şekilleniyor.ben de 80-89 kilo verenler grubundayım aslında orada masumm var tanırsınız çok güzel kilo veriyor.aslında ona gıpta ettim de bu diyeti uygulamak istedim.kararlı bir şekilde ve rahat bir şekilde uyguluyor diyeti.

sözün özü inşallah fire vermeden kararlı bir şekilde yapmak istiyorum.
öğretmenim sabah 5 te kalkıyorum ve 7.10 da evden çıkıyorum.okulda kahvaltı edecek vaktim olmuyor o yüzden evden çıkmadan yaklaşık 6.15 gibi kahvaltımı yapmam lazım.12.30 da dersim bitiyor.eve varmam 13 ü buluyor.yemeğimi evde yiyebilirim.yeterki adı belli olsun.

1.6 ve 83 kiloyum.inşallah sizler gibi başarırım.

wispercım merhaba cnmm momti diyetii çok güsel bir diyet gerçekten 1 haftada çözersin eminim
takıldıgın herşeyi sorabilirsin cnm

şimd,i sana beslenme şekli oluşturmak laızm cnm diyetin tek eksi yönü tatlı yememek gibi geliyor insana ama alıştıkça diyete aramıyorsun bile menümler doyurucu oluyor 2 köfte 4 kaşıkla ugraşmıyorsun porsiyonlar büyük ve kaçamaksız yaptıgınd averiyorsun gerçekten
ben ilk 13 jkiloyu 1200 cal. diyetle verdim ama montiye geçince hızlandı

sen eskiden tanısaydın beni resmen kampumba hızındaydım ama şimdi yaklaşık 11 haftadır bunu yapıyorum 4 haftası kaçamkalı olmak kaydı ile 7 kilo veridm şimdi sıkı tutuyorum bayrama kadar 65 olmak için

ben çok bahsedşyorum bu dityetten aslında sanadaa diyecektim de bi fırsat olmadı cnm

ilk zmanlarda tatlı ihtiyacı duyuyorsun ama ben onu şöyle çözdüm akşamalrı çayımın yanındsa 2 incir veya hurma kayısı yiyorum tatlı ihtiyacımı gideriyorum ama bu diyette krize girmiyorsun öle deli gibi tatlı istemiyorusn zaten
menüleirmizi takip edersen çözersi,n cnm

çok güzel kg vermişsiniz kızlar.bende yapmak isterdim ama yapamam bi kere peyniri çok seviyorum vazgecememherhalde.bide süt ürünlerini ligh olarak tüketmek onların faydalarını önemli ölçüde azaltmıyor mu ben öyle biliyorum.ama denemeyi isterdim yeşillik salata yemekte gerekiyor benim bulunduğum yerde yok malesef çok şaşırtıcı ama yok daha yeni çıkmaya başladı diyor manavlar geleli 3 ay olcak daha maydonoz bile göremedim tezgahlarda neyse çıksın inş. bi deneyeceğim inş. uyabilirim devam ettirebilirim

neredesiniz kimse yok bugün ayşeceylan çok ilginç yeşilllik filan olmamasıı

yarın evlilik yıldönümümüz bizim 6. yılı bitiriyoruz

ben de bir yandan kitabı okuyorum bir yandan sizi takip ediyorum,aeben ablam,siz ve takım arkadaşlarım sayesinde menülerimi de düzenlemeye çalışıyorum..ayyy monti süperr ya inşallah kaçamak yapmadan devam etmeyi becerebilirim de sizin gibi güzel ve kalıcı kilolar verebilirim :Saruboceq:

aben ablam benim kafamı kırıcak daha kitabın yüzünü açmadım ben alalı ne kadar oldu oysaki veririsn cnm kafaya koyman yeterli
bak ben yarın diyetime uygun bir yere gitmeyi düşünüyorum eşimle asla bozmam 1 gün için çünkü baya bi hırs yaptım bayrama kadar 0 kaçamak yapıcam ve 65 66 artık ne kadar olablirsem

black
şimdi baktımda sne zayıfsınn kı boyun kaç kiii aman ben 60 olayım yeter valla

evet canım beyinde bitirmek önemli zaten inanırsak başarmak için okadar istekli oluyoruz..ben de tatlı düşkünüyüm bu yüzden çok zorlanıyordum ama montiye başlayalı tatlı kaçamağım olmadı hiç..aman olmasın da inşallah..sen de bayrama kadar eminim en az 5-6 kilo verirsin çünkü kaçamaksız yapıldığında haftada en az 1kg garanti siye okumuştum kaydirigubbakcemile2

menümü yazyaım ben

sabah 1 elma

kahvaltı
3 dtb ekmegi ile kahvaltı

öglen
1 elma
biraz üzüm(aben ablam hemencik yidimkaydirigubbakcemile3)
1 bardak süt
yarım avuç leblebi
(arada bekledim hepsini birdne yemedim tabi)

akşam
1 tabak brokolii
yogurt

birazdan
2 ncir 1 bitki çayı)

saat geçri ama çoka cıktım yiycem

black
şimdi baktımda sne zayıfsınn kı boyun kaç kiii aman ben 60 olayım yeter valla

canım benim boyum 166 ama ben zayıf değilim göbek bölgem sorunlu maalesef ve ben 78 kilo idim 80 kiloyu görünce 2008de şok oldum..sonra zayıflamaya başladım 59 kiloya kadar düşmüş iken ne yazık ki korumayı beceremedim çok pilates yaptım ve hiç sarkma yaşamadım selülit diye birşey bırakmıyor mucizevi bir spor..şu sıralar düzenli yapamıyorum..neyse 59 kilonun kıymetini bilemedim tatlı idi,cips,kola idi derken 70 i gördüm 4 ay önce yine ve 5 temmuzda 68 kilo ile diyete başladım..66 kilo olduğum zamanda 6.takıma girdim iyi ki girmişim çok seviyorum arkadaşlarımı çoook destek oluyorlar bana çünkü kilo vermem çok takılmalar yaşıyor sinir oluyorum çok da sabrım yok..ama hep destek oluyorlar bana..

ahhh ne zayıfsın benim boyum 160 ben 60 olsam yeter diyorum

ahhh ne zayıfsın benim boyum 160 ben 60 olsam yeter diyorum

canım neden olmayasın önemli olan gerçekten istemek..ben de 80 kilo olduğum zaman 20 kilo zayıflamanın benim için hayal olduğunu düşünüyordum..ama şuan lisede bile olamadığım kilodayım hatırlıyorum da lise son sınıfta 68 kilodan 63 kiloya kadar zayıflayabilmiştim diyetisyenim sayesinde o da:kedi:

Son düzenleme:
ben diyorumki keşke aklım başıma daha erken gelseymişde hep şişko gezmeseymişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…