Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenim kremlerin bu kadar pahalı olmalarının sebebi tamamen dermokozmetik olmaları aplam...kozmetik değiller yanii.o sebeple kullanmanın zarardan çok faydası var.ben hiç kozmetik kullanmadım şu ana kadar..ama düzenli kullanım gerektiren şeyler sıkıyor beni...

dagcım sen zaten spor tutkunuymuşun güzelim devam ....

Bunları almak istediğin zaman sadece gözünün önüne oğlunu getir zilim
ona nasıl bir hayat nasıl bir gelecek verebileceğiz diye aklından geçir.
UNUTMAKİ HAYATTA HİÇ BİRŞEYİN GARANTİSİ YOK
O zaman inan para harcamayı bir kenara koy eve mutfak masrafından başka alışveriş yapmazsın
E tabii birde oğluşuna

bu konuda fazla bilgim yok anlaşıldıgı üzere zilim . bana bol su ,sabun bir kaç nemlendirici vs yetiyor ..
fazla makyaj yapan biride deyilim ..ama ne olursa olsun vucuda bu kadar mudahele etmek dogru deyil .
tabi bu benim düşüncem .
safişinde dedigi gibi her yaş oldugu gibi güzel ..

yemege oturdum içim yanmış ayranı içince bitiridmm ardındann bi kaç çatal salata 2. butu yiyemedimmm zilim farkında olmadan snein taktigi uygulamışım

aben ablaa
bend ekorkuyorum valla kabız olcma diyed eform çayı içicem 2 fincann onunla çıkarım
hatta nedne içmeidm herügn diye pişman oldumd abugün iki kupa içeyim arimmm

zilimm
cnm evet malesef benim oluyo 4 gün filan çıkmadıgımmm diyete başladıgımdan beri böylee
bi ara hem kazbılık hem adet düzensilzigi vardı ama onaa ragmen başardım çükür zayıflamayııı
keten tohumu artık iş yaramıyordu biliyosun 2 ay ara verdim tekrar başlasam etkili olurmu acaba

safiş
benimde gidip taktırmam lazımm geçen yıl taktırdım kaydı şimdiide cesaretim yok

bende havalar kötüleşmeye çaşladığından beri evde plates yapıyorum,topu ve lastiği sipariş ettim dün netten yarın falan gelir..ama acaip açıldı vücudum.kaslarım falan... sabah ebru ile yapıyorum,akşamda dvd'den..karın kaslarım semsert oldu bile bir hafta on günde..callet.olayınada girmek istiyorum...

safinazım neden yalnış anlayım cnm.bende sıkıldım bu rutinden ve verdiğim paraya acıyorum artık..gitmiycem bakalım bu ay..elimdekiler bitene kadar evde kendi işi kendim görücem...ve bitincede ne lazımsa onu alıcam.kadının beni kaz gibi yolmasına izin vermiycem...koca bir ay özel ders verip o parayıda kadının cebine tıkmak yok bundan sonra...
bak tutumlu olmayı accıccık öğrendim bile

bende muhacırımm yeevrumm safişim kan çekiomuşş dimeek ki

zilimm safişinde dediği gibi çok fazla geldi bana da temizleyicin kremin olsun yeter bence çok fazla bu ne yaniii bence bu kadar kimyasal yükleme cildineeee

bende başlasma ii olcak şu spor olayınaaa

yarın başlarım diyorum bişiy çıkıy
başlayamıyorum

callett duydum ama nasıl bir spor zilim
lesileden hızlımıı

Aynen ablacım
ayda bir bilemedin iki defa ancak makyaj yaparım bende
Doğal görünüm herşeye değer bence......

safiş
benimde gidip taktırmam lazımm geçen yıl taktırdım kaydı şimdiide cesaretim yok

yaaa bende oraya takıldım işte spiral nasıl kayar
kocaların yüzündemi
sen ne ile korunuyorsun allaaaseeennnn
şimdi niye cesaretin yok kıs çokmu acı vericiiiii

bencede sıkıl zaten ne gerek var bunlara
Rahmetli babaannem 60 lı yaşlarda hayata veda etti
Hayatı boyunca ne kafasına şampuan sürmüş kadın nede kozmetikten haberi vardı
hep hacı şakir sabunla yıkanırdı (geri kafalı deme sakın)
ama canım benim bembeyaz nur gibi yüzü vardı o yaşının verdiği kırışıklıklar bile o kadar yakışıyorduki yüzüne ellerine tam bir tonton nine idi babaanneciğim, Ayyy özledim birden allah nur içinde yatırsın.
İşte bende öyle bir nine olmak istiyorum inan onun ayrı bir güelliği olgunluğu var zilim....

Sen kozmetik ürünlere para vermeyi keserek başla tutumlu olmaya
ardından da gardolabını bir kontrol et üzerine giyebildiğin ne kadar kıyafetin var diye
çeşit çeşit dimi
o halde ikinci sırada ise mağazalardan uzak durmak
git gez bak ama alma
inan oda boşa harcanan para bence
Şükürler olsunki hiç birimiz çıplak gezmiyoruz sonuçta o halde dünyanın parasını yatırmanın anlamı varmı sence zilim?
Moda deme kısss ediyim modasına....

Umarım anlatabilmişimdir canım....

zilimde benim gibi çok takıntılı çok meraklı..

ama safişim hepimizin babaanneleri anneanneleri öyle eskiden bu kadar kötü gıdalar almıyoduk ozon tabakası bu kadar delik değildi. güneş ışınları etrafın pisliği vs. derken hormonlarımızda cildimizde bozuluyor.
bu pis havalarda cildiniz açık çıkmaktansa fondoten sürüp korumak daha faydalı kızlar

.........

kızlar callet nedir,yanlış mı okudum.

aebenciğim callenetics plates+yoga+bale karışımı bir şey.
ben hiç plates yapmadım ama çoğu arkadaşım ondan daha etkili olduğunu söylüyor.

kızım hasta okuluna uğramam lazım.
şimdi çıkıyorum,hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum fıstıklar.

canım haklısın bencede soğuktan bu ağrılar damarlarım büzülüyor..
içlik olayı banada cok komik gelio ama bu gidişle bende alıcam ..
hasta olup cekmektense sıcak sıcak oturmak daha ii..
ayak parmaklarımı ısıtamıyorum tatlım en cok sorunu onda yasıyorum zaten gece elektrkli bahtaniye acık uyuyorum sıcak oluyor da sabah kalkınca yine aynı soğuk baslıyo ..merkeze alsalar bile beni bu kız mecbur burdayım ısınmanıın bi yolunu bulmam gerek..

bende ..

safiş bu gün ne çok bribirimize katılıyoruz ....

şu özel konuya gelincede özeline yazdım amme burdanda çıtlatayım ...
kayma olayı sadece reglde agır kaldırınca oluyor kendine dikkat etmesen ..
ben 3 sendir kulanıyorum diger fakdörlerden olsaydı şimdiye çokdan kayardı .anlatabildimmi?
ne acısı bacım sadece sogukluk hissadiyorsun . tabe çıtkırıldım deyilsem .
en zor tarafi gidip masaya yatmak .. tabi birde rutin kontrollerde..

merhaba kizlar amma dokturmussunuz oku oku bitmedi yahuu
bugunku menum
sabah 6 gibi klasik kahvaltimi yaptim ve capuccino
ara 1 portakal(aslinda canim hic istamiyodu ama rahatsizim diye yedim)
oglen cooooooook kucuk bir parca tavuk izgara,1yemek kasigi kadar ton baligi,1 domates ve az peynir
ara 1 portakal
aksam tavuk sis, salata ve tabiki ayra

masumcum bu kabizlik cok kotu bisey biliyorum ama benimde tavsiyem aeben gibi armut yemen ben eminim farki gorucen canim bi dene istersen:13:

kuzuşuna geçmiş olsun ......
ben pilatesden mennunum .digerlerini denemedim ...hatta yeni duydum .
lessiyi indireyim dedim bi türlü vakit bulamadım ...
beni en iyi forma sokan pilates ve ardındanda müzigi açıp yıldız tilbe misali dans etmek .
ben kalkayım çocular gelmeden yemek ypayım eve zor düşüyorlar . akşama kadar okul vallahi bazan acıyorum çoçuklara eve gelincede birde ben yükleniyorum ders di ,test di ...

Son düzenleme:
afiyet olsun .capuccino güzeli .....bizide alıştırdınya buna ne diyim sana ...

çamlıcam 6da kahvaltı yapıyorsan öyleden önce ara yap zaten .

bende muhacırımm yeevrumm safişim kan çekiomuşş dimeek ki

zilimm safişinde dediği gibi çok fazla geldi bana da temizleyicin kremin olsun yeter bence çok fazla bu ne yaniii bence bu kadar kimyasal yükleme cildineeee

eeneeee her yönümüz aynı kıııııı miray YOKSA BİZ AYNI KİŞİMİYİZZ
ondanmı acep b kadan eyi anlaşıyoruz
yok sen muhacır olamazsın
olsan olsan muhacırların yüz karası olursun sen terbiyesiiiizzzzz
sen değilmiydin depoyu boşaltıp çalıştığı şirkete borçlanan gıcıkkkkk

bu konuda mimuya hak vermeden edemiyorum malesef kızlar..benimde annanecim hala pamuk gibidir.nur yüzlüdür.ama annanemin gençliğinde fabrikalar yoktu,bu kadar kirli bir havayı solumuyordu o güzelim cildi ve ciğerleri.arabada yoktu egsozundan havaya zehir saçan.şimdi yanımdan belediye otobüsü geçse nefes alamıyorum aynı şey cildimede oluyor malesef..dışarda biraz vakit geçirip eve gelince bir ıslak mendille cildinizi güzelce silin çıkana inanamayacaksınız..akşamları yürüyüşe gittiğim yol çevreyolunun yanı hemen.egsoz dumanı altında sözüm ona yürüyüş yapıp temiz hava alıyorum..bu kadar kötü etkene zaten çok hassas olan cildim ne kadar dayanabilirki..???
ama kadınında bundan istifade etmesine gönlüm daha fazla razı olmayacak,dur diyorum bu gün itibarıyle..(tırnak kremim hariç,bildiğiniz gibi keman ve viyola kullanıyorum tırnaklarımın çok sert olması şart)
her ay yaklaşık bir asgari ücretide cebime bırakıyorum...ama süse püse düşkünlüğümden vageçebileceğim konusu garanti edemiyorum... okulumdaki öğrencilerin gelir seviyeleri çok yüksek aile çocukları.ben her gün aynı kıyafetle nasıl gideyim??

oy meyvem kıyamam ..:26:
ben çok üşüdügümde eletrikli sobanın karşısına geçer kıpkırmızı olana kadar otururdum .ayaklarımıda aynen öyle yapardım .halada üşütme geldiginde bunu uygularım ... vucud ısısını o anlık nekadar artırırsan üşümen geçiyor ...
ufoylada zor işte .:26:zilimin dedigi gibi lahana gibi giyin en iyisi ..
kışda mübarek bi rgeldi ,pir geldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…