Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zill,igurti canımya şimdi geçmişi okuyordumda geçmiş olsun canımya.seda sayan ı haberlerde görmüştüm anlatıyordu.insan o an çocuğundan başka bişey düşünemezya.allahım korusunnn

cnım aynen bend eöyle sabahları artık diyorum ki mide kanaması geçiricem.mandalina yada limonata içiyorum bastırıyor.maydonozu söylediğin iyi oldu canım çok seviyorum yemesini ama azaltırım.semizotuda gereçkten pazralarda falan yok migrostan alırım artık.söylediklerini yazıyorum canım aklına gelenler olursa paylaşırsan çok sevinirim.bide ben öğlen sadece sebze ve yoğurt yiyebiliyorum akşam ancak et ürünleri tüketiyorum.çilekde tadımlık yedim sadece.

ziliimmm saol tatlııımmm daha incecik olamadım maaleseffff ama kadere inanırım olacak olacak...
bende haberlerde okudum seda sayan falan da varmış uçakta.Geçmiş olsun canımmm çok vallaaa...

dünn annemin kuznine gittim artık zayıflama dedi ben memnun deilim ama daha:) yüzüm biraz ufaldı gerçi ama spor lazııımmm

çok sağolun kıslar,geçmiş olsun dilekleriniz için...allah bir daha yaşatmasın..güzel başlayan tatilimiz faicayla sona erecekti az daha...eşime bi daha sürpriz yapacaksan kalbimi durduracak kadar büyük bir sürpriz yapma allah aşkına dedim uçaktan inince..adamcağızın yağtığı sürpriz kursağında kalacaktı az daha..bu sabah aldığı hellimleri kızartıp yerken dalga gaçiyor birde az daha sizi yiyemeyecektim diye...

tylon ilk üç ay düzenli yemek yemek için çok baskı kurma kendine.buna mecbur gibi hissetme yani kendini...ben sadece mandalinayla beslendim.hatta gün içinde onlarıda çıkardığım için aç durdum desem yeri yani..3 ayda 5,5 kilo verdim.titreyerek geziyordum...o halde derslere girdim...hamile olduğumu bilmiyordu öğrencilerim.beni kanser falan oldum sanmışlar çocuklar..git gide çöktüğüm için...birde okulda toz kukusu gibi bir koku vardı hep.kalabalık sonuçta..alt kata inemezdim tost kokardı,üst kata çıksam toz kokusu..ben sürekli öğürerek gezen bir tip ortalıkta...boş ders olunca odama kitlenir uyurdum masaya kafamı koyup...zaten halsizlikten hep uyumak istiyordum...hayatımda akşam 9 da uyumamış ben her akşam en geç 9 da küt yatağa.....ama geçti bi şekilde....
o sebepe sende ilk 3 aylık trimestr dönemde sakın ozrlama kendini,yiyemessem bebek beslenemez diye düşünme.çünki ihtiyacı olan tek şey senin kanın şu anda..kanla beslenip büyüyor..canın ne yemek istiyorsa onu ye ..abartmadan tabii.zaten istesende çok yiyemessin bulantıdan falan...ama bulantın geçince dediğim şekilde dikkat edersen çok kolay geçer gebeliğin...ben hiç ağırlaşmadığım için çok kolay geçti.son gün kadar hoplayıp zıpladım...merdivenleri koşarak çıkar inerdim ağırlaşadığım için...son güne kadarda yürüdüm...sporumu yaptım..gittim 1 saatte doğurup çıktım..ertesi eve gelirkende hiç doğurmamış gibi geldim...5 katı yürüyerek çıktım..öle yani...

bu arada bulantının en yoğun olduğu 8-11 .haftalar olduğu için önümüzdeki haftadan itibaren dahada yoğunlaabilir bulantın..tabi bazılarında hiç olmuyormuş inşallah öyle olur seninde..çünki çok fecii bişey)

zilimm kimi dinledinizzz kimin programına gittiniz*

mimuşum rocks oteldeydik cnm girnede...eşim başka yere gitmiyor,müdürü yakın arkadaşı diye..
m.ali erbil,fatih ürek ve tıpatıp şow vardı cnm.

inşallah canımya dedklerine uyucam kızımda 25 kilo civarı aldım ve 3 kilo doğdu yediklerim boşa gitmişti.bundada öyle olsun istemiyorum.umarım geçer canım kısa sürede kızımda 6.haftadan doğumdan sonraki 2 aya kadar hep kustum.umarım öyle olmaz kötü bişey ama ona rağmen çok kilo aldım dr um bile şaşırmıştı bu duruma.

ben siteye yeni katildim, yillardir montignac'dan haberdarim, hatta bir defa deneyip basarili bile olmustum ama yillar onceydi, simdi yeniden denemek istiyorum ama tabii aliskanliklarim engel oluyor, mesela sabahlari peynir, tam ekmek, zeytin, domates, salatalik... buraya kadar iyiyim ama yanina tatlandiricili cay/sekerli cay ekleyince hersey altust oluyor. cayi sekersiz icemiyorum, caysiz da kahvalti yapamiyorum... ama zayiflamak istiyorum
tabii kahvaltiyla da bitmiyo, tatli krizlerim var, gece mutfak nobetlerim var, sonra da pismanlik seanslarim tabii ki...
okuyabildigim kadar okudum sayfalar dolusu yazdiklarinizi, birbirinize destek olusunuz cok etkiledi beni, hele onlarca kilo vermis olanlari gorunce gaza bile geldim, sanirim ben de zayiflayabilirim, beni de araniza kabul ederseniz tabii

aramıza hoşgeldin canım . Daha önce başardıysan şimdi de başarabilirsin .... çayı tatlandırıcılı içebilirmiyiz bilmiyorum ama aeben ablam daha detaylı cevap verir geldiğinde tatlı krizlerimizin önüne geçmek için tarçınlı yoğurt yiyiyoruz ve işede yarıyor .

tesekkur ederim nazcim, tarcinli yogurdu ne zamanlar yiyorsunuz, yani neyin yaninda yenebilir, neyle yenmemeli

güzincan hoşgeldinn...

monti ile tanışmak bnim hayatımın dönüm noktası gibi oldu. senelerdir ilaç kullanarak kilo vermeye çalışmış biriyim ben...

çay gerçekten şekersiz çok daha güzel ben 3 4 senedir öyle içiyorum..

ayrca kızlar cumartesi günü annemlerin günü vardı teyzemde gittik. teyzeem neler yapmışşş ennn az 15 çeşit pasta börek birde aşureee yüzüne bile bakmadık bütün sülale biraz yiyin dedi ama annemde rejime girdi zaten dal gibi ama biraz göbeği vardı. bende annemle bana tarçınlı yoğurt hazırladım içinede ceviz badem attım afiyetle yedik vallaa

hosbuldum mimucum, cayi sekersiz icmeyi basarabilirsem bu tarihe gecer inanki, yillaaaaar once sigarayi birakmayi basaran ben!!! cayin o tadindan vazgecemiyorum, neyse birileri basardiysa bende basaririm dimi
bu arada soylemeden edemiycem, hepinis cok tatlisinis

güzincan hoşgeldin aramıza
aebennn nerdesin sorum cevapsız kaldı ben dun tansastan tam bugday ekmeği aldım doygun marka fakat 2 çeşit vardı ben beyaz kagıt ambalajın içinde dilimlenmiş şekilde olanını aldım arkasında yüzdeyüz tam bugday unu ve ruşeym var yazıyor ama renk olarak beyazımsı cokta esmer değil üstünde entegral ekmek yazıyor diyabetiklerin kullanımına uygurdur barkodu yapıstırılmıs şekilde birde normal unonunkiler gibi poset ambalajda yine dilimlenmiş olanı vardı onun rengi biraz daha esmerdi ben acaba dogru olanımı aldım renginin beyaz ıolması tedirgin etti beni yoksa diğer ambalajlı olanımı almam gerekirdi

güzin
hoşgeldn aramızaa umarım istegin kiloya kavuşursun cnm

guzincancım benim için yemek yemeyi bırakmak dirayet göstermek bir mucizeydi.

bugüne kadar en fazla 1 ay rejim yapabildim. hep bozdum hep bozdum kızlar çok ii bilirler ilk geldiim günlerde 79u görebilecekmiyim derdim. 79 da kaç hafta takıldım deliriyodum şimdi bana yetmiyor. 69 ları görmek istiyorum.

veee ben bunu monti fıstıklarıyla veee 6.takımımlaa başardım daha tam başaramadım ama 15 Ekim 2010 da 90 kilo olarak başladığım 80 günlük maceramda bugün 77 kilo olmak bence çok güzel tarif edilemez...

69 olduğum gün buraya başarı öykümü yazacağım... o günleride göreceğim Allahın izniyle inş.

tesekkur ederim nazcim, tarcinli yogurdu ne zamanlar yiyorsunuz, yani neyin yaninda yenebilir, neyle yenmemeli

istersen her öğününün yanında yiyebilirsin zaten her öğünde mutlaka süt ürünü tüketmemiz gerekiyor . Yada ara olarak öğlenle akşam arası yada akşam yemeğinden sonra en az 3 saat sonra ....

guzin
benimde yeme keirzleirm çoktu gece leri
bebeklerimi gece emzirirken bile dolaptaki abur cuburları düşünürdüm
onları yerine yatırır yatırmaz kalkar dogru mutfaga gider,ne varsa mideye indiriridmmm
ben vaz geçtiysem her kes vazgeçer diyorum
bu bahsettigim olay
geceninn 3 de 4 ünde oluyordu

güzin hoşgeldin.gözünü korkutma sakın...çünki bu diyette aç kalmak yok.. o sebeple şu an yaşadığın tatlı krizlerini yaşamayacaksın zaten,kan şekerin düzene girince..bunuda tarçınlı yoğurtla kolayca sağlayabilirsin.çayını şekersiz içemiyorsan tatlandırıcıyla içmekten başka çaren kalmıyor ama tatlandırıcınında fazlası zarar.montiye başlamak istiyorsan hemen yarın kahvaltı malzemelerini tedarik ederek başlayabilirsin...hadi bismillah .....
mimum iraden için bi daha tebrik edeyim cnm seni...bayrağımı sana devredeceğim sanırım

zilim
sanırım ben bu kez dogru yaptım bu detoks işini hiç krize girmiyorum açlık krizlerineee
umaırm işe yaraa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…