günnaaydııın monticilerrrrr nabaysunuz kızçeler:d
hayırlı sabahlar monti güzelerine .....
aslında hatırlatıgın iyi oldu nazlım seni uyarayım diyordum neden kuru meyve yiyosun hep sabahları . evde vardır taze meyve . gl endeksi daha düşük olur ...hayırlı günler sanada ablam . Dün takımda sordum ama gözden kaçtı sanırım . 1 gün içersinde kaç tane kuru incir yiyebilirim . Montiye devam ediyorum ama 2 gündür liste vermiyorum . çünkü canım bişey yemek istemediği için okadar az yiyiyorum ki arkadaşlara kötü örnek olmak istemiyorum .
menümüü yazııım;
07:00 3 gün kurusu
08:30 2 yumurta peynir salatalık 5 zeytin ayran
12:50 haşlanmış etli salata haşlanmış et 2 parçaydı yoğurt
17:00 1 elma
19:30 1.5 ufak karnıyarın közlenmiş sıfır yağ yoğurt
yatmadan 1 armuttten kocamanından
aslında hatırlatıgın iyi oldu nazlım seni uyarayım diyordum neden kuru meyve yiyosun hep sabahları . evde vardır taze meyve . gl endeksi daha düşük olur ...
günde 2 incir yiyebilirsin ama ben yanında gl endeksi daha düşük başka meyvede yemeni öneririm zilimin dedigi üzere kuru meyvelerde şeker miktarı yogun .
meyve tercihini taze meyvelerden yana kulan .
iştahın niye yok tahmin etitigim kaynene foktörumü ?.
afiyet olsun miray ....
bir hatırlamada burda yapayım ...aklımdayken eger sedece proteinle kahvaltı yapacaksanız . sabah meyvelerini öyleden sonraya kaydırıın ..
meyve kahvaltıya yakın kan şekeriniz yükselince proteinlerdeki yaglar depo olmasın .
günaydın yağmur günaydın mimuuuu
ressim eklemişsin ama göremedimeve gidince bakıcam hemen :)
günaydınn safişimmm nasılsınnn...
yağmurgözlü aeben mimu diyarking ve diğer arkadaşlaraaada selamlar:)
günaydin monti fistiklariiiiiiiiii
aysun akşam kuru kayısılarını diger cevizve peynirden 15.20. dk evvel ye .gunaydın canlarrım bugun yogundu ancak gelebildim menumu yazayım
sabah iki dilim t.b.ekmegi+bir ince dilim yagsız peynir+4 tane zeytinşekersiz kaysı marmelatı
oyle iki yumurtayla yapılmış melemen ayran
ara bir bardak süt yarım yaglı
akşam mesayideyim malesef 3 adet ceviz az peynir 4 beş adet kuru kayısı inşallah doyarım
ara tarçınlı yogurt
umarım bu hafta azda olsa verebilirim kiloları
aysun akşam kuru kayısılarını diger cevizve peynirden 15.20. dk evvel ye .
süperbir salata olur aysun afiyet olsun ....tamam aplacıgım oyle yaparım za yeşillki var olmasa ceviz peynirle salata yapacam yarın tartı gunu umarım verebilmişimdir bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?