Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın..

bu günkü menüm

sabah kızarmıs ekmek domates maydonoz peynir

öğlen salata yoğurt tavuk

aksam tavuk salata yoğurt..

Günaydın herkese bir kaç gündür gelemedim ama diyetimi bırakmadım sadece arada bir kaç kaçamak yaptım.Bugünkü menüm daha belli değil belirleyince buraya yazacağım

Zevcan Günaydın canım yediklerin çok az geldi bana yetiyormu bütün gün bunlar seni toktutmaya

hoşgeldin cağlayanım .. nasılsınız bu gün.. fıstığım uyandımı tekmeler atıyormu

tatlım sen hamilelikte cok yemeğe alısmıssın simdi benimkiler azcık gelio sana ama bunlar bana fazla bile

gunaydın hanımlar umarım herkezin keyfi yerindedir
bugunku menum sabah yarım domates yarım salatalık maydonoz marul karışımı yagsız peynir tb ekmeyi bir kaşıkda marmelat
ara bol su bitki çayları
oyle mantar sote+salata+yogurt
16 ara yapabilirmiyim bir bardk tarçınlı sütle
akşam karnıbahat +salata +yogurt
yatarkende bir meyva mandalina yada elma

günnaayyddııınnn kızlarrr ne haberi aldın meyveee?

günaydın kızlar bu ara buraya pek yazıcak vakit bulamıyorum ama diyet tam gaz devame diyor.şu an 53,7 bu hafta epey vermişim 54,8 dim en son buraya yazdığımda.kaldı 3,7 :)) oda gidicek inşallah.

dünkü menüm
sabah
1 dlm normal ekmek zeytin biber domates yeşillik
öğlen
1 tabak kereviz salata yoğurt
akşam
köfteli ıspanak yoğurt karbnabahar brokoli salatası
yeşil çay su

günaydın kızlarrrr

aysuncum yemekten 3 saat sonra ara yapabiliriisn cnm tabiki meyve veya süt ile

zevcann hayırlısı olsun cnm inşş yoluna girer işleirn

çamlıcaaaa kıss senle habire pişti oluyoruz bugünd eögln yemegind epiştiyizzbend etonlu salata yiycemm

zevcan bend ekereviz alıcma bu hafta onu deniycemm degişikli olur en azından

akşam mercimek yeidm ve beni gerçekten tok tuttu sebze yemeye alışmışım ya akşamları sanki diyeti bozdum gibi geldi :26:

marmelatımı koydum şimdi pişiyor içine tarçında attım birazcık bakalım nasıl olcekkk

ZEVCAN CANIMYA İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR DUR BAKALIM HEMEN OLUMSUZ DÜŞÜNME TAMAMMI CANIM.

KEREVİZ SALATASI TARİFİNE GELİNCE BÜYÜK PATATESLİ OLANI TERCİH EDİYORUM CANIM BEN .PATTES KISMINI RENDELİYORUM ÇİĞ Olarak ama haşlayarak yapanlarda var.daha sonra içine yoğurt sarımsak z.yağı limon ekleyip iyice özleştiriyorum.daha sonra içine dövülmüş ceviz pul biber ekliyorum.
bide benim dün yediğim ise yapraklarını haşladım içine küçük çiğ havuç z.yağı limon birazda sumak ekledim her ikiside güzel oluyor en azından benim damağıma hitap ediyor canım.

ben galiba 80 in altına düşemicem öle kaldımm hiç bi gelişme yok:S

saol masumcum..
ben de dün aksam fazlada kuruyemiş yedim caya ardakaslarımı davet etmiştim kurabiyeler kekler vs falan vardı ama ben kuruyemiş yedim ..
kerevizi denemeyi istiyorm bende canım merkeze gittiğim bi gün alayında yapayım belki beğenirim..
bende bu aksam yapcam marmelatımı burda nasıl meyveler varsa onlardan yapıcam tabi..
dün o kadar cok konusmusuz ki rüyamda taze incirli marmelat yapıyordum :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…