Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bulmuşlardır öylebir ilaç .ama bu sektör çok geniş piyasaya çıkarmıyorlar yanlızım. yoksa okadar rant nere gider....

aysumun normal makarnalar cız. eger böyle bir düşüncen varsa bunu spagetiyi küçük küçük kırarak yapmana izin var . normal makarnayla spagetinin yapım aşamaları çık farklı o yüzden spageti yenirken normal makarna yazsak montide ...

aysunun hep salata türü takılıyorusun yanında mutlaka tavuk vs oluyor ama sıcak yemek yiyemiyorsun hiç bu iş ve akşam yemeklerin daha nezamana kadar devam erdecek bacım .. sıcak yemek yiyemiyorsun üzülüyorum ....

aeben apla teşekurler kepekli diye sormuştum hedefe ulaşana kadar makarna fikrini kaldırdım
canım işterindeki çorbalar hep unlu yemekler dersen prasa ıspanak prinçli eeeeee bide mesayiler var tabi oda hep ekmak rası bende salataya tavuga sıgınıyorum bende özledim sıcak yemegi ama olmuyor işte bakalım nereye kadar hele şu kilolardan bir kurtuluyom ikincide belki sıcak yemek yiyebilirim bide çok sevdigim tarhana çorbasını

ben kaçar kıslar oglan tepende anne 10 dk diyorsun geçmedi bi türlü ne uzun 10 dk diyo ...
sonra ugrarım .....

zilim gelirdi gelmedi umarım kötü bişi yoktur ..:26:....

valla oğlan isyan bayrağını çıkaracak koşşşşşş

canımmmm naçizane tavsiyem sana
ders çalışırken sadece çay iç hatta bitki çayı bizim yaptığımız yeşil çay iksiride olabilir bu sana iyi gelir hep bu sırada kilo almazsın hemde abur cuburdan uzak durup bir başlangıç yapmış olursun....

Allah iyilini versin safiş ne diyim kolay gelsin ....

sağol abla sanada

sen ye ye sonra bilim adamlarına çat
ohhh ne ala memleket

naz 8 dakikalık great bady indirdiysen yeterli o.
ben onu yapıyorum uzun zamandır.

siteye bakma fırsatım olmadı.
ordan link vermek isterdim.

aeben hala netlik yok sözleşme durumunda.
biraz daha iyiyim psikolojik olarak.
ama grip her yan iyi bir şekilde yakalayacak beni.

hem yorgun,hem baş ağrısı...............

p.tesi formda bir dagci ile karşınızdayım inşaALLAH.

hayırlı cumalar................

Bugün yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi yazayım .

Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
çok az marmelat
4 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
salata
1 bardak ayran

ara
1 portakal

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak ayran
közlenmiş kırmızı biber

belki sonrasında meyve olarak 1 armut - 1 portakal yerim

nazz cım merhaba maşş cnm senin menüleri yılbaşı bile etkilememişşş

nazz cım merhaba maşş cnm senin menüleri yılbaşı bile etkilememişşş

etkilemesine izin vermiycem masum ramazan sonu 57 kilo olmuşken bayramda bir bozdum toparlanması zor oldu verdiğim kilolarda geri geldi şuanda 57,8 kiloyum hala ramazandaki kiloma ulaşamadım . Bozmasaydım çoktan hedefime ulaşmıştım . Ama neyseki u dönüşünü hemen yaptım .

haklısınnn cnmm bu verip alma durumları insanı sinirlendiriyor tabi birdeee
bend eyarın bozucammm ama artık dengeleirm kaç kilo aldın cnm 57 olduktan sonra
ya bence gayet ii kilon sneinnn yaa valla ben 58 59 olsam bırakıcam 2. aşamaya geçicem yani

en son kendine geldiğimde 61 kilo olmuştum canım 4 kilo aldım ondan sonra . Benim boy kısa oldu için idela kilom 52 kg gibi oluyor canım ... Bide ben bir bozdum mu uzun süre kendime gelemediğim için bu sefer bozmayacağım allah kısmet ederse

anladım cnmm çok kısa derken kaçsın ki bende 160 ım
ama bilmiyorumki bazne aklıma esiyor 58 filan olayım diyorum
baznede 60 yeter diyorum kararsızım yani

aben ablabın deidig vürüs gibi bişey bu ya:)

Bu hafta veremedim .Çünkü bir kaç gün diyet yapamadım.Midem çok rahatsızdı.Kilomu korumaya çalıştım.Aynı kiloda kaldım.

aebenim tartılamadımm (( zaten kilo vermediğim belli aldığım için korkup tartıya çıkmadım

bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…