yiyebilirsin mimuşş.aeben ablaaa benn dünnn bi tane sos buldummm acı paprika diye tukaşın. Ezmelere baktım içinde şeker ekmek vs var ama bu sos hani büyük kırmızı biberler varyaaa konserve onun dilimlenmiş şekli.
Sanki o büyük kırmızı biberlerden yemek serbestti. Bende sabah ekmeğime tad gelsin diye aldım yenirmiii birazcık abartmadan:d hem sabah acı biber yemek ii geliodu sanki:d
aysunun çok canın çekiyorsa 3.5. Igdeden den zarar gelmez diye düşünüyorum .kuru meyve gibi . Lifçede zengin .....aeben apal bizim burda igde agacı çok oldugundan evde hiç eksik olmuyorda oyuzden aklıma geldi şekerim canım bu hafta pazar çalıştıgım için salata malzemesi almaya çıkamadım oyuzden salata yapamıyorum malesef ama bakalım bugun çıkabilirsem erken alcam inş
ıngredients
hot red peppers, tomato paste, salt, citric acid, antimicrobacterial bide antioksidan yazıyodu üstünde:)
100 gr ı 33 caloriymiş. :d:d
acerlesi yok cadı yarın yazarsın ...ayy ablaaam dur yaaa netten bakıım adınaaa inş. Bulurum
Safişim . Eşine yıl başı izini ver canım bence hak etti ... Ama fazla kaçırmasına musade etme .. Ertesi günde hafif beslensin ....
Pc konusundada kilitlenme devam ederse gönderecegim artık başka çaresi yok ...
Hade kıslar bana müseda ...
Bir birnize yardımcı olun ben olmasamda sorular havada kalmasın ....
masum gooleye şunu yaz ...ben geldim herkes gitmişşşş
zilim sanırım ben başka bir topige bakıyorum cnm ya valla yok anlamadımmm
bird ekılar spordan kaç saat önce ve sonra yemek yemliyiz bilen varmı acba
masum gooleye şunu yaz ...
Sende zayıfla ..video ve linkler ....
ılk çıkan site .
Ve ilk sırada . Cal türkçe dublaj ve alt yazılı ..yazıyor .ordan girdigin ilk sayfadaki ilk linke tıkla .ordan indir .
Oraya mesaj yazmışınya hangi link diye.... Işte ilk sayfadaki ilk linkden indireceksin .
karnımdas bir şişlik var kızlar anlatama ödemmi oluştu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?