diyarım kötü bir gün olmuş ne yaparsın ...
kilonu not almadım canım yarınmı yazarsın ?
aebenimin diyara yazdığı kilonu not almadım kısmını uykusuzluktan külotunu almadım okudum yemin ederim kızlar...yılbaşı için herkes birbirine don alıyor diye düşündüm inanın.durum vahim yani. ama yawru ateşli uyku yok...walla kaç gündür uykusuzluktan gözlerim önümü görmüyor..allah sonumu hayretsin.makyajla kapatıcam az sonra doktora götürürken..zombi gibiyim... milletin çocuklar çatır çatır çıkarmışlar dişlerini yaa benimki niye böle ağır geçiriyor bu dönemi...bi çıksalarda kurtulsak.onun dişler çıkana ben sıkmaktan kendimi dişlerimi kaybedicem..ooof offf:26:
safinaz cnaımya geçmiş olsun benim kızımda biliyorsun anca düzeldi.sana chicconun soğuk buhar makinasını tavsiye ederim.hatta ben içine okaliptus yağı damlatıyorum yada vicks bir parça kızım rahat ça uyuyuor.
saol saifişim amin diyorumm hepimize dayanma gücü versin
safiş gecmiş olsun kuzunu
bu haftaki kilom : sabitim 79.700 halbuki bu hafta full sporda yaptım ama gram eksilmemiş
sema ablamındaşirkette netleri gitmiş oyuzden giremiyor benden rica etti
yagmurgözlü:101
öyle yapalım bu hafta kilonu tetiklemek lazım . proteini rtır gün boyu aldıgın proteini hesapla .AEBEN abacım vallahi bi rahatsızlıgı yok günde 1-1,5 saat yürüyüş yapıyorum günlük yediklerimide yazıyorum ama gün boyunca oturup duran bir insanda degilim sürekli ayaktayım ev işi-yürüyüş-çocukla ilgilen ne yapcam acaba bu hafta protein agırlıklımı beslensem.
görüşmek üzere ketum ...Ben çıkıyorum, 1 ocağa kadar giremeyebilirim, kotam sınırda, kızların ödev araştırmalarından şişti bu ay...dayanamazsam bi cafeye gider yoklarım ordan sizi belli mi olur:))) öpüyorum hepinizi...Allaha emanet olun çıtırlar...:)))
BEN GELDİMMMMMMMM
önce kilomu bildireyimmmm
geçen hafta:68
bu hafta:66.9
çok mutluyummmmm 65 ee az kaldı sonund agörücemmmm
demekki geçen hfta regli olucaktım ondan az verdimmm
aben ablam listeyi yaptınmı bilmiyorum ama netim daha yeni geldi:95::95:
BEN GELDİMMMMMMMM
önce kilomu bildireyimmmm
geçen hafta:68
bu hafta:66.9
çok mutluyummmmm 65 ee az kaldı sonund agörücemmmm
demekki geçen hfta regli olucaktım ondan az verdimmm
aben ablam listeyi yaptınmı bilmiyorum ama netim daha yeni geldi:95::95:
ay sayıma gitmiyorum burdayım öğleden sonra da :))) hadi gelin konuşalımmm
ay sabah sabah ne güzel haberler bunlar ...günaydın kızlarr
aebenim çok mutluyum sabah tartıldım 73,8 kg geldim :))))
bugün yoğun birgün olucak sayım var sonra yılbaşı partsinie gidicem akşam ancak yarın görüşebilicez
hepinizi öpüyorum ii haftasonları şimdidennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?