meyvem niye sesin çıkmıyor fıstık .. kiloda bildirmedin ...
aşkolsun ...bölmüyeyim sizi dedim ablacım..
yağmurr ablşaaaa m inş. mutlu vve huzurlu olursun tabii klo verinceee peşini bırakmıolar dimi nihahahah:d
bende hafta içinde bana ikram edilen şeyleri alıyorum bzdolabı poşetinde biriktiriorum sonra erkek arkadaşıma yediriyorum hafta sonuoo kilo alsında vallaaa
bi kaç sayfa geride cevabım güzelim .ayrıca yılardır aynı soruları tektar tekrar cevapladım cevaplarımda .hiç sorun deyil yeterki size faydası olsun .....salatalık sebzelerle ilgili birşey sormuştum.
merak etme geçmişi ayrı sayfada, burayı ayrı sayfada takip ediyorum.
çok sordum galiba,neyse geçmişten faydalanmaya çalışırım.
öyle deme katumum.... senin için erken tabi kendini topla azcık ....
sizizde gel barışalıma yazdıralım ...
çocuklarda çok istiyor ama şu an gerçekten hiç düşünmüyorum Aebenim, çok zor bir insan, ve çooookkk yordu beni...yine de büyük lafıma tövbeeee....
ben şaşdım biz arkadaş deyilmişiz
sen benim resinlerimede bakmamışın zamanında ...:89:
evet yaaaa...ben de pek kurcalamıyorum siteyi, ne nedir bilmiyorum tam olarak.... ama biz zaten arkadaşız di miiiii ayrıca onaylamaya gerek var mı kuzuşummmmm.....
ketum abla hoşgeldin.senin hastayım dediğin msjı gördüm atlamadım ama iyileşmişsindir diye düşündüm.başka bir şeymi olduda gelmiyor diye merak ettim.ama bişey yokmuş sevindim.tekrar geçmiş olsun...
bu arada oğluşa yaptım köfteleri.haydut 1,5 tane ancak yedi...ıspanak koymadım hemde yemez diye.havuç ve patates ve kaşar rendeledim.yumurta olarakta bıldırcın yumurtası ekledim.iyice kuvvetli olsun diye..1,5 tane yedi uyudu hınzır..uyanınca bi daha deneyeceğiz artık ,işimiz ne....:96::96:
walla artık buna bile şükür edecek duruma geldim.hiç yememesinin yanında buda iyidir diye...ben ona yedirmeye çalıştıkça oda alıp benim ağzına tıkıyor anne mamma hammmmm diyor...(birde kendi ham yapsa) ama tadı nefisti valla...dışınada galete unu buladım...teşekkürler tarif için kızlar...
sema abla tebrik edicektim ben seni unuyotumm çok güsle vermişsin bu haftaa haftaya kalmaz ikili rakamlar gelirrr
aşkkk içindeee mutluluklarrr aşkın yaşıı olmasss ablaa
zilimmm
cnm eskiden yürüyorudm ama kış geldiginden beri mümkün olmadı 6 da kalkmam laızm o sorundegilde ava karanlık oluyor geçte gidemem bebeler var biliyorusn
suyud açok içiyorum ama kronik benimkide
dün yedigim keçi boynuzu ii geldi 1 hafta deniycemm bakalım
mirayy
senin şu nihahaha olayına bayılıyorum yaaa
nihahahaa
ketumcum hoşgeldsinnn
sağol canım daha çok yeni sayılır ne olur bilmiyorum unuttuğum duygular bunlar.. artık olmaz bu yaştan sonra dediğim anda karşıma çıktı sizlerle paylaşmak istedim..
ay yagmurum cok sevindim.hayirli olsun ay yas yas dedin düsünüyom acaba yasi cokmu diye profiline baktim anam daha 18 lik citirsin sen.
sema abla iksir yapıyormusun haylaa şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?