Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugünkü menümü yazayım .

bugün niyetliyim ona göre yazıyorum .

sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 adet yeşil zeytin
şekersiz marmelat

iftar
beyaz leblebi
1 kutu süt

ara
1 adet portakal
1 adet elma

iftarı mecburen o şekilde yapmak zorunda kalıcam çünkü evde getirebileceğim yemek yoktu . işyerinde de uymuyor malesef

sonrasında 1 saat plates

gunaydın canım iyim ben sen nasılsın
saol canım bende iyiyim

gecmiş olsun sanada canım hayırdır grip falan olucaksındır belki dikkat et kendine bende iyiyim ne olsun sorma pkocum oldu bir cok tane zayıflıcaz inşaall gerci biraz zor oluyor ama olucak hipo var insulın direnci var pkoda oldu tam oldu dr de soyledi kilona dikkat et sakın alma ver diye inşaallah vericez hep bareber

ben 1000 mg olandan sabah akşam kullanıyorum. evli olmadığım için henüz pko içinde doğum kontrol hapı kullanıyorum ve çok korkuyorum hayatımda en çok istediğim şeylerden biri anne olmak şanslıyım ki evlenmeden önce çıktı 1-2 yıla kadar evlilik düşünüyorum haytım değişti resmen bu korkuyla. doktorum hormonlarımda bi sorun olmadığı için yaşam tarzına bağladı bu hastalığı kilo vermek büyük ölçüde fayda sağlar dedi. insulin direnci içinde kilo vermek çok gerekiyormuş inş kurturuluz bu kilolardan moralim çok bozuluyo

Son düzenleme:
Bu arada kızlar bugün 4. günüm ve 700 gr vermişim inanamadııım

selam kızalrr geçmişi okudummmm geldim

aysun snein yaptıgın ayva ve kaysıyı karıştırıp mı yapsak acaba nasıl olur ki tdı?

meyvem geçmiş olsun cnmm

bugün end etartıldım ve 68.5 çıktım yani 500 gr vermişim 3 günd ebunu tartım diyorrr cumaya kadar ne olcka bakalım ben bazne attartılıyorum hafta içi ama cuma günü o rakamdna fazla görebiliyorumm

merhaba kizlar nasilsiniz.kizzzz masumm ben senle rakip olmam sen cok disli rakipsin anacim.masallah 68.500 olmussun.ben bu hafta kacamak yaptim umudum yok bu hafta.sabah salcali tarifini yaptim annem hep yapardi bize ama cevizle daha bir mükemmel oldu sagol canim.hemen mönümü yazayim,ay unutmadan dünaksam acikmadim o yuzden sut ve cevizle gecistirdim.
SABAH
2 dilim salcali ekmek,zeytin,domates

ARA
2 mandelina
ÖGLEN
yesilfasülye,salata,yogurt

AKSAM
mantarli tavuk sote,salata,yogurt

slm kıslar,okuldan az evvel döndüm,oğlumu yedirmeye çalıştım vs..ancak girebildim...tarçını sabah ben kahvaltı ederken tv'de dilara koçakta kilo vermeye yardımcı baharat olarak saydı...
diyarım o kadarcık buldurdan gerçekten birşey olmaz cnm.toplasan yarım yemek kaşığı buldur yemişsindirondan ne olurki??ama mesailerde sakın kaçamak yapma cnm..yanına leblebi,meyve,kutu süt falan koy evden giderken. hatta bir kapaklı kabın içine salata malzemelerini doğra koy,ilaç şişesi gibi bişeyede limon z.yağı sosunu koy.dök üzerine ye...ben hamileyken okula çok götürüp yediğimi biliyorum..bizim dersliklerimiz bireysel.orada yiyiyordum..ama hazır herşey yoluna girmişken (bayram sonrası) sakın kaçamak yapma cnm...

korktunmu bende kızzzzsanki ben hiç kaçamak yapmıyorumda bayramdan önce berbattım bayramd ayine öleee

en son kaç hafta önce örmüştüm 68.9 bak daha yeni dönebilidim çizelgemdeki kiloyaaaa

tarfi ebgenmene sevindimmc nm

zilim selma cnm nasılsınnn

sence aysunun tariydi snaırım kuru kayısı ve ayvadan marmelet yapılabilirmii:)

selam kızlar nasılsınız.
bugünki menümü yazayım
sabah:2 mandalina
30dk. sonra kızarmış 2dilim tb ekmegi-zeytin-peynir
öglen:1 avuç leblebi-yogurt
akşamırasa kavurması-yogurt-salata
kızlar pırasa kavurmasını yumurtalı yapsam olurmu yoksa sademi olsun

olabilirn canım aslında ama çunku kayısı çok tatlı ayvada ekşi bir birini dengeler bende ikisini karıştırmayı düşünuyorum kayısı çok tatlı geldi banada içinede limon sıkacagım ekşili olsun biraz diye ama tadı guzel olmuş ikisininden dogal hemde saglıklı eee şeker de yk daha ne olsun demi ama
selam kızalrr geçmişi okudummmm geldim

aysun snein yaptıgın ayva ve kaysıyı karıştırıp mı yapsak acaba nasıl olur ki tdı?

meyvem geçmiş olsun cnmm

aysun bende yapıcama evet karıştırıncada ii olur bencede birde ayvaya karanfil güsle gidiyor onuda atayım içineee

şalam suyu içen sen miyidn bu ara?
hatırlayamadım isminii

bende senin gibi diyordum yapsam ne kaybedecegim diye düşündun dun yaptım tadı gerçekten güzel oldu bir dahakine ayva elma karışımı yapacam içenede az ceviz koyacam az bişey yap dene begenirsen sonra tekrar yaparsın herkesin damak tadı farklı yani
zilim selma cnm nasılsınnn

sence aysunun tariydi snaırım kuru kayısı ve ayvadan marmelet yapılabilirmii:)

bu deidklerin benim damak tadıma uyuyorrr aysunumm
zaten uymayan ne varki damak tadıma maş.. bende bi damak varrr sorma gitsinnnn

suyunu degil attlım kendini yedim iki 3 dilim ama yasak oldugunu bilsem asla yemezdim çunku hafta sonu menulerimi görduyse uymaya çalıştım ve okadar çok şeye hayır dedimki kendim bile inanamadım
aysun bende yapıcama evet karıştırıncada ii olur bencede birde ayvaya karanfil güsle gidiyor onuda atayım içineee

şalam suyu içen sen miyidn bu ara?
hatırlayamadım isminii

birşey olmaz aysuncum okadardan ilk zmanlar oluyor hata bana baksanaaa
kurubaklaglii protein daha fazla içeriyor diye öglenleri yeridm hepp
ama akşamm yemek gerekliymiş karbonhidrat içeriyormuşş

bne temmuzdan beir burada oldugum hald ebunu yeni ögrendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…