Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tülaycımmmm saol cnm evet artık akalım veriyorum ama bi yerde daha tıkanıp kalır eminim
bu haftdada 3 gün proteşn agırlıklı beslenicem hayırlısı olsun bakalım
spsorrada başladı kızlar 4 mil leisle ve 200 mekik çektimm

safiş kızınmı hastaydı cnm geçmiş olsun kaçırdım ben sanırsammm

yalnızım
cnm yaa valla ben ikisnide koyuyorum yataga 10 dk sornra uyuyorlar bende yanlarındayım tabi
ben sallıyordummm aslında ayagımdad abıraktılar şimdiide akşamları sallıyorumm

slm kızlar..dünden beri hastanedeyiz,oğlum iyice tıkanıp nefes alamamaya başlayınca dün akşma üstü geldik yatış verdiler..havada bir enfeksiyonun olduğundan bahsetti dr.üşütme falan değilmiş yani..ve akşmadan beri 4 çocuk daha yattı aynı şikayetle..hatta 10 yaşında bi çocuk geldi kalp krizi geçiriyor sanmış annesi babası çocuk tamamen tıkalı...nefes almaya çalıştıkça morarıyordu..ödüm koptu görünce...benim oğluşta rahat soluyamıyor dolayısıylada yemek yiyemiyor ve uyumuyor..ama şu anda mışıl mışıl uyuyor..ben ve eşim tam üç gündür hiç uyumadık orası ayrı.saf gibi oldum iyice uykusuzluktan ve sinirlerim yıprandı resmen.çocuklar hastlanacağına biz hastalanalım valla..eşim sabah eve beyaz kıyafetlerini almaya gidince laptop'ı da getirmiş canım sıkılıyor vakit geçer diye...bende size bir bakayım dedim...:94:

zilim çok geçmiş olsun cnm hastanedemisiniz şimdi peki
ilaç veriyorlarmı hava ile birlikteeee
ay yavrum ya deidign gibi çocukla hasta olmasınd abiz olalaımm

dun çalışınca bugun kendime hiç gelemdim kızalr hastayım çok kötu aykta duracak halim yok bakalım izin verirlerse oylen sonrası doktora gidecem

safiş kızınmı hastaydı cnm geçmiş olsun kaçırdım ben sanırsammm

evet canım hasta idi geçti çok şükür
soğuk algınlığı malum
kreş çocuğu....
ama geçti çok şükür şimdi iyi,

ayrıca senide tebrik ederim kiloların gidiyor hadi gözün aydın

çok çok geçmiş olsun güzelim allah acil şifa versin bebelere.
dediğin gibi onlar hasta olmasın valla biz oluruz...

dun çalışınca bugun kendime hiç gelemdim kızalr hastayım çok kötu aykta duracak halim yok bakalım izin verirlerse oylen sonrası doktora gidecem

sanada geçmiş olsun canım umarım izin alabilirsinde eve gidip dinlenirsin....

gecmiş olsun zilimm.. inş en kısa zamnda toparlar oğlusun ..
allahtan bilincli anne babasınız ihmal etmeye gelmez sonucda..

çok geçm,iş olsun canımya.inşallah kısa sürede toplar kendini oğluşunda evinizde daha raht edersiniz.evet salgın var hastaneler gerçekten aynı hastalıkla dolu.allah acil şifalar versin canım.

hadi bakalım hayırlısı olsun masumum spor bence daha iyi gelecektir.

zilim çok geçmiş olsun vallaaa

kızlar ablalarımm rainbow kullanıyormusunuz evde? belki bilenleriniz vardır. benim kardeşim 6 yaşında çok ağır bir hastalık geçirdi. kanla ilgili. hijyen çok önemliydi. ve doktor bize rainbow önerdi. Bizimde o zaman alıcak durumumuz yoktu. annem ve babam orada çalışmaya başladı. 15 senedir orada çalışıyorlar artık. vee etrafımızda çocukları tıkanan astım alerji tehlikelisi olan tanıdıklarımıza babam binbir emekle satış yaptı. ve hepsinden o kadar çok hayır duası aldık ki. iiyi ki satmışsınız diye.

düşünün derim. özelden detaylarıı anlatabilirim.

kzılar izin vermedim yarın sabah tan gir doktora geri gel dedi aglam istiyorum kendi canları olunca koşa koşa giderler bizimkinın ne önemi var eşini özel doktora göturmey egiti gelde aglmam:95:

kızlar albüme kızçemin bir kaç fotosunu koydum ben çok beğendim kuzucuğumu sizlerle paylaşmak istedim

bende artık menülerimi yazmaya devam edeyim .

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
az zeytin ezmesi

öğlen

çok az kıymalı yumurta
1 bardak ayran

ara
1 portakal

akşam
1 portakal

2,5 litre su , 1,5 litre iksir
spor olarakta 1 saat plates yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…