Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günnaaydııın monticilerrrrr nabaysunuz kızçeler

nazımmm bebikiimm günaydııınn

günaydınn safişimmm nasılsınnn...

yağmurgözlü aeben mimu diyarking ve diğer arkadaşlaraaada selamlar:)

hayırlı sabahlar monti güzelerine .....

hayırlı günler sanada ablam . Dün takımda sordum ama gözden kaçtı sanırım . 1 gün içersinde kaç tane kuru incir yiyebilirim . Montiye devam ediyorum ama 2 gündür liste vermiyorum . çünkü canım bişey yemek istemediği için okadar az yiyiyorum ki arkadaşlara kötü örnek olmak istemiyorum .

menümüü yazııım;

07:00 3 gün kurusu
08:30 2 yumurta peynir salatalık 5 zeytin ayran
12:50 haşlanmış etli salata haşlanmış et 2 parçaydı yoğurt
17:00 1 elma
19:30 1.5 ufak karnıyarın közlenmiş sıfır yağ yoğurt
yatmadan 1 armuttt en kocamanından

aslında hatırlatıgın iyi oldu nazlım seni uyarayım diyordum neden kuru meyve yiyosun hep sabahları . evde vardır taze meyve . gl endeksi daha düşük olur ...
günde 2 incir yiyebilirsin ama ben yanında gl endeksi daha düşük başka meyvede yemeni öneririm zilimin dedigi üzere kuru meyvelerde şeker miktarı yogun .
meyve tercihini taze meyvelerden yana kulan .
iştahın niye yok tahmin etitigim kaynene foktörumü ?.

afiyet olsun miray ....

bir hatırlamada burda yapayım ...aklımdayken eger sedece proteinle kahvaltı yapacaksanız . sabah meyvelerini öyleden sonraya kaydırıın ..
meyve kahvaltıya yakın kan şekeriniz yükselince proteinlerdeki yaglar depo olmasın .

tamam ablam uyardığın için sağol . bundan sonra taze meyveyi tercih edeceğim . evet ablam iştahsızlığım o faktör yüzünden pazartesiden sardı beni stresi ben mutsuz olduğumda hiç bişey yiyesim gelmez . ama öğünde atlamıyorum zorlada olsa bişeyler yemeye çalışıyorum .

gunaydın canlarrım bugun yogundu ancak gelebildim menumu yazayım
sabah iki dilim t.b.ekmegi+bir ince dilim yagsız peynir+4 tane zeytinşekersiz kaysı marmelatı
oyle iki yumurtayla yapılmış melemen ayran
ara bir bardak süt yarım yaglı
akşam mesayideyim malesef 3 adet ceviz az peynir 4 beş adet kuru kayısı inşallah doyarım
ara tarçınlı yogurt
umarım bu hafta azda olsa verebilirim kiloları

aysun akşam kuru kayısılarını diger cevizve peynirden 15.20. dk evvel ye .

tamam aplacıgım oyle yaparım za yeşillki var olmasa ceviz peynirle salata yapacam yarın tartı gunu umarım verebilmişimdir bu hafta
süperbir salata olur aysun afiyet olsun ....

bende acıktım .bana müsada .takımda çok lafşadık bugün ...
kıslar sizleride bekleriz çügunuz zaten aradasınız da. 6.takım .

kıslar aklıma gelmişken yazayım...kurumeyveleri yoğurda katıp yiyemiyorsunuz ya,pişmişide serbest olduğuna göre ...demokraside çareler tükenmez,hele montide hiç tükenmez...az evvel oğluma kahvaltıda yemesi için kuru incir ve kurukayısıdan az suyla kaynatıp marmelat yaptım...her zaman yağtığım tarçınlı yoğurda (yoğurt kesinlikle ekşi olmayacak tatlı olacak ve katı tarafınan olacak sulu olmayacak)o yaptığım marmelattan 2 kaşık ekledim üzerinede tarçını boca ettim...walla neffffisti...burda meyvelerden yapılmış marmelatlarıda ekleyenler var yoğurduna ama birde böylesini deneyin...
ben oğlum yutamaz diye marmelat piştikten sonra blendırladım ama siz küçük küçük doğrayıp öylece bırakıp yapabilirsiniz .meyve parçacıklı olur ...tatlı iştahızı bastırmaya birebir iyi gelir ,benden sölemesi....

aebenimm benim yediiim meyve ile kah. arasında 2 saat zaman farkı oluyor ben yubvarlak saatleri yazıyorummm

sabah kendimi pek iyi hissetmediğim için giremedim.

kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü,midem bulandı.

şimdi iyiyim çok şükür.

menümü de veryim:

sabah spor

kahvaltı:2 dilim tb.ekmeği,lor,dom.,salat.,kıvırcık,mayd.,1/2 br. süt.

ara:yeşil çay tarçınlı,ıhlamur,minicik bir mandalina.

öğlenişte) çorba,salata,döner(eti)

ara:bol su,soğuk,sıcak....

akşam:kıymalı kapuska,salata.

ara:mandalina olabilir.

dünü ben sırf protein ve sebze ile geçirmiştim.
aebenin dediği gibi k.hidrat almayınca (ki ondan önceki gün de aynıydı.) doymamış gibi hissettim ve beyaz leblebi ve salata yedim,yemekten 2 saat sonra falan.

malum dönemde olduğumdan kan şekerim düşüyor da olabilir,pek halsiz hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…