Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gamze benimde aklımdaydı hep keçiboynuzu sormak isityorum ama unuttumm saol valla bende ögrenmiş olurum zilim cvplar gelince ama bana biraz şüpheli geliyorrr
inş egldirde
degişiklik olur arada yeriz
yeniyormus zilli yazmıs bende yerim artık sende ye cok ta faydalıymıs beni cok tok tutuyor o hafif sert ya çiğnerken insan cok yemek yemiş hissi uyandırıyor

:78: dahiliye yapıyor abla biliyorsun triodim için endokronolojiye gittim bi dunyapara verdim ustune ne oldu aynı işlemi dahiliyede yaptım hemde daha aza bana bu sefer seker yuklemesi yapılmadı onceden yaptırdıgımiçin ama seden isterler yaptır abla bir an evvel bak insulın direnci olanda pko olma olasılıgıda yuzde 99 mus onlemini al sede onceden eger direncin varsa

yok canım şimdilik düşünmuyorum teşekurler ilerde katılırım belki motivemi kaybedersem ama sizlerle harika gidiyor

thanks baby

thanks baby

safişş gün glicek sninle yarışıcaaaam tpoiin ortasında saç saça baş başa giricezzzzz aynen böleeed

canım beklerimm mutlaka... ilahi çok güldüm ya canım ikinizde yıllarca genç kalınn:))

kız saafişşşş valla ben anlamaıdm şimdi sen aynı evdemi oturuyon ayrımı kafam basmadııı
aben ablamın dedigi kafam almadıı

zilimmm
pek güsellmiş tarfi fruktozu irden alcaz bacımmm
yada heç ugraşmadna şekerlenmmi yaosma direk bebelereee

gamze
bende sevindim şu keçiboynuzu işineee
akşamları çayın yanındaaa süper
benim gibi çayı boş içmek istemeyenler kuru meyveleir deneyin akşamları der
selam eder elleirnizden öperimmmm
(igrençti espiri)

sema ablaa
iyilikkk demekki unutulmuyor gerçektenn ne mutlu sana
ben kocamı boşasamm kaynanam yüzüme bakmazz haklı dahi olsma dönüpte halısın demezzz

k.valdede hakikkatliymişşş

ben buradayınmm yarım saat ara ile ortakal ve mandalina yeidm ona üzlüyorumm:84:

menümü yazayım
kahvaltı ekmekli klaisk kahvaltı(marmelat yeidm farklı olarak)
öglen:4 köfte,salata,yogurt(tarçınlı)
ara:1portakal,1mandalin
akşamırasa kavurması 1 yk yag ile,2parça brokoli,peeynir(pırasa ile çok güsel oluyo),ayran
minicik kase tarcınlı yogurt
ara:1 porsiyon meyve yerim

akşam ne kadar çok yogurt ve türevle,rn yemişimm

:44: hiç kimse kalmamış.. herkes dizisini izliyordur muhtemelen...bende eşim hazır oğluşa bakıyorken dondurucuya börek yapıp attım.ani haber veren misafirlere karşı önlem şimdide azıcık dinleneyim....
masum çocukların için gerçekten çok iyi bir seçenek olur...hem fındıktan faydalanmış olurlar,hemde krem çikolata yemiş olurlar...
furuktoz marketlerde var cnm.diabetik ürün reyonunda kutu halinde satılıyor...kremşantikutusu gibi bir kutusu var.üstünde meyve resimleri oluyor kutusunun.bir kutusu sana 1 yıl bile gider.iki yemek kaşığı koyacaksın çünki...walla mutlaka deneyin ama biz bayıldık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…