Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

:)))) ay zilim bu kadar stresliyken güldürdün beni Allah da seni güldürsünnnn

iş yerindeki sıkıntılar insanın iç huzurunuda alıp götürür
en nihayetinde ailemizden çok iş arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz
keşke herkes dürüst hareket etse bencil davranmasa fesat olmasa huzursuzluklar çıkmasa dimi....

Umarım bir an önce senin lehine gelişir durumlar güzelcim

saol saifişim amin diyorumm hepimize dayanma gücü versin

tülaycım soğuk buhar makinasından kastın nemlendiricimi?

saol saifişim amin diyorumm hepimize dayanma gücü versin

amin canım cümlemize

safiş gecmiş olsun kuzunu
bu haftaki kilom : sabitim 79.700 halbuki bu hafta full sporda yaptım ama gram eksilmemiş

sema ablamındaşirkette netleri gitmiş oyuzden giremiyor benden rica etti

yagmurgözlü:101

öyle yapalım bu hafta kilonu tetiklemek lazım . proteini rtır gün boyu aldıgın proteini hesapla .
90 100gr olsun ...protein yedigin ögünlerde yanında sebze olsun karbonhidrat alma bakalım
görüşmek üzere ketum ...

zilim ilahi .bende sporumu yaptım calle 4 gün oldu ama tam anlamıyla 2 gündür yapıyorum şu an ayaga kalkınca dizlerim titriyor desem yeridir .hareketler baya zorluyor piltese alışkn olmama ragmen .
sanki göbüşüde etgili gibi .henüz benim adıma konuşmak erken ama ..gelişmeleri yazarım

Son düzenleme:
veet canım odadaki nem oranını ayarlıyor.sıcaktan daha etkili.tabi bu benim nacizane düşüncem.ama şiddetle tavsiye ederim):)

BEN GELDİMMMMMMMM

önce kilomu bildireyimmmm

geçen hafta:68
bu hafta:66.9

çok mutluyummmmm 65 ee az kaldı sonund agörücemmmm
demekki geçen hfta regli olucaktım ondan az verdimmm
aben ablam listeyi yaptınmı bilmiyorum ama netim daha yeni geldi:95::95:

ay canım benim gözün aydın çok şükür bugünleri de gördün.allah emeklerini boşa çıkarmadı ben de geçmişi okuypordum millet kaynatmış yine.

tekrar tebrik ederim

merhaba kizlar kac gundur yazamadim hepinizi ozlemisim valla yazdiklarinizi okudukca keyiflendim bende
benim kilom 53,900 400 gr vermisim su 52 yi bi gorsem ama az kaldi insallah
menulerimin notlerini almadim ama yarindan itibaren yazmaya baslarim kacamak yapmadim ama pazar gunu oglumun dogum gununu kutliycaz ne yapsamki bir kucuuuuuk dilim yesem
bu arada hepinizi tebrik ediyorum demekki azmin elinden hicbirsey kurtulmuyor

günaydın kızlarr

aebenim çok mutluyum sabah tartıldım 73,8 kg geldim :))))

bugün yoğun birgün olucak sayım var sonra yılbaşı partsinie gidicem akşam ancak yarın görüşebilicez

hepinizi öpüyorum ii haftasonları şimdidennn

masumummmmmmmm ay sankim ben kiloyu verdim walla harikasınnnn gördün mü bak ne kadar üzülüyordun kaçamaksız yapıyorsan vermeme şansın yok artık kesinleşmiş oldu sen yolu açtın patır patır gidicek artık çok çok çok sevindim

ayrıca çok özlemişim seni bu kadar ara verme gayrı

ay sayıma gitmiyorum burdayım öğleden sonra da :))) hadi gelin konuşalımmm

bizde de sayım yapılıyor ama ÇOK ŞÜKÜR BEN YAPMIYORUM SADECE LİSTELERİ TEMİZE GEÇİP FİYATLANDIRICAM . SAYIM ZAMANLARINI BU YÜZDEN HİÇ SEVMİYORUM .

günaydınnnn
diyarımmmm bende seni özled,m cnmmm ve hepiniziii inşşş bir daha sorun yaşamayızzzz yahu
ama kablolu kullanıyoruz modemi artık umaırm pzt si eskiye dönücez yani kablosuz kullanıcamm ozman daha sık girerim eskisi gibiii

zilim
sabah snein simitleir yaptım ama çok fena yeidm 4 taneeee ama toplasan 1 b
üyük simit ederde yinede çok yedimm

masum özlettin kendini cnm yahu....bi daha bu kadar ayrı kalma burdan...:13:
kilo vermenede gerçekten çok sevindim..o kadar üzüldüğün boşunaymış bak..duraklamaların ardından hızlı gidiyor kilolar..vücut direnmeyi bıraktı,senin ne kadar kararlı olduğunu görünce...:13:walla 2 haftada 2 kilodan fazla gitti herhalde dimi cnm?? maşallah diyelimmm
diyar seni de tebrik ederim cnm,bu gün sakın kaçamak yapma bak...hazır herşey yeniden yoluna girmişken bi daha sekteye uğratma tatlım....
meyve ne yaptı acaba tatildeydi bir kaç gündür,pazartesi gelir..inşallah oda güzel sonuçlarla ve kaçamaksız gelir...

günaydınnnnn ......

hoşgeldin banu özlettin kendini kıs...

ay bide 66 olmuşş ne demiştim sana yakında beni solarsın sen bu gidişle ....

zilimin dedi gibi vucud direnme dönemlerinden sonra çok güzel kilolar veriyor buda arkadaşlara örnek olsun asla ümitsizlige kapılmayın ...

Son düzenleme:
ay sabah sabah ne güzel haberler bunlar ...

aben ablaa zilim bend esizleri özleidm vallaaa yaaa netsizz kalmak çok kötüü
kava ettim artık en sonnnn dün dayanamadımmm

zilim evet cnm 2.100 veridm iki haftadaa protein diyeinden sonra hızlandı cnmm benimki birde tarçınla regli oldumm 27 günde bud aetki etmiştir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…