Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

güünnayydıın montici fıstıklar

GÜNAYDINLAR
BEN BUGÜN YEDİKLERİMİ VE YİYECEKLERİMİ YAZAYIM HEMEN

SABAH
3 DİLİM KIZARMIŞ TAM BUĞDAY EKMEĞİ
KK KADAR BEYAZ PEYNİR
ZEYTİN EZMESİ
ÇOK AZ MARMELAT

ÖĞLEN
YUMURTALI KABAK YEMEĞİ
1 BARDAK AYRAN

AKŞAM
2 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
KK KADAR BEYAZ PEYNİR
SALATALIK

ARA
1 ADET PORTAKAL

SPOR OLARAKTA

30 DK KOŞU BANDINDA YÜRÜMEK
1 SAAT PLATES
300 ER ADET İÇ VE DIŞ BACAK ÇALIŞTIRMA YAPICAM
GÜN İÇİNDE 1,5 LİTRE İKSİR VE 2,5 LİTRE SU İÇMEYİ HEDEFLEDİM .

BU ARADA YILBAŞİ AKŞAMI BÜTÜN ISRARLARA KARŞI KOYARAK YAZDIĞIM LİSTENİN DIŞINA ÇIKMADIM

bugunku menum
sabah yarım kase yulaf ezmesi+bir dilim ekmekle marmelet
oyle karnıbahar yemegi+az nohut yemegi +cacık
ara bir portakal
akşam evde tavuk +karnıbahar +yogurt
içtiklerim iki litre su+4 kupa yeşilçay
spor 3 mil leslie

kızlar günaydın iyi seneler iyi haftalar olsun işallah hepimize 2011 ilk sevinçli haberini aldım işe başlıyorum biraz kopukluk olacak sizlerden ayrı kalacam ama akşamları takip ederim artık sizi öpüyorum cıtırlar çok mutluyum

kızlar albümee yeni fotolarımı koydular

ayyy safişş yerlere yatttım ölee yazdııımuı görmedim heaaaaD: ayy hala gülüyorum

günaydın kıslar....niye kimse yok yahu?pazartesi sabahları çok kalabalık olurdu buralar....nerelerdesiniz...ben az kalsın bir daha burada olamayacaktım...kktc'den döndüğümüz uçakta bomba ihbarı yapıldı...büyük bir panik içinde paldır küldür indirildik istanbulda...bişey olacak diye kalbim ağzıma geldi..çocuğum için çok korktum...allahtan bişey olmadı ama korkusu yetti....
2011'e ıssız sessiz başlamaalım ama yahu....gelin toplanın hadiiii.....topiğimiz şenlensin...ilkesu iş bulmana sevindim cnm..hayırlısı olsun....

günaydınn kızlar .
2011 in 2010 dan daha güzle olması dileklerimle herkese iyi yıllar. nasılsınız kızlar ben artık buraya uğruyorum ama okuyup geçiyorum.tabi montiye göre beslenmeye dikkat ediyorum.

mimucum çok güzel çıkmışsın fotolarda cnm.valla çıtır olma yolunda çekilen her çile kutsaldır dimi ?incelmiş görüntünü gördükçe dahada güvenin yerine gelmiştir eminim..ne giyse yakışıyor insana ve içindeki alışveriş canavarına hakim olamıyorsun...(ben öyle olmuştum yanii)
bu arada sizin şirkettede monti yapması gereken çok hatun var d gibi duruyor valla.. çağırda gelsinler...özellikle 3.fototdakiler
ama alttaki footolarda kızlarla çekilen resminiz varya orda sarı saçlı hatunun saçlarına bayıldım...en sevdiğim sarı tonu...iki yıl önceki ve yaza yaptıracağım saç rengim:)

bu arada tylon bebeğin hayırlı uğurlu olsun...sağlıkla kucağına alman ve kilosuz bir gebelik geçirmen dileğiyle...

bu arada tylon bebeğin hayırlı uğurlu olsun...sağlıkla kucağına alman ve kilosuz bir gebelik geçirmen dileğiyle...

saol canım.amin inşallah.bende senden gebelikte nasıl beslenebilirim diye tüyolar alcaktım.canım eğer müsait olduğunda yazarsan sevinirim.

ayyy safişş yerlere yatttım ölee yazdııımuı görmedim heaaaaD: ayy hala gülüyorum

allah ağlatmasın meleğim

günaydınn kızlar .
2011 in 2010 dan daha güzle olması dileklerimle herkese iyi yıllar. nasılsınız kızlar ben artık buraya uğruyorum ama okuyup geçiyorum.tabi montiye göre beslenmeye dikkat ediyorum.

oy oy oy anne adayı gelmiş canımmm
kaç haftalıksın şuan?

tylon ben 9 ay boyunca her gün 7 km yürüyüşümü yaptım..ilk aylarında zaten yarı aç yarı tok yaşadımdesem yeridir.çok bulantım olduğu için hiç bişey yiyemedim buna bağlı olarakta tansiyon düşüklüğü yaşadım hiç ayağa kalkamadım.3. aydan sonrada montiye uygun şekilde beslendim..çoğu zaman birinci aşamada gittim.doymassam 2.aşama gibi yaptım...sadece sabahları tam buğday ekmeği yedim.diğer öğünler kabonhidrat ihtiyacımı baklagillerden aldım..zaten mideni büyütmessen açlık yaşamıyorsun..ve doktorum bana 7.aya kadar çocuk sadece senden alacağı kanla besleniyor.yediğine ortak değil. o sebeplede iki kişilik yemene gerek yok diyordu..4 ay hiç kilo almadım.kime hamile olduğumuda anlamadı.zaten son aylarda aç dursan bile klo almaya engel olamıyorsun...ben hiç gebe kıyafeti de almadım kendime..bütün kıyafetlerim oldu 7-8 .ayıma kadar...sadece robadan bir elbise ve likralı beli olan bir kot kapri almıştım son ay kendime.onlarda gebe kıyafeti değildi zaten..doğurup eve geldikten 3.gün sonra denemek için gebelik öncesi giydiğim streç kot pantolonum hiç zorlanmadan olmuştu ...

ben haftada 2 gün balık, gün beyaz et,bir günde köfte yiyiyordum.kırmızı parça et sevmediğim için..ve her gün neredeyse bir bağ semizotu yedim omega3 'ten zengin diye...her gün 2-3 ceviz içi.ve her öğün mutlaka salata(kahvaltıda bile semizotu nane salatası yedim) süt sevmiyorum diye her öğün yoğurt ayran vs..sadece sabahları ekmek...çok canım çekersede cıs şeylerden bir ısırık alıp ağzımda tuta tuta yedim...öle geçti 9 ay. 9 kilo ile doğuma gidip 5 kg eksikle eve geldim.4 kiloyuda 1 ayda verdim.bitti gittiii....doğumdan bir hafta sonra kaldığım yerden spora devam tabii....öyle yanii....
çok proğramlı bir gebelik geçirip güzel bir şekilde bitirdim...darısı isteyen herkesin başına...

canım saolasın verdiğin bilgiler için.bende sabahları ekmek tb.ekm.başkada yemiyorum.ama semizotunu mutlaka her öğün yemeye çalışayım.nane salatasıda ve naısl yapıyorsun?.gerçi şuan midem çok kötü bişey yiyemiyorum.umarım bende sen gibi tamamlarım.süt 1 bardak içebiliyorum oda 2 günde bir.yoğurt yiyorum bolca.bide 1 porisyon meyve yiyorum mesela yarım kivi 3-4 çilek yarım mandalina yarım elma fazlamı sence?çok soru sordumya kusra bakma canım aebencim de senin bu konuda daha çok bilgi vereceğini söyleyşnce hemen sıraladım aklımdakileri

miraycımmmm çok güselsin maşallahh cnmmm tütütü

zilim çok geçmiş olsun cnm yaa ne byk korkudurrr

bende dotokstayım kızlarrr 12 de yedim bu kez çok dogru yaptım
diyet yogurt aldım dün yüzde 1 yaglı onnla yaptımm
sabah tartıldım 1 kilo artıdayımm 3 günlük wc sorunu oldugu için normal görüyorum
sinameki aldım onuda içip sabah tartılcma nşşş

kızlar nasılsınız bugunlerde biraz yogunluk var elimden geldigi kadar girmeye çalışacagım

masumcum çok sağol cnm.seda sayanda bizimle aynı uçaktaydı,ablamn bu sabah aradı okulda boş dersinde tv izlerken gördüm anlatıyordu sizin uçak macerasını dedi.ömrümden ömür gitti....bomba patlarsa ben ölsemde yavrumu nasıl koruyabilirim,diye düşündüm.bir saniyede bin tane şey geçti aklımdan.oğlumun ablam ve annemden başka kimseye verilmemesi için kağıt yazıp oğlumun tişörtünün içine sokuşturmayı bile düşünecek kadar afalladım yani düşün...
ytlon istediğini sor,öğren...tombalak bi hamiş olmaktan iyidir.banada herkes çok yemiyorsun bebek beslenemiycek,sonraki pişmanlık fayda etmez vs..diye neler söylediler...hiç birine kulak asmadım..bi börekten bi pastadan bişey olmaz yahu ye diyenlerede tıkadım kulaklarımı...bir ısırıkla bir dilimin arasında hiç bir tad farkı yok çünki...nefsimi körlemek için bir ısırık alıp eme eme yedim..aynı tadı yakaladım kendimce...tatlı ihtiyacımı meyvelerle karşıladım.bebek büyüyüm makata baskı yapmaya ve kabızlık başgöstermeye başlayacağı sırada da kuru meyveler yetişti imdadıma...
mayeler konusunda abartmadan kısıtlama yapmamaksızın ye canın ne istiyorsa ama tek dikkat etmen gerekn şey hormonlu şeyler yeme...mesela çilek..bende çok aşermiştim.ve benim gebeliğimde hemen hemene aynı dönemdeydi seninle.çilek 1-2 kere bende yedim ama 2-3 tane..sırf aklımda kalmasın diye...bol bol yeme hormonludur çünki şu mevsimde çıkan çilek.ben domates salatalıksız yapamama kahvaltılarda ..onun içinde yüzde yüz hormonsuz ve organik olduğunu bildiğim sebzeleri yedim.ben ilk üç ay neredeyse sadece mandalinayla beslendim.sabah uyanınca daha kalkmadan çubuk kraker yerdim başucumda dururdu.yavaş kalkıp tutunarak lavaboya gider yere otururdum.resmen anıra anıra çıkartırdım her sabah.alt komşum duryarmış sesimi.o derece fenaydım.ve o halde okula giderdim.6-9 tandiyonla...taksi tutup gittim 3 ay okula.arabamı kullanamadım.ve yiyebildiğim tek şey mandalinaydı.günde 1,5 kg yerdim.
yemeğe başladığım 2.trimestr dönemde ise öğlen mutlaka ya tavuk döner,ya et döner gibi bişeyle bol salata ve ayran...
akşamda gündüze bağlı olarak baklagil yada balık vs.. yine salata ayran..yoğurt ...yatmadan önce acıkırsam meyve...
semizotu ,taze nane,küp doğranmış bol peynir,domates,biber,salata z.yağ ve limonla slata yapardım kahvaltıda bir koca kase yerdim.(semizotu ve nane her mevsim migrosta bulunuyor)
bu salatayı akşam yapacaksamda taze soğan ve ceviz ekliyordum içine...

birde özellikle ilk üç ay ama riskli gebelikse 9 ay adaçayı içme .maydonozuda çok bol yeme..diüretik etkisinden dolayı... aklıma geldikçe yaptıklarımı bende yazarım...ama soracakların olursa çekinme sor sende...

Ah zilim ah anne olmak böyle birşey işte cnm .....

Ben detoks yapıyorum bugün dün aldım yagsız yogurtumu migrostan
bu kez dogru uyuluyorum cnm inşş bi sonuç alıcam
birde sinameki içicemde saat kaçta içeyim acaba akşam yatarken içsem gece beni rahatsız edermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…