Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menümü yorumlarsanız sevinicem:
sabah: yumurtalı paz,domatesi2 dilim peynir,2 seytin,bir bardak light süt
öğlen: 2 parça minik mantarlı göğüs eti(et ile mantar yeniyormuydu walla unuttum ben dün de yumurtalı mantar yaptım yedim kimse karşı çıkmadı),yoğurtlu kıvırcıklı salata
ara: bir elma
ara: çok acıktım sabah ekmek yemediğimde hep böyle oluyor 2 avuş beyaz leblebi,2 bardak ayran

biliyorum çok oldu

acaba akşam sadece meyva yesem dengeler miyim? birazdan halkoyunlarına gidicem eve gitmem 21,30 u bulucak zaten ben bu leblebiyi akşam yemeği sayayım eve gelincede ayva yiyim olur mu????

selam kızlar nasılsınız bugün giremedim çok yoruldum ev temizligi falan yordu beni neyse bugünki menüme geceyim.
SABAH:2 kuru kayısı-1 bardak ılık sirkeli su
30dk. sonra 1 dilim tb ekmegi kızarmış-zeytin-peynir
ÖGLEN bir sey yiyemedim daha dogrusu temizlik yaparken kendimden gecmişim yemek yemegi unutmusum
AKŞAM:nohut-salata
ARA:meyve veya tarcınlı yogurt

kızlar 3 gündür leslie yapıyorum ilk 2 gün 2mil yaptım şimdi 3 mil deyim dün akşam yaptım sabah zor kalktım her yerim agrıyodu bayaga etkili gibi bakalım ne olucak.
ÖPÜYORUM KIZLAR İYİ AKŞAMLAR

kızlar birde dr.gürkan kubilay metabolizmayı çalıştırmak için sürekli ve dengeli yemelisiniz dedi..yani düşük kalorili beslenmenin metoyu zayıflattığını falan anlattı... sizde sakın öğün atlamayın...yemek yiyemediyseniz bile bişeyler yiyin.(meyve -leblebi -süt vs..)

ay zordan toparlıyorum cümleleri,afallamış bir beyinle yazamıyorum :) dersim vardı yeni bitti...safa döndüm...
safinaz yarın tekrar bir ara koyar kaldırırım resmimi...öğrenci yada velilerimden giren olursa hoş kaçmaz düşüncesiyle çok tutamıyorum...ama yarın yine koyarım bi ara...

diyarım mantar her şeyle yenir ekmekle bile ...afiyet olsun ...
bencede lenlebiyi akşama say akşam meyve yeter o saatte..

proteinleri biliyorsun diyerın yemeklerine et türü ekle .daha yoksa miray gibi ton balıgına saldır balık en faydalı etdir .
afiyet olsun .... ilkecim montide ögün atlamak yasak yemek kadar tehlikelidir o yüzden mönün pek olmamış .. zilim dedigi gibi hiç olmassa agzınıza bişiler atın ..

kolay gelsin zilim ...
öyleye dogru yüklersen bende buralardayım .. gül cemalini iyce göreyim .

sağol aebencim 1dilimle doyuyorum valla ama öğlenleri çok acıkmama rağmen az yiyorum yetmiyo vallaha benim gibi iri cüsseli bi hatuna öyle olunca bişeylerle telafi etmeye çaışıyorum..
ayrıca meyveyi yemekten yarım saat önce yemekten 2 saat sonra yemiyormuyduk :26: valla ben yerken gayet içim rahattı yanlış mı oldu :44: gece yememmi yanlış? etten sonra meyvemi yanlış? yoksa 2 saat arayla değilde daha fazla araylamı olmalı? :44::44::44:

Selam kızlar. Özenerek takip ediyorum sizi bende başlamaya çok kararlıydım montiye hatta bayada bilgi aldım sizden (saolun) ama ekmek olmayınca kahvaltı harici öğünlerde cesaret edemedim açıkçası çünkü ekmek yemediğim zaman çabuk acıkıyorum ve insülin direncimde olduğu için tatlılara sarıyorum bu sefer

Meyvem ben diyorum sık sık ama dr. Demeyince yapmıyorsunuz ...

aeben ablam dr da sürekli söylüyordu ama ben anlamıyordum artık vücut bile isyan etti bi yerden baslamak lazım

bu sabah tam buğday ekmek zeytin peynir domates ve süt

öğlen et sote ayran

aksam yolculuk dururmum olabilir gidersem leblebi ve süt gitmezsem tavuk salata yoğurt

Günaydınnnnn montinyaglılar ....

Dıarı çıkıcam çıkmadan bi bakayım dedim .. Zilim 1.2 gibi açarım pc umarım re. Olur.

nurom ara için en az 3.4. Saat lazım.
Meyve kahvaltıdan 15.20. Dk evvel yenebilir migde boşken . Normal aranda ögünden 2.saat önce yemeye çalış ..

ögün ardına ise en az 3. Saat lazım hatta 4. Helede etden sonra . Et migdede 4 saat kalıyor o gitsin ondan sonra ye ..
Kahvaltı ve öylen karnını güzel doyur.. Bunu yaparsan akşam az açıkırsın ...
Gece az yemeye çalış . Böyle yaparsan kilo vermen daha hızlı olur .

faktor inan bende ekmeksiz doymam diyordum ama doyuluyor canım..şeker seviyen normale dönünce açlık hissinde eskisi kadar olmuyor tatlıya düşkünlügünde ...
Helede tarçınlı yogurdu ye günde 1 çy kş... Bendede var aynı sorun ama artık iştahım okadar düzeyliki.

Henüz başlamadınmı .?

günaydın kızlarrrrr

günaydıın aebeniiimmm aldım ton balığımııı light olanından öğlen yicem inş...

dün kü menümü veriyim;

07:00 1 bardak süt
08:30 2 dilim tb ekmek peynir salataslık süt
12:45 yarım tabak barbunya yoğurt 3 tane brokoli
17:00 2 amasya elması
19:30 tavukk ( çevirme) ve ayran
20:30 tarçınlı süt
yatmadan da kardeşim armut yiyodu bi ısırık bile olmayan armuttt parmak ucu kadar

Dünün raporunu vereyim hemencecik

Kahvaltı 07.00
1.5 dilim kızarmış tb ekmek
3-4 siyah zeytin
domates salata bir dilim light peynir.
Bir kup çay şekersiz.

Öğle 12.15
ızgara köfte
yoğurt
İş yerinde yine ve yeniden salata yok malesef

Akşam 18.00
Dana biftek ızgara
salata ve ayran....

Yatmadan bir saat önce yani 23.00'de yarım bardak süt (içmez olaydım gazla doldum )

spor : 1 saat yürüyüş
aktivite : yeni doğan bebek görme, eski arkadaşlarla hasret giderme, minik cadımla oynaşma kıpraşma

Sıvılar : 2 lt. su ve gün boyu sınırsız çay....

günaydın kızlar nasılsınızz?

dünkü menümü yazayımmm

sabah 2 dlm kepek ekmeği zeytin domates biber yeşillik
öğlen
brokoli karnabahar salatası yoğurt domates
akşam
etli patlıcan.salata yoğurt

yatmadan önce 1 br lıght süt

Günaydın tülay nasılsın

sendemi süt içtin yatmadan evvel....

selam kızlar
epeydir yazamadım
kilo veremiyorumki
hafta sonları azıttım biraz
mevlidimiz vardı
arkadaşlarla buluştuk derken
olmadı işte
1 kilo verebldim burda kaldım
71 yani kilomm napcam bilmiyorum
devam etmeye çalışıyorum ama
inş.başarılı olurum

günaydınlar,

aeben çıkmış,pek karşılaşamıyoruz onunla.

ben dün ki menümü vereyim:

sabah:mete.çayı

kahvaltı:1 marulun içine dom.,salt,mayd.,az peynir.

ara:tarçınlı yeşil çay

öğlenişte) cacık,mercimek çorba,az nohut.

ara:süt

akşam:yağsız patlıcan musakka,yoğurt,bolca salata.

ara:1 dilim elma,1 mandalina.

kızlar bugün yarım kase aşure yedim.

bugün ki menüm

sabah:mete çayı

kahvaltı:2 dlim tb. ekm,kıvırcık,mayd.,dom.,salat.,az peynir.

ara:yeşil çay

öğlenatlıcan musakka,yoğurt,salata

ara:belki mandalina

akşam:fırın hamsi,salata,çorba.

bol sıcak su,ıhlamur

sabah spor.........

günaydınlar bende dünkü raporumu vereyim hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar peyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
4 çatal tavuklu omlet
1 bardak ayran

ara
3 adet kuru incir

akşam
1 adet portakal
2 adet kuru incir .

1,5 lt iksir
2 litre su
spor
1 saat plates
15 dk koşu bandı
10 dk bisiklet
100 er adet iç ve dış bacak çalıştırma
5 dk eliptik pisiklet

dün nedense hiç acıkmadım ve canımda bişey yemek istemedi . akşam platesede gittim onun için akşamı meyveyle geçiştirtim.

günaydın safinazcımm..iyiyim canım allaha şükür.sen nasılsın canım minik kızın nasıl?

evet canımya canım acayip süt istedi ama dediğin gbi sabah tartıda şişkinliğim belliydi(

bu aksam dan itibaren 5 gün yokum pazartesi ye kadar..
tatile cıkıyorum ..
aeben ablam menülerimi göremiceksin çünkü ben sürekli geziyor olucam.meyvenull firarda :76:
pazartesi görsz ..
birazdan eve gecip hazırlancam

oohh meyveee vallaaa tatillll lazımmm iki ayda bir bi hafta falan dimi ama işimizin değerini anlarız hem

ben daaa yıllık izin alıcak kadar büyümedimm

dişim ağrıyo benimdeeeee

işte benim süper menum
sabah bir bardak süt+iki dilim tb ekmeginin üzerine sürülmüş şkersiz kayısı marmelatı bir diliminede domatesli ezme
oyle bir yumurtayla yapılmış bol yeşillikli salata+ayran bir parça tavuk
ara bir bardak tarçınlı süt
akşam iki parça tavuk +salata+yogurt
ara yatarkende meyva yada tarçınlı yogurt yerim
içeceklerim yeşil çay+biberiye çayı
gunaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…