evet gidemiyorum ama şu yağışlar bi dursun yine yürücem soğuk moğuk napim yürüyüş olmadan olmuyor
bu arada az önce menümü yazdım tam gönder dedim hata verdi baktım göndermemiş:95:
afiyet olsunnnnn
safişim iyidir senden naber
beeen been beeenn önceden 5 gün fdiodum işimdi çok souk ancak 3 gün gidiyorum canım
nasılsınız kızlarr? k.k sürekli hata veriyor sistem geçici olarak bakımdadır diyor siniroluyoruuuumm :95:
şu siteyi eski haline getirseler ne güzel olacak ....
u donusu yaptım geldim hemencik
bugunku menum
sabah:1 mandalina
kahvaltı 2 yumurta haslanmıs maydonoz salatalık 1 bardak ayran
öğlen:kereviz salatası zeyti,n yaglı patlıcan
ara:belki 1 meyve ve tarcınlı yogurt mutlaka
aksaam:fırında tavuk salat yogurt
bugünki menüm
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay
öğle
pırasa,yoğurt
ara
armut,nar
akşam
tavuk,salata,yoğurt
iksir,rezene,papatya,çay
nane bugün takılmamışım safişim nasılsın ...sazaaaannn saazaaann atladı hemeennnn
bende sinir oluyorum bu duruma
bir türlü tam anlamı ile düzeltemediler
Ne gerek vardı dimi...
bencede nazlım....
nane bugün takılmamışım safişim nasılsın ...
yrümüş olursun nurom ......amanııınnn herkezin menüsünde tavuk var canım çekti leyynnnbende mi yapsam dolaba baktım tavuk yok şimdi kim gidip alacak yahuu gitsemmi havada soğuk
ilkecim mönün güzel canım . güzel denge kurmuşun .slm kızlar nasılsınız bugünki menüm
SABAH:2 manadalina 30dk. sonra yumurta-zeytin-peynir-tatlandırıcılı 3 bardak çay
ÖGLEN:1 avuç leblebi yogurt
AKŞAM:kuru köfte-salata-yogurt
ARA:meyve veya tarçınlı yogurt
iç bakalıkm masumum ama kabız oluran kilonda duraklama olur diyede korkmuyor deyilim motivasyonun açısından ...aben ablaa ozman tarçınlı süt içeyim kabızlk içinde form çay içicemm günde 2 tanee
cuma gününe kadar wc ye çıkmam laızmmm
sitenin bu haline ende gıcık oluyorummmmm
iyidiiirrrrrr
kocişim geldiiiiii beni şirketen aldı yemeğe götürdüüüüüüüüüüüüüüü
baş başa yimek yedik geldik
ikimizde monti yapıyoruz yaaaa
kaçamak yapma şansımız yokkkkk
amaaa bir şey var
çok güldüm
kocişim bu sabah beni bıraktıktan sonra eve dönünce dayanamayıp aç karınla baskülün tepesine çıkmış
Sanırım kadın-erkek değil diyet yapan herkeste aynı psikoloji oluyor
BASKÜL SENDROMU
SEN NASILSIN ABLAAAA
ciddimisin .biz kadınlar yapıyoruzda erkekleri düşünmemiştim hiç ..
kıs eşine şu; aç ve açık baskül taktigini hatırlamadın umarım ......
sonucu merak ettim varmı bi gelişme ...
bende iyiyim ne olsun... bu saatlerde evin hakimi benim ..:89:.
safişim yazayım diyorum hep unutuyorum . hapı bırak bende kulandım 10 sene bebelerin arasında .. şimsi alet var . reglın fazla olmasından başka bir yan etkisi yok birde üşütürsen biraz kasık agrısı ...
yanlız hapı bırakırsan g.sporuna daha katkıda bulunur haberin olsun .
bir aklımda kalandaha (ne çok aklımda kalmış )..
ben akrep burcuyum idareli olmayı bilirim kıs merak etme .
. tutumlu ve sabırlı olmamın karını harcıyorum diyim .
zilim ben bir yerde okumuştum onca kulandıgımız kaliteli dedigimiz şampuanlar bile saça zararlıymış. en ucuz yeşil sabun bile daha iyiymiş saçlara .slm kısslar....masumcum cumaya kadar wc'ye çıkmam lazım dediğine göre 3-4 gün çıkamadığın oluyor tatlım??üzüldüm valla.bende yaşamıştım bir zamanlar onu..ama hareketsizliktenmiş benimki sanrım.keten tohumu bitki çayı ve akşamları 4 km koşarak halletmiştim sorunumu.ama çok zor bişey...yaşayanlar bilir...inşallah çözersin cnm...karnı dümdüz oluyor insanın wc işi hallonunca..yoksa davul gibi geziyorsun..ve yemek yemeğe korkuyordum ben karnım yine şişecek ve rahatsızlık hissedeceğim diye...
mimuşum canımsın...her ay bakıma çağırıyorya beni dermatolog kadın,sana bu ay bunuda ekliyorum süper bi ürün çok memnun kalacaksın diye kakalıyor :18: ürünlerin işe yarayıp yaramadığınıda cildimin nem oranını,göz çevresi durmunu güneş lekesi olmuşmuyum olmamışmıyım vs.. cihazlarla onlara bakıyor..kullanmamışsam çıkıyor zaten oranalar hemen düşmeye başlıyor..en son güneşten koruyan pudra verdi 50 faktörlü..kremden daha etkili.krem gibi 3-4 saatte bir sürmene gerek kalmıyor,cillte kalıyor uzun süre dedi onu kakaladı.küçücük bir kutu 15 gramlıkbir kuru altı üstü 80 lira.
birde oğlumun her şeyini mustelanın ürünlerini alıyorum onun içinde her ay alınca çok geliyor parası...nemlendiricisi,vücut bakım yağları,şampuanı,banyo köpüğü,konak merhemi vs..vs..
baydı beni saati saatine bunları takip etmek.sabah kalk hemen yüz yıkama jeliyle yıka,termal su sık,kurumasını bekle,serumu sür kurumasını bekle,göz çevr.serumunu sür,kremi sür,göz çevresi k.sür.on dakika sonra güneş korumayı sür. akşam gene aynı şeyleri yap.haftada bir kaç kere maske yap...saçına ayrı sür banyodan önce,banyoda ayrı.çıkarken kremleri vücuduna boca et kırkpınar güreşçileri gibiçık saçına bakım için başka sprey,sıcaktan korumak için başka sprey valla baydı beni bu işler.çocuk yokkken zor gelmiyordu ama çocukla çok zor geliyor..yatağımın baş ucu banyo krem dolu unutmayayım diye başucuma koyuyorum.tırnaklarıma ayrı bi krem verdi besleyiciymiş..üffff...sıkıldım yani..
o sebeplede bende millet gibi bir iki kremim olsun istiyorum.kontrole gitmeyincede eksik yapmışım gibi geliyo rahatsız oluyorum ne yapacağımı şaşırdım...:26:
ben akrep burcuyum idareli olmayı bilirim kıs merak etme .
. tutumlu ve sabırlı olmamın karını harcıyorum diyim .
bugünki menüm
sabah 2 kaysı
kahvaltı:yumurtalı kahvaltı
öglen
2 minik but,salta,ayran ,minik kase tarçınlı cevizli yogurt
ara
tarçınlı süt
akşam
mantarlı tavuk sote,salata,ayran
ara
1 bardak kaysı hoşafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?