diyarım mantar her şeyle yenir ekmekle bile ...afiyet olsun ...bugünkü menümü yorumlarsanız sevinicem:
sabah: yumurtalı paz,domatesi2 dilim peynir,2 seytin,bir bardak light süt
öğlen: 2 parça minik mantarlı göğüs eti(et ile mantar yeniyormuydu walla unuttum ben dün de yumurtalı mantar yaptım yedim kimse karşı çıkmadı),yoğurtlu kıvırcıklı salata
ara: bir elma
ara: çok acıktım sabah ekmek yemediğimde hep böyle oluyor2 avuş beyaz leblebi,2 bardak ayran
biliyorum çok oldu
acaba akşam sadece meyva yesem dengeler miyim? birazdan halkoyunlarına gidicem eve gitmem 21,30 u bulucak zaten ben bu leblebiyi akşam yemeği sayayım eve gelincede ayva yiyim olur mu????
afiyet olsun .... ilkecim montide ögün atlamak yasak yemek kadar tehlikelidir o yüzden mönün pek olmamış .. zilim dedigi gibi hiç olmassa agzınıza bişiler atın ..selam kızlar nasılsınız bugün giremedim çok yoruldum ev temizligi falan yordu beni neyse bugünki menüme geceyim.
SABAH:2 kuru kayısı-1 bardak ılık sirkeli su
30dk. sonra 1 dilim tb ekmegi kızarmış-zeytin-peynir
ÖGLEN bir sey yiyemedim daha dogrusu temizlik yaparken kendimden gecmişim yemek yemegi unutmusum
AKŞAM:nohut-salata
ARA:meyve veya tarcınlı yogurt
kızlar 3 gündür leslie yapıyorum ilk 2 gün 2mil yaptım şimdi 3 mil deyim dün akşam yaptım sabah zor kalktım her yerim agrıyodu bayaga etkili gibi bakalım ne olucak.
ÖPÜYORUM KIZLAR İYİ AKŞAMLAR
kızlar birde dr.gürkan kubilay metabolizmayı çalıştırmak için sürekli ve dengeli yemelisiniz dedi..yani düşük kalorili beslenmenin metoyu zayıflattığını falan anlattı... sizde sakın öğün atlamayın...yemek yiyemediyseniz bile bişeyler yiyin.(meyve -leblebi -süt vs..)
ay zordan toparlıyorum cümleleri,afallamış bir beyinle yazamıyorum :) dersim vardı yeni bitti...safa döndüm...
safinaz yarın tekrar bir ara koyar kaldırırım resmimi...öğrenci yada velilerimden giren olursa hoş kaçmaz düşüncesiyle çok tutamıyorum...ama yarın yine koyarım bi ara...
AFİYET OLSUN NUROM ....
SENDE FARK ETİGİM BİŞİ VAR GÜNDÜZLERİ AÇIKMIYORSUN O YÜZDEN AZ YİYORSUN .. BUNUN ÜZERİNEDE GECE FAZLA ACIKIYORSUN NORMAL OLARAK DİMİ....
BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN SABAH EKMEGİNİ NEDEN 2 DL ME ÇIKARMIYORSUN .?
SAKIN YETİYOR DEME ZORLA YE . BU ALIŞKANLIK İŞİ... KAHVALTIYA AÇIKMAN İÇİN GECE AZ YEMEN LAZIM ...
KÜÇÜK BİR AYRINTI DAHA YİNE ETİN 2 SAAT ÜSTÜNE MEYVE YEMİŞİN ..
HEP GECE AÇIKMAMIN YÜZÜNDEN ..
Meyvem ben diyorum sık sık ama dr. Demeyince yapmıyorsunuz ...
sağol aebencim 1dilimle doyuyorum valla ama öğlenleri çok acıkmama rağmen az yiyorumYetmiyo vallaha benim gibi iri cüsseli bi hatuna öyle olunca bişeylerle telafi etmeye çaışıyorum..
Ayrıca meyveyi yemekten yarım saat önce yemekten 2 saat sonra yemiyormuyduk :26: Valla ben yerken gayet içim rahattıYanlış mı oldu :44: Gece yememmi yanlış? Etten sonra meyvemi yanlış? Yoksa 2 saat arayla değilde daha fazla araylamı olmalı? :44::44::44:
faktor inan bende ekmeksiz doymam diyordum ama doyuluyor canım..şeker seviyen normale dönünce açlık hissinde eskisi kadar olmuyor tatlıya düşkünlügünde ...selam kızlar. özenerek takip ediyorum sizi bende başlamaya çok kararlıydım montiye hatta bayada bilgi aldım sizden (saolun) ama ekmek olmayınca kahvaltı harici öğünlerde cesaret edemedim açıkçası çünkü ekmek yemediğim zaman çabuk acıkıyorum ve insülin direncimde olduğu için tatlılara sarıyorum bu sefer
aeben ablam dr da sürekli söylüyordu ama ben anlamıyordum artık vücut bile isyan etti bi yerden baslamak lazım
bu sabah tam buğday ekmek zeytin peynir domates ve süt
öğlen et sote ayran
aksam yolculuk dururmum olabilir gidersem leblebi ve süt gitmezsem tavuk salata yoğurt
günaydın kızlar nasılsınızz?
dünkü menümü yazayımmm
sabah 2 dlm kepek ekmeği zeytin domates biber yeşillik
öğlen
brokoli karnabahar salatası yoğurt domates
akşam
etli patlıcan.salata yoğurt
yatmadan önce 1 br lıght süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?