güzin hoşgeldin.gözünü korkutma sakın...çünki bu diyette aç kalmak yok.. o sebeple şu an yaşadığın tatlı krizlerini yaşamayacaksın zaten,kan şekerin düzene girince..bunuda tarçınlı yoğurtla kolayca sağlayabilirsin.çayını şekersiz içemiyorsan tatlandırıcıyla içmekten başka çaren kalmıyor ama tatlandırıcınında fazlası zarar.montiye başlamak istiyorsan hemen yarın kahvaltı malzemelerini tedarik ederek başlayabilirsin...hadi bismillah .....
mimum iraden için bi daha tebrik edeyim cnm seni...bayrağımı sana devredeceğim sanırım
güzin hoşgeldin.gözünü korkutma sakın...çünki bu diyette aç kalmak yok.. o sebeple şu an yaşadığın tatlı krizlerini yaşamayacaksın zaten,kan şekerin düzene girince..bunuda tarçınlı yoğurtla kolayca sağlayabilirsin.çayını şekersiz içemiyorsan tatlandırıcıyla içmekten başka çaren kalmıyor ama tatlandırıcınında fazlası zarar.montiye başlamak istiyorsan hemen yarın kahvaltı malzemelerini tedarik ederek başlayabilirsin...hadi bismillah .....
mimum iraden için bi daha tebrik edeyim cnm seni...bayrağımı sana devredeceğim sanırım
yağsız peynir domates salatalık tüketiyoruz biz genellikle ekmek yiyorsak tam buğday ekmeği yiyoruz sadece ekmek varsa yumurta yok ymurta varsa ekmek yok:)
İyi akşamlar monticanlar,
Güzincan hoşgeldin, ben de çaylak monticiyim. Umarım sıkılmadan devam ederim, benim diyetler de en uzun 3 hafta sürdü şimdiye kadar. Şekeri kesmeye çalışıyorum ben de, içemediğim yerde bırakıyorum çayı. Şeker atmaktansa içmemeyi tercih ettim şimdilik:))
Ziligurti, geçmiş olsun. Biz de sürpriz tatile gittik yılbaşında, macerasız döndük çok şükür..
Ben bugün kaçamaksız öğünlerimi yedim
Kahvaltıeynirli omlet
Öğle: salata, köfte, yoğurt
İkindi:elma
Akşam: Kıymalı ıspanak, yoğurt
hosbulduk asidcim,
ne kadar oldu sen baslayali, hic kilo verdinmi, birde su salata'yi biraz aciklarmisin bana, herkes salata demis , nelerle yapildigini hic goremedim, yeniyim yaaa, ayrintilari kacirmak istemiyorum
mimucum, eger musli yersem yagsiz sutle, yaninda baska ne seceneklerim olabilir. bu arada musliyi, yulaf, ruseym, kuru kayisi, kuru incir, ceviz, badem ile kendim hazirliyorum
hosbulduk asidcim,
ne kadar oldu sen baslayali, hic kilo verdinmi, birde su salata'yi biraz aciklarmisin bana, herkes salata demis , nelerle yapildigini hic goremedim, yeniyim yaaa, ayrintilari kacirmak istemiyorum
guzincancım benim için yemek yemeyi bırakmak dirayet göstermek bir mucizeydi.
bugüne kadar en fazla 1 ay rejim yapabildim. hep bozdum hep bozdum kızlar çok ii bilirler ilk geldiim günlerde 79u görebilecekmiyim derdim. 79 da kaç hafta takıldım deliriyodum şimdi bana yetmiyor. 69 ları görmek istiyorum.
veee ben bunu monti fıstıklarıyla veee 6.takımımlaa başardım daha tam başaramadım ama 15 Ekim 2010 da 90 kilo olarak başladığım 80 günlük maceramda bugün 77 kilo olmak bence çok güzel tarif edilemez...
69 olduğum gün buraya başarı öykümü yazacağım... o günleride göreceğim Allahın izniyle inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?