mirayyyyyyyyyyyy nereye kayboldun kızzz
safişim meyve en güzeli bence acıkırsan daha sonra süt içersin...bende şişkinlikten rahatsızım karnımı davul gibi hissediyorum gaz problemim var üşüttüm mü acabazaten bu hafta artıdayım tam çizelgeme inmişken yine artı olmuşum cumaya kadar çizelgeme inemessem gamzeyi yolacam o kadar dedim doğumgünü yapma diye
safinaz okulumdaki öğrenci gelir seviyesinde haklısın galiba..annemde diyor.onla alakası yok sen hep savruktun diyehatılıyorum 6 yaşındayıdm annem tüllü beyaz çorap giydirmeden çıplak bacak pazara götürüyor diye yolda kendimi yerden yere atmış ve en sonunda annemi geri döndürtmüştüm yarı yoldan.altı üstü pazara gidecektik,düğünede değil..ama illa tüllü dantelli çorap olacak:82: tabii eve gelince saçımın çekilmesine karşı koyamadım. ünv.giderken annemlerden tırtıkladıklarım ı hiç saymıyorum bile...(oda yetmiyordu çocuklara özel ders verip ordan gelenide harcıyordum
marka takıntım o dönem vardı şimdi yok..nerden beğenirsem alıyorum.. aman napiim ya sigaram yok,topu topu bir çocuğum var.onun geleceğinide sağladık sayılır..gençken alıp giymiycezde ne zaman giycez yaw...dimi miray??
Merhaba kızlar...
yagmur sen nerde kaçamak yaptın bacım .??
ha akşam yemeginde dimi.....
oh oh yemekler dogum günleri ...yiyin ,yiyin ....
şaka maka ,cumaya daha var kıslar işi sıkı tutun artısız atlatın cumayı ...
eee malum kaçamakları öyle he diyip atlatan bünyelerimiz yok .
Öncelikle aeben sana teşekkür ederim..Öğle yemeğinde işte olduğum için yoğurt ve peynir bulabildim..Hergün böyle olmayacak.
Bu gün:
Sabah 2 bardak lahana suyu ve bir bardak sıcak sirkeli su üzerine 2 adet mandalina
20 dk sonra sebze çorbası ve peynir
Ara: ceviz ve tel peynir
Öğle : Kızarmış tavuk yağsız salata ve bir kutu süt (tuzsuz ayran bulamadımda)
ara: ceviz
akşam yoğurt ve 200 gr elma
ara ( misafirlikte) çekirdek ve çay
ara: 1 mandalina 2 elma
biraz önce : kakaolu süt kendim yapıyorum şekersiz..
bugün 1 saat kadar yürüdüm
menüm monti pek uygun değil ama şuan öncelikli olarak gi si yüksek olanlardan kaçınıyorum yani damak tadımı değiştiriyorum bu şekilde hızlı kilo veremesemde en azından pankreasım düzeliyor..
aebencim gamzenin oğluşunun dgününde oldu kaçamak aslında başka bünyelere göre kaçamak bile denmez ama tabi benim bünye hep almaya programlı olduğundan hiç affetmiyoryagmur sen nerde kaçamak yaptın bacım .??
ha akşam yemeginde dimi.....
oh oh yemekler dogum günleri ...yiyin ,yiyin ....
şaka maka ,cumaya daha var kıslar işi sıkı tutun artısız atlatın cumayı ...
eee malum kaçamakları öyle he diyip atlatan bünyelerimiz yok .
benim oğlusun dogum gununde yapıldı o kacamaklar canım ondan bana kızıyor
günaydın..
sabah yulaf ezmesi tarcınlı ve sütlü
öğlen zeytinyağlı kabak peynirli salata
aksam meyve süt beyaz leblebi
afiyet olsun meyvecim nasılsın ağrıların geçtimi canım
azaldı sema ablacım ağılarım ama gecmedi yani zamn zamn artıyor zaman zaman azalıyor..
sabah ellerim falan şişiyor anlamadım soğuktanmı neden olmazsa haftaya uzman dr a gidicem burdaki bişi demiyor psikolojiktir diyip alay ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?