Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

eşimin bir hastası bir kasa muşmula getirmiş az önce ...ne yedim ne yedimm....eşimde hiç yemez bir kasayı yiycem artık tek başıma...bişey olmam dimi kıslar? masum nerde kaldı yahu....?

eşimin bir hastası bir kasa muşmula getirmiş az önce ...ne yedim ne yedimm....eşimde hiç yemez bir kasayı yiycem artık tek başıma...bişey olmam dimi kıslar? masum nerde kaldı yahu....?
afiyet olsun zilim ..
masum evine geçince gelir ancak zilim .

safiş cim ve aeben cim merak etmeyin çok para harcamadım.indirimli mağazalar var çok antalyada o yüzden aşırı harcamadım.ama gerçekten çok yakın dostlarım yıllardır hep aynı olduğu için alıyoruz mecbruen. safişcim canım 3 aile olacak çocuklarıda sayarsak 15 kişiyiz.

tülaycım hepsi iyi günlerde kullansınlarda kıskandım valla hani bize

aebenim kendimi spor yapmayınca çok eksik hissediyorum...gün içinde pestilim çıkmış olsa bile sabah akşam spor yapmayınca damarlarımın içinde bitler geziyormuş gibi kıpırdıyor sanki bişeyler...sigara içenler sigara içmeyince nasıl başım tuttu falan diyorlarya öle oluyorum valla.bir saat ürüyüşü sırf aradaş yürüsün diye kendimi telef ediyorum.onada monti yaptırıyorum demiştimya ben çıkmasam yürümüyor....daha montiye başlarken yolun sonuna kadar devam demiştim ona söz vermiştim...yarı ylda bırakmamak için yürüyüorum .okulum başlayınca otomatik olarak bir kısmını bırakacağım mecburen..bakalım nereye kadar devam....eşimde bırak bu kadar yapma diyor ikide bir ama onun neden sölediğini çok iyi biliyorum ben akşam yolda bana ikide bir sporu bırak diyeceğne sen başlasan nasıl olur dedim tık kesti sesi

geldimm geldimmmmmm benden kurtuldunuz diye sevindinizmi yoksayok kız safiş ne kocaya kaçması önce beni sizden istemesi lazım

bencede
bakalım biz verecezmi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anladım canım hediyelerini gül güle iyi günlerde kullansınlar inşallah
umarım yeni yıl kutlamanız çok güzel sorunsuz geçer cancan
bizde gelelimmiii

selam güzel çıtır bayanlar dayanamıyacagım geldim artık monti yapmasamda sizleri çok merak ediyorummm ne var ne yok bi bakem dedim :82:

geçen sene kurban bayramında 90+ topiğinde bayram çekilişi yapmıştık herkes kendine çıkan arkadaşa hediye alıp yollamıştı...bana kayseriden bir abla çıkmıştı bende mersinden bir ablaya çıkmıştım...çok güzel olmuştu

sorunsuz geçer canım inşallah ya.valla süper olur canım... kapım açık öyle imkanın varsa beklerimm..

evet ya böyle birşey güzel olur
e burda da yapalım olmazmı
güzel anı hatıra olarak kalır...

evet canım güzel oluyor.bizde burdaki bebişimin grubundakilerle kaç yıldız hediyeleşiriz.güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…