Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günayyyddddııın buz gibi havadaaaaann günaaydııın

Kızlar günaydın herkes iyidir umarım.

Bişey sorucam kızlar ya bir arkadaşım yeni hamile bu diyete göre beslense nasıl olur.bu konuda yardımcı olabilirmiyiz acaba kenisine

hoşgeldin tülaycımcanım topikte hamile olan bir arkadaşımız var zaten hamilelikte monti yapılıyor diye biliyorum ben ama yinede monti ustaları cevaplasın

günaydınlar ben bugün yediklerimi ve yiyeceklerimide yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates

öğlen
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 bardak ayran

spor
1 saat plates

bütün gün iksir içeceğim . bugün 3. günüm iksir yapıp içiyorum kızlar

yarın ve cuma günü ayran detoksu yapmak istiyorum..

sabah yumurtalı kahvaltı gün içindede hazırlanmıs tahıllı ayran corbası

amaa

içine nohut yeşil mercimek bulgur salatalık dio nette

ben bulgur yerine buğday koymak istiyorum oluyormuydu

sanki baklagillerle ekmek yemiyorduk die aklımda kalmıs eğer öyleyse olmuyor ama söyle bi duurmda var sanah kahvaltıda (ekmekle yaptığımızda) beyaz leblebi de yiyebiliyorduk..

biri beni acıklığa kavustursun

günaydın kızlar........

meyvenull o çorbayla ekmek neden yiyorsun?
sabha normal kahvaltı yaparsın,hem montiye uygun.

bulgur yerine buğday daha güzel olur,hem daha doyuruu.

ben de yapmıştım geçen yıl.

kolay gelsin canım.

canım ekmekle yemiyorum buğday ekmek yerine geciyor ya ondan sordum..

zevcancığım . bende bulgur yerine aşurelik buğday koyup yapmıştım ayran detoksunu aeben ablamda öyle yapıyordu . ben daha önce yaptığımda aeben ablama sormuştum sabah yumurtalı kahvaltı yapıp sonrasında ayran çorbası işsem olurmu diye ... olur demişti canım . bende yarın yapsam acaba tekrardan ....

kızlar ben de yulaf ezmesini nerden ve hangi marka aldığınızı sorayım?

iksir dediğiniz nedir

ben 1,5 lt sıcak suyun içine 3 adet poşet yeşil çay , 1 adet kabuk tarçın ve yarım limon sıkıyorum . 5-6 dakika demlenmesini bekledikten sonra süzüp içiyorum canım . arkadaşlarımız içine tane karabiber veya karanfil koyuyorlar canım .

tesekkürler nazcım ..
inş işe yarar sen faydasını görmüşmüydün..ben henüz hiç denemedim..
kızlar ben de yulaf ezmesini nerden ve hangi marka aldığınızı sorayım?

yulaf ezmesini hemen hemen büyük marketlerin hepsinde bulabilirsin ülkerin lifalif sade olanı..

tesekkürler nazcım ..
inş işe yarar sen faydasını görmüşmüydün..ben henüz hiç denemedim..

yulaf ezmesini hemen hemen büyük marketlerin hepsinde bulabilirsin ülkerin lifalif sade olanı..

ben ilk yaptığımda 1,5 kg kadar vermiştim canım . yanında bol bol su içmeyi unutma ama . protein ağırlıklı beslendiğimizde bol su içmemiz gerekiyor .

kızlar rüyamda hamile olduğumu gördüğüm aranızda rüyada anlayan var mı ama sadece hamileydim karnım şiş falan değildi...:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…