ay yagmur yolarına gül dökelim kıs nerdesin ?...selammmmmmmm
afiyet olsun zilim ..eşimin bir hastası bir kasa muşmula getirmiş az önce ...ne yedim ne yedimm....eşimde hiç yemez bir kasayı yiycem artık tek başıma...bişey olmam dimi kıslar? masum nerde kaldı yahu....?
sema abla nerdesin sen
yoksa kocayamı kaçtınnnnnnnnnn
ay yagmur yolarına gül dökelim kıs nerdesin ?...
safiş cim ve aeben cim merak etmeyin çok para harcamadım.indirimli mağazalar var çok antalyada o yüzden aşırı harcamadım.ama gerçekten çok yakın dostlarım yıllardır hep aynı olduğu için alıyoruz mecbruen. safişcim canım 3 aile olacak çocuklarıda sayarsak 15 kişiyiz.
tülaycım hepsi iyi günlerde kullansınlarda kıskandım valla hani bize
canımya aşkolsun valla adresini yaz bana göndereyim sanada samimi söylüyorum bak.antalya hatırası:)
geldimm geldimmmmmm benden kurtuldunuz diye sevindinizmi yoksayok kız safiş ne kocaya kaçması önce beni sizden istemesi lazım
safiş cim ve aeben cim merak etmeyin çok para harcamadım.indirimli mağazalar var çok antalyada o yüzden aşırı harcamadım.ama gerçekten çok yakın dostlarım yıllardır hep aynı olduğu için alıyoruz mecbruen. safişcim canım 3 aile olacak çocuklarıda sayarsak 15 kişiyiz.
selam güzel çıtır bayanlardayanamıyacagım geldim artık monti yapmasamda sizleri çok merak ediyorummm ne var ne yok bi bakem dedim :82:
bencede
bakalım biz verecezmi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anladım canım hediyelerini gül güle iyi günlerde kullansınlar inşallah
umarım yeni yıl kutlamanız çok güzel sorunsuz geçer cancan
bizde gelelimmiii
geçen sene kurban bayramında 90+ topiğinde bayram çekilişi yapmıştık herkes kendine çıkan arkadaşa hediye alıp yollamıştı...bana kayseriden bir abla çıkmıştı bende mersinden bir ablaya çıkmıştım...çok güzel olmuştu
selam güzel çıtır bayanlardayanamıyacagım geldim artık monti yapmasamda sizleri çok merak ediyorummm ne var ne yok bi bakem dedim :82:
sorunsuz geçer canım inşallah ya.valla süper olur canım... kapım açık öyle imkanın varsa beklerimm..
geçen sene kurban bayramında 90+ topiğinde bayram çekilişi yapmıştık herkes kendine çıkan arkadaşa hediye alıp yollamıştı...bana kayseriden bir abla çıkmıştı bende mersinden bir ablaya çıkmıştım...çok güzel olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?