bi güzel haber daha .....merhaba kizlar kac gundur yazamadim hepinizi ozlemisim valla yazdiklarinizi okudukca keyiflendim bende
benim kilom 53,900 400 gr vermisimsu 52 yi bi gorsem ama az kaldi insallah
menulerimin notlerini almadim ama yarindan itibaren yazmaya baslarim kacamak yapmadim ama pazar gunu oglumun dogum gununu kutliycaz ne yapsamki bir kucuuuuuk dilim yesem
bu arada hepinizi tebrik ediyorum demekki azmin elinden hicbirsey kurtulmuyor
allah kabuletsin aysun ...anam ne beceriksiz garıyım hiç bir yere yetişemiyorum az sonra burdayım kızlar namaz vakti
takyicim tebrik ederim bacım ariyorsun ...Bu hafta 96.500 oldum ama hastalıktan gözümü açamıyorum.Midem rahatsızlandı(gastrit).Herkese selamlar.
vixperim nerdesin bacım niye yazmıyorsun hiç . montiye devammı?ay canım benim gözün aydın çok şükür bugünleri de gördün.allah emeklerini boşa çıkarmadı ben de geçmişi okuypordum millet kaynatmış yine.
tekrar tebrik ederim
bencede afiyet olsun masumum .gün boyu başka karbonhidrat almassın olur biter ...afiyet olsun masumcum.toplamda bir simit kadar ediyorsa sorun olmaz merka etme..bu kadar kilo verdin,olsun o kadarcık...3 dilim ekmek yemişsin gibi kabul et...nolcak 3 dilim ekmekten.öğlen protein alırsın akşamda hafif bi sebze yemeği gibi bişeyle dengelersin sen onu...üstüne susammı serptin,keten tohumumu???
ausunum ..okadar marmeladdan bişi olmaz ye canım tab şekeriz .dun okadar bekledim kimseler yoktu maşallah yine kaynatmışınız kilo vermek çok müthiş bir duydu tebrik ederim verenleri
bugunku menum
sabah tbe+peynir +marmelat az ezme bir çay bardahı süt
oyle nohut salata yogurt
ara mandalina
akşam tavuk salata yogurt
ay bugun annem aşure yapıyor yememem lazım alahım sabır sabır ver bana
aeben apla ya marmelettan her sabah yiyorum bişey olurmu az tabi bir şeker kaşıgı felan işte
amann banu 66 olmuşya kıs 9 görmedim bile kısa sürede oda iner....ebn abla 66 degilimmmm kuu daha 66.9 67 desek daha ii
zilimm cnm keten tohumu yoktu bende kendiminkileri susamsız yaptım susam yiyebiliyrmuyuzz emin olamadıgım ,için susamsız yeidm bennn
ama süperdi en kısa zmanda gözlemede yapıcammm
hoşgeldin ayışıgım .....merhaba kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum,özelikle masumm seni cok sevindim valla.safisim,zilimmm gecmis olsun kuzucuklara.camlicam oglunun dogumgünü simdiden kutlu olsun.aebenimmm sen nasilsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?