Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar, ben de kurtulmak istiyorum şu fazlalıklardan artık.
Siteyi ve sizi takip ediyorum bir süredir ve size katılmak istiyorum, fakat bir türl
ü motive olamadım
Başlayıp bırakmadan devam etmek istiyorum ben de.

Nasıl ve neler yenileceği konusunu anladım gibi, yarın başlıyorum artık.

sabahtan beridir yazmaya çalışıyorum bende sorun var kızlar sayfalar kayıyor viruzmu var acaba sizdede oluyormu

asid : hoşgeldin aramıza yarın içinde bol şanslar

zilim : çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm tez zamanda acil şifalar diliyorum

masumum : face yeni ressimlerimi ekledim cumartesi günü çekildim bak bakalım beğenecekmisin beğenirsen buraya eklicem :) senden haber bekliyorum

teşekkür ederim diyarking, hoşbulduk..
Tebrik ederim ayrıca, sen monti diyetiyle mi verdin bu kadar kiloyu?

selamlar herkese
bende epeydir yazamadım
ama kilom şuan 70 oldu
72,5 ile başlamıştım
bakınca da epey farketti çok şükür
ama devam tabiki
bir iki sorum olcak
bende hipoglisem var yapamam ama yinede merak ettim
akşamları sadece 1 meyve yiyen arkadaşlar görüyorum
nasıl durabiliyorsunuz ????öyle durabilsek daha mı faydalı olcak acaba
bir de ben babamı kaybetmiştim geçen ay
şimdi yine kuran okuncak
ben o zaman da sadece kısır yesem
olurmu? birde bunu nasıl telafi edebilirim?
kaçamak yasak ama bazen elde olmayan şeyler oluyor.
niye yemiyorsun diye başımın etini yerler
bende rejim yapıyorum diyemem şimdi ayıp yani
bizim kuranımız sonuçta

hoş geldin canım zararın neresinden donersen kardır biran önce başla kaç kilsun bilmiyorum ama ilk montiyle diyete başlayanlar daha şanslı daha çok veriyorlar

ben aslında başlayalı nerdeyse bir ay olcak
daha fazla verebilirdim ama
kuranlarımız oldu
doğumgünlerimiz oldu derken
kaçamak yaptığım halde 2,5 kilo başarılı bence:))
en azından akşamları fazla yemeden kalkmayı öğrendim
sadece salata yoğurt ve bir tabak yemek bana çok bile geliyor
aç kalmıyorum yani:))
birtek haftasonları biraz dert oluyor onu da idare ediyorum bir şekilde

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar...safinaz ve aysnn sizlere geçmiş olsun...
şu an evdeyiz..2 saat kadar önce geldik.ama kaç gündür ağzından tek lokma geçmeyen çocuğum ilaçlardan ishalde oldu offf nasıl üzülüyorum anlatamam kızlar..içimi bir bıçakla sıyırıyorlar sanki...bi iyileşse valla bişey istemiycem yaaa...açlıktan ölecek yawrum yaaa...

asid
hoşgeldin aramızaaaa inşşş istedigin kiloya kavuşursun cnm

zilim
cnm anlıyorum sneiii çok geçmiş olsunn tekrardann bu günler gitsin gelmeisn inşş

derin
başınsagolsun cnm öncelikleee
ya zaten insan fırsta bile bulamıyor yemeyeee sende birazdan yiycem filan diye geçiştir sonra yeme ben öle yapıyorum mecbur kalırsam

diyarımmm

cnm fotolaru gördüm ama hiç tek başına olan foto yok incelmişsinnn
son fotoyaaa göreee

sevgili zilim, çok geçmiş olsun.Acil şifa diliyorum yavruna. İnsanın çocukları hasta oldu mu bütün dünyası kararıyor,kendini çok çaresiz hissediyor.İşallah çabuk iyileşir.

aben ablammma nirdeydin bugünn
ya indiremiyorumki bide çok karışıkk abla hangisini indircemmm süperr olanımı
digerleirnimiii

menümü yazyaımm

sabah 1 bardak kayısı hoşafı bol su

kahvaltı
2 yumurta ile klaisk monti

öglen
4 köfte
salata ,yogurt

ara:2 dlm ayva

akşam
yeşil fasulye,yogurt,salata

ara
1 kaysı,3 hurma

2.5 lt su
1.5 lt iksir

45 dk lesile 200 mekiksporada başladımmm

mimucum bende allerjik bronşit atlattım cnm,bizdede ihlasın sulu sistem makinesi var..tozada hassasiyetim var diye almıştım evlenmeden daha..

masum süperini inidirme et kesiği olursun durduk yere..ilk linktekini indir..onu bile yaparken telef oluyor insan...

takyi çok sağol cnm...durup dururken bende hasta oldum..bu gün arabaya binerken montumu çıkarmadım,eve gelene kadar oğlum mızırdadı durdu bende kendimi çok sıktım..ter sırtımdan süzüldü resmen deri mont sırtıma yapıştı.indiğimdede rüzgar vardı çarptı.kaç gündürde ne doğru dürüst uyku ne yemek olunca bağışıklığım zayıflamış sanırım.üstümden tır geçmiş gibiyim.ciğerlerim bile ağrıyor valla.iliğim kemiğimden ayrılıyor...oğlumun uykusunun derinleşmesini bekliyorum.devam sütü verip zıbarıcam bende...iyi geceler kıslar...

masum sporda süpersin maşallah

tek ressim çektirmemişim şimdi farkettim bi tane ayakta çektirdim ama yüklememiş kimse bulamadım facete

asidcim ismin yakıyor yahu :) eririz inşallah bu nikle. ben bütün kiloyu montiyle vermedim ama montiyle verdiğim kilolar sayesinde zayıf göründüm daha çok. montiye başladığımda 84 kiloydum zaten çizelgemize rastlarsın aebenim yapıyor her cuma orda haftalık azalış miktarlarımız daha net

kaçamak yapmaz isen şayet çok kısa zamanda hedefine ulaşır sıkılmazsın birde spor tabiki şart

zim burdasın öpüyorum seniiii

bugünkü menüm:
sabah: tam buğday ekmekli kahvaltı
öğlen: çok fazla et yoğurt salata ( ya ben ete dayanamıyorum iki porsiyon yiyorum köftede ekmek koyuyorlar etide illaki yağlı oluyor ama ne yiyeceğim doymak için? bol salatada yiyorum yoğurtda ama et az yersem doymuyorum bir çare)
ara: bir elma(4 saat sonra)
akşam: yarım kase yoğurt
halkoyunlarına gittim geldim
bir ayva
birazdanda kalan yoğurdumu tarçınlı yicem

1.5 saat halkoyunları
100 mekik
5 dk eliptik bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…