oohh meyveee :d vallaaa tatillll lazımmm iki ayda bir bi hafta falan dimi ama :d:d işimizin değerini anlarız hem:d
ben daaa yıllık izin alıcak kadar büyümedimm:d:d
dişim ağrıyo benimdeeeee
günaydın safinazcımm..iyiyim canım allaha şükür.sen nasılsın canım minik kızın nasıl?
evet canımya canım acayip süt istedi ama dediğin gbi sabah tartıda şişkinliğim belliydi(
gğnaydın kızlar....sabahtan beri öğrencim vardı ancak girebildim...aebenim resmimi girebilirsem saat 13-13:30 arası koayarım aplam...dışarıda çıkmam lazım ama oğlumun uyanmasını bekliyorum.girer eklerim resmimi...sizler neden eklemiyorsunuz yaaa?bende sizi merak ediyorum....herkes sıra sıra koysun bakem....masumu gördük.beni gördünüz...aebenim,mimum diyarım,camlıcam,çok yalnızım,ve diğer arkadaşlar herkes hepiniz koyun yahu...bende sizi merak ediyorum walla ....:98:
aaa bu arada zilim aeben ablamın albümde fotolar var ama kendi yok fotolarda
mimununda albüü var oradan bakabilirsin.
Aslında genelde herkeste az çok var resim
sende özel albüm yapıp koysana fotolarını neden saatşle tutuyorsunki
senin istemediğin kimse göremez albümde....
ya safis ben niye albüm yapamiyom teknoloji özürlü olarak bir yardim su zavalliya.
dakikimdir bak 1.2.arası dediysem gelirim hehe ....gğnaydın kızlar....sabahtan beri öğrencim vardı ancak girebildim...aebenim resmimi girebilirsem saat 13-13:30 arası koayarım aplam...dışarıda çıkmam lazım ama oğlumun uyanmasını bekliyorum.girer eklerim resmimi...sizler neden eklemiyorsunuz yaaa?bende sizi merak ediyorum....herkes sıra sıra koysun bakem....masumu gördük.beni gördünüz...aebenim,mimum diyarım,camlıcam,çok yalnızım,ve diğer arkadaşlar herkes hepiniz koyun yahu...bende sizi merak ediyorum walla ....:98:
safinaz herkes dedimya cnm...aklıam gelen isinleride sıraladım...şimdi kim uğraşacak albüme gir,resim ekle,gelen daveti kabul et..oooo çok uzun iş...en iyisi koyun gitsin buraya...ben seni gördüğümü hatırlamıyorum valla ..koy bi kere dahada görelim işte nolcak yahu..güzgörümlük mi istiyorsun...temel reis aşkıan koy gari bir resim safinaz
aebenim ekli bende herkes ama girip bakmak aklıma gelmiyor valla.hep acele acele girip çıktığım için midir neden bilmem ama aklıma hiç gelmiyor...buraya koyun sizde bana koy koy diyorsunuz yaaa sizdende bekliyorum..herkes görsün gül yüzünüzü
zilim 16 yaşındamısın kıs....?ciddiyim bak öyle çıkmışın .. süperrrr..
boy fota istiyorum şöyle endamlıca .
sağol apla utandım bak şimdi....
daha evelde yazmıştım 5 aylık gebe iken gitar kursuna gidiyordum ama hiç kilo almadığımdam anlaşılmıyordu..önümde oturan ve lisa 1.sınıf öğrencisi bir velet beni o lisenin son sınıflarında okuyor sanmıştı...yanımda ouran kızda o 28 yaşında ve 5.aylık hamile deyince çocuk kafa bulma benle demişti kıza....ama inan kiloluyken o yanakların mayalı poğaça gibiydi ağzım burnum yanaklarımın arasına gömülüydü resmen...ağrı doğubeyazıta gezmeye gitmiştik belediye otobüsünde beni hamile sanıp yer vermişti adamın biri yüzüm kırmızının her tonunu gördü otobüsten inene kadar...ağladım cama dönüp düşün yanii.birde yanındaki çocuğuda kaldırdı rahat oturayım diye.bak teyze hamile hadi bakalım yer verelim dedi kırodaha o zaman 21 yaşındaydım.ve giyecek şey buralamdığım için orta yaş şeyleri alıyordum kendime...ne giyinmek ne dışarı çıkmak istemiyordum.toplam 1,5 yıl kilolu gezdim ama hayatımın en kötü yılıydı o 1,5 yıl...o zaman kabinlerden moral bozukluğu ile çıkarken şimdi alışverişte kendimi tutamıyorum....ve sırf bu yüzden burdayım,aynı sıkıntıyı yaşayan insanlara yardımcı olmak elinden tutmak ,destek olmak için....herkes kısa sürede hayalerindeki görünüme kavuşur..bu akşam arkadaşa oturmaya gideceğiz giderken tayt giyrvceğim sanırım.çekerim foto unutmassam eklerim....
ben zayıflayınca yani 10 kg verince hiç foto çekilmedim yauu
albüme koydum zilim ve kıslar bakabilirsiniz....
site degiştiginden zor ekledim öneceki haline alışmıştım şimdi zor geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?