çamlıcam kola gelsin cnm.evin içine attıysan eşyaları gerisi halledilir bi şekilde...montiye alışınca aynen dediğin gibi oluyor.yalnış bir şey yediğinde vicdanının sesi hiç rahat bırakmıyor seni...
güzin meyve olarak kavun karpuz,muz gibi meyveler yok cnm..hatırlatayım dedim...
meyveli yoğurdunda afiyet olsun ama hem elma hem hurma biraz fazla olmuş gibi geldi bana..yani bir tek meyve yeterli olurdu aslında...
diyar yoğun çalışmana üzüldüm cnm gerçekten.benide en çok yoran kendine vakit ayıramamak oluyordu çalıştığım dönemde.ben kendimi fazla şımartmayı seviyorum galiba.tüm işimi jet hızıyla görüp her gün mutlaka kendime vakit ayırmak istiyorum.bunu yapamayıncada gergin bir tip haline dönüşüyorum.neyseki aşim anlayışlıda o gelince rahatlıyorum biraz...sende hafta sonu hiç bişey yapma ,canın ne istiyorsa onunla ilgilen,kendine vakit ayır cnm...dinlen.... simit partisine gidemediğine sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.gitseydin kaçamak yapacağından korkuyordum...o açıdan iyi olmuş diyelim...inşallah bu gün sorunsuz bir monti günü geçirirsin cnm...
arkadaşlar benim kafam çok karıştı herkes farklı farklı şeyler yapıyor ve çok fazla sayfa var oku oku bitmiyor bana bir kaç tane örnek mönü yazarmısınız.mesela sabah ekmekle beraber ymurta yeniyormu? bazıları peynir var diyor bazıları yok.peynir olunca süt olmuyor sanırım.yeşil çaylı iksir ne? vs vs...
bir de şimdi kış ben domates salatalık filan yemiyorum hala kızımı emiziriyorum diye .onu yerine hangi yeşillikleri yiyebiliriz.mesela havuçda yenebilirmi yeşillik niyetine
diyarcımmmm ne güzel cnmmm ya döndünnnn eski modunaa bende bi gelebilsem kendimeeee
ama ne motivasyon kaldı bende nedeee azimmm
biraz uzaktann izleyici olucam sizlereee
hoş geldin eylül ....tlyonl2009 geçmiş olsun. ben de çookk bulantı yaşayanlardanım Allah kolaylık versin. bi an önce geçer inşallah
ben 3 ay kadar su bile içemiyordum. sana tavsiyem mideni boş tutmamaya çalış. asıl kusmaya sebep olan boş midenin bulantısı.
kızlar ben iyi bir monti topiği okuyucusuyum. bi ara iyi bir monticiydim de. ama şimdi tekrardan motive olamıyorum. noolur bana gazlayıcı bi iki kelime edin. oruç tutuyorum bu ara. oruçluyken de oruçlu değilken de monti düzen,ne tekrar girmek istiyorum. herbi tarafım salmış durumda. bir de 1 ay kadar önce emzirmeyi de kestim. sanırım artık daha kolay kilo alıyorum.
tlyonum aç kalma şekerinin düşmemesi için 2 saatde bişiler atıştır en azından .kızlar günaydın nasılsınız? ben zor bir dönem geçiriyorum. geçen pzartesi lekelenmeler olunca dr gittik 1 hafta rapor versi.şimdi geçti ama şu an felaket baş dönmesi yaşıyoru.tansiyonum normal ama kan şekerim sürekli düşüyor.sürekli kayısı kuru incir meyve yiyiroummide bunatılarım had safhada.kızımda hiç bunları yaşamadım şu an kendimi çok dirençsiz güçsüz hissediyorum umarım geçer gider
afiyet olsun mimüş...kızlarcımmmm günaydıııınnn :)
neler yaıyosunuz bakalım ? dün annemle zilimin geçen gün verdiği elmalı kupu yaptıkk harika olduuu
2 tane elmayıı rendeledik tarçınla bi de doğanın şekersiz marmelatından azcık damlatıp kavurdukkk
kuplarınn altına doldurduk, tarçınlı yoğurt ve cevizzz karıştırdıkkk elmaların üstünede onu koyduk...
en üste tekrar elmaaaa sonra dolaba attıkkk dün akşam ki kasemi yerkeeeen resmeeen dibini yaladım mükeemmel olmuştu:)
Günaydın montinin güzellerrriiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?