Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

safiş ben monti yapamıyorum canım illa kaçamak yapıyorum yapmayacagım varsada yapıyorum disiplin kurallar bana yaramıyor yapanada hayranlıgım sonsuz.zaten disiplinli olsaydım şimdiye çoktaannnnn 55 kilo bile olmuştum :78:

sema abla buralardayım biraz yogunum ama buralardayım ve hala yerimde sayıyorum

selam güzel çıtır bayanlar dayanamıyacagım geldim artık monti yapmasamda sizleri çok merak ediyorummm ne var ne yok bi bakem dedim :82:
hoşgeldin narin .....
monti yapman şart deyil bu sayfalara yabancı deyilsin zaten her zaman yaz ...

ooooooooo,sen erkenden başlamışsın.
16 yaşında bir kız idare etmek nasıl bir şey anne olarak?
büyüdükçe daha zor olur gibi me geliyor.
ergenlik vs.
tecrübelerinden faydalanabilirim.

evet zili call yapsan yeter.
o da tüm kaslarını esnettip güçlendirdiği için.
kilonu bilmiyordum,kesinlikle çok az boyuna göre.
demek ondan resimde görememişim seni.

bunları biliyorum tatlım
bana bilmediğim birşey söyle

bugünki menüm
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
bezelye yemeği,kırmızı lahana salatası
ara
elma
akşam
kıymalı bamya,yoğurt,salata

yeşilçay,çay,
bu araalar su içemiyorum kızlar canım hiç su içmek istemiyor:26:

salata malzemem olmadığında kavanozdaki kırmızı lahana kurtarıcım oluyor tavsiye ederim kızlar

1 kırmızı lahanayı incecik doğruyorum....üzerine biraz tuz,elma sirkesi ( sirke sevmeyen limonla yapabilir ) ve limon suyuyla ovup cam kavanoza koyup buzdolabına kaldırıyorum...3 ay bozulmadan durabiliyor lazım oldukça çıkarıp kullanıyorum...

Son düzenleme:
tamam sözünü unutma:))

banada kimse hediye almıcak

evet harika bir tadı oluyor bende yaparım bunu sirkenin tadı işliyor lahanaya vede pratik

günaydın millet....ketum aplaaa beni kaçırmadın,görmüştün zaten....diğr arkadaşlarında albümlarinde var birşey kaçırmadın yani,girip bakablirsin....

Günaydın güzelim

spora balamışsın senin adına çok sevindim süpperrr
umarım devamı gelir

günaydınnlarrrrrrrrrrr

Günaydın tülayyyyy

günaydın herkeşlereeeee

arkadaşlarım ressimlerini eklemişler ama işyerinde açmıyor ressimler ( eve girdiğimde hepisine bakıp yorum yapacağım :)) belkim bende koyarım before after die :))

menülerimi paylaşamıyorum yoğunluktan ancak arada okuyabiliyorum

daha sık paylaşım daha büyük mutluluk biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…