Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

oohh meyveee :d vallaaa tatillll lazımmm iki ayda bir bi hafta falan dimi ama :d:d işimizin değerini anlarız hem:d

ben daaa yıllık izin alıcak kadar büyümedimm:d:d

dişim ağrıyo benimdeeeee

bencede mimu tatil sart..
Kız senin yasın kac allah bilir aynıyızdır..

günaydın safinazcımm..iyiyim canım allaha şükür.sen nasılsın canım minik kızın nasıl?

evet canımya canım acayip süt istedi ama dediğin gbi sabah tartıda şişkinliğim belliydi(

Aman iyi ol gülüm
benim kızçemde iyi şükür bu akşam onu kontrol için doktora götürücez bakalım herşey yolundamı normalmi? Hep hasta olunca gitmemek gerek doktora dimi ama....

Ayyyy sorma dolabı açtım sütü gördüm hadi içeyim dedim bende ve sadece yarım bardak içtim geceden beri nasıl şişkinlik nasıl gaz ooffffff şimdi daha iyiyim allahtan

gğnaydın kızlar....sabahtan beri öğrencim vardı ancak girebildim...aebenim resmimi girebilirsem saat 13-13:30 arası koayarım aplam...dışarıda çıkmam lazım ama oğlumun uyanmasını bekliyorum.girer eklerim resmimi...sizler neden eklemiyorsunuz yaaa?bende sizi merak ediyorum....herkes sıra sıra koysun bakem....masumu gördük.beni gördünüz...aebenim,mimum diyarım,camlıcam,çok yalnızım,ve diğer arkadaşlar herkes hepiniz koyun yahu...bende sizi merak ediyorum walla ....:98:

ben üstüme alınmıyorum bunu
Çünkü benim adım yok burda beni merak edende yok o yüzden

(Ben koymuştum sende görmüştün sanırsam.... Ama ben seni görmedim...)

aaa bu arada zilim aeben ablamın albümde fotolar var ama kendi yok fotolarda

mimununda albüü var oradan bakabilirsin.

Aslında genelde herkeste az çok var resim
sende özel albüm yapıp koysana fotolarını neden saatşle tutuyorsunki
senin istemediğin kimse göremez albümde....

ya safis ben niye albüm yapamiyom teknoloji özürlü olarak bir yardim su zavalliya.

safinaz herkes dedimya cnm...aklıam gelen isinleride sıraladım...şimdi kim uğraşacak albüme gir,resim ekle,gelen daveti kabul et..oooo çok uzun iş...en iyisi koyun gitsin buraya...ben seni gördüğümü hatırlamıyorum valla ..koy bi kere dahada görelim işte nolcak yahu..güzgörümlük mi istiyorsun...temel reis aşkıan koy gari bir resim safinaz

dakikimdir bak 1.2.arası dediysem gelirim hehe ....

zilim kıs ben boy boy resim koymuştum görmedinmi ?
görmedi isen koyarım canım bi ara.

arkadaşlarım albümlerinde resimleri var zilin sen görmüyormusun .?
görmek için arkadaş olmak lazım . ya sen onlara teklif et yada onlar sana arkideş olun işte ...

aebenim ekli bende herkes ama girip bakmak aklıma gelmiyor valla.hep acele acele girip çıktığım için midir neden bilmem ama aklıma hiç gelmiyor...buraya koyun sizde bana koy koy diyorsunuz yaaa sizdende bekliyorum..herkes görsün gül yüzünüzü

zilim 16 yaşındamısın kıs....? ciddiyim bak öyle çıkmışın .. süperrrr..
boy fota istiyorum şöyle endamlıca .

Son düzenleme:
Güzelcim ilk evvela resimlerden başlıyorum sonra foruma albüm eklemeye sen adım adım yazdıklarımı yaparsan kolayca halledersin bu işi

1- Ekleyeceğin Resimleri masaüstünde bir klasörde yada açıkta tut. (Kolay bulman için sonra silersin)

2- Masaüstüne eklediğin resimlerden birine sağ tık yap, birlikte aç de ve Microsoft Office Picture Manager programında resimleri aç.

3- Açılan bu programda üst çubukta Resimleri Düzenle butonuna tıkla. Sağ tarafta açılan pencerenin en altında Yeniden boyutlandır deyip yukarıda açılan "Önceden tanımlanmış genişlik yükseklik" yazan kutucuktan Web Büyük (640x480) olanı seç ve aynı yerin altında bulunan tamam butonuna tıkla.
Bu işlemi albüme eklemek istediğin tüm resimlere uygula. (Ancak böyle uygun boyutta olur fotolar ve rahat eklenir.)

Sonunda mutlaka kaydet de ve kapat programı. Resimler yine masa üstünde kayıtlı dursun boyutu değişmiş şekli ile....

4- KK da herhangi bir sayfa aç ve yukarıda kendi adının (nickinin) yazdığı yeri tıkla. Sana ait olan alan ekrana gelecek. Bu sayfada sol tarafta arkadaş listenin altında Albümler, Albüm ekle yazıyor. Albüm ekle butonuna tıkla.

5- Oraya yazmak istediklerini yaz ama aşağıdan mutlaka Herkese Açık yada Özel olanı seç (Tercihen özel albüm olur)

6- Değişiklikleri kaydet diyerek ilerle ve sağ üst köşede çıkan yazılarda Resim yükle yazan yeri tıkla.

7- Açılan dosya yükleme penceresinden Dosya ekle tıkla ve masaüstüne ayırdığın resimleri ekle. Upload butnuna tıkla fotolar yüklensin.

8- İşlem bittiğinde otomatikman eklediğin resimler albüme gelecek ve sana gösterilecek bu kısımda da alt taraftan tekrar değişiklikleri kaydet de ve çık.

9- En son kontrol etmeyi ve bize haber vermeyi unutma

Not: Karışık gibi görünüyor ama çok basit.... Mutlaka yap....

Herkes dedin çıktın işin içinden öylemi vay uyanık vay
Yavrucum bende avatara profile kendi resmimi koymasını bilirim elbet lakin onu kk ya üye olan olmayan herkesler görüyor ve hoş olmuyor. Daha önce başıma geldi. Bu yüzden özel albüm yapıyorum ve sadece benim istediğim kişiler görüyor. İllede görmek istiyorsan albüme gir bak şeker
Ama şimdi girme resim yok çünkü
azcık daha zayıflayınca eklicem

Evet ayrıca yüz görümlülüğü istiyorum nihahaha :76:

milleti kışkırtma beeaaaaa

zilim 16 yaşındamısın kıs....? ciddiyim bak öyle çıkmışın .. süperrrr..
boy fota istiyorum şöyle endamlıca .

bendeeeee boydan görmek gerek
avatara ve profile konulan fotolar minik oluyor anlaşımlıyor
albüme konan resimlerde daha iyi belli herşeyyy

sağol apla utandım bak şimdi....

daha evelde yazmıştım 5 aylık gebe iken gitar kursuna gidiyordum ama hiç kilo almadığımdam anlaşılmıyordu..önümde oturan ve lisa 1.sınıf öğrencisi bir velet beni o lisenin son sınıflarında okuyor sanmıştı...yanımda ouran kızda o 28 yaşında ve 5.aylık hamile deyince çocuk kafa bulma benle demişti kıza....ama inan kiloluyken o yanakların mayalı poğaça gibiydi ağzım burnum yanaklarımın arasına gömülüydü resmen...ağrı doğubeyazıta gezmeye gitmiştik belediye otobüsünde beni hamile sanıp yer vermişti adamın biri yüzüm kırmızının her tonunu gördü otobüsten inene kadar...ağladım cama dönüp düşün yanii.birde yanındaki çocuğuda kaldırdı rahat oturayım diye.bak teyze hamile hadi bakalım yer verelim dedi kıro daha o zaman 21 yaşındaydım.ve giyecek şey buralamdığım için orta yaş şeyleri alıyordum kendime...ne giyinmek ne dışarı çıkmak istemiyordum.toplam 1,5 yıl kilolu gezdim ama hayatımın en kötü yılıydı o 1,5 yıl...o zaman kabinlerden moral bozukluğu ile çıkarken şimdi alışverişte kendimi tutamıyorum....ve sırf bu yüzden burdayım,aynı sıkıntıyı yaşayan insanlara yardımcı olmak elinden tutmak ,destek olmak için....herkes kısa sürede hayalerindeki görünüme kavuşur..bu akşam arkadaşa oturmaya gideceğiz giderken tayt giyrvceğim sanırım.çekerim foto unutmassam eklerim....

ayrıcadaaaaa
zili hanım zili hanım
hatırlatırımki bundan bir buçuk ay kadar önce bir söz vermiştin
hemde burda herkese açık yerde

Müzik odasının dekorasyonu bitince fotolarını ekliyecektin
bak onuda eklemedin farkındamısın canım????

Unutmazsam diye birşey yok güzelcim

Hem sen unutsanda biz yani ben hatırlatırım sana merak etmeeee

Bu arada konuyla alakasız ama bir sorum olacak sana:

Kuzey kıbrısta aylık olarak yayınlanan bir mizah dergisinin adını bu forumda nick olarak kullanmak nerden aklına geldi????

ben zayıflayınca yani 10 kg verince hiç foto çekilmedim yauu

albüme koydum zilim ve kıslar bakabilirsiniz....
site degiştiginden zor ekledim öneceki haline alışmıştım şimdi zor geldi.

hep aklımda safinaz
unutmadım...müzik odam hazır hale geldi sayılır sadece uçan raf dedikleri raflarımız eksik...ustası site içi dolap yapımlarını almış biraz zaman verin acelesi yoksa dedi bizde ok.dedik...bitsin ekliycem.boydan resimde ekliycem hiç merak etmeyin...eklemiştim hatta eski ve yeni halimi ama yeni halmi eşim ışığı açmadan ve flaşı kapalı çekmiş kızıl karanlık bi renk çıktı resim..çok net değildi..gene eklerim bir ara...yenisini çekileyimde..pantolonle pek belli olmuyor..o zamanda diyar bacaklarının incelip incelmiyeceğini merak ediyordu ben incelir benim inceldi diye resim eklemiştim etekle...gene eklerim...size şu anki halinizi de ekleyin nolcak cnm..mankenlik yarışmasına eleman armaıyoruz...nasılsa yakında hepiniz birer manken olacaksınız....o zamanda görürüz...

aeben ablam bende sadece çocuklarının resimlerini görmüştüm...senin vücut resmini gördümama yüzünü görmedim...ekleyin de görlim ya walla çok merak ediyorum sizleriiiii.....ben bi ton öğrencim ve velisi olmasına rağmen koydum yanii..siz neden koymuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…