günaydın kıslar...
meyvem detox çorbasını sabah nasıl kahvaltı edersen et yapabilirsin ..tabii buğdayla..buğday-yeşil mercimek-nohut.pişmiş halleri 4'er kaşık olmak üzre tuzsuz yapılmış 2 litre koyu kıvamlı ayranın içine koy.2 tanede salatalık rendele.bol nane ve seviyorsan bol pul bibier koy..sabah kahvaltını ettikten sonra 2'şer saat arayla iç çorbanı.en son gece saat onda içebiliyorsun..ve boool su tüket gün üçünde cnm.bu kadar...
ama ben yumurtalu kahvaltıyı tercih ederdim senin yerine olsam .zaten gün içinde bol miktarda karbonhidrat alacaksın....şişliklerinede iyi gelir inşallah...eğer soğuk içemiyorsan ılık yada sıcakta içebilirsin.o zaman salatalık koymassın içine.yersin salatalıkları...ben geçen gün yaptığımda havalar soğuk olduğundan ılık içmiştim çorbamı...
kızlar rüyamda hamile olduğumu gördüğüm aranızda rüyada anlayan var mı ama sadece hamileydim karnım şiş falan değildi...:S
ben 1,5 lt sıcak suyun içine 3 adet poşet yeşil çay , 1 adet kabuk tarçın ve yarım limon sıkıyorum . 5-6 dakika demlenmesini bekledikten sonra süzüp içiyorum canım . arkadaşlarımız içine tane karabiber veya karanfil koyuyorlar canım .
geçti cnm şişligimmm çok şükürrr
hangi resmi degiştiriyorsunnn avatarınıysa eger şuand aeski resim görünüyor cnm
bend enasıl yapcma sporu bilemiyorum ama başlamam laızm yaaa
artıkk bi hal çaresine bakıcammmm yapcak bişey yokk:26:
meyve proteinile beslenmn işe yaramadımı cnm
meyve ben tartılmıyorum cnm çünkü tartılsma biliyorm ki motivasyonum düşecek cumaya kadar bekliycem bakalmmm
iyiyim gamze cim.işyerinde hesaplarla boğuşuyorum arada kk ya bakıyorum.
doğum gününüz tekrardan hayırlı olsun canım.nice yaşlaraaaaaaaaaaaa..
sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?