bu günki menüm.....
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacı
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,salatalık,kahvaltılık ezme,çay
ara
1 elma ( çok açlık hisettim )
öğle
kıymalı bamya,yoğurt
ara
elma,kivi,
akşam
balık,salata
su,iksir,çay,rezene,ekinezya kış çayı
bu hafta kaçamağım yok ama sabah tartıldım hala çizelgeme dönemedim:18:hafta sonu yeğenimin doğumgünü var...Allahım sen yardım et nasıl dayanıcam:78::78::78:
zilim mermeladlı tarçınlı yogurdu yiyoruz zaten .afiyet olsun .:13:kıslar aklıma gelmişken yazayım...kurumeyveleri yoğurda katıp yiyemiyorsunuz ya,pişmişide serbest olduğuna göre ...demokraside çareler tükenmez,hele montide hiç tükenmez...az evvel oğluma kahvaltıda yemesi için kuru incir ve kurukayısıdan az suyla kaynatıp marmelat yaptım...her zaman yağtığım tarçınlı yoğurda (yoğurt kesinlikle ekşi olmayacak tatlı olacak ve katı tarafınan olacak sulu olmayacak)o yaptığım marmelattan 2 kaşık ekledim üzerinede tarçını boca ettim...walla neffffisti...burda meyvelerden yapılmış marmelatlarıda ekleyenler var yoğurduna ama birde böylesini deneyin...
ben oğlum yutamaz diye marmelat piştikten sonra blendırladım ama siz küçük küçük doğrayıp öylece bırakıp yapabilirsiniz .meyve parçacıklı olur ...tatlı iştahızı bastırmaya birebir iyi gelir ,benden sölemesi....
okey mimün ..aebenimm benim yediiim meyve ile kah. arasında 2 saat zaman farkı oluyor ben yubvarlak saatleri yazıyorummm
sabah kendimi pek iyi hissetmediğim için giremedim.
kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü,midem bulandı.
şimdi iyiyim çok şükür.
menümü de veryim:
sabah spor
kahvaltı:2 dilim tb.ekmeği,lor,dom.,salat.,kıvırcık,mayd.,1/2 br. süt.
ara:yeşil çay tarçınlı,ıhlamur,minicik bir mandalina.
öğlenişte) çorba,salata,döner(eti)
ara:bol su,soğuk,sıcak....
akşam:kıymalı kapuska,salata.
ara:mandalina olabilir.
dünü ben sırf protein ve sebze ile geçirmiştim.
aebenin dediği gibi k.hidrat almayınca (ki ondan önceki gün de aynıydı.) doymamış gibi hissettim ve beyaz leblebi ve salata yedim,yemekten 2 saat sonra falan.
malum dönemde olduğumdan kan şekerim düşüyor da olabilir,pek halsiz hissediyorum kendimi.
afiyet olsun yagmur ....bu günki menüm.....
sabah
kahvaltı
ara
öğle
kıymalı bamya,yoğurt
ara
elma,kivi,
akşam
balık,salata
bu hafta kaçamağım yok ama sabah tartıldım hala çizelgeme dönemedim:18:hafta sonu yeğenimin doğumgünü var...Allahım sen yardım et nasıl dayanıcam:78::78::78:
sabah kendimi pek iyi hissetmediğim için giremedim.
kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü,midem bulandı.
şimdi iyiyim çok şükür.
menümü de veryim:
sabah spor
kahvaltı:2 dilim tb.ekmeği,lor,dom.,salat.,kıvırcık,mayd.,1/2 br. süt.
ara:yeşil çay tarçınlı,ıhlamur,minicik bir mandalina.
öğlenişte) çorba,salata,döner(eti)
ara:bol su,soğuk,sıcak....
akşam:kıymalı kapuska,salata.
ara:mandalina olabilir.
dünü ben sırf protein ve sebze ile geçirmiştim.
aebenin dediği gibi k.hidrat almayınca (ki ondan önceki gün de aynıydı.) doymamış gibi hissettim ve beyaz leblebi ve salata yedim,yemekten 2 saat sonra falan.
malum dönemde olduğumdan kan şekerim düşüyor da olabilir,pek halsiz hissediyorum kendimi.
bu günki menüm.....
sabah
kahvaltı
ara
öğle
kıymalı bamya,yoğurt
ara
elma,kivi,
akşam
balık,salata
aeben ablam varken menüye yorum yapmak haddim değil
ama bildiğim kadarı ile eğer anormal bir durum yoksa
öğlen yediğin çorba ne çorbası idi?
Birde leblebi yemişisn yemekten 2 saat sonra
leblebiyi biz öğün yerine yiyoruz uygun yemek olmadığı gibi durumlarda.... Yada yemekle birlikte
tabii yine en iyi yorumu ablam yapar dedim ya
zilim mermeladlı tarçınlı yogurdu yiyoruz zaten .afiyet olsun .:13:
okey mimün ..
dagcım aç karmamı spor yapıyorsun ...
birde sende deyilmiydi hipogilisemi ...amanın ..
karbonhidratsız dengeli kilo verilmez ...spor yapacak güçüde bulamassın ayrıca ...
lütfen bunlara kendiniz dikkat edin ben her gün ne yaptıgınızı kontrol edememki .menüleri günlük yorumluyoruz bi önceki gün ne yediginizide hatırlamayam dengede beslenin lütfen kıslar...
helede hipo gibi bir sorununuz varsa kesinlikle sabah aç karna spor yapmayın ...
mutlaka bişiler yiyin ..
safişim ben olayım olmayım mönülere yorum yapın canlar ya .
Ben bazan gözden kaçırıyorum ayrıntıları ...
Selamlar,
Nasılsınız hatunlarrr..:)
bedende yarın tartıya çıkmaya korkuyorum geçen hafta oruçla aldıgım artılar ya gitmesse bu hafta kaçamak yok denecek kadar azdı ama vucuduma hiç guvenmiyor çok zor veriyor :84:
Selam Safişimmmm...ben bu fotoları niye göremeyrummm...yoksa kimse beni arkadaş olarak eklemediği için mi?((( Bi tek Aebenimin albümünü görebildim, o da arkadaş olduğumuz için herhalde di mi?...
salam kızlarrr
haftaiçi tartıya çıkanlardan biride benim gördüm ki hiçbir değişiklik yok peynirimide değiştirdim ama spor olayı sadece haftada 2 gün halkoyunları ile sınırlı kalıyor artık mesaiden kurslardan fırsat kalmıyor eve geldiğimde çok yorgun oluyorum
ben tartılmazsam sanki eksik hissediyorum kendimi frenliyemiyorum(
bugün yediklerim:
sabah: tb ekmeği,light peynir,light süt,yeşillik salatası,domates
öğlen: kabak dolması vardı onun dışındaki kabaktan iki tane yedim,cacık,yeşillik salatası
ara: light sütlü nescafe
akşam mesaiye kalıcam ne yesem????
ablacım
bir tek çok yalnızım albüm ekledi
onunlada arkadaş değilsen göremezsin
onun dışında zili albümle uğraşamayacak kadar yoğun sadece avatara koydu ve kaldırdı resmi
başkada resim ekleyen yok
ekleyecekler var
mesela ben
hımmm ok. Ziliyi yine kaçırdım desene, hiç fotolara denk gelemedim zaten((, sorun bende sanırım:76:...eeee sen ne zaman ekliicann, hoş eklesen de göremeyeceğim, çünkü senle de arkadaş değiliz ((( ühüüüü kimse beni sevmiyorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?