Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

veet canım odadaki nem oranını ayarlıyor.sıcaktan daha etkili.tabi bu benim nacizane düşüncem.ama şiddetle tavsiye ederim):)

Tülayım canım oda nemlendrici bende üç tane var

ikisi weewel
biri chicco

biri salonumda
biri yatak odamda
biride kızımın odasında duruyor
sırf kışın kaloriferden dolayı oda içindeki hava kuruyor diye aldık.
Teşekkür ederim yinede bilgi için....

hoşbulduk masumum..

ya bu ayran detoksunu bende yanlıs yaptım yaa aynı senin anlattığın gibi oldu hiç doymadım sürekli ac hissettim kendimi yeni yeni toparlanmaya baslıyorum.. 1 ay sonra doğrusunu denicem ..
ne kadar kötü bi durummus sürekli aclık hissetmek.. gözüm dönüyordu sürekli

sabah kılasik monti kahvaltısı
oyle tavuk salata yogurt
ara tarçınlı süt
akşam cevizli peynirli salata
aeben apla gde montiye uygunmu acaba aklıma geldi dun akşam bizimkiler evde yiyodu ama ben yemedim belki uygun degildir diye

günaydin kizlar nasilsiniz.safis kizin nasil oldu,meyvem hos geldin gözlerimiz seni aradi sürekli.masum uyudumu yaramazlar eger uyudularsa formülünü banada söyle kucuk cadim kac saattir ayakta hic uyumaya niyeti yok onda uyguluyim

ne olsun meyvem 2 cocuk yaklasik bir 8 kilo fazlalik,yerde kar hava buz evde tikili kalmis bir vaziyetteyim.(ammada dertliymisim haaa)

canım benimmm...

8 kilo fazlalık cok değil ki.. 2 cocuk annesi bide .. yaza vermiş olursun sen onları..

soğuk meselesine hiç yaklasmıyorum dün hırkayla geciyordum sokkalarda bu gün hırkayla iş yerinde donuyorum

cocuklar kac yasında senin..

kar heryer donduk valla.oglum 5 gircek,kizim 7,5 aylik canim albumde resimleri var istersen bakabilirsin canim.

senide cocuklarınıda cok beğendim canım cok tatlısınız ama oğlusuna hayran kaldım masaallahh..

bu arada hiç kilolu gibi durmuyorsun hatta cok iisin..

herkes zayıfladı bi ben kaldımm :84:

selam kızlar iyi haftalar nasılsınız..?

masum ve zevcan hoşgeldiniz.masum cum valla gitmiş kilollar süper gerçekten.bence bundan sonra tıkır tıkır gidicek.

Günaydın tatlım
kızım iyi çok şükür ilaçlarını düzenli kullanınca azaldı rahatsızlığı
kreş bebeleri hep hasta işte dirençleri güçlenene kadar böyle ne edek.
Sen nasılsın kuzucum
senin kız uyutmamış senide kendisinide
ılık bir duş aldır canım kızına karnınıda doyur bebe yağıylada güzelce masaj yap bak nasıl uyur saatlerce

safiss resimler nerde kizzzz hadi bekliyorum hafta sonu cekilmedinmi yoksa

canımmm eşim çekti bir kaç tane ama fot. makinesinden pc ye aktarmadım dahaaaaa

ne olsun meyvem 2 cocuk yaklasik bir 8 kilo fazlalik,yerde kar hava buz evde tikili kalmis bir vaziyetteyim.(ammada dertliymisim haaa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…