sema abla tebrik edicektim ben seni unuyotumm çok güsle vermişsin bu haftaa haftaya kalmaz ikili rakamlar gelirrr
aşkkk içindeee mutluluklarrr aşkın yaşıı olmasss ablaa
zilimmm
cnm eskiden yürüyorudm ama kış geldiginden beri mümkün olmadı 6 da kalkmam laızm o sorundegilde ava karanlık oluyor geçte gidemem bebeler var biliyorusn
suyud açok içiyorum ama kronik benimkide
dün yedigim keçi boynuzu ii geldi 1 hafta deniycemm bakalım
mirayy
senin şu nihahaha olayına bayılıyorum yaaa
nihahahaa
ketumcum hoşgeldsinnn
gördüm meyvem .....ablacım ben kilomu bildirdim aynıyım bu hafta..
afiyet olsun ayışıgım . evde başkası yemek yemeyince yemekler sana kalıyor dimi ayışıgım ...bu arada mönümü vereyim hemen
KAHVALTI
2 dilim salcali ekmek,zeytin,domates,yesilcay
ÖGLEN
bezelye yemegi,3 kasik nohut(dünden kalma)yogurt,yesilcay
AKSAM
yumurtali salata,yogurt,yesilcay
DÜNKÜ MONUMMMMM
2 mandelin
KAHVALTI
Haslanmis yumurta,domates,yesilcay
ÖGLEN
nohut yemegi,salata,yogurt
AKSAM
Bezelye yemegi,yogur,salata
ekleme yaptım mimum çok dikkatlisin aferin kıs .kızlar benim bi yengem var o da kilo vermek istiyor ve beni takdir ediyor uzun zamandır bizim diyetin sırlarını soruyordu bende ona bugün bir yazı hazırladım bir kontrol edermisiniz?:)
Mirayın notu:
Sabah kalkar kalmaz bir mandalina, kuru kayısı ya da elma yenmeli onu yedikten en az yarım saat sonra kahvaltı etmeli.meyvede yanlız muz yasak mimum ..diger meyveleride yiyebilir .taze meyve suyuda içile bilir ..
Kahvaltında yumurta varsa ekmek yemiyorsun. Tek yumurta olduğu zaman menemen bile yiyebilirsin. Ben mesela iki yumurta yiyorum.
Şarküteri yok ( sucuk salam sosis vs.)
Ekmeğin tam buğday ekmeği olmalı. Migrosta doygun markanın satılıyor. Ben en çok onu sevdim. Kepekli ekmek kesinlikle yok zaten ana maddesi beyaz un o yüzden.
Kaşar peyniride yok peynirin light olmalı. Yağ oranı en fazla %6 .Ben iki ekmeği kızartıp doğanın şekersiz marmelatından az sürüp peynir ile yiyiorum. Ekmeği tost yapmıyoruz çünkü tosta peynirin suyu karışıyor ve ekmek hamurlaşıyor.
bak bak ayrıntılarıda kaçırmamış seniseni.
Klasik kahvaltım şöyle oluyor.
2 dilim tam buğday ekmeği peynir salatalık domates.
Öğünlerin arası en az 3.5 4 saat olmalı bu kesin. Ben ara öğün yapmıyorum çünkü kahvaltım yemeklerimi güzel yiyorum. Haftasonu 3 4 dilim ekmek yediğim oluyor.
Bunun yanında diğer öğünler;
Bakliyat karbonhidrattır. Bakliyat ile proteini kesinlikle birlikte yemiyoruz. Örneğin kuru fasülye nohut kesinlikle etsiz olacak. Pişerken et bile olmucak çünkü etin suyuyagı. bakliyata geçiyor.
Yemeklerde havuç patates kesinlikle olmucak zaten havuç patates kesinlikle yasak. Bu da aynı şekilde yemek pişerken içinde dahi olmucak o zaman yememenin bir anlamı yok.
Öğlen genellikle protein ağırlıklı beslenilmeli. Akşama bakliyat sebze gibi olabilir. Akşam en geç 6 da yenmeli.20 kadar yolu var mimum . Ben yiyemedğim zaman iş yerinde iki avuç beyaz leblebi yiyorum yanında süt ya da ayran beni acaip tok tutuyor.
Bu arada mercimek çorbası da bakliyat bu yüzden yanında et türü hiçbir şey yemiyoruz. Bazı çorbalar içine bir kaşık un konulup terbiyeleniyor ben onu dahi yapmıyorum içmiyorum. Beyaz un şeker pirinç kesinlikle yok. İçinde minikte olsa.
Yemekten hemen sonra meyve kesinlikle yok. Ya yarım saat önce ya 3 4 saat sonra yenecek. Yoksa direk yağ depoluyor.
Çok dikkat gerektiren bir diyet ama sağlıklı yaşam için şart ben 55 günde 10.5 kilo verdim. maşallah ...
Siyah çay ve kahve yok. Siyah çay açık ve kesinlikle şekersiz. Meyve suyu yok. Sadece maden suyu serbest vee bu diyetin en önemli etkeni bol su ve yeşilçay ben günde 3 lt den fazla su içiyorum ve bol boş yeşilçayy..
Şimdilik sölüceklerim bu kadar 
kajum kilonu bildirmedin bacım ..slm arkadaşlar 2 gündür giremedim nasılsınız herkes iyidir inşallah yazmasamda yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum
mimu88 çok güzel yazmışsın sağol benide aydınlatmış oldun vaktim ols ilk sayfayı okumak istiyorum baştan sona ama oğluşum fırsat vermiyor
benim içinde özet geçmiş oldun çok teşekkürler
çarşamba günü 10 günlük bi tatile gidicez ama orada da diyete devam edicem inşallah kandırılmam da kaçamaklarım olmaz şu var gerçi ben normalde de çok yemem aslında bu benim en kilolu halim doğum sonrası almış bulundum
ama bu diyetin güzel yani doğru beslenme inşallah bende sizler gibi kilo vericem şimdilik öpüyorum
degişiklik her zaman işe yarar banu dene ...acaba yelşil çaya biraz ara verip başka çaylar mı içsem diye düşünüyorum
ama bayramda ara verdim yaklaşık 9 güniçmedim bu ara yeter mi acaba
alışkanlık kazanmamak için
,
elma çayımı yapsam acaba
ilkecim tüm günün karbonhidratla geçmiş .aeben ablacım slm nasılsın
bugünki menün
sabah:2 dilim kızarmış tb ekmegi-zeytin-peynir
öglen:2 kaşık kısır yedim biliyorum cıssss çok canım istedi
akşam:kurufasulye salata
geceye dogru meyve ya da tarçınlı yogurt
evet, evet, evetaeben abla daha kurufasulye yemedim yogurtlu ıspanak yiyebilirmiyim
gamze ninde gözü aydınnn aben ablaaaa önce oo başlattı valllla
ben şuan kabızlık için i öçözüm aramaktayım abla
bi ara keten tohumu kullandım çok iiydim ama alıştı vucut tepki vermeid bir dönem sonra birazda bunu deneyelim bakalım
banada musade.. listeyi yapayım diye girmiştim ....
kilo bildiri yapmayanlar yaparlarsa haftaya listeye eklerim .....
pc sıram bitti yahu iyi geceler hatunlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?