safiş kızınmı hastaydı cnm geçmiş olsun kaçırdım ben sanırsammm
slm kızlar..dünden beri hastanedeyiz,oğlum iyice tıkanıp nefes alamamaya başlayınca dün akşma üstü geldik yatış verdiler..havada bir enfeksiyonun olduğundan bahsetti dr.üşütme falan değilmiş yani..ve akşmadan beri 4 çocuk daha yattı aynı şikayetle..hatta 10 yaşında bi çocuk geldi kalp krizi geçiriyor sanmış annesi babası çocuk tamamen tıkalı...nefes almaya çalıştıkça morarıyordu..ödüm koptu görünce...benim oğluşta rahat soluyamıyor dolayısıylada yemek yiyemiyor ve uyumuyor..ama şu anda mışıl mışıl uyuyor..ben ve eşim tam üç gündür hiç uyumadık orası ayrı.saf gibi oldum iyice uykusuzluktan ve sinirlerim yıprandı resmen.çocuklar hastlanacağına biz hastalanalım valla..eşim sabah eve beyaz kıyafetlerini almaya gidince laptop'ı da getirmiş canım sıkılıyor vakit geçer diye...bende size bir bakayım dedim...:94:
dun çalışınca bugun kendime hiç gelemdim kızalr hastayım çok kötu aykta duracak halim yok bakalım izin verirlerse oylen sonrası doktora gidecem
slm kızlar..dünden beri hastanedeyiz,oğlum iyice tıkanıp nefes alamamaya başlayınca dün akşma üstü geldik yatış verdiler..havada bir enfeksiyonun olduğundan bahsetti dr.üşütme falan değilmiş yani..ve akşmadan beri 4 çocuk daha yattı aynı şikayetle..hatta 10 yaşında bi çocuk geldi kalp krizi geçiriyor sanmış annesi babası çocuk tamamen tıkalı...nefes almaya çalıştıkça morarıyordu..ödüm koptu görünce...benim oğluşta rahat soluyamıyor dolayısıylada yemek yiyemiyor ve uyumuyor..ama şu anda mışıl mışıl uyuyor..ben ve eşim tam üç gündür hiç uyumadık orası ayrı.saf gibi oldum iyice uykusuzluktan ve sinirlerim yıprandı resmen.çocuklar hastlanacağına biz hastalanalım valla..eşim sabah eve beyaz kıyafetlerini almaya gidince laptop'ı da getirmiş canım sıkılıyor vakit geçer diye...bende size bir bakayım dedim...:94:
tülaycımmmm saol cnm evet artık akalım veriyorum ama bi yerde daha tıkanıp kalır eminim
bu haftdada 3 gün proteşn agırlıklı beslenicem hayırlısı olsun bakalım
spsorrada başladı kızlar 4 mil leisle ve 200 mekik çektimm
safiş kızınmı hastaydı cnm geçmiş olsun kaçırdım ben sanırsammm
yalnızım
cnm yaa valla ben ikisnide koyuyorum yataga 10 dk sornra uyuyorlar bende yanlarındayım tabi
ben sallıyordummm aslında ayagımdad abıraktılar şimdiide akşamları sallıyorumm
safiş cim düzelmiş kızın çok sevindim canım..
kızlar albüme kızçemin bir kaç fotosunu koydum ben çok beğendim kuzucuğumu sizlerle paylaşmak istedim
canım arkadaş olunmayınca gorunmuyor galiba istek gonderrimsin banda
kızlar albüme kızçemin bir kaç fotosunu koydum ben çok beğendim kuzucuğumu sizlerle paylaşmak istedim
SAFIS bayildim kizina masallah cok cok tatli allah sana bagisklasin canim.
aminnnnnn canım cümlemizin evladını rabbim bağışlasınnn
O arkadaki senmisin demişsin ya
he gülüm benim ne oldu beğenemedinmiiiiii
ayyyyyyyyy cok cikinsin safisssssssssss33:
yok kiz cok begendim valla allah kocana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?