Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cok tesekkur ederim kizlar, zaten hep tam bugday ekmegi alirdim, peynirin yagsizini bulamazsam kilo veremiycekmiyim yani ona takildim simdi
yani yagli peynir asla yenmemelimi?
birde sabah kahvaltida, domates,salataliga falan limon sikabilirmiyim?

canım gunaydın aramıza hoşgeldin
peynirin yagsızını neden bulamayasınkı bim vardır oralarda bim aknaz peyniri yagsız aabilirsin bide lor peyniri var yagsız onuda alabilirsin limon serbest hatta salatana zeytin yagı koyabiliyorsun az miktarda

merhabalarrrrr

baya oldu girmeyeli biliyorum ama iş yüzünden inanın fırsat bulamıyordum ve montiyi bozdum o yüzden de yüzüm yok

masumumla konuşuyoruz haberlerinizi alıyorum

hepinizi özledim

tekrar irademi topladığımda menülerimi yazıcam

öpüyorumm

günaydın kısslar,dersim vardı ancak girebildim...migrenim tuttu,gözlerim çıkacak kadar ağrıyor
ama buraya uğramadan edemedim.aebenimin pc tamire gitti sanırım,çabuk gelsede girese bir an evvel...öslediiiimmm
diyar gel şuraya bakiim sen bi patakliiimde kendine gel...iyice şımardın sen bu aralar
noluyor kuzum sana??? yapma gözünü seveyim canım sen iyice boşladın bu aralar burayı ve montiyi...kemiklerini sızlatıyorsun monti amcamın...ne güzel gidiyordun yolunda,ne olduda yoldan çıktın sen yahu tatlışım???(aşık falanmı oldun yoksa hııı
hemen silkelen ve kendine gel diyar,bu bir emirdir....yoksaaaa
yılbaşı yaramadı bizim topiğe ,daha toparlanamadınız kıslar valla...aebenimde yok sizi bir güzel sopalasın...walla nolur toparlanın ve sarılın kaldığınız yerden diyetinize...yeni gelenlerde örnek olacak menüleri bekliyoruz...şimdiye kadar yediklerinize sayın ve zararın neresinden dönerseniz kardır diye düşünün...hadi bakem.....:13::13:

yeni gelen arkadaşlarımız peynir konusu sormuşlar...doymuş yağ içeren yiyeceklerle karbonhidratlar aynı öğünde yenmediği için yağlı peynir yok kahvaltımızda...yağsızı bulmakta çok zor değil her yerde var yazdığım gibi....migros,carrefour,bim...yapmışken eksiksiz yapmanız için yağsız olmasına özen gösterin....

geçmiş olsun zilimmm evet ya ösledik aben ablamıı
bende bugün dışarı çıkıcam sinameki çözmediii
bamya çiçegi alıcam bakalım o fayda eidcekmi kabızlıgıma
keten tohumu aldım dün yine sabah meyve yedikten sonra yedimm
montiye zararı varmı bilemiyorum

bu kez drtoksu başarılı yaptım snaırım hiç açlık krizine girmiyorumm

Selamlar,

Kendimi tutmaya çalılşarak devam ediyorum arkadaşlar. Dün akşam neredeyse kızımın çikolatalarına saldıracaktım, nasıl vazgeçerim bu çikolatadan ben ama yaaaa((

Ziligurticim hatırlattığın iyi oldu yeşillik meselesini, bugün alışveriş yapıcam. Listeye ekleyeyim roka, maydanoz, tere, dereotu ne varsa en yeşilinden..

Cuma günleri tartılıyoruz di mi kızlar, tartıyı da kaldırdım ortalardan tartılıp durmamak için.

aben ablam olmayınca pek sessiz oluyor buralar yaa çabucak gelseee

masum detoxu başarmış olmana sevindim.2 saat arayla içince acıkmassın zaten.suyuda bol iç...
birde senin şu kabızlık işini çözebilsek...bendede önceden (kilolu olduğum dönem vardı bir kaç ay)o zamanlar okulda bir hocam vardı.kadın anladı artık benim bu konudaki sıkıntımı.düşünsenize kadın önüne oturmuşum viyola çalıyorum.beni zorlayan başka bir etken yüzünden konsantrasyonum bozuluyor,kıpır kıpır kıpırdıyorum. ter boşalıyor sırtımdan vs..vs... anladı en sonunda ...anlaşılmayacak gibi değilki..ilkokul çocukları gibi kımıldayıp duruyorum ders ortasında...(allahtan bireysel oluyor bizim dersler yoksa koca sınıf ortasında halimi düşünün
anlatmak zorunda kaldım bende..aynı sıkıntıyı bir dönem kendininde yaşadığını anlattı.ve bana odasındaki bireysel wc 'ni kullanmamaı söyledi.yok hocam falan dedim utana sıkıla ama hemen gir dedi kızarak.girdim üstüme kapıyı kitledi...içimden anaaaam kadın sapıkmı ne dedim ,yapmadanda çıkmak yok dedi.oturdum oturdum çktım hiç bişey olmadı tabii.baskı altında nasıl olsun...
ertesi gün yine ders saatim var (sabah11'de) gene aynı şeyi yaptı...yarında evde aynı saatte bunu yap dedi.her gün yaptım.gelsin gelmesin gittim oturdum.canım inanması güç ama vallahi br hafta sonra her gün aynı saatte gelmeye başladı....bu tıpki her gün aynı saatlerde öğle ve akşam yemeği için karnının acıkması gibi bişey haline geliyor...kendiliğinden düzenlendi..sonra gidip teşekkür ettim kadına...onada hocası ilkokuldayken yapmış...benimki biraz geç oldu ama olsun tam oldu
sende kendine öyle bir saat belirle...sabah kahvaltıdan sonra mesela...gelsin gelmesin git otur,zorla kendini...gitmeden öncede kafanda kur bunu..gelmişte gidiyormuşsun gibi düşün...bak valla etkili olacak..ben bunu kaç kişiye önerdiysem faydası oldu..en başta ablam...dene litfen..denemekten bişey olmaz...ama her gün aynı saatlerde olmasına özen göster...bunun içinde en iyi saat sabah saatleriymiş...
vücut dışkılamak için günde 5 kez beyin bağırsaklara sinyal gönderiyormuş.dr.bu saatleri yakaladın yakaladın,yoksa ne yapsan olmaz demişti bana....sende kendi saatini kendin oluştur...heen yarın sabahan itibaren sen ve bu sıkıntıyı çeken herkes deneyn bak bunu....etkisini göreceksiniz...

zilimmm valllaaa doğru bir tespit benimde her sabah 10 10 buçuk gibi gidiyorumm buna artık daha çok dikkat ediceeemm..

ay bide c anım nasıl nescafe çekiooo şekersiz sütsüz olanından o neden yasak zili... aeben ablaaam yok sana soruyuum bendeee..

meyveee bizim iide sen nereelerdesinn bakiiimmm

mimucum kafein montide önerilmiyor die biliyorum ben kafeinsiz kahve serbest ama ondada tat denen sey yok hiç içme daha ii misali..

benim işyerindeki sorunlardan dolayı netim yoktu canım zaten montiyide bıraktım
boş boş takılıyorum şu sıra konsantre olamıyorum hiç bişeye.. 1 gün yapıyrsam 2 . gün boş geçiyor..

diyetidemi bıraktın peki canımmmm?

iyi geceler fıstıklar .....
pc tamire gitmedi henuz bazan kilitleniyor ama inanın pc açacak bile vakit bulamıyorum . çoçukların .hastane işleri ...okul toplantıları ,dersleri derken, hafta sonuda evde deyildim .mazur görün beni azcık . pc' nin düzeni yok yarın göndere bilirim tamire ....

ben okumayalı 50 sayfa olmuş .. okuma imkanımda yok şu an ....

çozutmayın he ..

Son düzenleme:
masumum yapmışın bitmiş gerçide ölçüler çıg fıstık hepsinden çıg 4 kaşık sonrada haşlıyorsun ıslatıp .
her ögünde 1 kase yogurt katıp yiyorsun yanında yr. salatalıkla ...
beslenmeyi aksattıgım hemen belli olmuş dimi inceliyorum . hemende depoluyoruz yagları ya ..
masumu süpersin kıs yag öçümlerimiz nerdeysa aynı ...
ben enson 16 kilo yaga düşmüştüm 5 25 yagvardı ozamanlar ..tekrar 18 .19. kilo yag oranlarındayım ....
yıl başından sonra bende toparlanamadım ...
..

zilim geçmiş olsun ....

nazlım senide yıl başındaki istikrarın için ayrıca tebrik ederim ....

mimuşum çok tatlısın fıstık .maşallah ....

mesajları atlayıp okudum cevapyazamadıgım varsa kusura bakmayın ...
buhafta listeleride yapamadım .ama notlarım elimde artık 2 haftalık yaparım .......

diyar salma kıs .....

ketumum sana gönlünce iyi seneler arkadaşım .....

yeni gelenlerde hoş gelmişler dogru yerdeler .....

Son düzenleme:
aneeee aben ablam gelmişşş hoş geldin ablaaaa özeldik valla seni

haşlanammaış hallerindenn 4 er kaşıkmıııı
ama zilimmm meyvee öle yapmıştı ve yanlış olduunu sölemiştiii:26::26::26:

bend eşöle yaptım ablaa haşlanmış halleridnen 4 er kaşık koydum 700 gr lıygt yogurtla krıştırıp ayran yaptımmm hepsini ve yeidm bu kez 2 saatte bir tam yeidm vee açlık krizim olmadııı

benim okuduğum topikte haşlanmış halleri 4'er kaşıktı walla.öbür türlü olsa çok olmazmı yahu...bi koca tencere çorba olur yahu.10 kişiye yeter ....doyduysan mesela yok masumum....bakalım tartıda ne olacak??

arkadaslarim, ben yagsiz peynir bulamayabilirim, peynirin beyazini bulunca mutlu oluyorum. cunku ben turkiyede yasamiyorum. bulabildiklerimle uygulamaya calisiyorum.:26:
bugun ilk gunumdu, cok zorlandim... acliktan degil canimin istediklerini yiyememekten, oglenden sonra bir bas agrisi, bir uyku hali... bakalim yarin neler olucak
tabii tika basa yedim, doymam yada bir sonraki ogune kadar ya acikirsam diye
sabah
1 kucuk seftali
15 dk sonra, kafeinsiz sade kahve, yagsiz sutle musli
oglen
yarim avuc ceviz-badem
firinda yagsiz izgara 1 tavuk gogsu(baharat serptim sadece)
buyuk yesil salata(zeytinyagli,limonlu,peynirli)
2-3 yemek kasigi yagsiz yogurt
ara
bir avuc ceviz-badem
aksam
yarim avuc daha ceviz-badem
2 tabak nohut yemegi
buyuk coban salata-zytinyagi-limon-
2 kasik yagsiz yogurt
...icecekler
1 lt su
2 sise soda
2 fincan karisik bitki cayi
2 bardak tatlandiricili cay--aksam yemeginden sonra
.......
cok yedigim icin huzursuzum ama dogru seylerden yedigimi soylerseniz rahatliycam
birde eskiden okudugum kitapta; karbonhidratla birlikte tatlandirici yok diyordu, aksam yemeginden sonra ictim, dogrumu yanlismi???:79::81::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…