Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sevindim.benimkilerde iyi gibiydi.şimdi ilk sayfadan bilgilere bakıcam.ya bişey sorucam peyniri yoğurdu yağsız alıyoruz ama bunu herhangi bir oranı varmı.yağ değerine filan bakıyormuyuz.birde şu lessile yazan spor ne oluyor.ben netten indireyim derken virüs doldu pc.nerden bulabilirim.

.

bu yazdıkların ayakda alıkışlanır zilim.. aynen katılıyorum .....

'' sende zayıfla'' diye bir site var ordan indiriyoruz. virüs yok .

yag oranlarına evet bakıyoruz ...
yogurt y.y alıyoruz ama süt 'tü yagsız ..peyniride en az yaglısını% 2.5 yaglı peynirleri kullanıyoruz .tabı seviyorsan % 1 yaglı lorlarda var ...

aben ablammmm
amaaa o hareketleri tvlerd ebilem sölüyorlarrrrr korktum yapmayımm
zaten cuma günü cal a başlıyorummm

bişey daha sorucam sebze yemeklerinin içine et koyabiliyormuyuz.birde yeşil çay iksiri yazmıştı bir arkadaşımız. ben sordum 1.5 litreye 3 tane yeşil çay diye cevap verdiler.ama yeşil çayın taneleri çok küçük normal çaydan birazcık daha büyük.çok az olmazmı 3 tane.3tatlı kaşığı filanmı bu

kıslar bir uyarı yapmak istiyorum ...takıldıgınızda evet 1 hafta proteine yükleniyoruz tetiklesin diye ama bu 2.3. haftalarda olamamalı ..
saglıklı ve sürekli kilo vermek için KARBONHİDRAT ŞART..
halda baklagil ...

zilim demişsinya başka sitede yasak diye ... ben monti kitaplarında baklagilim yasaklandıgını sadece yemek menüleri ayırılırken okudum hiç yemeyin diye deyil ... farklı şekilde yapıyor olabilirler hatta daha hızlı verelim diye karbonhidratı kesmış olbilirle ama bu yanlış ... kalıcı ve saglıklı kilo vermek için karbonhidrat şart.... farkındaysanız sebzelerde bir karbonhidrat ve biz her ögünde tüketmeye çalışıyoruz .her ögünde karbonhidrat., protein ,yag alıyoruz .sadece gl endeksine dikkat ediyoruz ve bazı yiyecekleri karıştırmıyoruz ..
.

zilim ben 2 senedir pilates diyorum kuzum daha ne diyim ... callda onun agırı ...

1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun......

AEBEN DEN ALINTIDIR

canım çayı arkadaşlar salamayla yapıyorlar sanırım ben hiç denemedim ....ondan 3 salama demillerdir ....

sebzelerine tabki et katabilirsin yaglarına dikkat et ama ...
sebze her şeyle yenir hiç mahsuru yok salata gibi düşün .

yanlışın var safişşsultan ben bu çayı hiç yapmadım tarifinide bilmiyorum ......

bu hafta sabit kalmışın bacım .. ama kaçamakda yapmışın ... sanırım artık biraz 2. aşama takılıyorsun . bencede hak ettin zaten ....

aben ablammmm
amaaa o hareketleri tvlerd ebilem sölüyorlarrrrr korktum yapmayımm
zaten cuma günü cal a başlıyorummm
bencede yapma o harekleri ...
keşke zamanında benide uyaran olsaydı korkuyorum vallahi geçmedi .belimin bir yanı

beynim sulandı zaaaarrr ben senden aldığımı sanıyordum yanıldım heralde o zaman sema abla yazmıştır büyük ihtimalle o çok yapardı çünkü

ya ablacım geçen cuma karı-koca sabit idik ikimizde veremedik hadi benimki tamam artık bünye ne verecek yani 14 kg. verdim evlendiğim kilodan da aşağıdayım şuan ama eşim neden veremedi anlamadım bu hafta belli olur....

valla aslında kaçamak mı yaptım bilemiyorum ama rahatsızlığından eminim.
Fakat 1. aşamadamıyım 2. aşamadamıyım bilmiyorum ne 1 ne 2 valla takılıyorum öyle ablaaaaa
Yokya böyle hak ettin falan deme bana şimdi psikoloji ters teper yediklerime dikkat ederken salıveririm sonra

yok ozaman sözlerimi geri aldım 1.aşamadasın safişşşş..
eşinde gececi nöbete kalmıştır bu hafta .....
şaka bir yana takılmalar normal sende biliyorsun benim kadar ...

abenn abla
yapılan kaçamkalarr için şöyle diyim uzun süreli diyetlerde ister istemez kaçamak oluyorr
ilk başlardaa okadar kaçamk yapmıyorusnn ama sonrasında ttamıyorusn kendinii artık birde çevredenn iltifatlar övgüler alınca mı diyim artıkk bilemiyorum
motivasyon düşüklügü ister istemz oluyorrr

meselaa ben 7 ay hiç kamak yapmadım listeme harfiylenn uydun ilk kaçmagım istanbuldaa 1 dlm pizza yemek olmuştu 7 ay sonrasındaa tabi ozman monti yapmıyordum eminim monti yapsaydım daha çok verirdimmm.
yanii velakinnnn uuzn soluklu diyetlerde 0 kaçamk göremedim ben henüzzz
ama ii birşey degil tabi keisnlikle savunmuyorumm

hos geldin aeben sema abla çizelgesine donene kadar buraya ugramıyacakmış diyetine devam ediyor ama paylasımda bulunmayacakmıs çizelgesine donunce gelicekk

bişey daha sorucam tam buğday ekmeğide var tam tahıl ekmeğide.ikiisndede beyaz un yok hangisini tercih etmek daha doğru olur acaba

site yine arızaya geçti....

hangi topik banu ??
banu öyle kısa satlerde açıktıysan neen ygurt yemiyorsun illa meyve yemek zorundamısın ...
eger yakın saatlerde açıkıyorsan bi önceki ve sonraki ögüne uyan şeyler ye ....
bi salatalık yada yogurt mesela .
ya elmalı kup var onu yemekte yiycem umaırm yanlış yapmamm?
eh buda fena olmamış ..
akşam peotein yamemişin zilim uyarmış ..
Sabah 95.400 kg.:124:Herkese selamlar.Yumurtalı kabağı nasıl pişiriyorsunuz?

Zilim, sanki kendimi senin yazdıklarında gördüm.Kalemine sağlık canım.Kaç kilodan kaça indin çok merak ettim.
tebrikler takyim.... metona hayranım ...
coook uzaklardaaaannn hepinise selamlar, opucukler, kucaklaarrrr kislaaaarrr

kilom degismemis hala 81, malum ozel donem
güzinim regl döneminden degişmemiştir umarım regl bitince tartıl eger hala kilon degşmedi ise işi sıkmamız lazım ...
hoşgeldin çamlıcam .....
bacım artık sen 2 aşamdada olsan kafi kilon çok iyi bence 60 küsürlerden indin bunu korusan bile kafi .tabi sen daha iyi bilirsin ..

kilonu not etmeye devam ederim çamlıcam ....
tursnaım hiç mönünü görmedim canım nasıl besleniyorsun????..

hepinize diyorum mönülerinizi buraya yazmayı aksatmayın ....
banum pc için canlı yayın yapan programlar var eşine söyle yüklesin sen pc den yap bebeler tv baksın ....
en iyi pites canlı yapılan bence ebruya katık 10 30da tv 8de.
inan 1 hafta içinde ne demek istedigimizi anlıycaksın ....
senin yapıgın sporlar efora yönelik ..
en iyi sonuç kasa yönelik sporlardır ..
hım diyarım bi önceki sana yazımı hatırlıyormusun ? bu kaçamakların ançak kilo veremeyerek seni diyet bunalımana sürükler demedi deme ...
banum yazımda İSTİSNALAR DİYE BELİTTTİM CANIM ...
VE BENİM VURGULAdıgın ilk 2 aydı kaçamak yapmamakdı ......
uzun süreli diyetler deyil ...
hos geldin aeben sema abla çizelgesine donene kadar buraya ugramıyacakmış diyetine devam ediyor ama paylasımda bulunmayacakmıs çizelgesine donunce gelicekk

niyeki oysa biz onu özlüyoruz ....
herkesin artısı olur .. selamımızı söyle, lütfen yazmaya devam etsin, biz onu artılarıylada seviyoruz .mademde tekrar devam ediyor lütfen dönsün ....

bişey daha sorucam tam buğday ekmeğide var tam tahıl ekmeğide.ikiisndede beyaz un yok hangisini tercih etmek daha doğru olur acaba
eftalyam tabiki tb. ekmegi ....
tam tahılda mısır unuda var çavdar unuda montide bunlar yenmiyor .. sen tam bugday al canım onu gl endeksi daha düşük .......

ablaaa aşk ol anladım tebiiii snein dimek isteidigniide bende yazıvereyim diidm aklıma geldi birden 80-89 grubundkai arkadaşlrla biz çok kilo veridk en az veren 15 verdi ama görüyorumki herkesin diyeti sekteye ugruyor bu ara oda aklıma geldi ondna yazyaım deidmmm

bu aradaa hararet yapan topik 80-89 özlemyb diye biri geldii kastı ortalıgıı gitttiii çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…