Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu bebeler beni öldürürrr puding yaptım yediridmm
oda yetmedii mısır istiyorlarmış şimiddideee
inandaaa yapıyorlar sankiii

ahahah safişimm edepsiz derken onu kast etmedim annadn sn düğünlerde çok oynayan kızları ayıplarlar yaa o yüzden dedim amaaan :) sen benim demk istediimi annarsın benceee

hee çok harcama konusuna gelincee marka takıntım bugünde dünde yarında yoktu ve olmucak. 200 300 tl ye bir ayakkabı almaktansa 80 90 a bir kaç çift tercih edenlerdenim. ayağımda 42 olduğu için zaten tek bir mağazadan bulabiliyorum...

gelelim kıyafete:) 2 ay önce 44 bedene giremezken 40lar 42 ler etrafımda dönerken takdir edersiniz ki tutamıyorum kendimi:)

Allah bugünlerimizi aratmasın ama şu an ki savunmam yeni üni.den mezun oldum ilerde çoluğum çocuum olunca harcayamıcam bari şimdi harcıyımmm çünkü şu anda bi sorumluluğum yok sevgilime güzel gözükmekten başka nihahahahhaha

vee ben bir fashion firmasında çalışıyorum. bunu ben demiyorum bizim firmamızın sahiibi özellikle benim kıyafetlrime çok dikkat ediyor hee bugüne kadar bir sorun yaşamadım ama devamlı insan içinde olan bir departmanda olduğum için bende kıyafetime makyjıma saçıma ekstra özen göstermek zorundayım. Ben bu işegirerken elbise verildi bana o derece saçlarını kestir vs. dendi tabi böyle kaba değil:) dış görünüme çok önem veren bir yerdeyim ama bu sadece benim departmanım ve pazarlama için geçerli gerisine karışmaz bile... Asla savruk değilim ama benden %50 fazla maaş alanlar ay sonunu getiremezken ben her ay en az bir tam altın kenara kouyuyorum. Çünkü dışarı çıkmam, gce hayatım, alkolüm vs. yok. eğlenmeye gitmiyorum. tek sosyal aktivitem h.sonları erkek arkadaşımla buluşmak. :)

onun dışında kozmetik harcamalarım benm 6 ayda bir olur normal kremler herkes kullanır ama ben eczane ürünü kullanıyorum. ve geçen sene çenemde çıkan sivilceleri lekeleri artık sadece regl döneminde görüyorum:):)

boşnaklar hakikaten çok süslü oluylarmış duymuştum.ben çok makyaj yapmam ama bakımı çok severim...küçükken bile kokoşmuşum şekerin napiim içimden geliyo...

masum insan çocuklara yaptıklarını yese 100 kilo olacak valla.bende öğlen tereyağlı havuç çorbası yaptım paşama,ama yemedi sıpa.terayağlı pilav yaptım bir iki kaşık yedi,sütlaç yapmıştım akşam onu yedi:))tabii ben hiç birinden yemedim.dünki nohutu yedim.salata ve yoğurtla...

bu bebeler beni öldürürrr puding yaptım yediridmm
oda yetmedii mısır istiyorlarmış şimiddideee
inandaaa yapıyorlar sankiii

annelerin işi ne
yemek istiyorlarsa yap yeterki yesinler
ama geçenlerde patlamış mısırdaki büyük tehlike diye bir haber çıkmıştı tv de izledinmi canım ya
çoktayapma istersen mısır yok meyve var deyip versen olmazmı

anlıyorum ben seni anlıyorum rahat ol sen
ben seni yazdığın gibi anlıyorum başka türlü değil
sende beni anladığın için uzatmıyorum cancan edepsiz

senin haftasonu eğlentini yesinler fotolarda sanki çay bahçesindesin yalancıııııııııııııııııııı o bar senin bu abr benim gezmişsinnnnn edepsiz

gez anam gez sefan olsun ama hava kararmadan evde ol

Hoşbulduk canım.iyiyim safişcim sen nasılsın canım...

iyi be güzelim ne edek
bir tutum muhabbetidir gidiyor valla
sen ne ediyon neler yapıyon nasıl gidiyor hayat ev iş eş

İyiki boşnak değilim
eğer boşnak olsaydım ben kesin boşnakların yüz karası olurdum
acaip süslü karıları kızları valla birde acaip adetleri varyaaaa

afiyet olsun paşaya bak sütlacı hüpletmiş kerata

ben kaçayım birazdan koca gelicek yemek vs..sonrada saat 6'da tenis kursuna.tabii havadan dolayı ertelenmediyse...herkese iyi akşamlar..şu calletigs ile ilgili video baktım ama bulamadım akşama bulursam link yapıştırım burayada..tabii yasak değilse...

masum girersen okursun yazmadan çıkmayayım dedim.sabah aç karnına soğuk bir bardak su ishal bile eder cnm seni..aklında bulunsun...ama heptende buz gibi olmasın midemni ağrıtmasın...

safiş cimm iyi gidiyor canım iş ev çocuk.allaha şükür bir yaramazlık yok.tutumlu olmak iyidir.iyi konuya değinmişsiniz....meslektaşız bu arada:))

yağmur gözlü canım hoşbulduk naısl oldun öksürüğün geçtimi?

geçti canım çok şükür iyiyim aklınızda olsun zencefil bal ikilisi öksürüğe çok iyi geliyor:82:

haha doumgünü fotolarımı diosunn yavruşumm bar değil orası karoeke eğlence merkezi gibi bi yer arkadaşlarım bize süpriz yapmışlardı doumgünümden bi 20 gün sonra:):)

geçen kış abimle falan bütün kuzenler çıkıyoduk ama artık kuzenm iş kurdu antalyada:d gece gezmelerimizde bitti

aman aman bir yaramazlık olmasın herşey yolunda gitsin böyle iyi

Saırsam ya işimizden kaynaklı tutumlu olmak
yada tutumlu olduğumuz için bu meslekteyiz

meslektaş olduğumuzu biliyorum

çok üzüldüm bildiğin gibi değil

Bilgili montici hatunlar bakıverin hele bi....

Yaaa kızlarrr sabahtan beri acaip şişliğim var ve sırf öğün atlamış olmamak için öğle yemeğimi zar zor yedim. Lakin hala şiş hissediyorum kendimi vede rahatsız.
Akşam yemeğini yemesem yarına kadar böyle dururum gibi geliyor bana....

Sizce akşam yemeğini ne yapayım yaaa?
Yemek istemiyorum.
Ama aeben ablamda öğün atlamayın diyor....
Acaba yoğurt, meyve felanmı yesemki ne diyorsunuz????

yemek yemek istemiyorsan tarçınlı yoğurt ye safişim . sonrasındada acıkırsan 1 porsiyon meyveyle ara yaparsın canım .

safişim meyve en güzeli bence acıkırsan daha sonra süt içersin...bende şişkinlikten rahatsızım karnımı davul gibi hissediyorum gaz problemim var üşüttüm mü acaba zaten bu hafta artıdayım tam çizelgeme inmişken yine artı olmuşum cumaya kadar çizelgeme inemessem gamzeyi yolacam o kadar dedim doğumgünü yapma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…