ahhh abenim ahh hic sorma kiz döner var tavuk doner, et döner ve pizzzzzzzzaaaa.ben uyuz oldugum icin hic döner sevmemmm geriye kalan secenek olan pizza beni mahfetti zaten kebap yok yani gerci kebapta sadece adana yiyebiliyorum restoran desen makarnalar salatalar hep soslu öffff ki ne öfffffff ne zaman bir ilac bulcaklar aksam icip sabah manken gibi kalkabilcegim bilim adamlarini göreve cagiriyorummmm
ben kaçar kıslar oglan tepende anne 10 dk diyorsun geçmedi bi türlü ne uzun 10 dk diyo ...
sonra ugrarım .....
zilim gelirdi gelmedi umarım kötü bişi yoktur ..:26:....
hoşbulduk. haklısınız abur cubur derken öyle çok bişey yapmıyorum ama montiyi okuyup uygulamak azıcık uğraş istiyor ders çalışıcam diye erteledim.birde şimdilik yemeklerime annem yardım ediyor karışmayayım dedim.yani yinede öyle çok abartmıyorum.
yok ablacım açık lise değil. üniversite finaller var.çocukla zor oluyor ama baya.
Allah iyilini versin safiş ne diyim kolay gelsin ....
ahhh abenim ahh hic sorma kiz döner var tavuk doner, et döner ve pizzzzzzzzaaaa.ben uyuz oldugum icin hic döner sevmemmm geriye kalan secenek olan pizza beni mahfetti zaten kebap yok yani gerci kebapta sadece adana yiyebiliyorum restoran desen makarnalar salatalar hep soslu öffff ki ne öfffffff ne zaman bir ilac bulcaklar aksam icip sabah manken gibi kalkabilcegim bilim adamlarini göreve cagiriyorummmm
safissss kiz zugurt tesellisi veriyoz kendimize heraldeeeeee dur bi senin sacini cekemmm
aahhhhhhhhh bıraksana beeeeeayyyyyy acıdııııı uyuzzzz ne çekiyon saçımııııııı
safissssss hanimmmm safisssss hanim hani fotolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
koydum yaaaaa görmedinmiiii
hani kizimmm kendi fotolarini koycaktin nerdeeeeeeeeee
nazz cım merhaba maşş cnm senin menüleri yılbaşı bile etkilememişşş
haklısınnn cnmm bu verip alma durumları insanı sinirlendiriyor tabi birdeee
bend eyarın bozucammm ama artık dengeleirm kaç kilo aldın cnm 57 olduktan sonra
ya bence gayet ii kilon sneinnn yaa valla ben 58 59 olsam bırakıcam 2. Aşamaya geçicem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?