Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bir ark var monti yapmak istiyor ama biraz karışık iş saatleri

saat 10 da başlıyor 3 te öglen yemegi saati ve 9 da evd eoluyorr nasıll olur bunun programı ben bilemedimmm
birde akşam 9 da yemekte yiyemez napcak bu kızz yahu

menümüde yazayım heman

sabah 1 mandalin

kahvaltı:klaisk kahvaltı

öglen:kuru biber ve kabaktan 2 yumurta ile omlet,yogurt(bi kısmı tarçınlı),salata

ara:yarım elma

akşam:1 tabak mercimek yemegi,yogurtlu brokoli,tarçınlı yogurt

ara:nar ve mandalina yiycme sanırımm

bol bitki çayı 2.5 lt su

kızlar marmelatınızı şekersiz elma suyu ile yapabilirsiniz.ben babama öyle yapıyordum...arkadaşın annanesinede ayva kayısı elma suyu ve çubuk tarçınla kaynatmıştık.birde karanfil atmıştık...ayva çekirdeğide atın içine kıvam vermesi için şef aşçılar hep bunu yapıyormuş oktay usta söylemişti.ben babama yaptığım marmelatlara koydum ..isterseniz reçelyapta katabilirsiniz...katı meyve sıkacağı olanlar elma suyunu evdede yapabilirler....
aebenim birde ben geçen gün evde nutella yapmıştım.furuktozla montiye uyarladım..ondan yeseler bişey olurmu??insan aynı kahvaltıyı yapa yapa bıkıyor....ben ikinci aşamadayken bile değişiklik arıyorum....

elma suyu ii fikir zillimm yarın bende sıkıyım meyve sıkacagındaa
mandalina sıksak olarmı acep

birde şu salata kurutucalrdan alsammı diye düşünüyorum hergün yeşillik yıkamamak içi

mandalinada olur tabii masum.hemde hoş bir koku verir marmaleatına...
salata kurutuculardan bende var..ilk çıktıklarında almıştım.çocuk olana kadar çok ta gerekli olmadığını düşünüyordum.dolap kalabalığı bile demiştim içimden...şimdi çok işimi görüyor.aldığım marulu ıspanağı rokatı maydonozu hatta taze soğanı bile eşim evdeyken oğlumla ilgilenirken ben bir saatimi ayırıp 1 kg ıspanağı,koca iki marulu,bir demet rokayı,taze soğanı,maydonozu yıkıyorum.onunla suyunu akıtıyorum.büyük buzdolabı poşetlerine doldurup ağzımlada havasını alıyorum.açmassam ıspanaklar bir hafta dayanıyor walla..diğer yeşillikleride kullanıp tekrar poşetinin havası alıp kaldırıyorum dolaba.hiiiç bişey olmuyorlarla.özellikle ahavasını alırsan sararmıyor bile...tupperware almıştım ben.ama artık milyoncularda bile var.çokta ucuz.sakın pahalı bişey alma.sonuçta içinde tutmuyoruzki...kocaman şey dolaba girmez zaten çok yer tutar...bana kurut içinde kalsın kaldır dolaba demişti satan arkadaş ama ben onunla kadırmıyorum.sendede iki tane yaramaz var.vakit buldukça yıka kurut,lazım oluncada kullanırsın....

aklıma yattı bu fikir izlim ben alayım bir tane salata kurutucu
ıspanagıd akururtuyorsunn dimekk aslınd aii fkir bozulmadna dururr

peki saklama kabı almak gereklimi tupper dan hava almasın diye ama sen zaten demişsin havasını alıyorum diye
benim içinde lkolaylık olacak

2. ayın ilk haftası bitti. 102.800 den 100.700 e indim. Hala bir arkadaş bana yeni kilo nasıl işlenir yazmadı ama...

iyi akşamlar arkadaşlar bu topiki az önce gördüm biraz bakındım birlikte zayıflıyor birbirinizi motive ediyorsunuz
ben 2010 mart'da doğum yaptım 63 kilo ile başladım 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra ilk hafta 10 kilo verdim ama sonra malum süt davasına herkes bişey söyledi benim oğlum emmediği için sağarak verdim sütüm azalmasın diye ne duyduysam yedim ve sonuç verdiğim kiloları aynen geri aldım
şimdi 73 kiloyum ve zayıflamak istiyorum ama çok zor evde yalnızım bebeğime ben bakıyorum ve spor için hiç zamanım yok eşim işten geç geliyor
şu ara oğlumla hep oturup oyun oynuyoruz yani bendeki hareket sadece bu
diyet denedim hoş zaten iki öğün ancak yiyorum bazı günler su bile içmediğim oluyor inanın oğlum uyuduğu zaman ancak ev işlerini yapıyorum evi geçtim kendime bile zaman ayıramaz oldum
bu arada boyum 1.61 ve benim daha çok malum karın ve basen bölgem kilolu
neyse belki benide aranıza alırsanız destek olursanız bende zayıflamayı başarırım çünkü insan gerçekten çok ihtiyaç duyuyor buna ne zaman diyet kelimesi geçse hiç aklına gelmeyecek şeyler istiyor insanın canı
ne diyorsunuz bende başarabilirmiyim

2. ayın ilk haftası bitti. 102.800 den 100.700 e indim. Hala bir arkadaş bana yeni kilo nasıl işlenir yazmadı ama...

arkadaşımm
sen okadar az giriyorusn ki bu araya bi ggirip şukadar veridim,şukadar oldumm ce diyip kaçıyorsunn biz sana cvp versekten üstünden günlerr geçiyor saflara geçiyor sne görmüyorsun
çizelgeni soruyorsan baştan yapıcaksınn

merhabaa hoşgeldin aramızaa sen istedikten sonraa bizde sana destek oluruz tabiki
öncelikle 2 ögün çok az mutlaka en az 3 4 ögün yemelisin bol su içmelisin
sporda yapmalısın en az hafta 3 kezz
bebegini uyuttugun zmanlarda yadaa uyankkıenn evde yapabilirisinn lesile sensoni diye bir program var onunla birlikte
dogum yaptıgın için spora daha çok ihtiyacın var,biraz zor olacak snein için ama zman bulman laızmm

yedikleirnede dikkat edersen verirsinn

Haklısın .elimden geldiği kadar geçmişe yönelik de bakıyorum ama sanırım gözümden kaçmış. Yardımın için çok teşekkürler. gerçekten çok aktif bir forum.Az girmeme gelince gerçekten çok fazla vaktim olmuyor. Eve çok yorgun geliyorum. Eve de iş getirdiğimizden,çocuklar derken ancak bu kadar oluyor.Elimden geldiği kadar daha önce yazdığım diyet menüme uyuyorum.(2 gün sebze,1 gün baklagil,1 gün balık,2 gün tavuk ızgara, 1 gün çorba -salata)

sağol çok teşekkür ederim
ewet biliyorum dediklerine katılıyorum ama işte gel görki uygulamak çok güç oluyor
örnek diyet listesine ve yasaklar ayrıca yenilebileceklere baktım bu şekilde uygularsam sonuç iyi olur sanırım
sen çok güzel kilo vermişsin mesela inşallah bende verebilirim bende 20 kilo vermek istiyorum uzun bi süreç olacak ama çok istiyorum kilo vermeyi inanırmısın ıvır zıvır yememek için yemin bile ettim şu 1 haftadır da yemiyorum fırsat buldukca takip edicem çünkü benim afacan bırakmıyor yazılanları okuyorum ama cvp yazamıyorum inşallah bende senin gibi kilo verebilirim sen 21 kiloyu kaç ayda verdin ve tebrik ederim

hosgeldin kaju aramıza
bu arada bugunku menum
sabah:tb tost domatesliydi
öğle:ıspanak yogurt
aksam:1 armut 1 avuc cekirdek(kacmak oldu)
bugunku menum sacma oldu biliyorum oglen dısarı cıktım kuzenimle hastaneye gittik evede gec geldim hemen ıspanagı atıstırdım yogurtla salata yapanadın
aksamda pek a değildim armutla gecistirdim

Son düzenleme:
kaju
ben diyete başlayalı 1 yıl olacak neredeyse ama benim sıkıtıalrım fazla idi onları çöze çöze ancak verdim uzun sürdü ama kalıcı olucak inşş zaman yaratmak laızmm hele bird eçocuk oluncaa ne zor olur biliirim benim ikiz çocuklaırm var çünkü

ben hep spor yaptım gece bile olsa yaptım sporu verirsin ama azmetmek yeterliii

ii geceelr kızlar
diyarım beni yalnız bıraktın bu geceee

kızlar kestane yiyebilir miyiz ya dışarda gördüm canım acayip istedi

bugünki menüm

1 mandalina
sabah:klasik kahvaltı
öğle: azcık tavuk yoğurtlu mercimekli çorba 1 domates
ara:5 tane badem
akşam: 1mandalina 1yeşil elma
ara: 1kivi

gunaydin arkadaslar
bugunki menumu hemen yazayim yoksa kaliyo
sabah hic istahim yoktu sadece capuccino belki daha sonra meyva yerim(gripli gibiyim kizlar)
oglen eger eve vakitli donebilirsem ispanak pisiricem yok olmadi donemedim tonlu salata ve ayran
ara 1 portakal
aksam zeytinyagli barbunya ve yogurt

kizlar ya hafta sonu kacamaklarim oldu benim nedense bu ara cok meyilliyim bu kacamaklara neden boyle oldum bilmiyorum surda vermem gereken 2 kilom kaldi gevsemek istemiyorum

canım kestane yıyemıyoruz ne yazıkkı Ve ben montıye basladıgımda aebencıme sormustum kıvı yıde cok tavsıye etmemıstı ama ıllada yemek ıstersem elma gıbı gl sı dusuk meyvelerle yememı soylemıstı..bıde bu mercımeklı corba ve tavugu bırarada ben hıc tuketmıyorum ama bunun cevabını en ıyı aeben yada zılıcım verır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…