- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
muz hariç tüm meyvelerden marmelad olur masumum ....zilim selma cnm nasılsınnn
sence aysunun tariydi snaırım kuru kayısı ve ayvadan marmelet yapılabilirmii:)
tabiki olur hatta daha iyi olur yumurtalı .selam kızlar nasılsınız.
bugünki menümü yazayım
sabah:2 mandalina
30dk. sonra kızarmış 2dilim tb ekmegi-zeytin-peynir
öglen:1 avuç leblebi-yogurt
akşamırasa kavurması-yogurt-salata
kızlar pırasa kavurmasını yumurtalı yapsam olurmu yoksa sademi olsun
afiyet olsun mönün güzel .....
Allah kabul etsin nazlım.. eve gidince meyveyle geçiştirme ye yemegini..bende bugünkü menümü yazayım .
bugün niyetliyim ona göre yazıyorum .
sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 adet yeşil zeytin
şekersiz marmelat
iftar
beyaz leblebi
1 kutu süt
ara
1 adet portakal
1 adet elma
iftarı mecburen o şekilde yapmak zorunda kalıcam çünkü evde getirebileceğim yemek yoktu . işyerinde de uymuyor malesef
sonrasında 1 saat plates
elnazcım kilon nedir ???...Bu arada kızlar bugün 4. günüm ve 700 gr vermişim inanamadııım
çüper mönü olmuş yanlızım .merhaba kizlar nasilsiniz.kizzzz masumm ben senle rakip olmam sen cok disli rakipsin anacim.masallah 68.500 olmussun.ben bu hafta kacamak yaptim umudum yok bu hafta.sabah salcali tarifini yaptim annem hep yapardi bize ama cevizle daha bir mükemmel oldu sagol canim.hemen mönümü yazayim,ay unutmadan dünaksam acikmadim o yuzden sut ve cevizle gecistirdim.
SABAH
2 dilim salcali ekmek,zeytin,domates
ARA
2 mandelina
ÖGLEN
yesilfasülye,salata,yogurt
AKSAM
mantarli tavuk sote,salata,yogurt
not :bacım kendine başka isim bul güzelim sana her yanlızım yazdıgımda içim burkuluyor .
sabah o programa bende takıldım zilim gerçekden izleyin özelikle pzartesileri konu beslenme .slm kıslar,okuldan az evvel döndüm,oğlumu yedirmeye çalıştım vs..ancak girebildim...tarçını sabah ben kahvaltı ederken tv'de dilara koçakta kilo vermeye yardımcı baharat olarak saydı...
diyarım o kadarcık buldurdan gerçekten birşey olmaz cnm.toplasan yarım yemek kaşığı buldur yemişsindirondan ne olurki??ama mesailerde sakın kaçamak yapma cnm..yanına leblebi,meyve,kutu süt falan koy evden giderken. hatta bir kapaklı kabın içine salata malzemelerini doğra koy,ilaç şişesi gibi bişeyede limon z.yağı sosunu koy.dök üzerine ye...ben hamileyken okula çok götürüp yediğimi biliyorum..bizim dersliklerimiz bireysel.orada yiyiyordum..ama hazır herşey yoluna girmişken (bayram sonrası) sakın kaçamak yapma cnm...
tabi diyebilirsin aysun.. bende 35 im .aeben apla ellerine saglık listede adımı gormek mutlu etti beni sana apla dedim ama yaşın benden küçükmu bilmiyorum bn 30 içimden oyle geldigi için soyledim
hojj bulduk sexsü safişim ..ablaaaaaaaaaaaaaa
ooojjj geldin beeeaaaa