Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlarrrrrr..naıslınız.yağmur gözlü nasıl oldun canım.

dünkü menüm
2 dlm ekmek t.b. zeytin yeşillik domates biber
öğlen
1 tabak ıspanak yoğurt salata
öğleden sonra 1 elma
akşam
tavuk ızgara salata ayran
rezene çayı yeşil çay su

aman ne çok kaynatmışınız bakıyım siz oyle ben yokken kaynatırsınız ben gelince her kez yok oluyor nedense :84:

günaydın canım hoşgeldin....mide bulantısı dışında iyi sayılırım...sen nasılsın

bugunku menum
sabah klasik kahvaltı montiye uygun
ara bol su yeşil çay
oyle kabak yemegi +yogurt+bir avuç leblebi
ara bir bardak tarçınlı süt
akşam montiye uygun evde ne varsa

kızlar dün akşam kirli beyaz diye bi dizi başladı izlediniz mi?

iyi dilekleriniz icin tesekkurler
en agir gunum bugun simdi ilac aldim ayaklanmaya basladim sabredicegiz gecicek insallah
bu arada ben su anda armut tatlisi yapiyorum tarifini yazim diye dusundum aebencimde bakar onaylarsa yeriz artik
tarif:2 tane armudun kabuklarini soydum ve sadece altindan kabak oyar gibi oydum saplarini ustunde biraktim,ici icinde 4 kuru kayisi 2 kuru incir 2 kuru erik ve biraz findigi mikserde cekip armutlarin icine doldurdum ve agzi kapali kisik ateste pisiyo icine seker ilave etmedim cunku malzemeler yeterince tatliydi su anda hala pisiyo ama goruntu itibariyle gayet guzeller eger aeben okey veririse yemeklerden sonra yiyebiliriz belki....

kizlar simdi icine 1 tanede portakalin suyunu ilave ettim mis gibi kokuyo..yorumlarinizi bekliyorum ne dersiniz montiye uyarmi?'????

ayy safişş en yakın arkım oynutoo ordaa reklam yapıyıorumm dünn yazcaktımda unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…