ZEVCAN CANIMYA İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR DUR BAKALIM HEMEN OLUMSUZ DÜŞÜNME TAMAMMI CANIM.
KEREVİZ SALATASI TARİFİNE GELİNCE BÜYÜK PATATESLİ OLANI TERCİH EDİYORUM CANIM BEN .PATTES KISMINI RENDELİYORUM ÇİĞ Olarak ama haşlayarak yapanlarda var.daha sonra içine yoğurt sarımsak z.yağı limon ekleyip iyice özleştiriyorum.daha sonra içine dövülmüş ceviz pul biber ekliyorum.
bide benim dün yediğim ise yapraklarını haşladım içine küçük çiğ havuç z.yağı limon birazda sumak ekledim her ikiside güzel oluyor en azından benim damağıma hitap ediyor canım.
ben galiba 80 in altına düşemicem öle kaldımm hiç bi gelişme yok:S
hoşgeldin cağlayanım .. nasılsınız bu gün.. fıstığım uyandımı tekmeler atıyormu
tatlım sen hamilelikte cok yemeğe alısmıssın simdi benimkiler azcık gelio sana ama bunlar bana fazla bile
canım sen doğum iznine nezamn ayrılıcaksın..İyiyim canım bende uyandı canım sabah 7 gibi dikiliyoruz ayağa çok erkenci olacak benim bu kızım :))
Evet ben biraz yeme düzeni kaçırdığım için çok az geldi seninkilerde bana
düzeni tuttursam eminim banada çok gelicek bunlar ama zamanım var galiba daha
Zevcan'cım ne oldu canım işle ilgili bir problemmi var hayırlısı olsun sıkma canını bak benide işten çıkarmak için neler neler yapıyorlar ama bu haftaya geldim sabrediyorum.
Kızlar biriniz şu marmelatın tarifini banada yazarmı nasıl yaptığınızı ben defterimi kaybettimde bulamıyorumda nereye kaldırdım.Orada tarifim vardı evde bol miktarda meyve var hiç olmazsa kahvaltılarımı onunla yaparım bir iki günde olsa
masumum akşam hafif yesin ve ardından ara yapmasın ... bu şekildede verebilir kilolarını arkadaşın .kızlar bir ark var monti yapmak istiyor ama biraz karışık iş saatleri
saat 10 da başlıyor 3 te öglen yemegi saati ve 9 da evd eoluyorr nasıll olur bunun programı ben bilemedimmm
birde akşam 9 da yemekte yiyemez napcak bu kızz yahu
çüper çüper ....menümüde yazayım heman
sabah 1 mandalin
kahvaltı:klaisk kahvaltı
öglen:kuru biber ve kabaktan 2 yumurta ile omlet,yogurt(bi kısmı tarçınlı),salata
ara:yarım elma
akşam:1 tabak mercimek yemegi,yogurtlu brokoli,tarçınlı yogurt
ara:nar ve mandalina yiycme sanırımm
bol bitki çayı 2.5 lt su
zilim çok sık ve miktarı az olmak kaydıyle tabi olabilir .kızlar marmelatınızı şekersiz elma suyu ile yapabilirsiniz.ben babama öyle yapıyordum...arkadaşın annanesinede ayva kayısı elma suyu ve çubuk tarçınla kaynatmıştık.birde karanfil atmıştık...ayva çekirdeğide atın içine kıvam vermesi için şef aşçılar hep bunu yapıyormuş oktay usta söylemişti.ben babama yaptığım marmelatlara koydum ..isterseniz reçelyapta katabilirsiniz...katı meyve sıkacağı olanlar elma suyunu evdede yapabilirler....
aebenim birde ben geçen gün evde nutella yapmıştım.furuktozla montiye uyarladım..ondan yeseler bişey olurmu??insan aynı kahvaltıyı yapa yapa bıkıyor....ben ikinci aşamadayken bile değişiklik arıyorum....
takyicim cumaları kilo bildirimi yapıyoruz ..tebrikler güzelim ....2. ayın ilk haftası bitti. 102.800 den 100.700 e indim.Hala bir arkadaş bana yeni kilo nasıl işlenir yazmadı ama...
kuju tam yerine geldin hem emzirip hemde saglıkla kilolarından kurtulabilirsin ...iyi akşamlar arkadaşlar bu topiki az önce gördüm biraz bakındım birlikte zayıflıyor birbirinizi motive ediyorsunuz
ben 2010 mart'da doğum yaptım 63 kilo ile başladım 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra ilk hafta 10 kilo verdim ama sonra malum süt davasına herkes bişey söyledi benim oğlum emmediği için sağarak verdim sütüm azalmasın diye ne duyduysam yedim ve sonuç verdiğim kiloları aynen geri aldım
şimdi 73 kiloyum ve zayıflamak istiyorum ama çok zor evde yalnızım bebeğime ben bakıyorum ve spor için hiç zamanım yok eşim işten geç geliyor
şu ara oğlumla hep oturup oyun oynuyoruz yani bendeki hareket sadece bu
diyet denedim hoş zaten iki öğün ancak yiyorum bazı günler su bile içmediğim oluyor inanın oğlum uyuduğu zaman ancak ev işlerini yapıyorum evi geçtim kendime bile zaman ayıramaz oldum
bu arada boyum 1.61 ve benim daha çok malum karın ve basen bölgem kilolu
neyse belki benide aranıza alırsanız destek olursanız bende zayıflamayı başarırım çünkü insan gerçekten çok ihtiyaç duyuyor buna ne zaman diyet kelimesi geçse hiç aklına gelmeyecek şeyler istiyor insanın canı
ne diyorsunuz bende başarabilirmiyim
canım sen doğum iznine nezamn ayrılıcaksın..
cağlayanım meyveleri küçük küçük doğra düdüklüde pişir blendırdanda gecirip tekrar kaynat zaten kendi halini belli ediyor ben bu sekilde yapıyorum ocaktan alacağım zaman azcık limon damlatıyorum bide bu defa cubuk tarcın koymayı düşünüyorum içine tat versin die..portakalı ve mandalinayı fazla katmıyorum ekşi yapıyor sadece keskinliğini alması için 1 bardağa yakın suyunu ekliyorum o kadar..
aeben ablam gecmiş olsungünaydım monticiler . has gitmedim küçük kıs hastalandı akşam bşi yokdu ya sabah çıkara çıkara bi hal oldu... şimdi durdu şükür ...
:
37.haftada ayrılıcam sanırm ocağın ilk haftasına falan denk geliyor yanılmıyorsam izin tarihim.Ama onlar daha önceden benim kendi istediğimle çıkmam için uğraşıyorlar tazminat vermemek için bende direniyorum çıkmamak için :))
Tarif içinde teşekkür ederim.
günaydım monticiler . has gitmedim küçük kıs hastalandı akşam bşi yokdu ya sabah çıkara çıkara bi hal oldu... şimdi durdu şükür ...
aeben ablam gecmiş olsun
cağlayanım 8 ay oldu hala bıkmadılar senle uğrasmaktan canım yaa az kalmıs diren tabi benimde sürem olsa bende nasılsa gidicem diyip dayanırım..
gıcık seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?