bu arada tylon bebeğin hayırlı uğurlu olsun...sağlıkla kucağına alman ve kilosuz bir gebelik geçirmen dileğiyle...
ayyy safişş yerlere yatttım ölee yazdııımuı görmedim heaaaaD: ayy hala gülüyorum
günaydınn kızlar .
2011 in 2010 dan daha güzle olması dileklerimle herkese iyi yıllar. nasılsınız kızlar ben artık buraya uğruyorum ama okuyup geçiyorum.tabi montiye göre beslenmeye dikkat ediyorum.
allah ağlatmasın meleğim
oy oy oy anne adayı gelmiş canımmm
kaç haftalıksın şuan?
tylon ben 9 ay boyunca her gün 7 km yürüyüşümü yaptım..ilk aylarında zaten yarı aç yarı tok yaşadımdesem yeridir.çok bulantım olduğu için hiç bişey yiyemedim buna bağlı olarakta tansiyon düşüklüğü yaşadım hiç ayağa kalkamadım.3. aydan sonrada montiye uygun şekilde beslendim..çoğu zaman birinci aşamada gittim.doymassam 2.aşama gibi yaptım...sadece sabahları tam buğday ekmeği yedim.diğer öğünler kabonhidrat ihtiyacımı baklagillerden aldım..zaten mideni büyütmessen açlık yaşamıyorsun..ve doktorum bana 7.aya kadar çocuk sadece senden alacağı kanla besleniyor.yediğine ortak değil. o sebeplede iki kişilik yemene gerek yok diyordu..4 ay hiç kilo almadım.kime hamile olduğumuda anlamadı.zaten son aylarda aç dursan bile klo almaya engel olamıyorsun...ben hiç gebe kıyafeti de almadım kendime..bütün kıyafetlerim oldu 7-8 .ayıma kadar...sadece robadan bir elbise ve likralı beli olan bir kot kapri almıştım son ay kendime.onlarda gebe kıyafeti değildi zaten..doğurup eve geldikten 3.gün sonra denemek için gebelik öncesi giydiğim streç kot pantolonum hiç zorlanmadan olmuştu ...
.
ben haftada 2 gün balık, gün beyaz et,bir günde köfte yiyiyordum.kırmızı parça et sevmediğim için..ve her gün neredeyse bir bağ semizotu yedim omega3 'ten zengin diye...her gün 2-3 ceviz içi.ve her öğün mutlaka salata(kahvaltıda bile semizotu nane salatası yedim) süt sevmiyorum diye her öğün yoğurt ayran vs..sadece sabahları ekmek...çok canım çekersede cıs şeylerden bir ısırık alıp ağzımda tuta tuta yedim...öle geçti 9 ay. 9 kilo ile doğuma gidip 5 kg eksikle eve geldim.4 kiloyuda 1 ayda verdim.bitti gittiii....doğumdan bir hafta sonra kaldığım yerden spora devam tabii....öyle yanii....
çok proğramlı bir gebelik geçirip güzel bir şekilde bitirdim...darısı isteyen herkesin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?