Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablaaaaaaaaaa a efet tereyag valla ben bu tarfi akrepten almıştım o tammına kokuyormuş
ben çaykaşıgın yarısı kadar katıyorum ki tat versin diye 1 yk svı yagla kavuruyorum

orcinalini yazdımmm accıkk

zilim senin salatayı yapmak daha mantık lı yag yk en azındna içinde

paskalım gece açımanın nedeni gündüz yeteri kadar karbonhidrat almaman sadece protein fazla tok tütmaz . o yüzden kahvaltını kuvvetli yap ekmekle ..... sakın aç kalmayın
demek bebişin var güle güle büyüt...
mönülerini günlük arkadaşlar gibi yazarsan yanlış nerde daha iyi bakar ve ona göre yardımcı oluruz .....
tam kilonu yazarsan listeye eklerim senide .inan buraya yazmak daha güzel sonuçşar aldırıyor ....

ilk hafta verilen kilo seninde dedigin gibi birazı sudur şişlikler gider ...

sagol zilim..
yani haşlanmış baklıyatla bol yeşilikle yaptıgım gibi mermimekde ..:13:.

ablaa birlikte yapsam aynı anda yumuşarlarmıııı?
ya ben çok beceriksiizm bu reçel marmelat konusudna belli oluyorudrrr
zaten dimi
kayısıyı ıslat az.... zaten ezeceksin neden olmasın .
ablaaaaaaaaaa a efet tereyag valla ben bu tarfi akrepten almıştım o tammına kokuyormuş
ben çaykaşıgın yarısı kadar katıyorum ki tat versin diye 1 yk svı yagla kavuruyorum

orcinalini yazdımmm accıkk

akrep monti yapıyormu masumum .?
neden terayagı neden zeytin yagı deyil yada ayçiçek .bide bakliyatla ....terayag yasakkkkkk....

Son düzenleme:
ya hurmayla nasıl yapıyonuz ben kaçırdım o sayfayı galiba haftaya alıp onuda yapıyım

pascall
aben ablamınn deidig gibi gün içinde yeterince doyarsan acıkmazsın bende 9 ay diyet yaparak emzirdim bebeklerimii

:18::18:eskidne yapıyordu ablaa
ama allahtan a zkoyuyorudm yanii minicik artıkın onuda koymammm

ya hurmayla nasıl yapıyonuz ben kaçırdım o sayfayı galiba haftaya alıp onuda yapıyım

t.hurması gün kuru kayısı .mandalina suyu yada elma ..
bunu içine ayvada çok güzel gider hemde gl endekdini düşürür .
hepsini pisiriyorsun sonra blendırdan geçiriyorsun .
ben yaglı kuruyemiş katmıyorum içine ..

çoçuklar okuldan çıkacak . kuru temizlemeyede ugrayacagım .kıslar kendinize iyi bakın görüşürüz .....

:18::18:eskidne yapıyordu ablaa
ama allahtan a zkoyuyorudm yanii minicik artıkın onuda koymammm

akrep montiyi kendine has yapıyordu masumum sana örnek teşkil etmez ..
az maz ayrıntıya dikkat ..

meyvem marmelad yapınca kahvaltıda ye olurmu kıs cadı .daha evvelden sabıkalısın bu konuda ....

su hiç konmuyormu acaba bunuda yapıp koyayım bari yolumuz uzun zamn zan yerim

su hiç konmuyormu acaba bunuda yapıp koyayım bari yolumuz uzun zamn zan yerim

su koyarsan tadı susu olyor bol meyve suyu koy. elma. portakal. mandalina ...yaratıcılık size kalmış . hatta şekersiz elma suyu koy .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…