Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aksam yemeginde de,
kuru fasulye
soganli,yumurtali ispanak kavurmasi
cacik
yedim

ama yemekten bir sure sonra her zamanki gibi cayin yanina birkac badem,ceviz,kayisi yedim, bide bugun cok zorlandim, tatli yemek istedim surekli ama yemedim, sanirim ozel donem yaklastigi icin boyleyim, oglen tarcinli yogurt yemistim, bana misin demedi:26:

günaydın güzel hatunlarrr

ben gittiğimden beri boşlamışsınız burayı erkenden dükkanı ben açtım :)

huuu niredesinizzzz :)

dünü kazasız belasız atlattım mutluyum ama tartıldım dün akşam maşallah 2 haftada almışım iyice ama tartıda haklı yersen artı çıkar normal. durmak yok artık

3 ten sonra simit peynir partisine gidilecek arkadaşıma bakalım ben neler edeceğim. yanımda domates light peynir götürsem çayla içerim die düşünüyorum eşlik etmek için.

diyarrrr günaydın tatlişkommmm
valla seni yenidennn azimli görüyorum bacımm:)
veee bıkmış usanmış beni de etkiliyorsun şekerüm

dün akşam eşim incirli kek istedii
sabah kalkınca yaptım bende hafta sonu yer 2 günnn
mis gibide koktuu
hem yemeyip hemde yapmaya alıştım gerçii:)

diyoşum cnm benim eski bir monticiden akşam yemeğinde YUMURTALI ıspanağın yanında kuru fasulye'nin yenmeyeceğini unutmanı beklemezdim bacım.yumurtayla sabah nasıl ekmek yemiyorsak kuruyuda yememeliydin cancağızım.ama senide alışma devresinde sayarsak affedilebilir dimi şekerim...
bu sabah ekmek yemeseydin bari simit kaçamağı yapacaksan...ama sabah geçti artık yediysen yedin yani....ama pazartesi tüm motivasyonunu toplamış olarak buraya bekliyoruz seni...

masum sakın keke böreğe çöreğe aldanma canım...sporada başla hadi..o zaman dahada motive olursun..pazartesi sabahtan aç tv8'i (10:30'da) bir kere yap bi daha bırakamassın valla bak...

diyette yorulmuş olan arkadaşlar; pazartesi gününü kendinize milat ilan edin ve bir kez daha start verin kendinize...toparlanıp kaldığınız yerden asılın diyetinize...

zilimmmm
kekein yanına bide poçaa yaptımmm
yok ya aldancak gibi durmuyorum şimdilikkkk
aslınd aii fikirrr ama ben spor yaparken çocuklar tv izliyor yoksa ddurmazlar
netten açabilirmiyim acaba tv 8 i
pazartesi spora başlamam laızm yaaa:9

bugün kocayla çocuklara kek ve poça yaptm idare etsinler artık:)

kendimede yumurta haşladım öglen için 2 tane onları hüpletcem şinci

zilicim kuru fasulyenin yaninda yumurtali ispanak yiyen benim
ya kitabim yok, getirmemistim, zaten sonra yeni kitabi cikti, ve ben bircok seyi unutmusum :78:
kurufasulyenin yaninda neler yenebilir bana ornek verir misin canim

güzincim kuru fasulye kh içeriyor ya cnm o sebepten proteinle yemiyoruzz
kuru fasulyenin yanında bol salata ve yogurt süper menü olur cnm
veya sebze yemegide olurr

güzincim kuru fasulye kh içeriyor ya cnm o sebepten proteinle yemiyoruzz
kuru fasulyenin yanında bol salata ve yogurt süper menü olur cnm
veya sebze yemegide olurr

yani ben bu durumda dunu mahfetmis oluyorum bi tuhaflik oldugunu sezmistim zaten neyse duzeltiriz canimcim :78:

yani ben bu durumda dunu mahfetmis oluyorum bi tuhaflik oldugunu sezmistim zaten neyse duzeltiriz canimcim :78:

cnmm üzülme bizlerde yaptık o hatayı ilk alışma haftan diyelim
hatta ben geçenlerde unutum yemştimmm :)

bence sen başarılı olcaksın bu konuda inanıyorum ben sana

ne demek güzin birde kendime verebilsem o destegiiii
eski azmimi ve motivasyonnumu yakalasm spr olcka ama yokkkk
şeytan aldı götürüdü

pardon güzinciğim,diyar diye aklımda kalmış ona şaşırdım bende ...senin alışma haftan olsun bu hafta masumun dediği gibi...
yumurta yada diğer proteinlerle karbonhidratı bir arada yemiyoruz.kuru fasulyenin yanında başka bir sebze yemeği yiyebilirdin.aklında kalması için şöyle söliiim cnm..ne yersen ye protein yada karbonhidrat hiç farketmez.yanında kurtarıcı olarak sebze yyebilirsin.sebze her iki gruplada serbest...salata ve süt ürünüde aynı şekilde tabii...
sen kaç kilo ile başladın diyete cnm?boyun ve kilonu bildirki haftalık çizelgene işlesin aebenim.
birde sanırım akşamları bir tek şeyle doymuyorsun yada doymayacağım kaygısı yaşıyorsun gibi geldi.mesela sadece kuru fasulye ile doymadınmı,yanında yumurtalı ıspanak yedin cnm? yada kuru fasulyeyi çok azmı yedin?
önceden ne kadar yiyiyordun porsiyonlarını?şimdi ne kadar yiyiyorsun?azaltmadan karnını doyurana kadar yersen tek çeşit yemekte yeter gibi geliyor bana ama sen kendi doyma kapasitene göre ayarla tabii cnm.
ama doymadan yemekten kalkma cnm.çünki daha sonrasında açlık krizleri yaşayıp daha geç saatlerde cıss şeyler yemekten korursun kendini karnını tam doyurarak...

* bu arada örnek verecek olursam kurufasulyeyle doymadıysan ben olsam yanına karnıbahar haşlar sarmısaklı yoğurt döker yerdim.yada brokoli(z.yağlı limonlu) böyle yapardım ...aklında bulunsun sebzeleri ister çiğ,ister pişmiş her türlü her şeyin yanında yiyebilirsin cnm...:13:

masumcum yenilme nefsine cnm.yesin kocişle çocukların poğaçayı keki....sen yaza salına salına nasıl gezeceğini düşün cnm...birde sporunu yap nolursun tatlışım.valla ben bir ayı geçti herhalde nasıl sıkılaştım anlatamam cnm.bu gün eşimle dışarı çıkacaktık,curcuna koptu
ben yeni aldığım tunik ve taytı giydim eşim gene cık cık yapmaya başladı.sırf pislik olsun diye hadi giyinde çıkalım dedi.giyindim cnm dedim suratı 5 karış oldu hem alttan alttan bakıyor hoşuna gidiyor hemde kıskançlıktan çıldırıyor ama belli etmemek için zor tutuyor kendini...yürüyecektik sözde..zoraki arabayla diye ikna etti..arabadan indik gezerkende önüne arkasına bakarken sağa sola çarpacaktı az dahabirde topuklu çizmelerimi giydim dize kadar adam çıldırdı.iki de bir hadi yoruldum eve gidelim dedi durdu..ben duymazdan gelip vitrinleri gösterip durdum çok komiktik .....sende yaza bunların olacağını düşün ve sakın yeme o cısssları....tamammı kuşummm:13:

diyar ne yaptıki bu gün..simit mimit neler yedi acaba? elimde olsa hepinizin yanında olup yatana kadar kontrolüm altında tutacağım sizi..bu gün gezerken bile diyar simit yemese bari diye geçirdim içimden...anaaa kanıma işlediniz haa... yirim sizi beeeennn

Son düzenleme:

canım zilim simit partisine gidemedim hala şirketteyim (( kuruyu yemedim ama uyardığın için saol yinede aklımda iice yer etti.

öpüyorum seni. morelim çok bozuk arkadaşım beni bekliyor ama ben şirketten çıkamıyorum telefon gelmeden çıkamıcam da haksızlık bu ya sinirlerim çok bozuk

ziligurticim, bizim turk bedeniyle 38'e inmeden bu isin pesini birakmaya niyetim yok, bu sefer cok fena kararliyim amaaaaaaaa ozel donem haftasinda oldugum icin (daha dogrusu gecikti cok sikinti yapiyo bana) ve yillar once okudugum kitabi hatirlamaya calistigim icin hem hatalar yapiyorum hem de zorlaniyorum. Aebenle de konustuk,ozellikle gece atistirma aliskanligim beni cor zorluyo, sonraa kuru fasulyenin yanina sadece soganla ispanagi kavursaymisim ne guzel olucakmis, seytan durttu bi de yumurta kirdim, iyi halt yedim
boyumla kilomu aebene yazmistim, tekrar yaziyim canim; 82 kilo ile basladim,dun tartildim su anda 81'im, boyum 170cm
eskiden de cok yerdim, istahliyim napiim simdi de doyana kadar yiyorum ama aliskanliktan iste, yemekle pilav-makarna-ekmek yemeyince doymus hissetmiyorum yada midem bulaniyo... :78:

bir de soru soriyim, salatayla avocado yiyebiliyoruz degil mi???

ii akşamlar

bugünkü menüm:
sabah: bir dilim tm ekmeği,bir bardak süt
öğlen: bir elma,iki mandalina
ara:bir avuç çekirdek
akşam: bir nescafe

ya işyerinde mahsur kaldım sinirden yiyemedim arkadaşlarım bilet aldı geç kaldım yer bitti yarımgün yerine 7 ye kadar çalıştım kötü birgündü yemek yicek dermanım yoktu ama yarın telafi edip sağlıklı beslenicem öğün atlamıcam

herkese ii geceler şimdiden

banucum eski azmin yok ama kiloları vermeye devam ediyorsun başarlısın o zaman lütfen kendine haksızlık etme iyi gidiyorsun arkandayız

merhaba kizlar ancak bu saatte oturabildim coook yorgunum ama ev adam olmaya basladi
bu arada montiye ihanetlerim oldu saatlerim cok duzensizdi bazen yorgunluktan yemek pisiremedim ne varsa onu yedik e bende yedim spagettileri tabii pismanim ama inanin secenegimin olmadigi zamanlar oldu ama bi kere alisinca montiye her kacamak zehir oluyo yediklerim beni yiyo sanki
aebencim buarada kilom 54,500 oldu anliycan artis var ama duzelticem
simdilik benden bu kadar arkadaslar coooooooooook yorgunum hepinize iyi geceler

huuu huuuuuuu... hepiniz birden beni birakip nereye kayboldunuz
neyse ben yediklerimi yaziyim yine de;
sabah
3 dilim tam bugday ekmegi
yagsiz peynir,siyah zeytin,sekersiz marmelat,domates,biber,salatalik, maydanoz, iki damla zeytinyagli ve kekikli, tatlandiricili cay
iki saat sonra biraz kavun ve bir kiwi
oglen
kirmizi et, mantar,sogan,kabak,asparagus,yesil biberden bir kasik zeytinyagli sote(aci sos ve biraz soya sosu kullandim)
peynirli yesil salata,zeytinyagli limonlu,
ara(canim tatli istiyooooooooo)
elmayi rendeledim, 3-4 tane hurmayi minik minik dilimledim, az su ve tarcinla pisirdim. yagsiz yogurtla muhallebi gibi olana kadar karistirdim. bir tatli kasigi kadar ogutulmus ceviz koydum bildigim tum tatlilar halt yemis yaninda super bisey oldu.. sizin soylediklerinizden aklimda kalanlarla bu cikti iste

aksam yemegi olarak nohut ve yogurt yemeyi dusunuyorum, degisirse yazarim
toplam 3 kupa cay, 1 lt su, 1 fincan yesil cay ictim su ana kadar

çamlıcam kola gelsin cnm.evin içine attıysan eşyaları gerisi halledilir bi şekilde...montiye alışınca aynen dediğin gibi oluyor.yalnış bir şey yediğinde vicdanının sesi hiç rahat bırakmıyor seni...

güzin meyve olarak kavun karpuz,muz gibi meyveler yok cnm..hatırlatayım dedim...
meyveli yoğurdunda afiyet olsun ama hem elma hem hurma biraz fazla olmuş gibi geldi bana..yani bir tek meyve yeterli olurdu aslında...
diyar yoğun çalışmana üzüldüm cnm gerçekten.benide en çok yoran kendine vakit ayıramamak oluyordu çalıştığım dönemde.ben kendimi fazla şımartmayı seviyorum galiba.tüm işimi jet hızıyla görüp her gün mutlaka kendime vakit ayırmak istiyorum.bunu yapamayıncada gergin bir tip haline dönüşüyorum.neyseki aşim anlayışlıda o gelince rahatlıyorum biraz...sende hafta sonu hiç bişey yapma ,canın ne istiyorsa onunla ilgilen,kendine vakit ayır cnm...dinlen.... simit partisine gidemediğine sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. gitseydin kaçamak yapacağından korkuyordum...o açıdan iyi olmuş diyelim...inşallah bu gün sorunsuz bir monti günü geçirirsin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…