Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

beklemekten baska care yok zaten tülaycım öğlen arası avukatı arıcam sorcam bakalım o bi duyum almısmı..
bende denicem bu tariflerini sebzeyle aram cok ii bakalım ben sevicekmiyim kerevizi

kızlar bende hurma marmelatı yapıcam tarifi nasıl aeben yapıyordu sanırım.başka bilen varsa geçmiş sayfalarda yazılmıştı ama ben not almadığım için.sabahları zeytin domatesdan sıkıldım artık peynirde yiyemediğim için.

bende bugün yemeğimi var ama yarın akşama yeşil mercimek yapayım salatasını zilligurtinin tarifini yada masumun genelde pirinçle mercimeği karıştırıp salatasını yapıyrodum ama yasak olunca artık.

tülaycım ben aeben ablanın marmelatını bire bir hatırlamıyorum ama içine kuru kayısı portakal suyu falanda katıyordu ben elmada ekliyerek yaptım cok güzel oldu annemlerde bıraktım tabi onu burda tekrar yapcam kendim için..

hoşgeldin cağlayanım .. nasılsınız bu gün.. fıstığım uyandımı tekmeler atıyormu

tatlım sen hamilelikte cok yemeğe alısmıssın simdi benimkiler azcık gelio sana ama bunlar bana fazla bile

İyiyim canım bende uyandı canım sabah 7 gibi dikiliyoruz ayağa çok erkenci olacak benim bu kızım :))
Evet ben biraz yeme düzeni kaçırdığım için çok az geldi seninkilerde bana
düzeni tuttursam eminim banada çok gelicek bunlar ama zamanım var galiba daha

selam kızlar
şu marmelat işine ben de bir gireyim bakalım:)) güzel olur tatlı birşeyler yemek
kereviz yasak değil de patates yasak:))
birisi patatesle yapıyorum demiş ama yanlış mı okudum bilemiyorum.
kerevizi rendeleyip çiğken .az mayonez ve bol yoğurt az tuz ile ceviz ekleyip yapardım.şimdi mayonez koymadan yapıyorum.gayet güzel ben bir kerevizi böyle yerim.:)) ama acayip gaz yapıyor:))

Zevcan'cım ne oldu canım işle ilgili bir problemmi var hayırlısı olsun sıkma canını bak benide işten çıkarmak için neler neler yapıyorlar ama bu haftaya geldim sabrediyorum.

Kızlar biriniz şu marmelatın tarifini banada yazarmı nasıl yaptığınızı ben defterimi kaybettimde bulamıyorumda nereye kaldırdım.Orada tarifim vardı evde bol miktarda meyve var hiç olmazsa kahvaltılarımı onunla yaparım bir iki günde olsa

canım sen doğum iznine nezamn ayrılıcaksın..
cağlayanım meyveleri küçük küçük doğra düdüklüde pişir blendırdanda gecirip tekrar kaynat zaten kendi halini belli ediyor ben bu sekilde yapıyorum ocaktan alacağım zaman azcık limon damlatıyorum bide bu defa cubuk tarcın koymayı düşünüyorum içine tat versin die..portakalı ve mandalinayı fazla katmıyorum ekşi yapıyor sadece keskinliğini alması için 1 bardağa yakın suyunu ekliyorum o kadar..

Son düzenleme:
günaydım monticiler . has gitmedim küçük kıs hastalandı akşam bşi yokdu ya sabah çıkara çıkara bi hal oldu... şimdi durdu şükür ...

masumum akşam hafif yesin ve ardından ara yapmasın ... bu şekildede verebilir kilolarını arkadaşın .
çüper çüper ....
zilim çok sık ve miktarı az olmak kaydıyle tabi olabilir .
benimde aklımda yapayım diyordum furukdoz alayımda ay ne pahalı ..
2. ayın ilk haftası bitti. 102.800 den 100.700 e indim. Hala bir arkadaş bana yeni kilo nasıl işlenir yazmadı ama...
takyicim cumaları kilo bildirimi yapıyoruz ..tebrikler güzelim ....
ama kilonu yazmankdan başka topige yazmıyorsun canım seni daha çok görmek isteriz .nasıl besleniyorsun mönünerin neler...?
kuju tam yerine geldin hem emzirip hemde saglıkla kilolarından kurtulabilirsin ...
spor yapamıyorum diye dertlenme emziren ler zaten süt verdigi için baya kl yakıyorlar ...
mönülerini vede sorularını bekliyoruz . hoşgeldin ...

37.haftada ayrılıcam sanırm ocağın ilk haftasına falan denk geliyor yanılmıyorsam izin tarihim.Ama onlar daha önceden benim kendi istediğimle çıkmam için uğraşıyorlar tazminat vermemek için bende direniyorum çıkmamak için :))

Tarif içinde teşekkür ederim.

merhaba kizlar bugün nasilsiniz bakim.menum dünkü ile ayni evde benden baska yemek yiyen yokki neyse yinede yazayim,
SABAH
2 dilim salcali ekmek,domates,zeytin,yesilcay
ÖGLEN
yumurtali fasulye kavurmasi,yogurt

AKSAM
mantarli tavuksote,yogurt,salata
eger ara yaparsam 2 mandelina olur heralde.bu ara salcali ekmege cok taktim,kendime dur demem lazim salca su tutuyor vucutta biliyorum ama yinede vazgecemiyorum.

aeben canım geçmiş olsun canım.bu havalar mahvetti çocukları.canım senin hurma marmelatı tarfini alabilirmiyim.antalya da o kadar çok kii zamanı geçmeden alayım yapayım değişik bişeyle rolur kahvaltımda.

günaydım monticiler . has gitmedim küçük kıs hastalandı akşam bşi yokdu ya sabah çıkara çıkara bi hal oldu... şimdi durdu şükür ...
:
aeben ablam gecmiş olsun
cağlayanım 8 ay oldu hala bıkmadılar senle uğrasmaktan canım yaa az kalmıs diren tabi benimde sürem olsa bende nasılsa gidicem diyip dayanırım..
gıcık seyler

günaydın kızlar.....
meyvem eğer sebze seviyorsan kereviz salatasını sevmemene imkan yok cnm.bende yapacağım bu gün.oğluma çorba yapmıştım yarısı kaldı.onuda salata yapacağım bu gün...(azıcık lıght mayonezle bol yoğurtla)
masum kuruttuğun ıspanakları buzdolabı poşetiyle sakla cnm.başka saklama kabına gerek yok....

çağlayanım diren cnm...az kalmış..ama ben 37.haftanın başında doğurmuştum.yani 36+4 günlükken doğurdum.strese girip erken doğurma..tıka kulaklarını dışardaki seslere..bebeğine odaklan.ondan daha önemli hiç bir şey yok....

Son düzenleme:
az yaglı mantar sotemi yaptım da geldim kızlar sohbete oyuzden katılamadım kızlar bişey sorcam kahvaltıda ekmakle mantar sote yenrmi ekmakla çok severimde

Ablacım günaydın çok geçmiş olsun...bu ara havalardan herkeste var bir hastalık rüzgarı bende grip olmak üzereyim hele bu şekilde çokta zor oluyor ilaçta içemiyorsun meyvelerle geçiştiriyorum ancak

aeben ablam gecmiş olsun

cağlayanım 8 ay oldu hala bıkmadılar senle uğrasmaktan canım yaa az kalmıs diren tabi benimde sürem olsa bende nasılsa gidicem diyip dayanırım..
gıcık seyler

Bıkmadılar tatlım nedense gerçi kararımı verdim ben doğumdan sonra muhtemelen gelmiycem ama hadi hayırlısı bakalım 37 haftaya kadar sıkıyoruz dişimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…