Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kıslar...
meyvem detox çorbasını sabah nasıl kahvaltı edersen et yapabilirsin ..tabii buğdayla..buğday-yeşil mercimek-nohut.pişmiş halleri 4'er kaşık olmak üzre tuzsuz yapılmış 2 litre koyu kıvamlı ayranın içine koy.2 tanede salatalık rendele.bol nane ve seviyorsan bol pul bibier koy..sabah kahvaltını ettikten sonra 2'şer saat arayla iç çorbanı.en son gece saat onda içebiliyorsun..ve boool su tüket gün üçünde cnm.bu kadar...
ama ben yumurtalu kahvaltıyı tercih ederdim senin yerine olsam .zaten gün içinde bol miktarda karbonhidrat alacaksın....şişliklerinede iyi gelir inşallah...eğer soğuk içemiyorsan ılık yada sıcakta içebilirsin.o zaman salatalık koymassın içine.yersin salatalıkları...ben geçen gün yaptığımda havalar soğuk olduğundan ılık içmiştim çorbamı...

kızlar akşamdan beri biraz şu callenetics olayını araştırdım.yeni hiç bir videoya rastlamadım.yine zayıflama ile ilgili bir başka sitede bir kişi videoları part part eklemiş.bir kısmını indirdimama tamamını indirmedim.bu akşam yine devam edeceğim.ilk seviyesi bile fazlasıyla efor sarfettiriyormuş.ikinci seriyi çok alışık olanlar bile zor yapıyormuş.çokta eskiymiş video.en az 20 yıllık falan yazmışlar o sitede.ve yapan kişilerin resimlerini eklemişler.10 seansta on yaş gençleş falan gibi başlıklar altındada var hatta bu resinler falan.kadın gerçekten evrim geçirmiş gibi olmuş...hatta dediğim sitede yorum yapanlardan birisi önceden annem gibiymiş şimdi benim gibi yazmış kadının fotolarına..düşünün derim ben...ben yapacağım yanii..sabah pilastes akşamda callenetics.. sitede yapıp yorum yapanlarda çok büyük farklılıklar yaşadıklarını yazmışlar..kadınlar kulübündede bu sporu yapanlar ve yorumları var... düşünün derim ben....:93:

ben gedlimmmm
meyvecimmm iiyim cnm sen nasılsınnn çocuklarlaa ugraş dur işte
uyututm geldimm şimdiii bend e bu hafta proteinee agrılık veridm biliyorusnn bu bitsinn birde ayran detksunu deniycem sadece 1 gün ama

sema ablaaa merhabaa,nasılsınnn

zilicimm sen nasılsın cnmmmm
çok mutluyumm dün içtigim form çaylarındna sonra tuvalet sorunumu çözmüş bulunmaktayımm

zilimmm
benimde spor yapmam laızm ama fırsat bulamıyorum artık eskiden bulıuyoudm ama şimdi yokkk
geçen yıl küçüklerdiii tv açardımm bu kadar hareketli degildiler tabi ben gide rbisikletime binerdim,mekik çekeridm

ama artık yapamıyorum sürekli kavga halindeler leisle yapmaya çalışıyorum azne çok komik oluyor git onları ayırr koşa koşa gel kaldıgın yerden devam et filannn hemm nabzım düşüyorrr hemmm performns alamıyorum

uyku saatleri desen ekiden 3 saat uyurlardı şimdi 1.5 saat uyuyorlarrr
aslında ne yapıp edip uyku saatlrinde yapmam lazımmm
bu hafta başlıycaktım ama sıpalr gece uyumuyorlarki hiçç
bend eleyla oluyorum tabii

offff offf nasıl yapcma ben sporu yaa

callett i bend edüşünebilirim zilim anladıgım kadarıyla leisleden daha ii

bende yumurtalı kahvaltı düşünmüştüm zilim ..
bu sekilde hazırlayıp ılık olarak içicem inş bi oynama olur yoksa sinir krizleri geciricem..

resmimi değiştirip kendi resmimi koyuyorum ama görünmüyor neden acaba?yada benmi göremiyorum masum sen görüyormusun cnm?
bizdede durum hiç farklı değil evde spor olayında..sabah erkenden uyanıp bütün işimi gücümü halledip geçiyorum odaya minderimi seriyorum açıyorum ebruyu.oğlumuda mama sandalyesine oturtuyorum ama ben yerde bişiyler yaptıkça Allahım çocuk kanatlanıp oturduğu yerde bağlıyken dikiliyor ayağa.düşecek diye kalkıp onu yere indiriyorum bu seferde üstümden inmiyor.yapma oğlum etme oğlum dedikçede gülmekten yerlere yatıyor sıpa.düşünsene egzersizlerin sonunda yere kapanıyorsun derin nefesler alıp rahatlamak için ben o haldeyken kafamın üstüne oturup saçlarıma tutunup dehh dıgıdık yapıyor...bunlara rağmen pes etmedim ama ne azimmm plates lastiğim yarın gelir dün sipariş etmiştik topuyla birlikte netten.sırf oğlum topuma sahip çıkmasın rahatça yapabileyim diye onaa 30 cm'lk top istedik.bu sabahta lastik yerine ince çorabımla yapayım dedim tuttu parmağını geçirdi içinden
ama yapacağım ,tüm engellemelere rağmen zafer benim olacak eşim izne çıkacak haftaya o zaman çok daha rahat yaparım...
kabızlık olayının halletmenede ayrıca sevindim.şişliğin geçmiştir...

geçti cnm şişligimmm çok şükürrr

hangi resmi degiştiriyorsunnn avatarınıysa eger şuand aeski resim görünüyor cnm

bend enasıl yapcma sporu bilemiyorum ama başlamam laızm yaaa
artıkk bi hal çaresine bakıcammmm yapcak bişey yokk:26:

meyve proteinile beslenmn işe yaramadımı cnm

çok teşşekkür ederim tarif için

hayır banucum yatamadı..
sabitlendi kaldı spor yeşil cay bol su falan hiç bi işe yaramadı .
sende durum nasıl canım fark varmı.

Son düzenleme:
meyve ben tartılmıyorum cnm çünkü tartılsma biliyorm ki motivasyonum düşecek cumaya kadar bekliycem bakalmmm

safişş sağa ne oldi kuzuuummm

üff sinir oldum sitenin şu yeni haline..resim koymaya çalışıyorum olmuyor..deli oldum...bir sürü resim denedim,yüklemede bir hala oluştu diyor...site kurucularııııııı duyun sesimizi artık...hiç bi istediğimizi yapamaz olduk bu yeni versiyonuyla..bitsin bu yapılandırma çalışmaları.....:95::95::95:

iyiyim gamze cim.işyerinde hesaplarla boğuşuyorum arada kk ya bakıyorum.
doğum gününüz tekrardan hayırlı olsun canım.nice yaşlaraaaaaaaaaaaa..

sen nasılsın canım?

slm akradalsr bende size katilmak istiyorum 92 kilo ile dogum yaptim dogumdan 1 sene sonr 72 dustum ama takildi durdum 72 iki kolada bana yardimci olurmusunuz lutfen

anladigim kadariyla yesil renkli orunler istedigimiz kadar yiyeblirim beyaz urunlerdedende uzak durmam gerekiyor buraya kadar anladim baska yapamam gereken birsey varmi lutfen yardimci olun :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…