Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim senin yaptığın tatlının bi benzerini ben yapıyorum

elmaların kabuklarını soyup küp küp doğruyorum tarçın katıp kavuruyorum teflonda sonra bir portakalın suyunu sıkıyorum içine işiriyorum suyunu çekene kadar soğuyunca biraz yoğurdun içine döküyorum

daha cevizli denemedim ama benimkide çok güsel oluyor :)

yazmıyorum veledler sırada ....
tilkiler kürkçü dükkanına dönmüş ...
valla sevinmedim desem yalannnn olur .....

bira mayası aklımda kalmış eczaneden sorun normal ekmek için kulandıgımız deyil farklı bişi .ama normal mayada bi okdar faydalı kulanabilrisniz ...

son mesajlarıda okuyamadım müsaid bi zamnda inşallah
ama aklım sizde kalacak yafff...

ya valla ben bıktım insnalara laf anlatmaktan
k.valdemm yiyorsun dimi sne dolma evet yiyorum dedim
aldım tabagıma ama yemedimm
şimdi yemiyorum desem diycek ye bitane ne olcek filan otur şimdi anlat ona gı montiyi işin yoksaa
bend eyiyorum diyorum ama yemiyorum
hala diyetmi yapıyosun diynlere yok bıraktım diyorum ama yapıyorum

taktik buu:9

sanki ben yemek istemiyorum o mis gibi dolmalarııı yemediigm için yargılanıyorum

benim kayınvalde neler getirmiş nelerrr
lahana sarma,yaprak sarma,haşhaşlı dolma(
ben yedimmi hayır,yiycekmiyimmm yemiycem
masumum kitapda kabızlık bölümünü okudum senin yerine .

kitabın kadına özeldi dimi.? 278.279.280 sayfaları okumanı şidetle tavsiye ediyorum .daha dikkatlı okudum bu sefer kabızlıgın 2 nedeni varmış biri beslenmeyle alakalı biride .büyük abdest yapma refleksinin kaybolmasıymış yani zilim dedigi çuk diye oturuyor senin duruma .. birde adı var bi araştır goole den bakem ..''biofeedback'' kaybolan reflekssi tekrar yerine getirmek lazımmış ....

aysun U DÖNÜŞÜ YAP
.KISLAR KAÇAMAKLARIN YADA YEMEK YEMENİN SO-NU -YOK

ben ablam benim kitabım kadına özel degil
tşk edeirmmm valla öpüyorum seniii evet benimkisi alışkanlıgımı kaybettimm
yarından itibaren başlıyorum zilimin tavsiyeleirni uygulamaya

bu araa bende bir bıkkınlık var diyete karşı degilde hayata karşı:)
bide baş agrısı yapıştı banaaa aman allahımm hala geçmediii

bu haftaa beşibiryerde çayı ve karabiberli ılık su içmeye başladım bakalım faydası olacakamı:)

Kızlar ya bu tatlı tarifi bana da çook çekici geldi. Yarın deneyeceğim hemen. Elma ve tarçına bayılırım zaten..

Masum çok iyi anlıyorum seni, nedir bu insanların diyet yapanlarla zoru anlamıyorum. Bugün komşum bir tabak börek getirmiş, saolsun. Oturdu tutturdu ye tadına bak diye. Ben yiyemem ama biliyosun diyet yapıyorum diyorum, yok anlamıyor kimse ya.. Israr da ısrar.. Yedim artık küçük bir parça da olsa, sayesinde ilk kaçamak oldu pazartesiden beri((

Beşi bir yerde ne ayol, karabiberli su da mı içiliyo..
Çaylak monticiden bir soru daha, lahana yiyebiliyo muyuz? Kıymalı kapuska yapıcam da ayıptır söylemesi.

Havalardan mı acaba, bir türlü gelemedi ya kış bu yıl.. Maya bu durumda işe yarıyor sanırım Masumcum. Daha enerjik ve dinç hissediyor insan kendini. Ben üç gündür deniyorum, iyi geliyor gerçekten sanki..

selam kizlaaaar yine ben geldiiiim
bugun sabah kalkincaaa
2 kiwi yedim, ustune bir bardak su
1 saat sonra, domates,salatalik, biber, uzerine aazzzzzzzcik zeytinyagi, kekik, super oldu
yagsiz peynir,sekersiz marmelat, zeytin ve 3 dilim ekmek
tatlandiricili cay

oglen
kirmizi et, mantar, kuru sogan, biber, domates, cok az zeytinyagi, cok az soya sosuyla sote yaptim,
yesil salata, zeytinyagli, limonlu
tarcinli yogurt
aksama daha cok var, tokum, yemek dusunmek istemiyorum
su ana kadar toplam, 1 lt su, 2 kupa cay, 1 kupa yesil cay, bir sise soda ictim

Beşi bir yerde ne ayol, karabiberli su da mı içiliyo..
Çaylak monticiden bir soru daha, lahana yiyebiliyo muyuz? Kıymalı kapuska yapıcam da ayıptır söylemesi.

cnm beşi biryerde çaı son yılların modasııı kıı
kekik,biberiye,funda yapragı,yeşilçay ve mate var
yemeklerden önce 1 fincan içiyorum ben
karabiberli suda şöle meta bolizmayı hızlandırıyor
1 subardagı kaynamış suya 1 çk karabibberr atıp
ılıyınca içiyorum

kıymalı kapuskayı doyana kadar yiyebilirisin bend çok sveiyorum hatta yarınd ayapıcam

güzin
bir ara nasıl yani dedim akşam çok var diyinceee
unutum snein ABD de yaşadıgını:)
iştemisin şimdi kolay gelsin

haftaya protein agırlıklı beslenicemmm
p.tesiden itibarennnn

bacım bendne çok yaşıcan tam ben dicektim akşama çok mu var nasıl diye sen aydınlattın beni :)

ben hala işteyim

aebenim he geri döndüm en büyük tilki benim :))))) bende çoks evindim geldiğime

hala bu saat olsu kaçamak yapılmadı şükür Allahıma sayenizde tabi ki

yarın cumartesi evden bişiler getiririm öğlen için ve menümü oluşturdum.bu arada ısrar eden zihniyet yüzündne kaçamak yapmaya başladım anlıyorum sizi nedir bu ısrar kıyamet ya. hatta bi akrabam dedi ki sen neşeni kaybetmişsin kiloluyken daha çok gülerdin şimdi sinirli duruyorsun diyor ki alakası yok artık daha mutluyum ama görmüyorlar hatta kaçamak yapınca en mutsuz insan oluyorum

diyarcım öyle valla cnmm ya kaçamklar insnaı mutsuz ediyorr
mesela biraz önce kaçamak yaptımm ama mutsuuzm ne yedim sölemiycmemm

bu ara elim beynimden ayrı çalışıyor snaki
kaçamagım yoktu 1 haftdaır ilk kez olduuu

kilo veremeyince motivasyonda bozuluyorr
bu hafta çaylarla vee proteinlee vermeyi ümit eidyorummm
inşş maşallahhh

masumcum, kimsecikler yok senle benden baska, bugun yediklerime bakip biseyler soylesene, hem sanada motivasyon olsun

3 mandalina daha hüplettim hala çalışıyorum durmadan ya bitmiyor aylarca sürecek bu mesailer nasıl dayanıcam bilmiyorum

güzincim
ben menüne baktım ama yazmayı unutmuşumm menün ii cnm
akşamıdaa ona göre ayarlarsan süperr olarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…