Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben suclu değilim kocam suclu bende artıdayım abla merak etme seni yanlız bırakmam yanına yoldasım ben pazar gunuyle kalsam dunde bozdum sabah monti oldu ogleyle aksamı sorma toparlarız inşallah cumaya merak etme

takımda değildim valllaaaa bir rapor hazırlıyodum:S

haksızda sayılmazsın zilim .
ay zilim anlattıklarında benim küçük kızı görünm sanki ..
Merhaba kızlar...

selam tülay nerelerdesin kıs görünmüyorsun .?..

kıslar ben yarın büyük kızımın okul toplantısına gidicem hazır çıkmışken birde kızılaya ugrayım diyorum magzalar özlemiş beni ... (safiş öldürcek beni)i
gelmessem merak etmeyin oldumu .

yagmur sen nerde kaçamak yaptın bacım .??
ha akşam yemeginde dimi.....
oh oh yemekler dogum günleri ...yiyin ,yiyin ....

şaka maka ,cumaya daha var kıslar işi sıkı tutun artısız atlatın cumayı ...
eee malum kaçamakları öyle he diyip atlatan bünyelerimiz yok .

benim oğlusun dogum gununde yapıldı o kacamaklar canım ondan bana kızıyor

Öncelikle aeben sana teşekkür ederim..Öğle yemeğinde işte olduğum için yoğurt ve peynir bulabildim..Hergün böyle olmayacak.

Bu gün:
Sabah 2 bardak lahana suyu ve bir bardak sıcak sirkeli su üzerine 2 adet mandalina
20 dk sonra sebze çorbası ve peynir

Ara: ceviz ve tel peynir

Öğle : Kızarmış tavuk yağsız salata ve bir kutu süt (tuzsuz ayran bulamadımda)

ara: ceviz

akşam yoğurt ve 200 gr elma

ara ( misafirlikte) çekirdek ve çay

ara: 1 mandalina 2 elma

biraz önce : kakaolu süt kendim yapıyorum şekersiz..

bugün 1 saat kadar yürüdüm

menüm monti pek uygun değil ama şuan öncelikli olarak gi si yüksek olanlardan kaçınıyorum yani damak tadımı değiştiriyorum bu şekilde hızlı kilo veremesemde en azından pankreasım düzeliyor..

inceliyorum iyi akşamlar sabah kahvaltısı ile öglen arasında ara yok ve meyveyle beraber yogurtta yenmiyo yarın aeben abla bakar ama ben bildiklerimi söylüyeyim

günaydın..

sabah yulaf ezmesi tarcınlı ve sütlü

öğlen zeytinyağlı kabak peynirli salata

aksam meyve süt beyaz leblebi

aebencim gamzenin oğluşunun dgününde oldu kaçamak aslında başka bünyelere göre kaçamak bile denmez ama tabi benim bünye hep almaya programlı olduğundan hiç affetmiyoryediğimde yoğurtlu makarna salatası,1 çatal pasta,1 kurabiye
benim oğlusun dogum gununde yapıldı o kacamaklar canım ondan bana kızıyor
:84::84::84:

selam arkadaşlar
ben de ramazandan bir iki ay önce burayı keşfettim
sizin örnek menülerinizle kendimi ayarlamaya çalıştım ve istediğim kiloya geldim
vermek istediğim kilo 4 kiloydu çok değildi ama ben zor kilo verebilen biriyim ve bu yöntemle gayet güzel başarmıştım
hem de o sıcak günlerde kavun karpuz üzüm dondurmadan uzak kalarak kendimce büyük bir irade göstermiştim
bi çoğumuzda olduğu gibi malesef ramazanda abarttım biraz
sonrasında dikkat etmeye çalıştım bi ara yine tatile gittim ve abarttım falan fian derken tabi ki biraz kilo aldım
şimdi tekrar motive olup yeniden kilolarımı vermek istiyorum
şimdilik 2 kilo fazlam var
ama ben 3,5 4 kilo verebilirsem daha iyi olur diye düşünüyorum
bu sabah tekrar ilk sayfadan okumaya başladım
kuralları hatırladım
aaben in ve zilinin motive edici yazılarını okudum ve sanırım kararlı bi şekilde başlıyorum
işim dolayısıyla pek fırsat bulamayabilirim ama mümkün olduğunca ben de günlük listelerimi ve cuma tartılma sonuçlarımı vermek istiyorum
beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
bugün itibariyle başlangıç kilom 60,8
hedefim de 57
Allah hepimize kolaylık ve irade versin :)

afiyet olsun meyvecim nasılsın ağrıların geçtimi canım

azaldı sema ablacım ağılarım ama gecmedi yani zamn zamn artıyor zaman zaman azalıyor..
sabah ellerim falan şişiyor anlamadım soğuktanmı neden olmazsa haftaya uzman dr a gidicem burdaki bişi demiyor psikolojiktir diyip alay ediyor..

canım ihmal etme sen bir uzmana git nasıl doktormuş o öyle :84:romatizma olabilir

Kızlar günaydın herkes iyidir umarım.

Bişey sorucam kızlar ya bir arkadaşım yeni hamile bu diyete göre beslense nasıl olur.bu konuda yardımcı olabilirmiyiz acaba kenisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…