veet canım odadaki nem oranını ayarlıyor.sıcaktan daha etkili.tabi bu benim nacizane düşüncem.ama şiddetle tavsiye ederim):)
günaydınn hoşgeldin meyvemm
bi agırlık var üstümde spora başlamam lazımmm ama eski azmi bulamıyorum kendimdeee nasıll gelcek spor aşkımmm yahu bilemiyorum
aben ablam biz kent parktaydık ama foto için gittik ben sevmiyorum okadar uzak avm leri çocuklarla işkence oluyorrr şu yanımıza ikea açılsada kurtulsakkk hem yakınnn çocjklarla daha rahat olacak
bende dün aşkam 1 dilim ekmegin üzerine peynir sürüp yeidm dzüensiz yedigim için karnım acıktı göüm döndüüü birdee kuruyemiş yeidmm çok degldi ama bana fazla geldi gece çok midenm bulandı ve anladımki diyett bitince eskisi gibi asla ve asla yiyemiycemmmm sevindim bunaa
biraz kaçırdıgım içinde bu hafta 3 gün yumurtalı kahvaltı yapıp karboonhidratı az alıcammm
çocukları uyutunca gelirim sanırım öpt hepinizi
günaydin kizlar nasilsiniz.safis kizin nasil oldu,meyvem hos geldin gözlerimiz seni aradi sürekli.masum uyudumu yaramazlar eger uyudularsa formülünü banada söyle kucuk cadim kac saattir ayakta hic uyumaya niyeti yok onda uyguluyim
hoşbulduk ttatlımm..
nasılsın .. ne var ne yok
ne olsun meyvem 2 cocuk yaklasik bir 8 kilo fazlalik,yerde kar hava buz evde tikili kalmis bir vaziyetteyim.(ammada dertliymisim haaa)
canım benimmm...
8 kilo fazlalık cok değil ki.. 2 cocuk annesi bide .. yaza vermiş olursun sen onları..
soğuk meselesine hiç yaklasmıyorum dün hırkayla geciyordum sokkalarda bu gün hırkayla iş yerinde donuyorum
cocuklar kac yasında senin..[/QU
kar heryer donduk valla.oglum 5 gircek,kizim 7,5 aylik canim albumde resimleri var istersen bakabilirsin canim.
kar heryer donduk valla.oglum 5 gircek,kizim 7,5 aylik canim albumde resimleri var istersen bakabilirsin canim.
senide cocuklarınıda cok beğendim canım cok tatlısınız ama oğlusuna hayran kaldımmasaallahh..
bu arada hiç kilolu gibi durmuyorsun hatta cok iisin..
herkes zayıfladı bi ben kaldımm :84:
canım benimmm...
8 kilo fazlalık cok değil ki.. 2 cocuk annesi bide .. yaza vermiş olursun sen onları..
soğuk meselesine hiç yaklasmıyorum dün hırkayla geciyordum sokkalarda bu gün hırkayla iş yerinde donuyorum
cocuklar kac yasında senin..[/QU
ay album nihayet açıkdı vallahi çok güzelsin ya kaşlarınada bayıldım helede ogluşuna kız zannettim vallahi saçlarda uzun olunca sana benzettim
sagol canim.seninde hedefine cok az kaldi biliyorum basaracaksin.bu arada meyvem boyun kac canim.
ay album nihayet açıkdı vallahi çok güzelsin ya kaşlarınada bayıldım helede ogluşuna kız zannettim vallahi saçlarda uzun olunca sana benzettim
sagol canim tesekkurler.oglumun sumdiki saclari daha uzun kestirmek istemiyor,ama biri ona kizlara benziyosun dedigindede yaygarayi basiyor ben erkegim diye
günaydin kizlar nasilsiniz.safis kizin nasil oldu,meyvem hos geldin gözlerimiz seni aradi sürekli.masum uyudumu yaramazlar eger uyudularsa formülünü banada söyle kucuk cadim kac saattir ayakta hic uyumaya niyeti yok onda uyguluyim
safiss resimler nerde kizzzz hadi bekliyorum hafta sonu cekilmedinmi yoksa
ne olsun meyvem 2 cocuk yaklasik bir 8 kilo fazlalik,yerde kar hava buz evde tikili kalmis bir vaziyetteyim.(ammada dertliymisim haaa)
selam kızlar iyi haftalar nasılsınız..?
Masum ve zevcan hoşgeldiniz.masum cum valla gitmiş kilollar süper gerçekten.bence bundan sonra tıkır tıkır gidicek.
slm canım ben yol yorgunuyum sen nasılsın..
Masum kurtuluyor kilolarından darısı bana
iyi sayılırım canım biraz nezle dışında.. Gider canım senin kilolarda dert etme ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?