oldu canım ......
Sizle zor başediyorum ..
HA BİRDE UNUTMADAN
ZAMANINIZ OLUYORSA PAZARTESİ SABAHLARI DOKDORUMU İZLEYİN KANAL D .de
DR. KUBİLAY YA BAYILIYORUM DR OLARAK TABE ...
ANLATTIKLARI GERÇEKDEN ÇOK DOGRU... NİHAYET BESLENME UZMANLARIDA MONTİ AMCAMDAN 20 YIL SONRA DOGRU YOLU GEÇ OLSADA BULDULAR ......
GEÇMİŞE DÖNÜK DİYETLER HAKINDA ARAŞTIRMA YAPMIŞAR ...İSİM VERMEDEN TABİ..
BAZI DİYETLER ..
1. PROTEİN DÜŞÜK ... GL DÜŞÜK ....
2. PROTEİN FAZLA ...GL DEGER FAZLA ....
3.PROTEİN FAZLA .. GL DEGER DÜŞÜK ..
4.. SERBEST HER ŞEY DENGESİZ ....KL HESABI ....
SİZCE HANGİSİ EN DOGRU VE BAŞARILI OLMUŞ ..???
CEVABI AZZZZ SONNNRAAAAAA...
....İP UCU; MONTİ YOLU HANGİSİ ?
gerçekdenmi ...aşk olsunnnn
duymamış olıyımmmmm
Geç kaldın ablaaaa
sabah zili yazdı bunu
eet aebeniiim kaçamak olmasada montide yasak bişe olmasada dediğin gibi dengesiz birde kabızlık var:d
wc ye çıkıyorum ama bu kabızlık hissiyatı beni bırakmıyor yaaa....
Aebeniim sorunun cevabıı 3. Diyet protein fazla .. Gl deger düşük .
Dğru bildim demii en birinci benim bence:d
:d yani benim yapmadığııım, zaten artık proteine ağırlık vermem gerekli bu hafta 3 gün yumurta yicem sabahları...
Bakalım neler olcak ayrıca o lifalif çocuun olsa sevilmez öle kötü:s
TALYONUM KISCEZİNE GEÇMİŞ OLSUN ......Safinaz canım kızıma 2 ay kullandık onu biz ama dr umuz sonra bıraktırdı gerke yok bünyesi sağlam diye.şimdi dönüşümlü dut ve keçi boynuzu pekmezi veriyorum.zilligurtinin dediği gibi çok faydalılar.ama ne yapsakda hasta oluyorlar ya kışı bir şekilde atlatıcaz canım.
zaten evimde olabilsem ya da yeemeğimi seçme şansım olsa bende hep protein salata tüketirim ablamm gerçekten...
Bakliyat çok sevdiğimden yemiyorummm...
Etcil bir insanımm
vee ben kurbanda gittiğimde o kadar çok protein ve sebze aldım ki kabızlığım bile düzelmişti ki bayram dönüşü 3 kiloya yakın vermiştim 2 haftada...
Artık menüleri öğrenipp ton balık işine giriyorum nihahahha:d
pişti olmuşuz ...günaydın monticiler...
Camlıca simiti beğenmene sevindim cnm afiyet olsun ,işlerinde kolaylıklar dilerim.bende bu yaz taşındım çok zor bilirim...
Mimuş aebenimde cvp verir bu konuya ama peynirde yağ oranı fazla olunca ekmekle yenmiyor o sebeple az yağlı yiyyorsunuz zaten.ekmekle yiyebilin diye.. Bu arada benim yaptığım ayırma diyetindede peynir yoktu kahvaltıda aynen komşunun dediği gibi..ama bir yere kadar dayanabildim.diyeti bırakacak duruma geldim bezdim çünki.çok sıkıcı bir hal alıyor yasaklar yüzünden..bende peynirsiz duramayanlardanım.hatta akşam acıktım,ekicinin ricotta peyniri var krema gibi(size uymuyor ama yemeyin sakın) kaşık kaşık yedim valla.millet acıkınca yiyceklere ben peynire saldırırım:)
bu sabah kanal d'de gürkan kubilay bu güne diyetisyenlerin denedikleri yöntemlerden bahsetti.
Aklımda kaldığı kadarıyle: Düşük şeker+düşük protein = sonuç alınamamış
düşük yağ + düşük karb. = sonuç alınamamış
düşük prote.+yüksek karb =sonuç alınamamış
yüksek pro+düşük karb.=başarılı sonuç alınmış....
Gürkan kubilay bende hastalarımda bu yöntemi ziliyorum dedi.br önceki proğramdada karbonhidratla proteini aynı anda alanların kilo veremedikleri aksine aldıklarını söylemişti...hatta proteinden sonra doğal şeker bile içerse (komposto,meyve kurumeyve vs..)yenmemeli demişti.depo olmaması için...
bu arada montiye uygun ayva tatlısı yaptım nefiss oldu kızlar....eşim bile bayıldı:)
diyarım bakın nasıl yanlışarınızı kendiniz buluyorsunuz .....zilim ben 1 aydır tulum peyniri ve annemin köyden getirdiği beyaz peyniri yiyordum bidaha peynire para vermemek için ama sanırım kilo vermem durmasında buda baya etkili oldu şimdi daha iyi anlıyorum dün gittim bim e diyet peynirimi aldım yarımyağlı sütte de indirim vardı kızlar 0,95 kr a inmişti 4 tanede ondan depoladım yine eski tarz montime dönüyorum :) ekmeğimide fırının tambuğdayını alıyordum yine 1 aydır eskiden kilo verdiğim dönemde halkekmeğin organik tambuğdayını yiyordum acaba onda da eskiye dönsem mi bilemiyorum? Ne dersin zilim peynir bim den ekmek fırındna olur mu fırınca hilesiz tambuğday veriyormudur?
cadıya bak hele ....ayva tatlısınaa bayılşırım mpntiyee uygunn hemdeee:d:d
eee o zaman zilanımmm tavuuda yağsız yielim ekmekleee:s:s gerçekten bende günümün en güzel öğünü peynir ekmek yanüii:s
not aldım tlyonum haftaya eklerim listeye ......aeben cim saolasın canım.ben 3 cumadır izinliyim işyrinden bildiremiyorum.bu hafta 200 gr gitti.53,5 şu an.menülerimi yazmıyorum biraz kafam karışık ama diyet sıkı giiyor bozmuyorum.haftaya çarşambadan sonra hepsini gün gün bildiririm..
Masumum nerdesin kıs anNecinemi gittin .....??
Kıslar kocaman öpdüm hepiniz...
MEASAJINI GÖRMEDİGİM VE DEGERLENDİREMEDİGİM VARSA ŞİMDİDEN AFFOLA .
Ben kaçar .....
zaten evimde olabilsem ya da yeemeğimi seçme şansım olsa bende hep protein salata tüketirim ablamm gerçekten...
bakliyat çok sevdiğimden yemiyorummm...
etcil bir insanımm
vee ben kurbanda gittiğimde o kadar çok protein ve sebze aldım ki kabızlığım bile düzelmişti ki bayram dönüşü 3 kiloya yakın vermiştim 2 haftada...
artık menüleri öğrenipp ton balık işine giriyorum nihahahha
safinaz cım canım geçmiş olsun.haklısın caanımya büyüyüp gidecekler böyle işte.
safinazcım iyiyim canımya sadece uyku ve biraz halsizlik durumum var ondan öyle gelmiştir belki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?