kızlar yogurt yagsız mı olcak bizim iş yerinde yaglı çıkıyor ben yaglı yiyoum genelde
bu haftadan sonra bakarız canım
safişş gün glicek sninle yarışıcaaaam tpoiin ortasında saç saça baş başa giricezzzzz aynen böleeed
canım beklerimm mutlaka... ilahi çok güldüm ya canım ikinizde yıllarca genç kalınn:))
kız saafişşşş valla ben anlamaıdm şimdi sen aynı evdemi oturuyon ayrımı kafam basmadııı
aben ablamın dedigi kafam almadıı
sema ablaa
iyilikkk demekki unutulmuyor gerçektenn ne mutlu sana
ben kocamı boşasamm kaynanam yüzüme bakmazz haklı dahi olsma dönüpte halısın demezzz
k.valdede hakikkatliymişşş
kızlar ya ste tamirde diyo:87:
hu hu kızlar nerdesiniz ya :82:
ben buradayınmm yarım saat ara ile ortakal ve mandalina yeidm ona üzlüyorumm:84:
bu diyeti çok sevdim ben yaa daha 1 hafta olmadı asla aç kalmadım vee 2kg gitti bile harika gerçekten
safişcim nerden buluyosun bu güzel resimleri link atsana tatlım
şu mide bulantısı boşuna olmasaydı bide kız doğuraydım...öyle şahane şeyler tek başına olmuyordu değilmi...
baksen zeka küpüne ben bunu nasıl düşünemedim
yaaa ivet onlar malesef tek yapılmıyor be applaaaa
emmeee demokraside çareler tükenmez garriiiiii
hemen bir sperm bankasına git ve kocaya gerek kalmadan bir kız çocuğu sahibi ol
gerçi tutarmı kızmı olur erkekmi neye benzer bilemiyorum amaaaa
acaip heyecanlı oluurr neeennnnn
hepinize hayirli sabahlar ben berbat hastayim grip mahvetti ilac biraz etki ediyo sonra yine ayni bakalim ne olacak
baksen zeka küpüne ben bunu nasıl düşünemedimkız gelmiyim oraya yazıları soruyorum nasıl yazıyorsun
hepinize hayirli sabahlar ben berbat hastayim grip mahvetti ilac biraz etki ediyo sonra yine ayni bakalim ne olacak
amann yok istemem hiç bana göre değil öyle şeylertanımadığım ne idiğü belirsiz bir adamın şeyini pardon spermini napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?