paskalım gece açımanın nedeni gündüz yeteri kadar karbonhidrat almaman sadece protein fazla tok tütmaz . o yüzden kahvaltını kuvvetli yap ekmekle ..... sakın aç kalmayınçok teşekkür ederim aeben, benim bebeğim 8,5 aylık emziriyorum.belki ondan gece acıkıyorumdur bilmiyorum.
bu hafta 400 gr gitmiş gözüküyor.ilk hafta 2,400 gr.ama ilk hafta ödem gitmiştir değil mi?
artık daha dikkatli yapacağım, öğrendim sayenizde..
aebenim yine buralardayım ablam.gündüz gitmiycem bu yıl bitene kadar.akşam etüdlerini bana verdiler gündüz gidemiyorum diye...
ben mercimek salatasını bir arkadaş toplantısında yemiştim ilk kez..başka hiç bir şeyden almadım iki kez mercimek salatasından aldım o kadar beğenmiştimyeşil mercimekleri suda haşlıyorum.(ama iyice ezilene kadar değil tane tane olacaklar) maydonozu,bol taze soğanı,dereotunu çok ince kıyıyorum süzdüğüm mercimeklere ekliyorum.limon,karabiber,tuz,z.yağı istersizde pul biber ekleyin.ohh misss....yiyin gari
ben kendi uyduruğum olarak üstüne en son kırmızı etli biberlerden yaptığım sirkeli sarmısaklı turşu benzeri şeyden küçük küçük doğruyorum...tadı nefis oluyor...
haaa unutmuşum bir iki tanede kornişon doğruyorum içine....buda benim uyduruğum...
kayısıyı ıslat az.... zaten ezeceksin neden olmasın .ablaa birlikte yapsam aynı anda yumuşarlarmıııı?
ya ben çok beceriksiizm bu reçel marmelat konusudna belli oluyorudrrr
zaten dimi
ablaaaaaaaaaa a efet tereyag valla ben bu tarfi akrepten almıştım o tammına kokuyormuş
ben çaykaşıgın yarısı kadar katıyorum ki tat versin diye 1 yk svı yagla kavuruyorum
orcinalini yazdımmm accıkk
bende yazmıştım banum .... her meyveden marmelad olur muz hariç demiştim ....
tadını soruyorsan bence hoş olur .....
ama ben hurmanınkini çok begendim meysimi geçmeden bir kaç kavanoz yapıcam... sıçakkken kapatınca aynı konserve gibi olmuş dahada var 2 küçük kovonozum ...
ya hurmayla nasıl yapıyonuz ben kaçırdım o sayfayı galiba haftaya alıp onuda yapıyım
çoçuklar okuldan çıkacak . kuru temizlemeyede ugrayacagım .kıslar kendinize iyi bakın görüşürüz .....
:18::18:eskidne yapıyordu ablaa
ama allahtan a zkoyuyorudm yanii minicik artıkın onuda koymammm
t.hurması gün kuru kayısı .mandalina suyu yada elma ..
bunu içine ayvada çok güzel gider hemde gl endekdini düşürür .
hepsini pisiriyorsun sonra blendırdan geçiriyorsun .
ben yaglı kuruyemiş katmıyorum içine ..
çoçuklar okuldan çıkacak . kuru temizlemeyede ugrayacagım .kıslar kendinize iyi bakın görüşürüz .....
su hiç konmuyormu acaba bunuda yapıp koyayım bari yolumuz uzun zamn zan yerim
başka yanlızım... şu domates kadar oluyor turuncu renk .. trabzon hurmasıya kizlar hangi hurmadan bahsediyonuz su ramazanda yedigimizdenmi yoksa baska cesitmi
ya kizlar hangi hurmadan bahsediyonuz su ramazanda yedigimizdenmi yoksa baska cesitmi
su koyarsan tadı susu olyor bol meyve suyu koy. elma. portakal. mandalina ...yaratıcılık size kalmış . hatta şekersiz elma suyu koy .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?