- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
selam kıslar .
pc nin düzeni yok arada kilitleniyor giremiyorum ...
tamire giderse bikaçgün gelmessem merak etmeyin ....
aklımda kalan mesajlar ..
meyvem yine tatil yine kaçamak ..bence tespitin dogru olmuş böyle her memlekete gittginde yersen zaten zor veren bünyen iyce alışaçak montiye sonuç alamayacaksın benden demesi .her tetrar başladıgında 1.0 yenik başlarsın ...vebu 2.0 .....3.0 diye uzar...
sayfaları okuyorum ama menü veren çok az.
geçmiş sayfalarda bir arkadaş daha vardı .ne hoş geldin eden olmuş nede yardımcı olan ...
neden yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmuyorsunuz kıslar siz ilk yazdıgınızda selam veren yada yardımcı olan omasaydı diyete başlarmıydınız ...
ben olmasam kimse yardımcı olmuyor birbirine . üzüldüm ...
derincim bendede hipoglisemivar ...
arkadaşlar bazan kaçamak arkasına yada akşam yemegine geç kaldıklarında meyve yiyorlar ...
bunun kilo vermedenbir etkisi yok . sen normal beslenmene devam et....
madem açlık çekiyorsun tarçınlı yodurdu alışkanlık haline getir bak kan kekerin dengeye girecek hipon koybolacak ... inan 2 aydır ben uyguluyorum 2 aydır açlık krizi yaşamadım regl döneminde bile ....
günde 1 ky kaşıyı yogurduna kat tarçını ...
başı sagolsun baban için .....
mevlüdde kısır yiyebilirsin yanlız ogun sabah ekmekli kahvaltı yapma tyumurtalı yar 2.3. yumurta yiyebilirsin tok tutar seni...
kısırını ayrıca bol yeşilik katatıp telefi edebirlirsin .
pc nin düzeni yok arada kilitleniyor giremiyorum ...
tamire giderse bikaçgün gelmessem merak etmeyin ....
aklımda kalan mesajlar ..
meyvem yine tatil yine kaçamak ..bence tespitin dogru olmuş böyle her memlekete gittginde yersen zaten zor veren bünyen iyce alışaçak montiye sonuç alamayacaksın benden demesi .her tetrar başladıgında 1.0 yenik başlarsın ...vebu 2.0 .....3.0 diye uzar...
zilim çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir .....slm kızlar..dünden beri hastanedeyiz,oğlum iyice tıkanıp nefes alamamaya başlayınca dün akşma üstü geldik yatış verdiler..havada bir enfeksiyonun olduğundan bahsetti dr.üşütme falan değilmiş yani..ve akşmadan beri 4 çocuk daha yattı aynı şikayetle..hatta 10 yaşında bi çocuk geldi kalp krizi geçiriyor sanmış annesi babası çocuk tamamen tıkalı...nefes almaya çalıştıkça morarıyordu..ödüm koptu görünce...benim oğluşta rahat soluyamıyor dolayısıylada yemek yiyemiyor ve uyumuyor..ama şu anda mışıl mışıl uyuyor..ben ve eşim tam üç gündür hiç uyumadık orası ayrı.saf gibi oldum iyice uykusuzluktan ve sinirlerim yıprandı resmen.çocuklar hastlanacağına biz hastalanalım valla..eşim sabah eve beyaz kıyafetlerini almaya gidince laptop'ı da getirmiş canım sıkılıyor vakit geçer diye...bende size bir bakayım dedim...:94:
akşam geçmiydide sadece portakal yedin nazlım ....bende artık menülerimi yazmaya devam edeyim .
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
az zeytin ezmesi
öğlen
çok az kıymalı yumurta
1 bardak ayran
ara
1 portakal
akşam
1 portakal
2,5 litre su , 1,5 litre iksir
spor olarakta 1 saat plates yapıcam
sayfaları okuyorum ama menü veren çok az.
hoş geldin ....Merhaba arkadaşlar, ben de kurtulmak istiyorum şu fazlalıklardan artık.
Siteyi ve sizi takip ediyorum bir süredir ve size katılmak istiyorum, fakat bir türl
ü motive olamadım
Başlayıp bırakmadan devam etmek istiyorum ben de.
Nasıl ve neler yenileceği konusunu anladım gibi, yarın başlıyorum artık.
geçmiş sayfalarda bir arkadaş daha vardı .ne hoş geldin eden olmuş nede yardımcı olan ...
neden yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmuyorsunuz kıslar siz ilk yazdıgınızda selam veren yada yardımcı olan omasaydı diyete başlarmıydınız ...
ben olmasam kimse yardımcı olmuyor birbirine . üzüldüm ...
selamlar herkese
bende epeydir yazamadım
ama kilom şuan 70 oldu
72,5 ile başlamıştım
bakınca da epey farketti çok şükür
ama devam tabiki
bir iki sorum olcak
bende hipoglisem var yapamam ama yinede merak ettim
akşamları sadece 1 meyve yiyen arkadaşlar görüyorum
nasıl durabiliyorsunuz ????öyle durabilsek daha mı faydalı olcak acaba
bir de ben babamı kaybetmiştim geçen ay
şimdi yine kuran okuncak
ben o zaman da sadece kısır yesem
olurmu? birde bunu nasıl telafi edebilirim?
kaçamak yasak ama bazen elde olmayan şeyler oluyor.
niye yemiyorsun diye başımın etini yerler
bende rejim yapıyorum diyemem şimdi ayıp yani
bizim kuranımız sonuçta
derincim bendede hipoglisemivar ...
arkadaşlar bazan kaçamak arkasına yada akşam yemegine geç kaldıklarında meyve yiyorlar ...
bunun kilo vermedenbir etkisi yok . sen normal beslenmene devam et....
madem açlık çekiyorsun tarçınlı yodurdu alışkanlık haline getir bak kan kekerin dengeye girecek hipon koybolacak ... inan 2 aydır ben uyguluyorum 2 aydır açlık krizi yaşamadım regl döneminde bile ....
günde 1 ky kaşıyı yogurduna kat tarçını ...
başı sagolsun baban için .....
mevlüdde kısır yiyebilirsin yanlız ogun sabah ekmekli kahvaltı yapma tyumurtalı yar 2.3. yumurta yiyebilirsin tok tutar seni...
kısırını ayrıca bol yeşilik katatıp telefi edebirlirsin .