aeben ben de akrebim.
öğlen ki menüm de hüsran yaşadım,çok canım sıkkın.
ceza olarak eve gidince spor yapacağım,en kardiosundan inşaALLAH.
bu arada ne güzel spor yapan arkadaşlar var.
ben ilk 6 kiloyu yürüyüşle,kalan11 kiloyu callenetics+yürüyüşle verdim.
göbek için great bady,bel çevresi için sopa hareketleri yaptım zaman zaman.
ama gelin görün ki spor bırakmaya gelmiyor.
özellikle call ile vücut şekilleniyor sa uzun süre yapmayınca eski haline dönmese de yerinde kalmıyor.
bayramdan bu yana sğor yapmıyordum(günlük rutin yürüyüş hariç) mide,bel,basen almış başını gidiyor.
mecbur hafta sonu tekrar başladım.
en önemlisi devamlı olması,insan kendini daha iyi hissediyor.
safinaz çok güldürdün beni çok yaşa sen...
şu tutum işini bende öğrensem iyi olacak,her gördüğüme dibim düşmese ne iyi olacak...kış başından beri biri deri biri kumaş mont aldım,2 de ayrı çizme.ama gözüm doymadı şimdide taba rengi deri mont istiyorum ve dizüstü çüzmesini birde çantasını ...ayın biri olsada kartlarımın limitleri biraz açılsında alsam diye dörtgöz bekliyorum.....
bu konuda fazla bilgim yok anlaşıldıgı üzere zilim . bana bol su ,sabun bir kaç nemlendirici vs yetiyor ..aebenim kremlerin bu kadar pahalı olmalarının sebebi tamamen dermokozmetik olmaları aplam...kozmetik değiller yanii.o sebeple kullanmanın zarardan çok faydası var.ben hiç kozmetik kullanmadım şu ana kadar..ama düzenli kullanım gerektiren şeyler sıkıyor beni...
bu konuda fazla bilgim yok anlaşıldıgı üzere zilim . bana bol su ,sabun bir kaç nemlendirici vs yetiyor ..
fazla makyaj yapan biride deyilim ..ama ne olursa olsun vucuda bu kadar mudahele etmek dogru deyil .
tabi bu benim düşüncem .
safişinde dedigi gibi her yaş oldugu gibi güzel ..
safiş
benimde gidip taktırmam lazımm geçen yıl taktırdım kaydı şimdiide cesaretim yok
safinazım neden yalnış anlayım cnm.bende sıkıldım bu rutinden ve verdiğim paraya acıyorum artık..gitmiycem bakalım bu ay..elimdekiler bitene kadar evde kendi işi kendim görücem...ve bitincede ne lazımsa onu alıcam.kadının beni kaz gibi yolmasına izin vermiycem...koca bir ay özel ders verip o parayıda kadının cebine tıkmak yok bundan sonra...
bak tutumlu olmayı accıccık öğrendim bile
bende havalar kötüleşmeye çaşladığından beri evde plates yapıyorum,topu ve lastiği sipariş ettim dün netten yarın falan gelir..ama acaip açıldı vücudum.kaslarım falan... sabah ebru ile yapıyorum,akşamda dvd'den..karın kaslarım semsert oldu bile bir hafta on günde..callet.olayınada girmek istiyorum...
safinazım neden yalnış anlayım cnm.bende sıkıldım bu rutinden ve verdiğim paraya acıyorum artık..gitmiycem bakalım bu ay..elimdekiler bitene kadar evde kendi işi kendim görücem...ve bitincede ne lazımsa onu alıcam.kadının beni kaz gibi yolmasına izin vermiycem...koca bir ay özel ders verip o parayıda kadının cebine tıkmak yok bundan sonra...
bak tutumlu olmayı accıccık öğrendim bile
meyvem soğuktan kendini sıkarak oturmaktan da ağırıyordur her yerin.ben doğudayken romatizma oldum sanmıştım..şubat tatilinde annemler gidiyorum her yanım yumuşuyor .iliğim kemiğim ağrımıyor,tatil bitiyor köyüme dönüyorum ağrılar kaldığı yerden devam...ağlıyordum artık ağrılardan düşün...seninde ondandır...ufoda ısıtmaz o soğuğu.odadan çıksan mutfak soğuk heryer buz..kasılı yürümekten kasılı kalıyor vücut.içlik falan giy..komik geliyor insana ilk başta.arkadaşım gelmişti kalmak için bune be dedelere dönmüşsün diye yarım saat gülmüştük kıza ama durulacak gibi değil diye gittik paşa paşa bizde aldık bir arkadaşımlagece yatarken çok gülüyorduk birbirimize ama yapacak bişey yok...ayaksız külotlu çorap gibi krem gri falan olanlarından al giy cnm..kemik ağrısı çekmekten iyidir walla...
birde tarçınlı yoğurt yiyiyorsan meyve yiyesinde gelmiyor ondan ara yapmak istemessin...bende öyle oldu..
bende ..Aynen ablacım
ayda bir bilemedin iki defa ancak makyaj yaparım bende
Doğal görünüm herşeye değer bence......
yaaa bende oraya takıldım işte spiral nasıl kayar
kocaların yüzündemi
sen ne ile korunuyorsun allaaaseeennnn
şimdi niye cesaretin yok kıs çokmu acı vericiiiii
İşte bende öyle bir nine olmak istiyorum ..
..
kuzuşuna geçmiş olsun ....kızlar callet nedir,yanlış mı okudum.
aebenciğim callenetics plates+yoga+bale karışımı bir şey.
ben hiç plates yapmadım ama çoğu arkadaşım ondan daha etkili olduğunu söylüyor.
kızım hasta okuluna uğramam lazım.
şimdi çıkıyorum,hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum fıstıklar.
afiyet olsun .capuccino güzeli .....bizide alıştırdınya buna ne diyim sana ...merhaba kizlar amma dokturmussunuz oku oku bitmedi yahuu
bugunku menum
sabah 6 gibi klasik kahvaltimi yaptim ve capuccino
ara 1 portakal(aslinda canim hic istamiyodu ama rahatsizim diye yedim)
oglen cooooooook kucuk bir parca tavuk izgara,1yemek kasigi kadar ton baligi,1 domates ve az peynir
ara 1 portakal
aksam tavuk sis, salata ve tabiki ayra
masumcum bu kabizlik cok kotu bisey biliyorum ama benimde tavsiyem aeben gibi armut yemen ben eminim farki gorucen canim bi dene istersen:13:
bende muhacırımm yeevrumm safişim kan çekiomuşş dimeek ki
zilimm safişinde dediği gibi çok fazla geldi bana da temizleyicin kremin olsun yeter bence çok fazla bu ne yaniii bence bu kadar kimyasal yükleme cildineeee
zilimde benim gibi çok takıntılı çok meraklı..
ama safişim hepimizin babaanneleri anneanneleri öyle eskiden bu kadar kötü gıdalar almıyoduk ozon tabakası bu kadar delik değildi. güneş ışınları etrafın pisliği vs. derken hormonlarımızda cildimizde bozuluyor.
bu pis havalarda cildiniz açık çıkmaktansa fondoten sürüp korumak daha faydalı kızlar
oy meyvem kıyamam ..:26:canım haklısın bencede soğuktan bu ağrılar damarlarım büzülüyor..
içlik olayı banada cok komik gelio ama bu gidişle bende alıcam ..
hasta olup cekmektense sıcak sıcak oturmak daha ii..
ayak parmaklarımı ısıtamıyorum tatlım en cok sorunu onda yasıyorum zaten gece elektrkli bahtaniye acık uyuyorum sıcak oluyor da sabah kalkınca yine aynı soğuk baslıyo ..merkeze alsalar bile beni bu kız mecbur burdayım ısınmanıın bi yolunu bulmam gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?