Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kıslar .
pc nin düzeni yok arada kilitleniyor giremiyorum ...
tamire giderse bikaçgün gelmessem merak etmeyin ....

aklımda kalan mesajlar ..

meyvem yine tatil yine kaçamak ..bence tespitin dogru olmuş böyle her memlekete gittginde yersen zaten zor veren bünyen iyce alışaçak montiye sonuç alamayacaksın benden demesi .her tetrar başladıgında 1.0 yenik başlarsın ...vebu 2.0 .....3.0 diye uzar...

zilim çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir .....
akşam geçmiydide sadece portakal yedin nazlım ....

sayfaları okuyorum ama menü veren çok az.
hoş geldin ....

geçmiş sayfalarda bir arkadaş daha vardı .ne hoş geldin eden olmuş nede yardımcı olan ...

neden yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmuyorsunuz kıslar siz ilk yazdıgınızda selam veren yada yardımcı olan omasaydı diyete başlarmıydınız ...
ben olmasam kimse yardımcı olmuyor birbirine . üzüldüm ...

derincim bendede hipoglisemivar ...
arkadaşlar bazan kaçamak arkasına yada akşam yemegine geç kaldıklarında meyve yiyorlar ...
bunun kilo vermedenbir etkisi yok . sen normal beslenmene devam et....
madem açlık çekiyorsun tarçınlı yodurdu alışkanlık haline getir bak kan kekerin dengeye girecek hipon koybolacak ... inan 2 aydır ben uyguluyorum 2 aydır açlık krizi yaşamadım regl döneminde bile ....
günde 1 ky kaşıyı yogurduna kat tarçını ...

başı sagolsun baban için .....
mevlüdde kısır yiyebilirsin yanlız ogun sabah ekmekli kahvaltı yapma tyumurtalı yar 2.3. yumurta yiyebilirsin tok tutar seni...
kısırını ayrıca bol yeşilik katatıp telefi edebirlirsin .

hoş geldin canım zararın neresinden donersen kardır biran önce başla kaç kilsun bilmiyorum ama ilk montiyle diyete başlayanlar daha şanslı daha çok veriyorlar
çokkk teşekür ederim aysun ......

bu arada geçen günkü menün hep salata olmuş yokmu sıcak yemek canım ?

aben ablammma nirdeydin bugünn
ya indiremiyorumki bide çok karışıkk abla hangisini indircemmm süperr olanımı
digerleirnimiii
yok masumum inidrmesi çok kolay ya 15 dk iniyor ...
tek link zaten . sende zayıflada bu iş için 2 link var yanlış linke bakıyorsun tekrr birdeha oku linkleri .
kopyalardım ama buraya kopyası çıkmıyor .

aeben ablam .. bu durum düzelmez düzelmesi için bi yol yok ..
her tatilde benim böyle oluyor.. ne kadar cok direnirsem sonuc o kadar kötü oluyor ptlama yasıyorum

neyse millet 1 ayda 2 -3 kilo verirken ben 1 kilo veririm artık cok daha yavas olur vermem

bu arada zilim kuzucuguna cok gecmis olsun canim.aebenim nasilsin canim .masummm nerdesin kizz bu ara fazla yoksun.

Son düzenleme:
yalnızımmmm geçen hafta netim yoktu cnmm ama bugünlerde buradyaım temizlik günümdü bugünn
temizlik yaptım çocukları uyutum gelirim sohbete birazdann

aplaa hoşgeldin

çokkk teşekür ederim aysun ......

bu arada geçen günkü menün hep salata olmuş yokmu sıcak yemek canım ?

rica ederim canım ne demek burda oldugum zamn genlede yazıyorum yeni gelenlere ama bazen patronlar oluyor yazamıyorum
canım iş yerindekiler montiye uymuyor geçen haftada hep mesayi oyuzden oyle oldu bu gun tartıldım kilo verememişim neyin etkisi var bilmiyorum suyu çok fazla içtim 3 gundur oyuzden ödem olabilirmi bilmiyorum bide dun igdeyi sormuşmuş montiye uygunmu bilgin varmı

Son düzenleme:

diyarım eti çok yemende bir mahsur yok öyleyin ... ama ekmekli köfteyi sakın yeme ....

at yaglı olabiliyor sulu yemeklerde secip yesen en azından yagı suyunda kalır ...
dün ben kurunun içine kattım eti ve haşlama gibi çatalla aldım yedim etini...
meyvenide tam saainde yemişin tebrikler ...
günlerim diyetle geçiyor hep ayni kilodayım
hoşgeldin bence diyet yapıyor olabilirsin ama dogru beslenmiyor olabilirsin montiyi dene ..
yani ne diyim... ben bile kendime bu kadar güzel menü uygulayamıyorum safiş .helede hafta sonu ...harikasın ....
protein, sebze, salata ,yogurt ..daha ne olsun .....
Merhabalar ben bu siteye yeni katıldım ve çok hoooş :)adaiyet benimde problemim her kadın gibi
hoş geldin ilk mesajın için en uygun topigi seçmişin ....bunun kıymetini bil ..
böyle yanlar oluyor .zamanında elme diyetinde arkadş kendi resmini koymamak için aylarca başkasının resmini koymuştu .tabi başka bir sitede bunu gören o zaman yazmış erkadaşda itiref etmek durumunda kalmıştı ne acı .. koymayacaksan resim koyma kardeşim zorlamı ..
meyvem tarçını yemiyorsun bak banunun regl düzeni tarçın sayesında düzene girdi ....
afiyet olsun mimüş ..

evet call zor ben 1 saati yaptınkdan sonra inanın 1 saat bacaklarım titriyor ...
yanlız cale başlayalı pilates yapmıyorum çok basit geliyor calden sonra ..

ne kilomda nede ölçülerde henüz degişiklik yok ama bu günlerde kimi görsem yine zayıflamışın diyo ya ..bir kaçgün daha geçsin yag ölçtüreyim bakalım ..

aysuncum menün güzel bence takmaya devam et....
yanlız etin yanında salatayı unutma ...
bi daha baktımda her ögünde salata eksik ..
meyvem senin kafan iyce karışmış ekmek karbonhidrat nohutda . niye beraber yenmesin . etlemi karıştırdın kuzum ...

ayrıca ekmek yiyince neden leblebi yiyorsunuz kıslar ...? 1 dl ekmek 2 kş leblebi ekmek dilimi yerine sayabilirsiniz ama ekmek varken ne bileyim ..
diyerım 1 yumurtayla doymuyorsundur .2 ye çıkar yumurta tok tutyor .haşlama yumurta daha tok tutuyor ...

. cadı bana kızma ama tek ayda 1 kiloya ragzıyız ama çizelgen hep aynı yerlerde .
aldıklarını veriyorsun sonra tekrar alıyorsun .. üzgünüm meyvem ama senin durum tam yoyo diyeti oldu ...
bu arada zilim kuzucuguna cok gecmis olsun canim.aebenim nasilsin canim .masummm nerdesin kizz bu ara fazla yoksun.

pc kiltlenmeden mesajlarınıza cevap yazıyım sonrada spora kalkıcam ayışıgım ...

sen nasıl,sın kebab yemeye devammı ?

pc anlayan varmı kıslar ..
3 tane truva atı vardı karantina dostasında sildim onlarıda ...pc de eset yüklü ...
ondanmı kilitlenmeler anlayamadım birde her zaman kiltlenmiyor .. bazan böyle hiç sorun yok bazan acıldıgı an kilitleniyor ekran donuyor ve kasadan bile kapanmıyor pc ancak fişi çekince kapanıyor ...
tamirede göndermek istemedim henüz. eşim de diyor biro da okadar pc var onlarda hiç sorun çıkmıyor .niye hep evdekinde sorun oluyor diyo ya .

aebenciğim teşekkür ederim cevabın için
şeker problemi yaşamıyorum aslında ama akşam yemeği yerine 1 meyve yiyemem:)))
neyse ben bildiğimden şaşmıyım yani
tarçınlı yoğurt yine de denerim saol canım
eskiye nazaran oldukçaz az yiyorum
kilo vermeliyim yani mantık olarak
hemde karbo pro ayrılıyor vermemek imkansız diyorum inş..
biraz şekle girdim çok şükür
adet olmama rağmen eski göbeğim pek yok

aeben abla ben bu monti işini beceremicem heralde haziranda beri yapıom senin dediğin gibi bişi olduğu yok.. baska diyetlere bakısam ii olucak galiba..

günaydın kıslar...biz daha iyiyiz bu gün...şimdi ben hariç evdeki herkes(zaten benden hariç iki kişi var oğlum ve eşim) uyuyorlar.eşimde zavallım hiç uyumadan nöbete gitti nöbettede uyuyamadı bu sabah geldiğinde sersem gibiydi.oğlum iyi olunca ben çok daha iyi oldum..

aebenim yeni gelen arkadaşı fark edemedim walla aplam.yoksa kimi görsem hoşgeldin derim biliyorsun ama bu aralar kafam hiç yerinde değil..serseme döndük kaç gündür üzüntüden..(birde iki gün önce erkek kardeşm ve eşi kaza atlattılar)neye üzüleceğimi şaışırdım inanki...

birde şu an tv8de ibrahim saraçoğlu hoca ıspanaktada et kadar demir ve PROTEİN olduğunu söyledi...demiri hepimiz biliyorduk ama proteinin bu kadar çok olduğunu bilmiyordum valla ben..ama yoğurtla yenince hiç bir şey kalmıyormuş tabiii protein ağırlık beslnemek istediğiniz gün aklınızda alternatif olarak kalsın diye söliim dedim kıslar...

aysunum igde hakında bir bilgim yok yav ...nirden bulursunuz bunları ...
aeben abla benim soruma cevap vermedin..
hangisiydi meyvem leblebi şimi ...yazım oysa eger...
mutlaka fayda görüsün derin basküle fazla aldanmayın ...

eskiden derin arkadaşımız var dı 1 hafta yamış 1.5 kilo vermişti (100 üzerindeydi kilosu ) ama o bunu tatmin etmedi oyda inceliyor arkadaşımızın kilo yag ölçüçüyle gördükki .oda 1.800 gr vermil bulunuyordu fakat gerçekde 3 kilo yag kaybetmişti o hafta keşke bu ilk dönemlerde biraz sabırlı olabilsek ....
aeben abla ben bu monti işini beceremicem heralde haziranda beri yapıom senin dediğin gibi bişi olduğu yok.. baska diyetlere bakısam ii olucak galiba..

al işte... meyvem bundan kilo veremiyorsun .
anlaşılan gözünü yine aldıgın kiloları indirmek için kolay görünen fakat senin kilo veremeyişin sebebi olan şok diyetlere dikdin .DİMİ YANILIYORMUYUM ?
BU KONUDA GÖNLÜN NE İSTİYORSA ONU YAP MEYVEM BİZ BURDAYIZ SANA YARDIM İÇİN .

hayır ablam sok diyet yapmam ondan vaz gectim
ama montiylede olmuyor ..
bakalım belki diyetisyene giderim aklımda pek bişi yok suanda bu konuyla ilgili..

Teşekkür ederim ablacım valal elimden geleni yapıyorum işte
kocişte diyette olunca ona kötü örnek olmamam lazım
yalnız kocişim şimdiden yılbaşı gecesi için izin koparma derdinde kaçamak yapacak besbelli
ama istikrarından dolayı az birşeyde olsa abartmadan kaçamağına göz yumucam yoksa diyetten zevk almayacak ne yapayım.... Evet doğru değil bu hazır kilolar giderken durdurman yanlış ama adamada hayatı zehir etmek istemiyorumkiiiiii

pc olayına gelince ablam belliki virüs girmiş pc ye ayrıca kurulu olan programlardan biri yada bir kaçı bu hatayı verir benim başımada geldi. Şimdi pc de hangi programlar neler kurulu hangi işletim sistemini kullanıyorsun bilmiyorum ama sana tavsiyem daha kötü olmadan yolla pc yi format atsınlar en temizi bu yoksa herşeyin silinebilir anlamazsın bile.....

iyi olmanıza sevindim sen ve evdeki diger iki kişinin ..

Zilim etle sebzenın yada tahildaki proteinin emilim miktarları aynı olmuyormuş .. O yiyeceklerin içinde protein olsada vucudda emilim miktarları farklı.....

Am eger demir eksikliginz varsa demirden zengin besinleri yogurtla tüketmeyin emilimi az olur mesele ıspanak ...
Ama bu demek deyilki hepimiz böyle yapalım . Demir eksikligi olanlar böyle yapsın ..

hayır ablam sok diyet yapmam ondan vaz gectim
ama montiylede olmuyor ..
bakalım belki diyetisyene giderim aklımda pek bişi yok suanda bu konuyla ilgili..
bencede diyetisyene girmen iyi olur meyvem ama öyle liste verip gönderenlere deyil ...
Testler yaptırmalısın ...
Biz her daim burdayız ve her zaman yanındayız unutma ..

masumcum bu arada callenetics 10 year younger in 10 hour yazıyor onu indireceksin cnm..hatta linklerin altında başlangıç egzersizi yazıyor kırmızı yazılarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…