hoşbulduk yağmurum...iyisindir inşallah..
cevap yazdım kalimeracım ama okumadın galiba ..daha önce sormuştum ama kimse yazmadı yada göremedim 1.aşamada mercimek köftesi yiyebiliyormuyuz birde bulgur serbestmi birde ben gün aşırı kahvaltı yerine yulaf yiyorum lifalif bunda problem olurmu bağırsaklara inanılmaz iyi geliyor
afiyet olsun yagmurum ..
balıda sen hastasın diye ye demiştik listeni okuyan diger kıslar balı yeniyor sanmasınlar .....
hoş geldin ketumum .....
dün bulmuştum son mesajını okudum hasta oldugunu .atlatmışsın şükür ....
darısı başına ketumum ...Yağmurum, hayırdır aşka yelken mi açtınnn:))) öyle ise hayırlı olsun kardeşim...Allah gönlüne göre versin inşallah
çok şükür bende atlattım sayılır...pazartesiden bu yana hastaydım..
darısı başına ketumum ...
Yağmurum, hayırdır aşka yelken mi açtınnn:))) öyle ise hayırlı olsun kardeşim...Allah gönlüne göre versin inşallah
sorularınızı elinden geldigince yanıtladım kıslar . neden okumuyorsunuz ?salat sorum gözden mi kaçtı acep?
kızlar yulaf ununu ve tam tahıl ununu nerden bulabilirim?
bu arada arkadaşlar,sabah arkadaşımın verdiği 3 fiyonk kraker hala bekliyor.
midem açlık sinyalleri vermesine rağmen.
çekmecede de simit var ama çocuklara gitmeyi bekliyor.
akşam menüm değişti biraz:
kapuska,fırın balık,turp.
eğer çok aıkırsam tarçınlı yoğurt yiyebilir miyim?
cevap yazdım kalimeracım ama okumadın galiba .....
bazan mesajlar üstüste geliyor tüm mesajlar görülmüyor ben geriye dönüp okuyorumbazan .
bidaha yazayım ....
bulgur yemiyoruz 1.aşamada .
bazan çok nadir çok azmikdarda belki.
mercimek yiyyoruz ama içinde bulgur yok ...
lilalifi yemende bi sakınca yok... hatta arada tavsiye ederim ... sadesini ama .
sağol canım daha çok yeni sayılır ne olur bilmiyorum unuttuğum duygular bunlar.. artık olmaz bu yaştan sonra dediğim anda karşıma çıktı sizlerle paylaşmak istedim..
öyle deme katumum.... senin için erken tabi kendini topla azcık ....Amannnn diim Aebenimmm...zaten eskisi hala başıma ekşiyor, istemem...Allah isteyene versin:))))))
ben şaşdım biz arkadaş deyilmişizAebenim, istek yapmışsın, isteğim başım üstüne dedim, kabul ettimm
harika ...sağol canım maşallah sayfalar okadar hızlı ilerliyor ki kaçırmış olabilirim yasak olan cazip gelirmiş ya gözümde tütüyor bulgur ve mercimek köfte aslında çok aramam ama yasak ya cazip geliyor napalım idare ederim bu arada daha önce monti ye başlamadan önce bir şikayetim vardı bende bir göbek vardı yani şişlik napsam gitmiyor artık çocuğum olsa obezite koyacağım diye dalga geçiyordum ama bu sorun yarı yarıya gitti yemek yememle alakalıymış yemek yiyorum korkman ve göbeğim çıkmıyor sabah dümdüz bir karınla uyanıyorum utanmasam resmini çekeceğim
sorularınızı elinden geldigince yanıtladım kıslar . neden okumuyorsunuz ?
salat nedir ????
akşamki menünde uygun ..
yulaf unu yok güzelim tahılı un deyil kulandıgımız tambugday unu..
acıkmışın bu saatde normaldir meyve bulundur bu saatlerde yanında ....
sabrın içinde tebrikler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?