Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim selma cnm nasılsınnn

sence aysunun tariydi snaırım kuru kayısı ve ayvadan marmelet yapılabilirmii:)
muz hariç tüm meyvelerden marmelad olur masumum ....

tabiki olur hatta daha iyi olur yumurtalı .
afiyet olsun mönün güzel .....
Allah kabul etsin nazlım.. eve gidince meyveyle geçiştirme ye yemegini..
Bu arada kızlar bugün 4. günüm ve 700 gr vermişim inanamadııım
elnazcım kilon nedir ???...

çüper mönü olmuş yanlızım .
not :bacım kendine başka isim bul güzelim sana her yanlızım yazdıgımda içim burkuluyor .
sabah o programa bende takıldım zilim gerçekden izleyin özelikle pzartesileri konu beslenme .
aeben apla ellerine saglık listede adımı gormek mutlu etti beni sana apla dedim ama yaşın benden küçükmu bilmiyorum bn 30 içimden oyle geldigi için soyledim
tabi diyebilirsin aysun.. bende 35 im .

ablaaaaaaaaaaaaaa
ooojjj geldin beeeaaaa
hojj bulduk sexsü safişim ....aldınmı kıs gecelikleri.

çamlıcam ben geçen hafta sonu yapmıştım simit,hatta burdada yazmıştım.aebenimde olur ayda bir iki kere demişti....tabii bir tane .....

zilim yav çokmu sıkıştıyorum siziki çekiniyorsunuz fıstık ...
15 günde olsun ....

çamlıcammm evet cnm monti ci monticiyi anlarrr her konuda

ben o salçayı seviyorum hem degişiklik oluyor hemdee doyurucu ekmeklee
zilim 1 tane simit derkennn kuru pasta gibi minik minik yapıyorum ben 4 tane yiyebilirim snaırsma degilmi tabi susamsız:)

birde sana msj yazarken selam diyecektim selma yazmışımmm

bulgur yasakmı gerçekten ya kimi yerde yasska degil diye yazıyor benimda canım kısır çok istiyor uzun suredir ama yiyemiyorum malesef:84:
aysun bulguru ekmek gibi düşün .hatta ekmekden daha gl endeksi yüksek .
pişmiş bulgur 50 gl degeri bizim için baya yüksek .
fakat gitiginiz bir yede yemek içinde (tabiki etsiz bir mönüde ) 1.2. kş oldu bu göz ardi edilebilir sonun yok yani...
hakında hayırlısı zilim ... desene seni daha az görücez burda.:44:

elin degdiginde şu merçimek saltasını vede masumum sen çok yapıyorsun merçimek pilavının tarifini istesem ...
bende bugün karnıyarık yaptım (fırınde patlıcanlı )yanındada bulgur pilavı çoçuklara ... en azından pirinç yemesinler .
haaa untmadan kıslar benim tosun 1 kilo verdi ablaları ....ama isyanlarda ..:90:

ay buna çok sevindim bizde buydayı tavada kızartılıp yenir adınada kavurka deriz bilen varmı kaç gundur canım çekiyordu yemiyordum ekmek yemedigim oyunde yiyim bari az bişi

aysuncum ekmek yemedigin ögünde deyil yanlış anlaşılmasın ekmek yemedigin 1 GÜNDE DEMEK İSTEDİM ...BİZLER ZATEN SEDECE KAHVALTIDA EKMEK YİYORUZ .....

NAZLIM NOT ALMIŞIM EVET 59 300 AMA BAKARKEN 3. ü 8 GÖRMÜŞÜM .
mesaj düzenleme saati dolmuş güzelim ,haftaya düzenlerim ben yeni listede olurmu .

biliyorum canım bende sadece kahvaltıda yiyorum ekmegi menulerimi yazmıştım bakmışındır umarım çunku yorumarınız çok önemli benim için yeni başladıgım için eksiklerim çok
aysuncum ekmek yemedigin ögünde deyil yanlış anlaşılmasın ekmek yemedigin 1 GÜNDE DEMEK İSTEDİM ...BİZLER ZATEN SEDECE KAHVALTIDA EKMEK YİYORUZ .....

aben ablam ayva ve kayısı karışımı nasıl olar acep diye sormuştum?

güzel olmuş aysun böyle devam .
sütün yagsız dimi????

pasklacım öncelikle geçmiş olsun ......
mesajları bazan kaçırıyorum yanıt vermessem ondandır ..
sorularına gelince havuç yemiyoruz güzelim mümkün oldugunca pişmişide hiç.....

...baklagil yedigin bir ögünde herşey yagsız diye bişi yok ama az yaglı zey g.. tabi ...doymuş yaglar kesinlikle yenmiyor baklagille .vede ekmekle ....bu yüzden kahvaltıda ekmekle peynirin yagsız oması için bu kadar muhabbet ediyoruz .....

hurmalar yasak deyil ikside ;ama bu miktar konusundada serbest demek deyil ...
gelelim asıl uyarıma ....
güzelim akşama kadar protein yersen gece tabiki açıkırsın ...
neden akşam ögünlerinde baklagil denemiyorsun .???
gece ekmek yemekden kat kat iyidir .....
merak ettim bu tarz beslenirken kilo verebildinmi....??.

daha sık yazarsan yardımcı oluruz .

aben ablam ayva ve kayısı karışımı nasıl olar acep diye sormuştum?

bende yazmıştım banum .... her meyveden marmelad olur muz hariç demiştim ....
tadını soruyorsan bence hoş olur .....

ama ben hurmanınkini çok begendim meysimi geçmeden bir kaç kavanoz yapıcam... sıçakkken kapatınca aynı konserve gibi olmuş dahada var 2 küçük kovonozum ...

mercimek pilavı
mercimegi haşlıyorum,soganı tereyagında sote ediyorum ve içine haşladıgım mercimekleri karıştırıyorum bu kadar ablam içine istediigmiz baharatı atıyoruz ben birzda limon sıkıyorum güzel oluyor

ben genelde öglen yiyorudm bunu protein niyetine ama krbonhidratta içerdiginden akşamalrı yiycem artık bakliyatın benimde akşam acıkma sorunum var

akşama eşim gelince yapayım bend eabla marmelatımı
ben önceden ayva marmelatı yapıyorudm ama içine şeker attıgım için sulanıyorud şekersz sulanırmı acaba?

biraz mandalinamı sıksak kine

yada kaysıyı önceden haşlayım kavrulan ayvalrın üzerine mi döksek?

diyarım tabıki azcık bulgurdan bişi olmaz . sakın kendini böyle yönlerdirme tabiki kilo vereceksin bu hafta ....
benim kızdıgım akşamki çorbam deyil akşama kadar AÇÇ DURMAN ...
9 DAN 9 KADAR ....
SÜPER MÖN OLMUŞ ELNAZ.
HOŞGELDİN BU ARADA .....
GECE SÜTÜ PEK ÖNERMİYORUZ ASLINDA.. ZİLİMİN BU KONUDA UYARILARI VARDI ZAMANINDA ...
GECE MEYVE YESEN DAHA İYİ OLUR . AMA İÇMEK İSTERSENDE YASAK DEYİL .
YG YAGLI İÇ EN AZINDAN .
GÜZEL MEYVEM ....

HASTAMISIN FISTIK GEÇMİŞ OLSUN ....
GÜZEL OLUŞ AYSUN ....
KARNI YARIGI KIZARMA YAPMA MÜMKÜN OLDUGUNCA BİZLER PATLICANLARI FIRINDA KÖZLEYİP YAPIYORUZ HİÇ FARKI OLMUYOR ...
MASUMUM AÇ OLMANA ŞAŞIRMADIM PEK BİŞİ YEMEMİŞİNKİ.
BALIK YEDİGİNDE SAATDE ÇOK ERKENMŞ NE AKŞAM NE ÖYLEN .LEBLEBİ AZ AÇLIGINI ALMIŞTIR AFİYET OLSUN İYİ ETMİŞİN .
İLK MASAJIMDA DEDİGİM GİBİ DİYARIM AÇÇÇ KALMIŞINN AÇÇÇÇÇÇÇ 12 SAAT HEMDE NASIL SPOR YAPTIN SEN O HALDE....

banum neden kayısı ve ayva beraber yapmıyorsun marmeladını ??

çok teşekkür ederim aeben, benim bebeğim 8,5 aylık emziriyorum.belki ondan gece acıkıyorumdur bilmiyorum.
bu hafta 400 gr gitmiş gözüküyor.ilk hafta 2,400 gr.ama ilk hafta ödem gitmiştir değil mi?
artık daha dikkatli yapacağım, öğrendim sayenizde..

aebenim yine buralardayım ablam.gündüz gitmiycem bu yıl bitene kadar.akşam etüdlerini bana verdiler gündüz gidemiyorum diye...
ben mercimek salatasını bir arkadaş toplantısında yemiştim ilk kez..başka hiç bir şeyden almadım iki kez mercimek salatasından aldım o kadar beğenmiştim yeşil mercimekleri suda haşlıyorum.(ama iyice ezilene kadar değil tane tane olacaklar) maydonozu,bol taze soğanı,dereotunu çok ince kıyıyorum süzdüğüm mercimeklere ekliyorum.limon,karabiber,tuz,z.yağı istersizde pul biber ekleyin.ohh misss....yiyin gari
ben kendi uyduruğum olarak üstüne en son kırmızı etli biberlerden yaptığım sirkeli sarmısaklı turşu benzeri şeyden küçük küçük doğruyorum...tadı nefis oluyor...

haaa unutmuşum bir iki tanede kornişon doğruyorum içine....buda benim uyduruğum...

Son düzenleme:

umarım yanlış okumuşumdur terayagımı ???

ablaa birlikte yapsam aynı anda yumuşarlarmıııı?
ya ben çok beceriksiizm bu reçel marmelat konusudna belli oluyorudrrr
zaten dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…