sorma canım belkide çizelgeme dönerdim ama akşam özel bir yemek daveti vardı ehemm öhöhmmm şeyyy
..
Boşuna demiyoruz adı monti ama gerçek adı saglıklı beslenme diye ....
Benim eşimdede aynı sorun var ... Ama onun kilosu iyi oldugundan 2.aşama gibi besliyorum paşamı .Talısız durmuyor ...
73 e düştü ...az göbüşü var bende onu yok etsin diye ugraşıyorum ...
yagmurum senin kıs***** açıldı benden demesi...
kıs***** yazdım çıkmadı
yagmurum senin kıs***** açıldı benden demesi...
kıs***** yazdım çıkmadı
ay bide sabitim diye şikayet ediyorsunuz cadılar siziben bi raştıryım aben ablaacım şu keçinin boynuzunu,
ilke bende inceldim cnm hatta göbegim daha çok eridi ama tartıda malesef kımıldama yok cnm
aben ablamın dedig gibi basküle yansımadı
hadi gözün aydın masumum ...Keçi boynuzu kan şekeri yükseltmez
Eğer, şeker hastası iseniz, hiç çekinmeden günde birkaç tane çiğ olarak keçiboynuzu tüketebilirsiniz. Kan şekeriniz yükselmiyecektir. Çiğ olarak tüketilen harnubun, kan şekerini yükseltemeyeceğini bulduğumda hiç şaşırmadım diyebilirim. Çünkü, bu özelliğinin, içerebileceği bazı etkin maddelerde saklı olduğu şüphesini uzun zamandan beri taşıyordum.
Keçi Boynuzu Kürü Kabızlık için de ideal
Harnup’un, sağlıklı ve dengeli beslenmede çok önemli bir yeri vardır. Çok düşük oranda yağ içermektedir. Düşük kalorilidir. Yenildiği zaman insanı uzun zaman tok tutar. Eskiden beri bilinen olumlu yönleri vardır. İshale karşı mükemmel takviyedir. Kabızlık şikâyeti olanların da tüketmesi gereken bir meyvedir. Belirli bir dönem keçiboynuzu tüketenler, sindirim sistemlerinin nasıl harekete geçtiğini ve kabızlık problemlerinin de yavaş yavaş ve düzenli bir şekilde nasıl ortadan kalktığını hayretle görebileceklerdir. Kısaca, hem ishal hem de kabızlık şikâyetlerine karşı kullanılır. Dengeli ve sağlıklı beslenmenin bilincinde olan bir çok bilim adamı tanıyorum ve bu kişiler çikolata, kek veya kremalı pasta yerine harnup’u tercih etmektedirler.
İyi akşamlar Hanımlarrr,
Aebenim, Zilim canım merakta bırakmışım sizi kusura bakmayın...yazmıştım halbu ki gözden kaçmış sanırım..biraz rahatsızdım, tam düzelir gibi olmuşken, 2 gün dışarı çıkınca üst üste tekrar etti malesef..kirpiklerim kapaklarıma batıyordu resmen o yüzden pc ye bakamadımm...geçen haftada halletmem gereken işlerim vardı dışarıda, şükür onları hallettim...bu aralar da kızların performans ödevleri, yazılıları var...araştırmaları ben yapıyorum, ödevleri beraber hazırlıyoruz, akşam biri sağımda biri solumda birine matematik diğerine ingilizce sınavı için yardım ederken nasıl ambele olmuşum anlatamam...bendeki durum bu...eeee sizler nasılsınızzz bakemmm, ımarım herşey yolundadır...
hoşgeldinnnnnnngeçmiş olsun
afiyet olsun yagmurum ..gelelim bugünki menüme
sabah
yarım elma
kahvaltı
tb ekmek tost,salatalık,çay
öğle
elma,armut ve narla yaptığım meyve salatası ( midem bulandığı için canım bişey istemedi )
ara
zencefilli ballı süt
akşam
mercimek çorba,salata
bol bitki çayları
hoş geldin ketumum .....İyi akşamlar Hanımlarrr,
Aebenim, Zilim canım merakta bırakmışım sizi kusura bakmayın...yazmıştım halbu ki gözden kaçmış sanırım..biraz rahatsızdım, tam düzelir gibi olmuşken, 2 gün dışarı çıkınca üst üste tekrar etti malesef..kirpiklerim kapaklarıma batıyordu resmen o yüzden pc ye bakamadımm...geçen haftada halletmem gereken işlerim vardı dışarıda, şükür onları hallettim...bu aralar da kızların performans ödevleri, yazılıları var...araştırmaları ben yapıyorum, ödevleri beraber hazırlıyoruz, akşam biri sağımda biri solumda birine matematik diğerine ingilizce sınavı için yardım ederken nasıl ambele olmuşum anlatamam...bendeki durum bu...eeee sizler nasılsınızzz bakemmm, ımarım herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?