- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
hoşgeldin narin .....selam güzel çıtır bayanlardayanamıyacagım geldim artık monti yapmasamda sizleri çok merak ediyorummm ne var ne yok bi bakem dedim :82:
mennun oldum dagcım aynı yaşdaymısız .. bende 3 çoçouk var bu konuda kimse rekorumu kıramaz .hatta 16 yaşında büyük kızım ..
hep diyim diyorum bir türlü yazmak fırsatım olmadı . bugüne kısmetmiş .
zilim anlıyorum tekrar kilo almak istemiyorsun .ama gördügüm ve takip ettigim kadar ..bu kiloda ,(58 vede 180 boyundasın .)maşallah kürdan gibsinde ..
ben kendine fazla eziyet ettigini düşünüyorum ..tabi saglık için gereken kadar yap ama günde 2.5 saat spor çokk .
az öncede aşure yememek için dagıttım dedin neden 1 kase içmiyorsun . 2. aşamada arada yiyebilirsin .. sana ipleri elinden bırak demiyorum .ama nefsine bu kadar zulum etmenin geregi varmı ablaası ...
safiş ben monti yapamıyorum canım illa kaçamak yapıyorum yapmayacagım varsada yapıyorum disiplin kurallar bana yaramıyor yapanada hayranlıgım sonsuz.zaten disiplinli olsaydım şimdiye çoktaannnnn 55 kilo bile olmuştum :78:
sema abla buralardayım biraz yogunum ama buralardayım ve hala yerimde sayıyorum
canım dedim ya mesafe uzak
ama yazın geldiğimde söz uğrucam sana
banada kimse hediye almıcak
tamam sözünü unutma:))
yaşadığım sürece sözüm söz rahat ol yavruuuu
sana en güzel hediye benim nen taaa ne istiyon
takıma bir bak istersen güzelim
tamam sözünü unutma:))
bugünki menüm
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
bezelye yemeği,kırmızı lahana salatası
ara
elma
akşam
kıymalı bamya,yoğurt,salata
yeşilçay,çay,
bu araalar su içemiyorum kızlar canım hiç su içmek istemiyor:26:
salata malzemem olmadığında kavanozdaki kırmızı lahana kurtarıcım oluyor tavsiye ederim kızlar
1 kırmızı lahanayı incecik doğruyorum....üzerine biraz tuz,elma sirkesi ( sirke sevmeyen limonla yapabilir ) ve limon suyuyla ovup cam kavanoza koyup buzdolabına kaldırıyorum...3 ay bozulmadan durabiliyor lazım oldukça çıkarıp kullanıyorum...
gunaydın safiş günaydın herkese
pzartesi gunuden beri full spora agırlık verdim pek giremiyorum oyuzden oglan uyudukca spor uyanınca bana pc yi actırmıyor bende vakit buldukca yazıyorum atıknasılsınızkızlar
günaydınnlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?