2. ayın ilk haftası bitti. 102.800 den 100.700 e indim.Hala bir arkadaş bana yeni kilo nasıl işlenir yazmadı ama...
iyi akşamlar arkadaşlar bu topiki az önce gördüm biraz bakındım birlikte zayıflıyor birbirinizi motive ediyorsunuz
ben 2010 mart'da doğum yaptım 63 kilo ile başladım 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra ilk hafta 10 kilo verdim ama sonra malum süt davasına herkes bişey söyledi benim oğlum emmediği için sağarak verdim sütüm azalmasın diye ne duyduysam yedim ve sonuç verdiğim kiloları aynen geri aldım
şimdi 73 kiloyum ve zayıflamak istiyorum ama çok zor evde yalnızım bebeğime ben bakıyorum ve spor için hiç zamanım yok eşim işten geç geliyor
şu ara oğlumla hep oturup oyun oynuyoruz yani bendeki hareket sadece bu
diyet denedim hoş zaten iki öğün ancak yiyorum bazı günler su bile içmediğim oluyor inanın oğlum uyuduğu zaman ancak ev işlerini yapıyorum evi geçtim kendime bile zaman ayıramaz oldum
bu arada boyum 1.61 ve benim daha çok malum karın ve basen bölgem kilolu
neyse belki benide aranıza alırsanız destek olursanız bende zayıflamayı başarırım çünkü insan gerçekten çok ihtiyaç duyuyor buna ne zaman diyet kelimesi geçse hiç aklına gelmeyecek şeyler istiyor insanın canı
ne diyorsunuz bende başarabilirmiyim
arkadaşımm
sen okadar az giriyorusn ki bu araya bi ggirip şukadar veridim,şukadar oldumm ce diyip kaçıyorsunn biz sana cvp versekten üstünden günlerr geçiyor saflara geçiyor sne görmüyorsun
çizelgeni soruyorsan baştan yapıcaksınn
merhabaa hoşgeldin aramızaa sen istedikten sonraa bizde sana destek oluruz tabiki
öncelikle 2 ögün çok az mutlaka en az 3 4 ögün yemelisin bol su içmelisin
sporda yapmalısın en az hafta 3 kezz
bebegini uyuttugun zmanlarda yadaa uyankkıenn evde yapabilirisinn lesile sensoni diye bir program var onunla birlikte
dogum yaptıgın için spora daha çok ihtiyacın var,biraz zor olacak snein için ama zman bulman laızmm
yedikleirnede dikkat edersen verirsinn
kızlar kestane yiyebilir miyiz ya dışarda gördüm canım acayip istedi
bugünki menüm
1 mandalina
sabah:klasik kahvaltı
öğle: Azcık tavuk yoğurtlu mercimekli çorba 1 domates
ara:5 tane badem
akşam: 1mandalina 1yeşil elma
ara: 1kivi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?