günaydınn montici fıstıklar
günaydın masum,aeben,yğamurgözlü,safinazz,meyvenull,mimu88 ve tüm arkadaşlar.
bugün ki menümü vereyim.
sabah:mete çayım.
kahvaltı:2 dilim tb ekm.peynir,kırmızı biber,maydanoz rokayla sandeviç yaptım,süt.
ara:yeşil çay,ıhlamur,yarım elma.
mete çayım.
öğlen:fırın tavuk,salata,yoğurt.
ara:yarım elma,ıhlamur.
mete çayım.
akşamırasa(1 kaşık z.yağlı,havuçsuz-pirinçsiz),yoğurt,bir parça tavuk olabilir.
ara:mandalina.
afiyet olsunnnnngünaydın masum,aeben,yğamurgözlü,safinazz,meyvenull,mimu88 ve tüm arkadaşlar.
bugün ki menümü vereyim.
kahvaltı:2 dilim tb ekm.peynir,kırmızı biber,maydanoz rokayla sandeviç yaptım,süt.
mete çayım.
mete çayım.
safişim iyidir senden naber
Sema ablaaaaaaaaaaaaa
nabeeerrr
Tünaydın canım hoşgeldin
Afiyet olsun ayrıcaa
harika .....günaydın masum,aeben,yğamurgözlü,safinazz,meyvenull,mimu88 ve tüm arkadaşlar.
bugün ki menümü vereyim.
mete çayım.
mete çayım.
harika .....
aslında kabızlık olmasan süt ürünü derdim masusum ama hoşafda olur .günaydın dagcııı
aben abla
ögledne sonraki aradaa kayısı hoşafı içebilirimiyim acepp yoksa süt ve süt ürünümü tüketeyim
gamzen kuzucunun yaş günü kutlu olsun ....nasılsınız kızlardun ve bugunklu menumu yazmaya yuzum yok dun malum oglumun dogum gunuydu ve diyet falan kalmadı bugunku menumde ehh işte sabah monti oldu gerisini soylemiyim bozdum yani kısacası yarın sabah toplarım inşşallah sopayla kovalamazsanız tabi bi istikrarlı gidemedi su diyet işi ama yarın tekrar baslıcam kaldıgım yerden inşallah
kıslar lesiden mennunlar faktor . ben pilates yapıyorum .Canım bende monti ile birlikte leslie ye başlamayı düşünüyorum. Zaten 40-50 dk hergün yürüyordum ama havalar malum son zamanlarda aksattım. Bana hangisini tavsiye edersin?
faktor eger hipon varsa 2.5 3. saatde ara yapabilirsin . kan şekerini düşürmemek lazım . yükseltmak kadar düşürmemeksde önemlidir ...Çok teşekkür ederim. Aslında ekmek çok yemezdim ama gittiğim dietisyen alıştırdı her öğün 2 dilim ekmek yemeye. Zamanla yememeyede alışırım herhalde ama araöğün saatleri çok değilmi ben sık acıkıyorum hipoglisemiden dolayı. En erken yemekten 3 saat sonramı yenicek araöğün 4 mü yoksa? Aklımda 3 kalmış benim :44:
aynen nurom o yüzden eski sayfalara bakamadım yanıtlamadıgın yer kaldı ise kusura bakmayın ....nasılsınız kızlarr? k.k sürekli hata veriyor sistem geçici olarak bakımdadır diyor siniroluyoruuuumm :95:
bende montiyle beraber spor yapıyorum haftanın 2 günü plates + fitnes 1 günüde sadece plates yapıyorum . toplamda haftanın 3 günü spor . pazar günleride halk oyunlarına gidiyorum oda iyi ter attırıyor.
süpersin nazcım yaa..
sağol nurom . sende durumlar nasıl yürüyüşe gidemiyordun dimi soğuklardan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?