gamze benimde aklımdaydı hep keçiboynuzu sormak isityorum ama unuttumm saol valla bende ögrenmiş olurum zilim cvplar gelince ama bana biraz şüpheli geliyorrr
inş egldirde
degişiklik olur arada yeriz
sağol gamzecim çok teşekkür ederim..sanada geçmiş olsun tiroidinin normal çıkmasına sevindim...bir ara arkadaş olursan bana bende baktırıyım çççoookkkkk uzun zaman oldu tahlil yaptırmayalı...insülin direncimede bir baktırıyım...dahiliye yaparmı acaba????? endokrine gidemem şimdi dünya para ister tahlillere
aysnn takımlara eğer takıma katılmak istiyosan en başta devamlılık şart 1 haftalık deneme sonucunda eğer paylaşımın devamlı ve kilo verme isteğin fazlaysa takıma kabul ediliyosun.. şimdi link vericem eğer katılmak istersen vericeğim linke yaz takımlarda boşluk olan takım başkanları ordan çağırıyolar yeni arkadaşları.. dur bir saniye canım
kıısss BANA SORDUĞU SORUYA BAKIN HELEEEE
daha bir saat önce ben burda YASAK olan çıtır leblebiyi yediğimi itiraf etmiştim farkındamısın
fındık fıstık derken?
zaten fıstık yasak diye biliyorum ben
fındığa gelince
her gün bir avuç yiyin gariiiiiiii
her birşeye iyi geliiiirrr
aganigi naganigiiiiiiiiiiii
aç tok fark etmez
SEN YE HER GÜN BİR AVUÇ
BEN YİYORUM ÇÜNKÜ
kıısss BANA SORDUĞU SORUYA BAKIN HELEEEE
daha bir saat önce ben burda YASAK olan çıtır leblebiyi yediğimi itiraf etmiştim farkındamısın
fındık fıstık derken?
zaten fıstık yasak diye biliyorum ben
fındığa gelince
her gün bir avuç yiyin gariiiiiiii
her birşeye iyi geliiiirrr
aganigi naganigiiiiiiiiiiii
aç tok fark etmez
SEN YE HER GÜN BİR AVUÇ
BEN YİYORUM ÇÜNKÜ
yok canım şimdilik düşünmuyorum teşekurler ilerde katılırım belki motivemi kaybedersem ama sizlerle harika gidiyor
bence bir takıma gir canım yarışırız birlikte
yaaaa ortaya karışık yap bişiler işte be applaaa benimi kırıcan
ay bende size bayılıyorum yaavvrruuuuuuuuuuuu
yakın değilik malesef biliyorsun
ama antalyaya geldiğimde uğrarım yanına şeker
valla ben sohbete bir başladımmı zaten ayıptır söölemesi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
beni yakından tanıyan arkadaşlarım hep senin kocan hiç yaşlanmaz sendeki bu enerji bu güleçlikle diyor
ama daha da erken yaşlanabilir tabii kocam nede olsaaaa
kızlar yogurt yagsız mı olcak bizim iş yerinde yaglı çıkıyor ben yaglı yiyoum genelde
ben buradayınmm yarım saat ara ile ortakal ve mandalina yeidm ona üzlüyorumm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?