diyarcım bu öğlenki yemeğinin tadı nasıl olduhiç sütle yemek yapmam ben cok ilgimi cekti
meyvenullll
günaydın canım ben işlerim yoğun die giremiyorum
yarıştayız biliyom ama sendne tüyo almam lazım :) ben çok şiştim yani yememde değişiklik yok ama karnım acayip şişti wc yede çıkamadım bu 3. gün oldu kız dua mı ettin sen :)))))
dünkü menüm:
sabah:dünde çok şiş olduğumdan bir elme bir portakal
öğlen: hindi döner,salata,yoğurt
akşam: meyve
spor:
1,5 saat halkoyunları
45 dk tempolu yürüyüş
35 dk plates
ama hiç şişkinliğim inmedi(
canım ben genelde makarnalarımın soslarını sütle hazırlardım bir zamanlar :)) bir kaşık z.yağında pırasaları öldürürken yağının az olduğunu gördüm daha fazla koymamak için kırımızı dolmalık biberleri ve haşlanmış minik doğranmış karnıbaharı ilave edip kavuruken yarım su bardağı yağsız süt ilave ettim baharat koymadan önce. onlar pişincede baharatlarını koyup yumurtayı kırdım. karışık gibi görünsede çok hafif oldu bence.
ben geldiiiii.
nasılsınız kıslar geçmişi okuyayımmı yoksa bana özet geçermisiniz ....bi daldimmı çıkamam söylemedi demeyin .....
banum pc biradoki tamir yaptırdıkları yere gönderiyorlar pc cesper ama garanti süresi doldu ...
aslında bişide yok görünürde ama hala şimdi bile kilitlenir pc kendini açıyor pormat atılmış ama sorun yine devam ediyor ..
hafta sonu sınavlarım vardı hep dışardaydım... dünde temizlik yaptım o yüzden gelemedim .
çoçuklarda ders çalışıyor oda boş kalmıyor yane ..
listeleri yapayımmı bu cumayamı kalsın ne dersiniz??
selaam kızlar aeben ablamda gelmiş hoşgelmişbakalım bize ne takım taktikler verecek
kendimi şiiş hissediyorum.. dünn yoğurtlu armutlu tatlım biraz fazla geldi gece ölüyodumm
bugünde mantı var yukardaaa miray salataya talimm a dostlar
hoşgldin aramıza ......merhabalar arkadaşlar bende sizlerin arasına katılmak istiyorum mümkünse ben üç senedir 90 kilo ve üzerinde diyet yapıyorum daha doğrusu 2.5 sene yaptım ve en son 2010 mayısta pes ettim ve verdiğim 10 kilonun 8 altı ayda geri aldım.pes etmemin sebebide şu neyaparsam yapayım malesef kilo veremiyordum 85 ile 87 arasında gidip geliyordum ve pes dedim malesef su içsem yarıyor derler ya hani ben onlardanmışım meğersemdiyet yapmak sadece kilomu koruyordu son dönmelerde neyse bende dr a gittim ve sonuç olarak bana hiperinsülinemi teşisi koydu.normali 3-25 arası olması gereken insülin seviyem 180 lerde çıktı doğal olarak buda beni 90 hatta üztü kilolara taşıdı e buna direnemezsem dahada yukarı taşıyabilir sonuc hepiniz az çok biliyorsunuzdur Allah korusun şeker bile olabilirimişim.neyse kendime acımıyorum ve sizinle beraberbu diyeti yapmak istiyorum.üzüldüğüm tek şey bu hastalıkla beraber yaptığım 2.5senelik diyetin heba olması şimdi istediğim kiloda olabilirdim ama sizinle yeniden başlamak istiyorum bana yardımcı olursanız. şimdi k itabı sipariş verdim gelince hemen diyete başlıyorum tabi benide aranıza alırsanız:26:
işte can alıcı nokta pc gitmeden yazayım dedim ama omadı ...zilicim, biz zaten aebenle konusmustuk da, soylemistim ona, tekrar emaille sorucam montignac'in kendi sitesine diye.. cevap kaynagindan geliyo, aebenin de olumsuz dusunecegini sanmiyorum cunku GI degeri 35 ve altinda olan meyveler diyo... zaten bu isin esasi bu degilmi
hadi baslayalim meyveli tariflereeee noluuuuurrrrr
MASUMUM İNSŞALLAH YEMİŞİNDİR ....bugün cnm sucuk yemek istiyor
acaba 1 2 dlm yesem bişey olurmuki
aben ablaaa yada zilim gelince cvplarlar umarım
ÇOK ZOR KİLO VEREN BİR BUNYENİN HAFTADA 1 KİLO VERMESİ ZOR CANIM KENDİMDEN BİLİYORUM ASLINDA DOGRUDA DEYİL KALICI KİLO VERMEK İÇİN HAFTADA 500GR YETERLİDİR ....masumm ne güzel kilo vermişsin inşallah bendede işe yarar bu diyet çünkü çooooooooookkkkkkkkkk zor kilo veriyorum eğer buda işe yaramazsa çok üzülücem ama gerçektenben biraz hızlı kilo vermek istiyorum en azından haftada 1 kilo vermek istiyorum hergün bunu için dua ediyorum inşallah bu son olur
İLAÇ OLARAK NE KULANIYORSUN İNSÜLİN DİRENCİ İÇİN ?.haklısın tabiki ama benim gibi ayda bir kilo verseydin inan bana umutsuzluğa kapılırsın acaba diye ben bir diyetisyen kadar bilgiye sahibim bu yapmak zorunda kaldığım diyetler okuduğum makaleler yüzünden ama insülin direnci (hiperinsülinima)teşisinden beridir yeniden umutlandım en azından kilomun benden kaynaklanmadığını anlamış oldum inan sevinmedim desem yalan olur.o kadar az yemek yiyorumki benimle yemek yiyenler şaşırıyor nasıl bukadar kilo alıyorsun diye. çevremdekileri diyet yaptığıma inandıramıyordum bilebirazda bakın ben bu yüzden kilon aldım ve ilaçla gayet rahat kilo verebiliyorum demek istiyorum
kislaaaaarrr, proteinli yiyince normal beyaz peynir yiyebiliyoduk dimi
oglen yediklerimden midem bulandi
hoşgeldin ....iyi geceler kızlar bende bi süredir monti diyeti yapıyorum aranıza katılabilirmiyim
yaa bu arada kilo cetveli nereden yapılıyor bulamadımmmm
afiyet olsun güzin ......selaaaammmmm uyuyan guzeller
Her ne kadar artik kimse yediklerime bakip yorum yapmasa da ben yine de yaziim
6:30 taze portakal suyu
7:15 peynirli omlet,salatalik,domates,2-3 zeytin, tatlandiricili cay
10:20 1 portakal
12:00 bir tabak yesil mercimek, 2 yemek kasigi borulce salatasi, 1 yemek kasigi mantar kavurmasi, ayran
15:00 pismis elmali,cevizli yogurt
18:00 izgara tavuk, salata, yogurtlu-yumurtali karnibahar kavurmasi
20:00 cay yarim ceviz
yarin gorusuruuuuzzzz
.[sıze=3]aeben ablamın dikkatine[/sıze]
meyvenull başlama tarihi.. 13.09.10
ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600 gr.(kaçamak )
5.hafta ..... 63.000 gr.
6.hafta ......62.700gr.
7.hafta ......61.900 gr.
tekrar aramızda ..
1.hafta ......61 800ggr.
2.hafta bayram haftası .
3.hafta ........63 100gr.
4.hafta ........61 700gr.
5.hafta ........61 700gr.
6.hafta .......60 900 gr.
7.hafta ........tatilde
tekrar aramızda 17 ocak 2011
pazat detosk yapıcam ve pazartesi bomba gibi geliyorum :76::112::124::130::121:
bu kadar kilodan sonra vucudun artık direniyor banu bu sılaralar sabırlı olmalısın ...günaydın kızlar haftanın yüz karası banu geldi
800 gr artıdayımm
kilomm 67.8
diyarım akşamki aş şişirmiştir günlük kilolara takılma bütüne bak sen ...günaydın kızlarrr
aebenim bugünkü kilom: 72,6
ama 2 gün önce 71,6 idi(
günaydıınn kızlarrr yineee gram gram gitmeye başladı bakalımmm ne yapıcaz...
Geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7
400 gr. Cıkkk :2::2::2::2::2:
.diyarımmmm cnm benim valla üzülmeidm kızz napayımm
bu hafta gerçekten başlaıdm azimleee
eskisi gibi güçlü hissediyorum kendimi
spoarada başladım dünyetişin bakim banaaa
meyve hoşgeldin cnmm
kız ben güya geçen hafta proteine dayandım ama
1 2 gün başka şeyler yedim cnm
ama korkugum kadara rtı çıkmadım tabi
ben bu hafta normla monti devam edeyim
birde detoks yapıcma bende şubattaa yine
sen detoks yaptıgında yumurta ilemi kahvaltını yapıyorusn ben ekmekle yapmıştım:84::84:
KISLAR GENELDE BAKIYORUM ÖZELİKLE ESKİ MONTİCİLER (İSTİSNALAR VAR TABİ)kızlar bu haftaki kilom 66 geçen hafta kaçamaklarım olmasaydı daha fazla verecektim ama neyse zararın neresinden donersek kardır bir ara 67 bile gormuştum rengdendi sanırım montiyle yola devam
nazlım takımada bakamadım. nasılsınız ....?günaydınlar montinin çıtırları benim bu haftaki kilom aynı 58,3
safinaz ve eşininde kilosu bu hafta aynıymış . hatlarında sorun varmış mesaj çekti .
gunaydın kızlar
bu haftaki kilom:80 (dun aksam misafirlerim vardı ve mantı yapmıstım bende yedim)
haftaya inerim inşallah
afiyet olsun miray ...dünkü menüme gelince ;
08:30 2 dilim tb ekmeği süt ceviz acı sos peynir salatalık
12:45 tavuklu salata bol tavukluuu mmmmm nefis:) yoğurt
19:30 tavuk 2 kaşık yoğpurt 2 dilim kereviz
21:00 elmalı cevizli kuppp:) bunu iiki keşfetmiş ziliciiiimmmm mükemmel yahuuuuu
dün akşam kardeşimede yaptımmm çok sevindiii işten gelincee yedii
afiyet olsun aysun karbonhidrat ögünlerinizi akşam yemeye çalışın ...sabah 4 yemek kaşıgı yulaf ezmesi+iki adet ceviz +bir tatlı kaşıgı marmelat bir bardak süt yarısı suydu yedim bulezzete bayılıyorum
oylen yarım su bardagı kırılmış spaagetliyle bol yeşillikli salata +yogurt
ara portakal
akşam kabuska +yogurt
ara tarçınlı süt
süzma yogurtlar genelde baya yaglı dün okudugum bir ürünyag oran yüğzde 7 idi ...arkadaşlar hani zili nin tarifindeki süzme yoğurt var ya
onun da yağsızı var mı ve ne marka
ben süzme yoğurt ağır olur diye almıyorum
bulursam ben de yapıcam şu elmalı tatlıdan
kızlar ben spor yaptım
35 dk lesile
200 sopa çevirme
75 yanlara egilme
300 düz mekik
25 er yan mekik
ama bir sorun var terlemiyorum:97:
.günaydın fıstıklar...
15 gündür falan sabah erkenden iki saat üst üste öğrencim geliyor,özel ders için artık çok erken giremiyorum dolayısıyle....onları gönderdim platesimi yaptım geldim....
kilolar gran gramda olsa gitmiş,veremeyenlerde hiç üzülmesin bu iş bi haftayla sınırlı değil....her hafta versek zaten fazla kilo diye bir derdimiz kalmazdı.bir kaç hafta içinde hooop diye gider ve herkes incecik gezerdi dimi?sıkıntı stres yok,yola devam.....
kim sormuştu hatırlamıyorum ama cevapliim hemen,süzme yoğurt zaten yağsız yoğurt..içinden her şeyini (kaymak,krema vs..) alındıktan sonra mayalanan yoğurtların süzülmesiyle elde ediliyor.ben diyet yaptığım dönemde yazın aşırı sıcaklarda dondurma niyetine yerdim süzme yoğurdu..hemde bi günde yarım kilo yerdim..yinede alırken kutusunda yazan yağ oranna dikkat edin siz...kup için illede süzme yoğurt şart değil ,normal yoğurdun katı tarafından alıp onunlada yapabilirsiniz...
meyvem tekrardan hoşgeldin aramıza canım...önümüzdeki hafta diyarla ikinizi proteine yğklenmeye davet ediyorum..
aebenim gelince ona soracağım şeyler olacak...dün bir sitede tesadüfen gördüm monti diyetiyle ilgili bir yazı ve kitaptan bahsetmişler.ama orda ilk aşamada bakliyatta yoktu.ve balık yenen menüde karbonhidrat vardı...daha başka bizim uygulamadığımız şeylerden serbest kıldıkları şeyler vardı...bu konuda aebenim ne der diye soracaktım..
hoşgeldin eftalya ....sınavlarım bitti ablacım bende başlıcam artık inşallah montiye.bugün okuyup notlar alıcam yarında laış veriş perşembe başlamış olmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?