Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarr

bu günkü menüm

sabah sütlü yulaf ezmesi(tacın ve badem ilaveli)

öğlen balık salata

ara ayran

aksam kıymalı karnıbahar yoğurt salata

3 litre su 5 mil leslie plates kalca..

meyvenullll

günaydın canım ben işlerim yoğun die giremiyorum

yarıştayız biliyom ama sendne tüyo almam lazım :) ben çok şiştim yani yememde değişiklik yok ama karnım acayip şişti wc yede çıkamadım bu 3. gün oldu kız dua mı ettin sen :)))))

dünkü menüm:
sabah:dünde çok şiş olduğumdan bir elme bir portakal
öğlen: hindi döner,salata,yoğurt
akşam: meyve

spor:
1,5 saat halkoyunları
45 dk tempolu yürüyüş
35 dk plates

ama hiç şişkinliğim inmedi (

diyarcım bu öğlenki yemeğinin tadı nasıl oldu hiç sütle yemek yapmam ben cok ilgimi cekti

canım ben genelde makarnalarımın soslarını sütle hazırlardım bir zamanlar :)) bir kaşık z.yağında pırasaları öldürürken yağının az olduğunu gördüm daha fazla koymamak için kırımızı dolmalık biberleri ve haşlanmış minik doğranmış karnıbaharı ilave edip kavuruken yarım su bardağı yağsız süt ilave ettim baharat koymadan önce. onlar pişincede baharatlarını koyup yumurtayı kırdım. karışık gibi görünsede çok hafif oldu bence.

Dünün Özeti :

Kahvaltı 06.15
1.5 dilim kızarmış tb ekmek
domates salata aknaz peynir 3-4 çatal kadar.
3-4 siyah zeytin.
İki çatal şekersiz çilek reçeli

Öğle 12.00
iki tane tavuk butu haşlanmış
Bir kase ligt yoğurt

Hemen arkasından bir kasede tarçınlı yoğurt....

Akşam 18.00
Yarım tabak tavuk sote
bir büyük tabak salata ve bir kase yoğurt

Not: Öğlene kadar 4-5 bardak şekersiz çay içtim fakat öğle yemeğinden sonra içtiğim çay midemi feci yaktı devamını getiremedim. Veeee ben dün su içmeyi unuttum neden? Çünkü sakız çiğnemedim hiç Gün boyu 1 lt. ancak olmuştur sanırım

aaaa birde unutmadan:
Yemekten sonra kızıma şoko karışımlı kek yaptım ve bir dilim yedim ama o kadar rahatsız ettiki anlatamam sanırım ben hedef kiloma ulaşsamda eski yemek alışkanlığım bir daha olmayacak. Monti benim düzenimi acaip değiştirdi. Sevdiğim şeyleri eskisi gibi yiyemiyorum artık rahatsız ediyor midemi

Neden acabaaaaa :44: :44:

BU BİR UYARIDIR

yeni gelen ve montiye başlayan arkadaşlar lütfen bu kaçamağı yapmasınlar. Ben montiye başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım desem yeridir. Ben 15 haftadır burdayım ve kaçamağım pek olmadı bu yüzden de çok güzel sonuçlar aldım. Dün akşam yenilen kek aslında bana ufak bir ödül idi ceza oldu

Son düzenleme:

diyarcım iner o şişlik cumaya kadar sen bir yolunu bulursun..
baksana süper spor yapıyorsun... ama menülerin bence cok az oluyorr sabah meyve aksam meyve..
sütle pişirme işini denicem annem bakla yaparken sütle pişirir benim mideme cok ağır gelio ama az bi süt fena olmaz die düşünüyorum..

dun izinliydim giremedim oyuzden umarım herkesler iyidir
bugunku menum
sabah yulaf+ceviz+marmelat bugun suyla yaprım çok az süt koydum ama tadı çok güzel olmadı
oyle prasa+çorba+yogurt
ara tarçınlı süt
akşam salata sebze yemegi yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su yeşil çay

ben geldiiiii.
nasılsınız kıslar geçmişi okuyayımmı yoksa bana özet geçermisiniz ....bi daldimmı çıkamam söylemedi demeyin .....

banum pc biradoki tamir yaptırdıkları yere gönderiyorlar pc cesper ama garanti süresi doldu ...
aslında bişide yok görünürde ama hala şimdi bile kilitlenir pc kendini açıyor pormat atılmış ama sorun yine devam ediyor ..

hafta sonu sınavlarım vardı hep dışardaydım... dünde temizlik yaptım o yüzden gelemedim .
çoçuklarda ders çalışıyor oda boş kalmıyor yane ..

listeleri yapayımmı bu cumayamı kalsın ne dersiniz??

selaam kızlar aeben ablamda gelmiş hoşgelmiş bakalım bize ne takım taktikler verecek

kendimi şiiş hissediyorum.. dünn yoğurtlu armutlu tatlım biraz fazla geldi gece ölüyodumm

bugünde mantı var yukardaaa miray salataya talimm a dostlar

oyyyyyyyyy ablaların sulatın gelmişşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldin ablaaammmm gel seni bir öpemmmm özlemişim yaffff

sınavların varmış ablacım nasıl geçti umarım istediğin gibidir...
Geçmiş sanırım uzun bende bakmadım istersen bir göz at seni bekleyenler var çünkü menü yorumları için

menümü yazııımmm

07:30 süt
08:30 beyaz leblebi ayran ceviz ( kahvakltımı evde unutmuşum)
13:00 nohut yoğurt enginar 2 tane
17:00 1 elma
19:30 ıspanak yoğurt
21:30 armutlu kup cevizli ama çok cevizli:)

veee çatlama noktasındaydım en son midem falan bulandı:S

bi ümitle gelmiştimmm aben ablaaaaa gelmiştirrr diyeeeee
ve görüyorumki gelmiş h.g ablaaaaaaaaa

Daha iyi işte mirayım madem şişlik var salata ile geçiştir öğle yemeğini rahat hareket edersin daha çok şişmezsin

hoşgldin aramıza ......

insülin diremci kilo vermeyi yavaşlatır evet ama manide deyildir .....

diger mesajlarının arasına çok az yedigini yazmışın kilo vermene engel buda olabilir .az yimek kilo vermek deyildir önemli olan ne yadigindir nekadar yedigin deyil ..

ayrıca yanlızda deyilsin bende hipogisemiyim çok zor kilo veririm ama sonuçda veriyorum ...
geriye dönüp baktıgımda bazan kendi halarımıda görüyorum tek sücü insüline yüklememek lazım ...
bende zamanında ipo oldugumu ögrenince bi oh çekmiştim tıpkı senin gibi .sonunda neden kilo vermedigimi bulmuştum ...

inan istedikden sonra nerilmiycek kilo yok ...
işte can alıcı nokta pc gitmeden yazayım dedim ama omadı ...

GÜZİNİM HER İKİ KİTAPDADA TEKRAR TEKRAR OKUDUM MEYVE KONUSUNU ...VE SADECE KİTAP DEYİL BENİM BİLGİLERİMDE ÖYLE MEYVE ÖZELİKLE DE PROTEİNLERİ KARIŞTIRILMAZ.HELEDE YEMEKDEN HEMEN SONRA ASLA YENMEZ.
.ÖZELLİKLE PROTEİN YENİLDİGİNDE AZ MİKDARDAKİ BİR İNSÜLİN ARTIŞI BİLE KİLO ALDIRMASADA KİLO VERMEYİ ENGELLER ...

ŞİMDİ MONTİ MEYLİNDEN BAHSEDİYORSUN ... EGER BEN BU MESAJİ BÖYLE KABUL EDERSEM KİTAPDAKİ VE ŞİMDYE KADAR Kİ TÜM DENEYİNLERİMİ ES GEÇMİŞ OLURUM .
VE ŞİMDİYE KADAR TÜM KİTAPDA YAZANLARI TEKRAR SORGULAMAK ZORUMDA KALIRIM ...
BENİM BİLDİKLERİM VE UYGULADIKLARIM KİTAPDA YAZANLAR .BUNUN DIŞINA ÇIKARSAM NEYİ ÖLÇÜ OLARAK ALAYIM ??.SİZERE NEYİ ÖRNEK VEREREK ANLATAYIM .??

ÇİG MEYVEYİ DİGER YİYECEKLERLE YİYİP YEMEMEK SİZLERE KALMIŞ BEN ANCAK KENDİMİ BAGLARIM ...
SAKIN SENİN ŞAHSINDA BUNA TEPKİ VERDİGİMİ SANMA . MONTİ SİTESİNDEKİ KİŞİLERİN MONTİYİ NASIL UYGULADIKLARINI BİLMİYORUM . AMA BURDA İNSANLARA HEP BİLDİKLERİMİ VE KİTAPDA YAZILANLARI AKDARDIM .. EGER MONTİ LİNKİNDEKİLER MONTİ KİTAPLARINI ES GEÇİYORLARSA DİYCEK BİŞİYİMDE YOK AÇIKCASI .
BUNA UYUP UYMAMAKDA SİZE KALMIŞ .. KİLO VERİP VERMEDİGİNİDE ONA GÖRE DEGERLENDİRİRİN ...

bugün cnm sucuk yemek istiyor
acaba 1 2 dlm yesem bişey olurmuki
aben ablaaa yada zilim gelince cvplarlar umarım
MASUMUM İNSŞALLAH YEMİŞİNDİR ....
HAFTADA 1 YEMENDE BİR SAKINCA YOK .AMA ŞÖYLE YAP ÖNCE HAŞLA VE TEKRAR TAVADA YAPTIKDAN SONRA PEÇETEYLE YAGINI SORDUR ....
ÇOK ZOR KİLO VEREN BİR BUNYENİN HAFTADA 1 KİLO VERMESİ ZOR CANIM KENDİMDEN BİLİYORUM ASLINDA DOGRUDA DEYİL KALICI KİLO VERMEK İÇİN HAFTADA 500GR YETERLİDİR ....
İLAÇ OLARAK NE KULANIYORSUN İNSÜLİN DİRENCİ İÇİN ?.
BAK BİR ÇIKIŞ NOKDAN VARMIŞ BEN İLAÇDA KULANAMIYORUM .....

MENÜLERİNİ OKUMAYAMADIM HENÜZ EGER NELER YEDİGİNİ YAZARSAN YARDIMCI OLURUZ BAZAN YANLIŞ BESLENMEDİR YANLIŞ OLAN .
kislaaaaarrr, proteinli yiyince normal beyaz peynir yiyebiliyoduk dimi
oglen yediklerimden midem bulandi

YİNEDE FAZLA YAGLILAR CIS GÜZİN ... BU DURUMU SIK SIK YAPMAYIN ..

iyi geceler kızlar bende bi süredir monti diyeti yapıyorum aranıza katılabilirmiyim
yaa bu arada kilo cetveli nereden yapılıyor bulamadımmmm
hoşgeldin ....
afiyet olsun güzin ......
Kıs senin kilona görmedim henüz.bak merakda kaldım şimdi...
.
Yine, yeni, yeniden 'den hoşgeldin meyvem ....:119:

günaydın kızlar haftanın yüz karası banu geldi
800 gr artıdayımm
kilomm 67.8

bu kadar kilodan sonra vucudun artık direniyor banu bu sılaralar sabırlı olmalısın ... Sende biliyorsunki kazanan sen olacaksın ...
günaydın kızlarrr

aebenim bugünkü kilom: 72,6

ama 2 gün önce 71,6 idi (
diyarım akşamki aş şişirmiştir günlük kilolara takılma bütüne bak sen ...
günaydıınn kızlarrr yineee gram gram gitmeye başladı bakalımmm ne yapıcaz...

Geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7

400 gr. Cıkkk :2::2::2::2::2:
Ay inamıyorum miray 400gr 'a gramcık diyor cadı ya ...ben kendimi nerelerden atam ....
öyle diye diye hedefine gelecen haberin yok cadı seni...
.

Banum bu konuda üzülme bende hep ekmekli kahvaltı yapıyorum ayranla daha uyumlu oluyor marak etme ...

kızlar bu haftaki kilom 66 geçen hafta kaçamaklarım olmasaydı daha fazla verecektim ama neyse zararın neresinden donersek kardır bir ara 67 bile gormuştum rengdendi sanırım montiyle yola devam
KISLAR GENELDE BAKIYORUM ÖZELİKLE ESKİ MONTİCİLER (İSTİSNALAR VAR TABİ)
bu ara baya kaçamak yapmaya balladılar tabı buda hem kilo vermeyi hemde montinin asıl amacı olan kaçamaksız en az 2 ayı sekteye ugratıyor . anlorum sizleri ama kilo vermek istiyorsakda istikaralı olmalıyız bir boz bir başla sizde biliyorsunuz ki ozana bi atkisi kalmıyor montinin ..
günaydınlar montinin çıtırları benim bu haftaki kilom aynı 58,3

safinaz ve eşininde kilosu bu hafta aynıymış . hatlarında sorun varmış mesaj çekti .
nazlım takımada bakamadım. nasılsınız ....?
gunaydın kızlar
bu haftaki kilom:80 (dun aksam misafirlerim vardı ve mantı yapmıstım bende yedim )
haftaya inerim inşallah
.....

gamzem ne diyim kıs afiyet olsun ....

yagmur nasıl yazmamış hiç ?
afiyet olsun miray ...
afiyet olsun aysun karbonhidrat ögünlerinizi akşam yemeye çalışın ...
arkadaşlar hani zili nin tarifindeki süzme yoğurt var ya
onun da yağsızı var mı ve ne marka
ben süzme yoğurt ağır olur diye almıyorum
bulursam ben de yapıcam şu elmalı tatlıdan
süzma yogurtlar genelde baya yaglı dün okudugum bir ürünyag oran yüğzde 7 idi ...
küçük ayrıntılara dikkat etmesseniz montiden verim alamassınız ...
ama bi kaç mar. y.y. gördüm süzme yogurdu .
yaglı yogurtlarla şeker düzeyi yüksek meyveleri yiyin yag olarak size geri dönsün ..
kızlar ben spor yaptım
35 dk lesile
200 sopa çevirme
75 yanlara egilme
300 düz mekik
25 er yan mekik

ama bir sorun var terlemiyorum:97:
..

masumum bir hatırlatma yapmadan geçemedim ....
ben 2 sene evvel takımdayken birde göbüş yarışına katılmıştım ve senin bu yazdıgın bazı hareketleri baya abartarak yaptım özelikle şu sopalı ve yanlara egilme işini. ertesi gün sopa yutmuş gibitdim 1 hafta kımıldayamadım ...
dr. gittim ve sadece kas gevşetici verdi . ama bu 2 sene zarfında hala belimin o bölümünde bazı hareketlerde hala orayı hisediyorum ve bu beni korkutuyor .. tekrar dr gidicem ...
SAKIN BU HARAKETLERİ YAPMA . gözümüz dönüyor kilo verecez diye ama zamanında bilimçsiz yapılmış hareketler bir ömür boyu arıza yaratıyor...

sınavlarım bitti ablacım bende başlıcam artık inşallah montiye.bugün okuyup notlar alıcam yarında laış veriş perşembe başlamış olmayı düşünüyorum

.

zilim hangi site bende bir göz atayım ...
ben zamanında nette monti konusnda çok az şeye rasladım hep başlıklar birbirinden kopyaydı 2 haftda 8 kilo diye ...ben netten montiye hiç örnek almadım hep kitapdan yardım oldım zamanında ...hatta daha evvelde yazmışımdırbu diyete başlamamı saglayan LARA bile farklı yapıyordu her ögünde ekmek tüketiyordu .ama öle bi metosu vardıki her hafta 1.2. kilo veriyordu .. ben onun yaptıgı gibi yapınca kilo almıştım ..bu yüzden hep kitap odu yol gösterenim ....

canım süzma yogurtların yag oranları degişiyor.
eskiden yagsızdı kiraç gibiydi yogrutlar ama şimdi öyle deyil zilim etikatlarına bakın ...

sınavlarım bitti ablacım bende başlıcam artık inşallah montiye.bugün okuyup notlar alıcam yarında laış veriş perşembe başlamış olmayı düşünüyorum
hoşgeldin eftalya ....
inşallah sınavların iyi geçmiştir ....

benimkiklerde bitti şimdilik .. fena geçmedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…