safişim çok gecmiş olsun eger gece öyle öksürük krizi tutarsa çocugu buzdolabının buzluk kısmını acın ve çocugun yüz kısmını buzluga dogru tut ordan gelen soguk hava bile çok rahatlatıyo haberin olsun.
bazen dr. verdigi ilaçlar çocukları daha çok öksürtüyo ben kızım için daha dogal şeyler yapıyorum öksürügü kesilsin diye bir digeride soganı rendeden geciriyorum suyu sıkıyom sogan suyuyla balı karıştırıyom o da çok iyi geliyo canım...
geçmiş olsun safişim ....
bencede biraz koyusu daha iyi durur tenin açıkrenk ...şu an bundan bir kaç ton kuyu apla....bal sarısı gibi ...kendim rengim koyu bal sarısı..bu geçen yılki foto.. Okuda yazın koro çalıştırırken çekmişti arkadaş teliyle..
kııssss çocuğumun suratı donar mosmor kesilir ne deyoonn sennnn
ben en iyisi buhar makinesi alayım nasılsa lazım oalcak belli
evet canım onu bende biliyorum bazı ilaçlar yapıyor öksürüğü lakin bizimkisi ilaçtan değil alerjik astımdan malesef
ama söylediklerin aklımda sağol tatlım
sağol ablacım
Geçmiş olsun Safişşşş..bu yıl ki soğuk algınlığının karakteri böyle sanırım...iyileştim ama hala kuru öksürük devam ediyor...normal öksürük gibi olmadığından, insanın göğüs kafesi sancıyor resmen...biz bu yaşta zorlanıyoruz, Allah çocukların yardımcısı olsun...
donmaz şafişim benim evdede buhar mak. var bazen o bile yetmiyo o zamanlar buzluk yetişiyo öksürügü durdurmaya...buhar makinesi alacaksan soguk buhar alman daha iyi olur.bizde çok araştıdık herkes sıcak buhar diyo ama soguk buhar daha iyi bize dr. tavsiye etti.
donmaz şafişim benim evdede buhar mak. var bazen o bile yetmiyo o zamanlar buzluk yetişiyo öksürügü durdurmaya...buhar makinesi alacaksan soguk buhar alman daha iyi olur.bizde çok araştıdık herkes sıcak buhar diyo ama soguk buhar daha iyi bize dr. tavsiye etti.
safiş gecmiş olsun kuzuna
bu haftaki kilom : sabitim 79.700 halbuki bu hafta full sporda yaptım ama gram eksilmemiş
sema ablamındaşirkette netleri gitmiş oyuzden giremiyor benden rica etti
yagmurgözlü:101
sağol ablam valla öyle doğru dedin biz dayanamıyoruz bebeler ne yapsın
sağlık olsun ne diyelim yeterki soğuk algınlığı olsun
sen nasıl oldun aplaaa
bende evde buhar makinası kullanıyorum dr tavsiye etmişti özellikle kucuk cocuk ve yaslılara cok faydalıymıs birde sıcak buhar değilde saglıklı olanı soguk buhharmıs gecen doktorum programında da konusulmustu bu konu soguk buhar makinası yoksa donrucunun buharı 5 dk cocuga solutulmalı diye
Aynen öyle...Şükür iyiyim, öksürük devam ediyor, krizi tuttuğunda mümkün olduğunca su içiyorum, tahrişi azaltıyor, bebişin için tavsiye ederim..
Kıyamam yaaa, tekrar tekrar geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum...zor çok zor(
Ben çıkıyorum, 1 ocağa kadar giremeyebilirim, kotam sınırda, kızların ödev araştırmalarından şişti bu ay...dayanamazsam bi cafeye gider yoklarım ordan sizi belli mi olur:))) öpüyorum hepinizi...Allaha emanet olun çıtırlar...:)))
kızlar bende kacıyorum yürüyüşe gidicem ve akşama misafirim gelecek birseyler hazırlamayılım öpüyorum sizi akşam üstü girebilirsem girerim giremezsem herkese iyi hafta sonları...
öpüyorum sizi çıtırlar...
geçmiş olsun safiş neyi var yavrunun ...?
diyarım kötü bir gün olmuş ne yaparsın ...
kilonu not almadım canım yarınmı yazarsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?