Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadasım..
müsli yasak onun yerine yulaf ezmesi yiyoruz sade olanından..
kuruyemişleri ana öğünlerde tüketiyoruz ara olarak yenmiyor..
tatlandırıcıya gelince bu konuda emin değilim ama sanırım yasak 1. asamada...
montin hayırlı olsun

gunaydin arkadaslar
bugun bende menumu yazayim sonra firsatim olmayabilir
sabah 2 dilim ekmek ,yarim domates,marmelat,7 zeytin ve capuccino
ara 1 elma
oglen tavuk kizartma ve salata
ara belki 2 mandalina
aksam nohut yemegi ve ayran
booool su iciyorum

gunaydın fıstıklar ya bugun tartıda fazla çıktım üzüldüm neden boyle oluyor anlamıyorum ama bakalım yavaş yavaş gidecek artık çok zor kilo veriyorum bunu biliyorum

günaydın kızlarrr bende + daydım asyunn moralim bozuldu benimde:S

dünkü menümm;

08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran

12:30 1 tabak nohut yoğurt 2 tane enginar salatalık bir kaç dilim

16:00 1 portakal

19:30 ıspanak kavurma tarçınlı barbunya ve yoğurt

22:00 2 mandalina

günaydın kızlarrrr

zilim doydum cnm tabiki ve bu kez sonrasındaa yaşadıgım açlık krizini yaşamadım hiç cnm

kızlar bugün ben diyete başlayalı tam 1 yıl oldu ama istediigm kiloda degilim haylaaa ama bunada şükür diyorum

bende hala istedigime kavuşamadım kızlar bu gunlerde çok acıkıyorum nedeninide bilmiyorum ne yapcam ben ya aklım ep yemeklerde

slm kıslar..sabahtan beri dersim vardı serseme döndüm...şimdi azıcık ton balıklı salata yiyip kendime geleceğim...
masumcum açlık krizleri yaşamadan detoxu altlattığına sevindim cnm...tatıya yansıdımı?
mimuşkom ve aysnn artıda çıkabilirsiniz.zaman zaman herkesin başına gelen bir şey bu bildiğiniz gibi...bir iki gün proteine ağırlık verin,bol su için gider o fazlalıklar....
güzincan nerede yaşıyorsun cnm.yurtdışındada yağsız peynir olan bir çok market vardır..bu diyeti sadece türkiyede yapmıyorlarki cnm..yazarıda türk değil zaten...kolesterol hastalarına,diabet hastalarına,diyet yapanlara özel olarak üretilmiş bir çok ürün var artık marketlerde.yağ oranı %2-3 civarı olan bir peynir bulmaya çalışırsan montiye uygun olur...sabahları yiyebileceğin müsliyi meyve arkadaşımız yazmış zaten..yulaf ezmesi yiyebilirsin ama şeker içeren müsliler yok.çerezleride ara öğünde yememen lazım.ve hem arada yarım avuç hemde öğünde yarım avuç...birde leblebi falanda değil yağlı kuruyemiş yemişsin fazla olmuş...
ve kendine aç kalacağım,doymam,acıkırsam ne yaparım gibi bilinçaltını baskılayacak şekilde telkinde bulunma tatlım..sen sadece aburcuburu kestin..sağlıklı besleniyorsun.seni tok tutan yediğin abur cubur değildiki acıkasın ....hiç korkutma kendini,bu şekilde yaparsan çabuk yorulursun..uzun bir yola çıktın hemen yorulmamak için kendini baskılamak yerine motive etmeye çalış cnm...

meyvem uğra cnm yaaaa,özledik seni valla....sen boş ver başka diyetleir gel sarıl monti amcana....:13:

zilim canım benimm..
geliyorum sık sık ama genelde kimse olmuyor bende yazmadn gidiyorumm..
sizi takipdeyim yani hiç atlamadım bırakmadım henüz..
bu geçiş süreci beni cok etkiledi gerci gecebilecekmiyim bide o var inş gecerimde biter bi çile ..
sonra kaldığım yerden aranıza dönerim...
sizi özlüyorumm

merhabaa
ben musliyi hazir almiyorum, yulaf ezmesi,ruseym,kuru incir,kuru kayisi,ceviz,bademle kendim yapiyorum, yagsiz sutle yiyorum, montignac'in kendi sitesi varya oraya sormustum, super demislerdi,o yuzden gonul rahatligiyla yiyorum ama aralarda ne yiycem kafam karisti :26:
kuru incir,kuru kayisi falan yiyebilirmiyim

tatlım bizim bildiğimiz meyveyi hiçbirseyle birlikte yenmediği bu kuruda olsa aynı meyveyi sade tüketiyoruz..
ara olarakda meyve veya süt kullanabilirsin...

ziligutucum cok tatlisin herseyden once,
ben amerikada yasiyorum, diyeti hazirlayan amca fransiz, onlarda bizim kadar duskun peynire, burdada peynir var tabii ama bizimkiler gibi beyaz peynir bulmak pek kolay degil, az yagli peynir de pek kolay bulunmuyor, zaten peynirler minik minik ambalajlarda, fiyatlari ucuk!!! turkiyedeki gibi biryere gidip su peynirden yarim kilo-bir kilo aliyim diyebilecegin gibi degil yani, neyse... arastiricam, olmazsa internetten bulup siparis veririm, girdik bu ise artik
muslimi kendim yapiyorum, seker yok, yulafli, kuru meyveli falan, ondan suphen olmasin.
ne yiycem ben aralarda zilligurticim yaa:26:

güzin
merhaba ben saha öncede yzmıştım sana amaa sanırım gözündne kaçtı
süt ile meyve y birlikte tükatmiyoruz

meyveyi yiyip 15 dk sonra süt ürünü içiyoruz yada yiyoruzz birlikte olmuyorr

güzin hangi eyaletdesin?

bugün yediklerim ve yiyeceklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
5 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış menemen
salata
1 kase cacık

akşam
1 tabak yumurtalı pısa kavurması
salata
yoğurt

gün içinde 2,5 litre su 1,5 litre iksir
spor olarak erken gidebilirsem 30 dk koşu bandı gidemezsem 15 dk
ve 300 er adet iç dış bacak çalıştırma
ve 1 saat plates yapıcam

akşam eşimin arkadaşına davetliyiz inşallah ısrar etmezler bişeyler yedirmek için

güzin
merhaba ben saha öncede yzmıştım sana amaa sanırım gözündne kaçtı
süt ile meyve y birlikte tükatmiyoruz

meyveyi yiyip 15 dk sonra süt ürünü içiyoruz yada yiyoruzz birlikte olmuyorr

masumcum, bana yazdiginiz herseyi dikkatle okuyorum cunku siz bu isi basarmis kisilersiniz, normal meyveleri sutle birlikte yemiyorum, muslinin icindeki kurutulmus incir ve kayisidan bahsediyosan.. montignac'in kendi website'sine email atmistim, kendi yardimcilari cevapliyor, bir hafta-10 gunde zor cevap veriyolar, ama veriyolar, benim yaptigim musli ve yagsiz sute super dediler, sabah oglen yiyebilirsin, sadece gece yeme dediler, o yuzden rahatlikla yiyorum canim, belki meyve kurudugu zaman sutle zararsiz hale geliyordur

mimucum, washington dc'deyim :)

merhaba arkadaşlar,

benim sözleşme meselem hala muamma....

bekliyoruz sadece........

montiye p.tesinden itibaren geri döndüm.

ama spor yapasım yok hala.

keyfim yerinde değil..........

merhaba arkadaşlar,

benim sözleşme meselem hala muamma....

bekliyoruz sadece........

montiye p.tesinden itibaren geri döndüm.

ama spor yapasım yok hala.

keyfim yerinde değil..........
hoş geldin nerelerdesin bakıım sen bendede bu gunlerdebir açlık krizi var anlatamam ben cumartesiden beri leslie yapıyorum ama kilom durdu aksine artışa geçti neden oldugunuda bilmiyorum

güzinnn cimm
aben ablam gelinc ebi soralım eger öle isee bizde yiyelimm yaaa
hemd eyulaf ezmeis ile filan süper oluyor ben öncedne yapıyordum haftada bir gün ama montiye geçince yapamadımm hem benim gibi müzmin kabızlarada ii oluyorrr bu müsli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…