Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet gidemiyorum ama şu yağışlar bi dursun yine yürücem soğuk moğuk napim yürüyüş olmadan olmuyor
bu arada az önce menümü yazdım tam gönder dedim hata verdi baktım göndermemiş :95:

şu siteyi eski haline getirseler ne güzel olacak ....

bugünki menüm
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay
öğle
pırasa,yoğurt
ara
armut,nar
akşam
tavuk,salata,yoğurt

iksir,rezene,papatya,çay

afiyet olsunnnnn

safişim iyidir senden naber

iyi bende de ne olsun işte

beeen been beeenn önceden 5 gün fdiodum işimdi çok souk ancak 3 gün gidiyorum canım

sazaaaannn saazaaann atladı hemeennnn

nasılsınız kızlarr? k.k sürekli hata veriyor sistem geçici olarak bakımdadır diyor siniroluyoruuuumm :95:

bende sinir oluyorum bu duruma
bir türlü tam anlamı ile düzeltemediler
Ne gerek vardı dimi...

şu siteyi eski haline getirseler ne güzel olacak ....

bencede nazlım....

amanııınnn herkezin menüsünde tavuk var canım çekti leyynnn bende mi yapsam dolaba baktım tavuk yok şimdi kim gidip alacak yahuu gitsemmi havada soğuk

slm kızlar nasılsınız bugünki menüm
SABAH:2 manadalina 30dk. sonra yumurta-zeytin-peynir-tatlandırıcılı 3 bardak çay
ÖGLEN:1 avuç leblebi yogurt
AKŞAM:kuru köfte-salata-yogurt
ARA:meyve veya tarçınlı yogurt

aben ablaa ozman tarçınlı süt içeyim kabızlk içinde form çay içicemm günde 2 tanee
cuma gününe kadar wc ye çıkmam laızmmm

sitenin bu haline ende gıcık oluyorummmmm

kaçamakdan sonra protein agırlıklı beslenmek iyidir tez atarsın kaçamakları
bugünki menüm
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay
öğle
pırasa,yoğurt
ara
armut,nar
akşam
tavuk,salata,yoğurt

iksir,rezene,papatya,çay

sazaaaannn saazaaann atladı hemeennnn

bende sinir oluyorum bu duruma
bir türlü tam anlamı ile düzeltemediler
Ne gerek vardı dimi...

bencede nazlım....
nane bugün takılmamışım safişim nasılsın ...

nane bugün takılmamışım safişim nasılsın ...

iyidiiirrrrrr

kocişim geldiiiiii beni şirketen aldı yemeğe götürdüüüüüüüüüüüüüüü

baş başa yimek yedik geldik
ikimizde monti yapıyoruz yaaaa
kaçamak yapma şansımız yokkkkk

amaaa bir şey var
çok güldüm
kocişim bu sabah beni bıraktıktan sonra eve dönünce dayanamayıp aç karınla baskülün tepesine çıkmış

Sanırım kadın-erkek değil diyet yapan herkeste aynı psikoloji oluyor
BASKÜL SENDROMU

SEN NASILSIN ABLAAAA

Son düzenleme:
amanııınnn herkezin menüsünde tavuk var canım çekti leyynnn bende mi yapsam dolaba baktım tavuk yok şimdi kim gidip alacak yahuu gitsemmi havada soğuk
yrümüş olursun nurom ......
bede çoçukların okul çıkışlarınıve marketi fırsat buluyorum .yoksa adımımı atmıycam dışarı

öylen karnı bahar için degişik tarifler arıyordum ...
genelde aynılar .. bende dolapda ne var kendimce uydurdum güzel oldu ama .
hş.karnıbahar
yeşil sogan .
karalahana ..
.bol baharat .
dereotu .
1 çr.kaşıgı z.yağ.
üstünede sarımsaklı yogurt ...
nouromum dedigi yaklaşmayın huh lerim ...

.marifetli karıyam verselam .
ilkecim mönün güzel canım . güzel denge kurmuşun .
köfteyi ekmeksiz yaptıgımızı biliyorsun artık dimi?

aben ablaa ozman tarçınlı süt içeyim kabızlk içinde form çay içicemm günde 2 tanee
cuma gününe kadar wc ye çıkmam laızmmm

sitenin bu haline ende gıcık oluyorummmmm
iç bakalıkm masumum ama kabız oluran kilonda duraklama olur diyede korkmuyor deyilim motivasyonun açısından ...
şu sabah aç karna içilen kayısı ezması vardıyea bi sabah bol onu iç . zaten kompostoda o sayılır.
sabah aç karna denesene bir 2 kase . meyve yerine geçer .

ciddimisin .biz kadınlar yapıyoruzda erkekleri düşünmemiştim hiç ..
kıs eşine şu; aç ve açık baskül taktigini hatırlamadın umarım ......

sonucu merak ettim varmı bi gelişme ...

bende iyiyim ne olsun... bu saatlerde evin hakimi benim ..:89:.
safişim yazayım diyorum hep unutuyorum . hapı bırak bende kulandım 10 sene bebelerin arasında .. şimsi alet var . reglın fazla olmasından başka bir yan etkisi yok birde üşütürsen biraz kasık agrısı ...
yanlız hapı bırakırsan g.sporuna daha katkıda bulunur haberin olsun .

bir aklımda kalandaha (ne çok aklımda kalmış )..
ben akrep burcuyum idareli olmayı bilirim kıs merak etme .
. tutumlu ve sabırlı olmamın karını harcıyorum diyim .

Son düzenleme:

slm kısslar....masumcum cumaya kadar wc'ye çıkmam lazım dediğine göre 3-4 gün çıkamadığın oluyor tatlım??üzüldüm valla.bende yaşamıştım bir zamanlar onu..ama hareketsizliktenmiş benimki sanrım.keten tohumu bitki çayı ve akşamları 4 km koşarak halletmiştim sorunumu.ama çok zor bişey...yaşayanlar bilir...inşallah çözersin cnm...karnı dümdüz oluyor insanın wc işi hallonunca..yoksa davul gibi geziyorsun..ve yemek yemeğe korkuyordum ben karnım yine şişecek ve rahatsızlık hissedeceğim diye...

mimuşum canımsın...her ay bakıma çağırıyorya beni dermatolog kadın,sana bu ay bunuda ekliyorum süper bi ürün çok memnun kalacaksın diye kakalıyor :18: ürünlerin işe yarayıp yaramadığınıda cildimin nem oranını,göz çevresi durmunu güneş lekesi olmuşmuyum olmamışmıyım vs.. cihazlarla onlara bakıyor..kullanmamışsam çıkıyor zaten oranalar hemen düşmeye başlıyor..en son güneşten koruyan pudra verdi 50 faktörlü..kremden daha etkili.krem gibi 3-4 saatte bir sürmene gerek kalmıyor,cillte kalıyor uzun süre dedi onu kakaladı.küçücük bir kutu 15 gramlıkbir kuru altı üstü 80 lira.
birde oğlumun her şeyini mustelanın ürünlerini alıyorum onun içinde her ay alınca çok geliyor parası...nemlendiricisi,vücut bakım yağları,şampuanı,banyo köpüğü,konak merhemi vs..vs..
baydı beni saati saatine bunları takip etmek.sabah kalk hemen yüz yıkama jeliyle yıka,termal su sık,kurumasını bekle,serumu sür kurumasını bekle,göz çevr.serumunu sür,kremi sür,göz çevresi k.sür.on dakika sonra güneş korumayı sür. akşam gene aynı şeyleri yap.haftada bir kaç kere maske yap...saçına ayrı sür banyodan önce,banyoda ayrı.çıkarken kremleri vücuduna boca et kırkpınar güreşçileri gibi çık saçına bakım için başka sprey,sıcaktan korumak için başka sprey valla baydı beni bu işler.çocuk yokkken zor gelmiyordu ama çocukla çok zor geliyor..yatağımın baş ucu banyo krem dolu unutmayayım diye başucuma koyuyorum.tırnaklarıma ayrı bi krem verdi besleyiciymiş..üffff...sıkıldım yani..
o sebeplede bende millet gibi bir iki kremim olsun istiyorum.kontrole gitmeyincede eksik yapmışım gibi geliyo rahatsız oluyorum ne yapacağımı şaşırdım...:26:

Son düzenleme:

Valla bu iş bir tek kadına has bir durum değilmiş abla on u öğrendim

aaaa söyledim ben eşime onu aç karınla anadan doğma baskülle kaynaşacan dedim

Sonuç : 200 gr. artıda malesef moral sıfır tabiiii
Yemek yerken teselli etmek zorunda kaldım nihahahaha
bana acaba porsiyonlarımı küçültsem diye sordu
ohaaaa dedim daha dur ikinci haftan
Ama hala devam ediyor pes etmek yok

Evin hanımı eve her saatte hakimdir be ablaaaa

Hapı bırakmayı düşünüyorum evet ablacım ama eşimde aletten tırsıyor içerde bişey olcak diyorr sen düşün cümlenin devamını ama ben doktorumla konuşup kararlı olduğumu dile getiricem bakalım. Gelişmelerden haberdar ederim sizi

Gece sporuna daha katkı olmasa taa iyi sanırım
benim açımdan ddiiilll yanlış anlaşılma olmasın lütfen....
Kocişim bu sabah yalvarıyordu aşkım nolur çok uykum var lütfen diye

peki ben durdummu sence
saat 06.30 ben :26: :26:

bir aklımda kalandaha (ne çok aklımda kalmış )..

bende eklemeliyim o halde
muhacır kızıyaaammmm hemde karısıyem aynen tutumluyam halk arasında cimri dedikleride olmuştur
senide tebrik ediyyreeemmmmm

Zilim yanlış anlama beni ama ne gerek var bunca şeye
Bence abartı yaa anlattıkların bu kadarda olurmu
detoks botoks falanda girer yakında işin içine kıs
bırak doğal halin kalsın en güzeli neden bunca kremle uğraşıyorsunki
Nasıl olsa yaşlanacağız yaşlılığımızın simgesi olan kırışıklıklar bruşukluklar kaz ayakları bilmem neleri varsın çıksın gari yaaaa amaannnn değermi bunca para dökmeye zaman harcamaya.....

Lütfen çok rica ediyorum yanlış anlama beni.....

bugünki menüm

sabah 2 kaysı

kahvaltı:yumurtalı kahvaltı

öglen
2 minik but,salta,ayran ,minik kase tarçınlı cevizli yogurt

ara
tarçınlı süt

akşam
mantarlı tavuk sote,salata,ayran

ara
1 bardak kaysı hoşafı

zilim ben bir yerde okumuştum onca kulandıgımız kaliteli dedigimiz şampuanlar bile saça zararlıymış. en ucuz yeşil sabun bile daha iyiymiş saçlara .hatta saçın arada bir kirlenmesi lazımmış hergün şaçları yıkamak ne kadar zararlıymış ...

kremlere gelince . parasından geçtim . bu kadar kimyasal şeyi kulanman sence sağlıklımı .?.

Sema ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seni görüyorum aşağılardaaaa
profilindeki yazı değişmişşşş

safinaz çok güldürdün beni çok yaşa sen...
şu tutum işini bende öğrensem iyi olacak,her gördüğüme dibim düşmese ne iyi olacak...kış başından beri biri deri biri kumaş mont aldım,2 de ayrı çizme.ama gözüm doymadı şimdide taba rengi deri mont istiyorum ve dizüstü çüzmesini birde çantasını ...ayın biri olsada kartlarımın limitleri biraz açılsında alsam diye dörtgöz bekliyorum...

meyvem soğuktan kendini sıkarak oturmaktan da ağırıyordur her yerin.ben doğudayken romatizma oldum sanmıştım..şubat tatilinde annemler gidiyorum her yanım yumuşuyor .iliğim kemiğim ağrımıyor,tatil bitiyor köyüme dönüyorum ağrılar kaldığı yerden devam...ağlıyordum artık ağrılardan düşün...seninde ondandır...ufoda ısıtmaz o soğuğu.odadan çıksan mutfak soğuk heryer buz..kasılı yürümekten kasılı kalıyor vücut.içlik falan giy..komik geliyor insana ilk başta.arkadaşım gelmişti kalmak için bune be dedelere dönmüşsün diye yarım saat gülmüştük kıza ama durulacak gibi değil diye gittik paşa paşa bizde aldık bir arkadaşımla gece yatarken çok gülüyorduk birbirimize ama yapacak bişey yok...ayaksız külotlu çorap gibi krem gri falan olanlarından al giy cnm..kemik ağrısı çekmekten iyidir walla...
birde tarçınlı yoğurt yiyiyorsan meyve yiyesinde gelmiyor ondan ara yapmak istemessin...bende öyle oldu..

aeben ben de akrebim.
öğlen ki menüm de hüsran yaşadım,çok canım sıkkın.
ceza olarak eve gidince spor yapacağım,en kardiosundan inşaALLAH.

bu arada ne güzel spor yapan arkadaşlar var.
ben ilk 6 kiloyu yürüyüşle,kalan11 kiloyu callenetics+yürüyüşle verdim.
göbek için great bady,bel çevresi için sopa hareketleri yaptım zaman zaman.

ama gelin görün ki spor bırakmaya gelmiyor.
özellikle call ile vücut şekilleniyor sa uzun süre yapmayınca eski haline dönmese de yerinde kalmıyor.

bayramdan bu yana sğor yapmıyordum(günlük rutin yürüyüş hariç) mide,bel,basen almış başını gidiyor.

mecbur hafta sonu tekrar başladım.
en önemlisi devamlı olması,insan kendini daha iyi hissediyor.

mönü güzel masumum ..

masumum bir yerde okumuştum bagırsaklar için armudun kayısıdan daha etkili oldugu yazıyordu .

bire sabah haşafı yada kayısıyı içtikden sonra 2.3. br ılık su içiyormusun .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…