.bu arada kızlar lessli yada ona benzer kardiyo egzersizleri,step,aerobic vs..(ben de 7 yıl aralıksız yaptım) kasları uzatmıyor aksine kısaltıyor.yani aynen futbolcular gibi enine yayıyor kasları.ve kalın görünen bacak,bel,vücut gibi geri dönüyor size...ve kaç yıl çalıştığım halde iç bacaklarımdaki gevşeklik bir türlü gitmemişti.ammmmaaa plates,call gibi çizgili kaslarınızı uzatan eğzersizler siz hem uzun,hemde daha ince gösterir.bunu bizzet kendim denedim ve gördüm.duruşum değişti resmen...diğer eğzersizlerde farkındaysanız sürekli bacağa yukarıdan aşağıya bir baskı var.zıplarken vs...bu bacak kaslarını kısaltıyor.ama plates yada call.bu tür egzersizlerde bacağa yukarıdan aşağı baskı olmadığı için ve kasları uzatmaya yönelik olduklarından daha kısa sürede sımsıkı ve çok daha fazla ince görünen bir vücuda sahip olabilirsiniz..çok terlemek çok efor sarfetmek çok incelmek değildir unutmayalım.öyle olsa futbolcular yada vücutcular kürdan gibi olurdu. halbuki hepsi dolam gibi kısa ve basıklar....bunu şeyttirecektim unutmadan yazayım dedim...
'' sende zayıfla'' diye bir site var ordan indiriyoruz. virüs yok .sevindim.benimkilerde iyi gibiydi.şimdi ilk sayfadan bilgilere bakıcam.ya bişey sorucam peyniri yoğurdu yağsız alıyoruz ama bunu herhangi bir oranı varmı.yağ değerine filan bakıyormuyuz.birde şu lessile yazan spor ne oluyor.ben netten indireyim derken virüs doldu pc.nerden bulabilirim.
kıslar bir uyarı yapmak istiyorum ...takıldıgınızda evet 1 hafta proteine yükleniyoruz tetiklesin diye ama bu 2.3. haftalarda olamamalı ..diyarımm sabah yumurtalı kahvaltı yapyorsun öğlen yine etli yada yumurtalı yemek yiyorsun aksamda aynı sekilde her öğününde protein içeren yicekler oluyor..
bak mesela örnek menü
sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen kıymalı karnı bahar yemeği yoğurt salata
aksam tonlu salata ayran..
haftaya masum normal beslencekmiş gel biz ikimiz yapalım
.aebenim gelmediğine göre pc tamire gitti zannımca...
diyarım sen bu hafta zaten proteine yüklendin cnm farkındayım fakat meyveyide biraz fazla yedin biliyorsun.önümüzdeki hafta proteine tam uyarak proteine yüklen demek istedim tatlışım...sabah ekmek yemeden tüm gün tokluk hissedemessin gibi geliyor bana(ben öyleyim,aebenimde öyle olduğunu yazmıştı) sabah güzelce ye ekmeğini,öğlen akşam aynen devam et şekerim...haftaya tıkır tıkır gidecek kilocuklar...meyve ile düello yapın bari....rekabet ortamı kızıştırır...ama sporu lütfen aksatmayın kızlar...sporsuz diyet çok etki göstermiyor...ben yıllardır platesi nedne yapmıyorum diye soruyorum valla kendime? o kadar ağır spor yaptığım halde istediğim sıkılıkta değildi vücudum,ama 1,5 ayda 7 yılda alamadığım sonuca ulaştım..o sebeple sizede gönül rahatlığıyla tavsiye ettim.yapın walla şekerler...gitsin kara yağlar....gelsin çıtır çıtır vücutlar...
canım çayı arkadaşlar salamayla yapıyorlar sanırım ben hiç denemedim ....ondan 3 salama demillerdir ....bişey daha sorucam sebze yemeklerinin içine et koyabiliyormuyuz.birde yeşil çay iksiri yazmıştı bir arkadaşımız. ben sordum 1.5 litreye 3 tane yeşil çay diye cevap verdiler.ama yeşil çayın taneleri çok küçük normal çaydan birazcık daha büyük.çok az olmazmı 3 tane.3tatlı kaşığı filanmı bu
1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun......
AEBEN DEN ALINTIDIR
bencede yapma o harekleri ...aben ablammmm
amaaa o hareketleri tvlerd ebilem sölüyorlarrrrr korktum yapmayımm
zaten cuma günü cal a başlıyorummm
yanlışın var safişşsultan ben bu çayı hiç yapmadım tarifinide bilmiyorum ..... .
bu hafta sabit kalmışın bacım .. ama kaçamakda yapmışın ... sanırım artık biraz 2. aşama takılıyorsun .bencede hak ettin zaten ... .
yok ozaman sözlerimi geri aldım 1.aşamadasın safişşşşbeynim sulandı zaaaarrrben senden aldığımı sanıyordum yanıldım heralde o zaman sema abla yazmıştır büyük ihtimalle o çok yapardı çünkü
ya ablacım geçen cuma karı-koca sabit idik ikimizde veremedik hadi benimki tamam artık bünye ne verecek yani 14 kg. verdim evlendiğim kilodan da aşağıdayım şuan ama eşim neden veremedi anlamadım bu hafta belli olur....
valla aslında kaçamak mı yaptım bilemiyorum ama rahatsızlığından eminim.
Fakat 1. aşamadamıyım 2. aşamadamıyım bilmiyorum ne 1 ne 2 valla takılıyorum öyle ablaaaaa
Yokya böyle hak ettin falan deme bana şimdi psikoloji ters teper yediklerime dikkat ederken salıveririm sonra
KISLAR GENELDE BAKIYORUM ÖZELİKLE ESKİ MONTİCİLER (İSTİSNALAR VAR TABİ)
bu ara baya kaçamak yapmaya balladılar tabı buda hem kilo vermeyi hemde montinin asıl amacı olan kaçamaksız en az 2 ayı sekteye ugratıyor . anlorum sizleri ama kilo vermek istiyorsakda istikaralı olmalıyız bir boz bir başla sizde biliyorsunuz ki ozana bi atkisi kalmıyor montinin ..
nazlım takımada bakamadım. nasılsınız ....?
.....
gamzem ne diyim kıs afiyet olsun ....
yagmur nasıl yazmamış hiç ?
afiyet olsun miray ...
afiyet olsun aysun karbonhidrat ögünlerinizi akşam yemeye çalışın ...
süzma yogurtlar genelde baya yaglı dün okudugum bir ürünyag oran yüğzde 7 idi ...
küçük ayrıntılara dikkat etmesseniz montiden verim alamassınız ...
ama bi kaç mar. y.y. gördüm süzme yogurdu .
yaglı yogurtlarla şeker düzeyi yüksek meyveleri yiyin yag olarak size geri dönsün ..
..
masumum bir hatırlatma yapmadan geçemedim ....
ben 2 sene evvel takımdayken birde göbüş yarışına katılmıştım ve senin bu yazdıgın bazı hareketleri baya abartarak yaptım özelikle şu sopalı ve yanlara egilme işini. ertesi gün sopa yutmuş gibitdim 1 hafta kımıldayamadım ...
dr. gittim ve sadece kas gevşetici verdi . ama bu 2 sene zarfında hala belimin o bölümünde bazı hareketlerde hala orayı hisediyorum ve bu beni korkutuyor .. tekrar dr gidicem ...
SAKIN BU HARAKETLERİ YAPMA . gözümüz dönüyor kilo verecez diye ama zamanında bilimçsiz yapılmış hareketler bir ömür boyu arıza yaratıyor...
hangi topik banu ??ayyyyyyyyyyyy diger topikte bi hararet bi hararet sormayın kızlarrr
bir gruplaşma davasıda orada çıktı
bişiy sorcam et yediigmiz ögünlerde meyve 4 saat sonra olmalıymş ya
bend etavuk salata yemiştim bugün 2 de
arayıda 6 da yapmalıyım ama yemeigmi yiyorum ben o saatte
ara yapmadna geçirsme olur dimi:)
ama çok acıktm onud demeden edemiycem
eh buda fena olmamış ..ya elmalı kup var onu yemekte yiycem umaırm yanlış yapmamm?
tebrikler takyim.... metona hayranım ...Sabah 95.400 kg.:124:Herkese selamlar.Yumurtalı kabağı nasıl pişiriyorsunuz?
Zilim, sanki kendimi senin yazdıklarında gördüm.Kalemine sağlık canım.Kaç kilodan kaça indin çok merak ettim.
güzinim regl döneminden degişmemiştir umarım regl bitince tartıl eger hala kilon degşmedi ise işi sıkmamız lazım ...coook uzaklardaaaannn hepinise selamlar, opucukler, kucaklaarrrr kislaaaarrr
kilom degismemis hala 81, malum ozel donem
hoşgeldin çamlıcam .....hepinize hayirli aksamlar kizlarbu aralar ortaliktan kayboldum ama yazdiklarinizi arada bi acip okuyorum yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyom ne iyi yaptinizda burayi buldunuz eminim arkadaslarin samimiyatinden ve yardimlarindan yararlanarak kilolari bi daha donmemek uzere gondereceksiniz eminim hepinize basarilar.
aebencim ben bu aralar 2. asamada gibi besleniyorum kacamagim oldumu hemen ertesi gun dikkat ediyorum kilom bugun 54,300 du.anliycan hep oralardayim ama pazartesinden itibaren tekrar isi tam elime alicam galiba ama sen kilomu yazmaya devam edersen sevinirim.bi kere alistiktan sonra montiye birakamiyorum verdigim kilolari almayada hic niyetim yok
herkeze hayirli hafta sonlari
tursnaım hiç mönünü görmedim canım nasıl besleniyorsun????..pek kolay sayılmaz ama süper bi egzersiz ama biraz zor gerçekten
evet 90 kilo ve üzerinde yapılmıştı bayaa etkili oluyor
çok güzel yazmışsın gerçekten kilolu olan herkesin yaptığı şeylerin hepsi hemen hemen aynı malesef bende bazen bunları yapmadım desem yalan olur ve bu kötü talihi tersine çevirmek istiyorum ve bu girişimim son olur inşallahhh sizinde desteğinizle ve 90 kilo ve üzerndeki arkadaşlarımında tabiki onları çok seviyorum
banum pc için canlı yayın yapan programlar var eşine söyle yüklesin sen pc den yap bebeler tv baksın ....zilimmm cnmm yedim valla tatlıyı ama tatlı degildi çok fazla yogurt ekşiymiş sanırım yarısını zor yeidm yemegimde protein yoktu cnm
yaa platese nereden başlıycam onu bilemiyorum ebruyu açıp direkmi başlıycam?
yoksa bir başlangıç programı varmı?
zaten çocuklardan kaynaklı tv den yapanbilecegimi sanmıyorum
netten indirmemm lazım
hım diyarım bi önceki sana yazımı hatırlıyormusun ? bu kaçamakların ançak kilo veremeyerek seni diyet bunalımana sürükler demedi deme ...günaydın dünya güzelleriiiii
meyvenul akşam bira kaçamak oldu çok yedim midem kötü oldu kız sen kazanıcan sanırım :)))
zilim dün öğlen tavuk haşlama akşam tavuklu bamya yedim sanırım demek istediğin buydu :) tabi salata ve ayranla.
banum yazımda İSTİSNALAR DİYE BELİTTTİM CANIM .abenn abla
yapılan kaçamkalarr için şöyle diyim uzun süreli diyetlerde ister istemez kaçamak oluyorr
ilk başlardaa okadar kaçamk yapmıyorusnn ama sonrasında ttamıyorusn kendinii artık birde çevredenn iltifatlar övgüler alınca mı diyim artıkk bilemiyorum
motivasyon düşüklügü ister istemz oluyorrr
meselaa ben 7 ay hiç kamak yapmadım listeme harfiylenn uydun ilk kaçmagım istanbuldaa 1 dlm pizza yemek olmuştu 7 ay sonrasındaa tabi ozman monti yapmıyordum eminim monti yapsaydım daha çok verirdimmm.
yanii velakinnnn uuzn soluklu diyetlerde 0 kaçamk göremedim ben henüzzz
ama ii birşey degil tabi keisnlikle savunmuyorumm
hos geldin aebensema abla çizelgesine donene kadar buraya ugramıyacakmış diyetine devam ediyor ama paylasımda bulunmayacakmıs çizelgesine donunce gelicekk
eftalyam tabiki tb. ekmegi ....bişey daha sorucam tam buğday ekmeğide var tam tahıl ekmeğide.ikiisndede beyaz un yok hangisini tercih etmek daha doğru olur acaba
site yine arızaya geçti....
hangi topik banu ??
banu öyle kısa satlerde açıktıysan neen ygurt yemiyorsun illa meyve yemek zorundamısın ...
eger yakın saatlerde açıkıyorsan bi önceki ve sonraki ögüne uyan şeyler ye ....
bi salatalık yada yogurt mesela .
eh buda fena olmamış ..
akşam peotein yamemişin zilim uyarmış ..
tebrikler takyim.... metona hayranım ...
güzinim regl döneminden degişmemiştir umarım regl bitince tartıl eger hala kilon degşmedi ise işi sıkmamız lazım ...
hoşgeldin çamlıcam .....
bacım artık sen 2 aşamdada olsan kafi kilon çok iyi bence 60 küsürlerden indin bunu korusan bile kafi .tabi sen daha iyi bilirsin ..
kilonu not etmeye devam ederim çamlıcam ....
tursnaım hiç mönünü görmedim canım nasıl besleniyorsun????..
hepinize diyorum mönülerinizi buraya yazmayı aksatmayın ....
banum pc için canlı yayın yapan programlar var eşine söyle yüklesin sen pc den yap bebeler tv baksın ....
en iyi pites canlı yapılan bence ebruya katık 10 30da tv 8de.
inan 1 hafta içinde ne demek istedigimizi anlıycaksın ....
senin yapıgın sporlar efora yönelik ..
en iyi sonuç kasa yönelik sporlardır ..
hım diyarım bi önceki sana yazımı hatırlıyormusun ? bu kaçamakların ançak kilo veremeyerek seni diyet bunalımana sürükler demedi deme ...
banum yazımda İSTİSNALAR DİYE BELİTTTİM CANIM ...
VE BENİM VURGULAdıgın ilk 2 aydı kaçamak yapmamakdı ......
uzun süreli diyetler deyil ...
niyeki oysa biz onu özlüyoruz ....
herkesin artısı olur .. selamımızı söyle, lütfen yazmaya devam etsin, biz onu artılarıylada seviyoruz .mademde tekrar devam ediyor lütfen dönsün ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?